MailOptin áttekintés: Egyszerű és lenyűgöző WordPress Optin űrlapok

MailOptin áttekintés: Egyszerű és lenyűgöző WordPress Optin űrlapok

Függetlenül attól, hogy blogot készít, e-kereskedelmi áruházat létesít, vagy webes jelenlétét konfigurálja kisvállalkozása számára – a legtapasztaltabb marketingszakemberek megmondják, mennyire fontos az e-mail optin forma a sikeréhez. Ugyanakkor olyan sok bővítmény közül lehet választani, amelyek közül néhány túl drága, vagy nem rendelkezik a szükséges szolgáltatásokkal. A MailOptin kiváló megoldást kínál, mivel ingyenes csomaggal rendelkezik, több megfizethető prémium csomaggal együtt. Ebben a MailOptin áttekintésben áttekintjük annak elsődleges funkcióit, az automata hírlevelektől a modern optin űrlapokig, majd arról fogunk beszélni, hogy kinek kellene fontolóra vennie a MailOptin alkalmazást az e-mail listák létrehozásakor.


Lehetősége van az ingyenes letöltésre MailOptin Lite plugin a plugin könyvtárból. Vagy frissíthet a MailOptin Pro programra további felbukkanó ablakok, A / B osztott tesztelés, haladó célzás és még sok más céljából.

A MailOptin áttekintése a szolgáltatásokról

Amikor telepíti a MailOptin beépülő modult, több lapot fed fel a MailOptin menü alatt. Például összekapcsolhatja optin űrlapjait olyan szolgáltatásokkal, mint az AWeber és a MailChimp, vagy egyenesen az e-mailes optin kampányok megtervezéséhez ugorhat..

MailOptin áttekintés: Menü hivatkozás

Számos funkciót csomagolnak a MailOptinbe, tehát arra összpontosítunk, amelyek a legjobban kiemelkednek. Látva, hogy ez egy optin plugin, kezdjük azzal, hogy milyen típusú űrlapok érhetők el.

Az optin formák széles választéka

Amikor elkezdi az optin űrlapok használatát, észre fogja venni, hogy hány változat áll rendelkezésre. A leggyakoribb a lightbox felbukkanó, de a MailOptin oldalsáv / widget űrlapokkal is rendelkezik, utáni űrlapok előtt vagy után, inline (beágyazott) űrlapokkal és cselekvésre ösztönző gombokkal.

MailOptin áttekintés: Sample Optin

Egy másik lehetőség az öntapadó sáv, amely lehetővé teszi egy üzenet beírását és néhány mező és gomb beillesztését. Helyezze ezt a webhely tetejére vagy az aljára.

MailOptin áttekintés: értesítési sáv

Nagyon nagy rajongója vagyok a beillesztésről is, amely a képernyő bal alsó vagy jobb oldalán látható. Sokkal kevésbé „in-your-face”, mint a felbukkanó ablakok, így kevésbé tolakodó környezetet teremt, miközben továbbra is lehetőséget ad az embereknek, hogy feliratkozzanak a hírlevélre..

MailOptin áttekintés: beillesztés

Gyönyörű sablonok

A MailOptin számos sablont biztosít az egyes optin formákhoz. Tehát, amikor elkezdek kampányt építeni az irányítópulton, mindenféle sablont látok a lightbox felbukkanó ablakok számára. Néhányuk színes, mások egyszerűek és lényegre törőek. Néhányuk még beépített képeivel bizonyos iparágakra is összpontosít.

MailOptin áttekintés: Sablonok

Az irányítópulton olyan szűrők láthatók, amelyekkel ugrás léphet más optin forma kategóriákra. Lehet, hogy csak a ragadós értesítési sávokat vagy a beépülő modulokat szeretné látni.

MailOptin áttekintés: Kategóriák

Tervező eszközök a WordPress testreszabón keresztül

A testreszabások nagy részét a WordPress Customizer segítségével hajtják végre. Ez jó hír azok számára, akik tapasztalt a WordPress használatával, mivel nem kell újból beépítenie az összes beállítást. Az alábbi képernyőképen lehetősége van egy sikeres üzenet konfigurálására. Van néhány automatikus válaszadó és e-mail értesítés az új vezetésekről. Az optin forma a jobb oldalon látható valós idejű szerkesztésekhez. Ez nem egy drag-and-drop szerkesztő, de a tesztelésem során intuitívnak és könnyen megtanulhatónak tűnt.

MailOptin áttekintés: testreszabó

Számos fül található a bal oldalon. Tehát beállíthatja a színeket a márkájához, és el is hagyhatja az egyedi CSS-t a teljes irányítás érdekében.

MailOptin áttekintés: egyedi css

Megjeleníti a szabályokat és a sütiket

A megjelenítési szabályok és az eseményindítók meglehetősen fontosak, hogy ne bosszankítsák ügyfeleit, és megcélozzák azokat, akik még nem jelentkeztek be. Az alábbi képernyőképernyő lehetővé teszi a cookie-k beállítását, hogy azoknak, akik már néhány nappal ezelőtt látták a felugró ablakot (vagy bármi olyat is szeretne beállítani, amelyik), nem kell újra látnia azt..

MailOptin áttekintés: felugró szabályok

A MailOptin kiváló megjelenítési szabályokkal rendelkezik. Például dönthet úgy, hogy a felbukkanó gombot egy gombra kattintva jeleníti meg, vagy esetleg amikor a felhasználó megpróbál kilépni a webhelyről. Ezzel párhuzamosan lehetősége van az optin ütemezésére, az AdBlock-ot használók megcélzására, vagy csak az optin űrlapok megjelenítésére bizonyos oldalakon.

MailOptin áttekintés: megjelenítési szabályok

MailOptin Analytics

A megjelenítésektől a konverziókig és az előfizetőkig az összes MailOptin elemzés a WordPress irányítópulton található. Könnyen megérthetők, és gyors képet nyújtanak az Ön előrehaladásáról.

MailOptin áttekintés: Analytics

MailOptin árak

Letöltheti a A MailOptin Lite bővítmény ingyen, és mégis sokféle funkcióval rendelkezik. A MailOptin Lite (ingyenes verzió) esetén a következő szolgáltatások néhányát élvezheti:

 • Három optin forma.
 • Számos cselekvésre ösztönző modul.
 • Az oldalsáv és a widget optin formáinak támogatása.
 • Világítódoboz és felbukkanó űrlapok.
 • Optin űrlapok, amelyek blogbejegyzés előtt vagy után lépnek fel.
 • Oldalszintű célzás.
 • Értesítések, amelyek az előfizetők számára jelennek meg egy új üzenet közzétételekor.
 • Lehetőség a hírlevelek küldésének ütemezésére.
 • E-mail sablon, amely reagál.

Néhány további funkciót tartalmaz a MailOptin Lite csomag, de ez a fő áttekintés. Sok vállalat úgy találja, hogy az ingyenes verzió elegendő az induláshoz. Ez egy jó indító azok számára is, akik ki akarják próbálni a plugint, mielőtt fizetésre vállalnának.

Ami a fizetett verziót illeti, MailOptin előugró ablakok és e-mail opciók A prémium letölthető a hivatalos weboldalról. Ez a weboldal néhány kiváló demót és háttérinformációt is tartalmaz, így megkóstolhatja, mire számíthat.

A prémium verzióhoz mellékelt eszközök közé tartozik:

 • A / B megosztott tesztelés az űrlapokhoz.
 • Automatizált és esemény által kiváltott hírlevél küldés.
 • További optin formák, amelyekről bebizonyosodott, hogy növelik a konverziót.
 • Jobb szabályok és indítók.
 • Az AdBlock észlelési funkciója annak kérésére, hogy az emberek ne blokkolják az Ön hirdetéseit.
 • Fejlett elemzés.
 • Egyéni CSS.
 • Vezető bank terület, ahol fejlettebb információkat szerezhet előfizetőiről.
 • Sokkal több.

Így a funkciók fel vannak osztva az ingyenes és a prémium csomagok között. De mit kell fizetnie, ha a MailOptin prémiumra frissíti?

Három kedvező árú tervre bontható, és a plugin 14 napos visszatérítési garanciával rendelkezik, ha nem elégedett.

 • Alapértelmezett – 69 webhely évente egy webhelyért, azzal a lehetőséggel, hogy három webhelyért évente 99 dollárt fizet. Ez a standard terv tartalmazza az összes MailOptin Lite szolgáltatást, valamint az A / B tesztelést, cselekvésre ösztönzést, fénydobozok felbukkanását, oldalsáv űrlapjait, az értesítések utáni / utáni értesítési sávokat, további kiváltókat, rövid kódokat, az Elementor űrlap-integrációt és még sok minden mást..
 • Pro – Évente 169 USD támogatás a 10 webhelyen. Ez lehetővé teszi a korábbi tervek összes funkciójának, valamint a konverziós biztonsági mentések, az optin kampány ütemezése, az optin hivatkozók észlelése, az AdBlock észlelése, az új és visszatérő látogatók észlelése, a fejlett elemzés, az automatikus válasz és a havonta vagy hetente elvégzett automatizált kivonatot. kiküld.
 • Ügynökség – 269 USD évente korlátlan helyszínek támogatására. Ez lehetővé teszi a korábbi tervek összes funkciójának, az elsőbbségi e-mail támogatásnak, a WooCommerce integrációknak, az egyszerű digitális letöltéseknek az integrációját és a harmadik féltől származó alkalmazásintegrációkat.

Összességében a MailOptin meglehetősen ésszerű árakat kínál, mivel az elsődleges funkciók nagy része benne van a szabvány csomagban. Nagyon jó lenne a WooCommerce és az EDD integráció, anélkül hogy meg kellene fizetnie az Ügynökség tervét, de ez az egyetlen hátránya.

Ki fontolja meg a MailOptin WordPress bővítményt?

Nehéz azzal érvelni, hogy senkinek nem szabad fontolóra vennie a MailOptin alkalmazást e-mail listák készítésében. Támogatja a legtöbb nagy e-mail szolgáltatót, a sablonok szilárd, és akár integrálhat az e-kereskedelem áruházaiba. A MailOptin megfizethető módon biztosítja az e-mailek gyűjtését és kezelését mindenki számára.

Get Mail Optin Lite   Takarítson meg 10% -ot a MailOptin Pro alkalmazásban

Ha bármilyen kérdése van a MailOptin áttekintésről, a plugin funkcióiról vagy az indulás módjáról, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map