Local by Flywheel Review: Azonnali helyi WordPress-környezet létrehozása

Local by Flywheel Review: Azonnali helyi WordPress-környezet létrehozása

Nagyon gyors, a Local by Flywheel egy forradalmian új helyi WordPress fejlesztőeszköz, amely a többi fölött van. A korábban Pressmatic néven ismert, a Local by Flywheel nulla dollárnál kétszer csomagolja a lyukasztót. Yap, Local by Flywheel teljesen ingyenesen letölthető és használható!


Jegyzettömbök, tollak, bögrék és dolgok készen állnak, ma megtanulod.

Ön egy WordPress fejlesztő, tervező vagy egy átlagos Joe, aki próbálkozik a WordPress tesztelésével. Gyakran előfordul, hogy a helyi környezeteket feldobja a projektek futtatása érdekében, így ismeri a helyi fejlesztéseket. Ha nem ez vagy te, akkor valószínűleg te vagy a másik srác, aki megtanulja a köteleket. Minden jó, jó helyen vagy.

Használhatja a MAMP, a VVV, a DesktopServer, az XAMPP, a WAMP vagy valami mást. Egyszerűen fogalmazva: a webhelyeket (és más alkalmazásokat) helyben építheti fel. Pontosabban: a számítógépen WordPress webhelyeket, témákat, plug-ineket és más WP-alkalmazásokat épít (vagy szeretne építeni).

De mennyire hatékony a helyi fejlesztési alkalmazás? Küldhet-e teszt e-maileket anélkül, hogy a postaládáját elárasztaná, vagy a postaládát külső veszélyeknek ki kellene téve Válthat a szerver környezetek között, tesztelheti webhelyét több eszközön, vagy egyszerűen szerkesztheti a helyi URL-eket? Mennyi időbe kerül az alapvető helyi fejlesztési környezet beállítása az egyes ügyfelek számára?

Egyetértünk abban, hogy ezek mind lényeges kérdések, amelyeket feltehetnek magadnak. Ezen és további kérdések megválaszolására egy erőteljes helyi WordPress fejlesztői alkalmazás felé mutatunk, amelynek célja, hogy enyhítse a legtöbb bűnét fejlesztőként. Hölgyeim és uraim, találkozzunk Helyi készítette: lendkerék.

Mi a Local by Flywheel?

Felhívtam a figyelmet, hogy tudatjam veled, hogy a Flywheel a közelmúltban elindította a Local by Flywheel alkalmazást, egy INGYENES, robusztus helyi WordPress fejlesztési alkalmazást, amely már TON zümmögéssel rendelkezik a Twitteren és a WordPress közösségen belül. A korábban Pressmatic néven ismert Local by Flywheel gondtalan lehetőséget kínál arra, hogy a WordPress webhelyeket felfrissítse. Míg a Pressmatic korábban 129 dollárt töltött le letöltésre, úgy döntöttünk, hogy ingyenesen kínáljuk fel.

Ez 12 nappal ezelőtt volt e-mailjeinkből, de megállapításaink alapján a Local by Flywheel 2016. december 1-jén életre keltette Urunk Urunk évét:

Local by Flywheel Twitter bejelentés

Ha már létezik Pressmatic vagy lendkerék felhasználó, akkor ezt valószínűleg már tudja, mert Morgan Ryan szerint a Flywheel mindenkinek frissítést küldött. Mit? Nagyon sok zajt okoznék, ha megszereznék egy ilyen felbecsülhetetlen értékű eszközt.

A korábban Pressmatic néven ismert, a Local by Flywheel az első és legújabb akvizíció a Flywheel által, azok a srácok, akik büszkék arra, hogy a legszélesebb körben kezelt WordPress tárhelyet nyújtják..

A helyi fejlesztőknek okuk van mosolyogni

Ez az eszköz a WordPress tervezőinek, fejlesztőinek és bárki másnak szól, akik a helyi fejlesztés felé mutatnak. Közötted és egy helyi WordPress fejlesztő alkalmazás szteroidokra.

A Local by Flywheel az erősségein játszik szerepet – ugyanazok az erősségek, amelyek lehetőséget kínálnak a WordPress munkafolyamat egyszerűsítésére. Olyan dolgokról beszélhetünk, mint a sebesség, a tökéletes egyszerűség, az SSL támogatás, a rugalmasság és még sok más.

Azonnal a Local by Flywheel sok időt takarít meg Önnek. Ez a legnagyobb jutalom – megtakarított idő, és tudjuk, hogy hazudsz, ha azt mondod, hogy nincs szüksége egy további percre a napodban.

Ezt a következő részt kihagyhatja, ha a történelem órák hideg hidegrázást okoznak a gerincén.

Helyi: lendkerék rövid történelem

Helyi: lendkerék mérnök, Clay Griffiths

A Clay Griffiths 2016. júliusában indította el a Pressmaticsot, és egy viszonylag rövid idő alatt beépítette az eszközt az egyik legjobb helyi WordPress fejlesztő alkalmazásba, amelyet valaha is találhat. Apu, férj, a Headway themes társalapítója és a Flywheel mérnöke az írás idején.

Miközben Clay keményen dolgozott, hogy a Pressmatikát nagy magasságokba vigye, a Flywheel az álmokat innovációvá változtatta, és a „… gyönyörű, modern helyi fejlesztési platform…” piacán a Flywheel mindig igyekezett egy ilyen szerszámra, vagy amint a Dusty azt mondja: „a a fejünk hátulján, mindig tudtuk, hogy építeni fogjuk. ”

De Clay már megütötte Ricky-t, Tony-t és Dusty-t a Pressmatic-szal. Már volt „… egy gyönyörű, modern helyi fejlesztési platformja”, amely kiemelkedett a WordPress helyi fejlesztéséhez rendelkezésre álló összes többi eszköz között. Ennél is fontosabb: egy olyan eszköz, amely tükrözi a Flywheel alapvető jövőképét.

Ahelyett, hogy újra feltalálná a kereket, a trió megtette azt, amit minden ügyes vállalkozónak meg kell tennie; felvásárlást kezdeményeztek és Claynek jövedelmező munkát ajánlottak fel. Manapság a Pressmatic Local Flywheel néven ismert, és új otthonában fényesebb jövőre számíthat.

Amikor kezet ráztak az üzletre, a Flywheel kapott egy ötcsillagos terméket (még több ügyfél csábítására), és a Clay és a család élvezte a fizetőképességet:

Ez az akvizíció és foglalkoztatás sokkal nagyobb stabilitást fog biztosítani magamnak és a családomnak, mint hosszú ideje volt, és lehetővé teszi számomra, hogy szabadidőben jobban összpontosítsam a Headway-ra ”- mondta Griffiths. „Ez magában foglalja a közelgő 4.1 kiadás bevezetését és a kemény munkát annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfelünk számára megoldást találjanak a támogatási és egyéb fennálló problémákra. – Amint a WPTavern látta.

Igen, itt van, amit a lendkerék mondott:

Mint a sors lenne, csak akkor, amikor elkezdtük hivatalosan elindítani a projektet, kapcsolatba kerültünk a Clay-vel a Pressmaticban, és úgy döntöttünk, hogy értelme van beszélgetést indítani és esetleg együtt dolgozni… Minél inkább beszélgettünk, annál jobban rájöttünk hogy nagyon hasonló elképzeléseink vannak, és hogy valószínűleg volt lehetőség partneri viszonyra és valami igazán nagy és hatásos építkezésre. – Dusty Davidson, a lendkerék társalapítója.

Összegezve: a Local by Flywheel a vállalat „… elkötelezettsége az arany szabvány kidolgozásában a helyi WordPress fejlesztés számára”. Ez egy eszköz, amelyet minden WordPress fejlesztőnek / tervezőnek szüksége van a WordPress professzionális eszközkészletében. A Local by Flywheel a WordPress fejlesztését újradefiniálja, és ingyenes. Ha szereted egy csipetnyi melléknévvel teli bábot, ez is szép ��

Helyi által a lendkerék funkciók

Lebontjuk ezt az eszközt, hogy pontosan megtudjuk, mi vár rád a hosszú áttekintés másik oldalán.

A Local by Flywheel rendkívül hosszú szolgáltatások listájával büszkélkedhet, nem is beszélve a közelgő PRO verzióról, amely még több finomsággal érkezik. Ez néhány olyan szolgáltatás, amely sok időt és pénzt takaríthat meg garantáltan.

Rugalmas szerverkörnyezetek

A Local by Flywheelnek köszönhetően – egyetlen kattintással – választhat az Apache és az NGINX között, hogy tesztelje webhelyét különböző kiszolgálási környezetekben. És mivel a PHP többféle ízben készül, válthat a verziók között egyetlen kattintással. Öt PHP-verzió áll rendelkezésére, köztük a PHP 7.0.3 és újabb verziók is készülnek.

Az Xdebug és a PHPStorm kiegészítő kiegészítőként vannak benne, és ó, igen, van Opcache is. Változtathat a verziók között, vagy akár módosíthatja a webhely domainjét anélkül, hogy elveszítené a haladást, mivel minden működik és működik, míg az adatbázisok biztonságosan frissülnek.

Sebesség és egyszerűség

A felhasználói felülettől a szolgáltatásokig és az intuitív adminisztráció képernyőn a Local by Flywheel lehetőséget kínál arra, hogy csökkentsék a helyi környezet létrehozására fordított időt. Ez az alkalmazás sima, gyors és funkcionális. A beállítás és a használat egyszerű, amely tökéletesen összhangban áll a Flywheel azon operatív küldetésével, hogy segítsen a tervezőknek azt csinálni, amit szeretnek.

Őszintén hisszük, hogy a webdesignoroknak és az ügynökségeknek képesnek kell lenniük arra, hogy arra összpontosítsanak, amit csinálnak a legjobban, és nem kell aggódniuk egy csomó technikai mumbo-jumbo miatt. – Poros

Könnyű WordPress telepítés

Míg néhány (vagy inkább a legtöbb) helyi fejlesztő alkalmazás gördülő gömböt dob ​​el, amikor telepítenie kell a WordPress-t, a Local by Flywheel zökkenőmentes folyamatot kínál, amely megkönnyíti az azonnali WordPress-webhelyek létrehozását..

Még ennél is több. Miközben a WordPress számára fejleszt egy helyi fejlesztési alkalmazást, könnyedén létrehozhat nem WordPress webhelyeket. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy tipikus WordPress-webhelyet, és törli az összes WordPress-fájlt. Bármely WordPress-táblát törölhet az adatbázisából, csak élje meg az adatbázis-kapcsolatot.

Mutassa meg stílusával munkáját

Van egy WordPress-webhely, amelyre váratlanul megmutathatja barátainak, rajongóinak, együttműködőinek vagy egy ügyfélnek? Kiváló! A Local by Flywheel pontosan rendelkezik azzal a funkcióval, amelyre megosztható URL-ek létrehozásához szüksége van, hogy a WordPress helyi webhelyeit az egész világon bemutathassa..

Ez leegyszerűsíti a projekt jóváhagyását, mivel korábban valószínűleg távoli kiszolgálókat kellett telepítenie, vagy újra telepítenie és konfigurálnia a helyi kiszolgálókat. Most már egyetlen kattintással megmutathatja webhelyeit ügyfeleinek, és készen áll a funkció kikapcsolására.

Az ügyfelek akár valós időben megnézhetik a helyi környezetüket anélkül, hogy megzavarnák a munkafolyamatot, amely életmentő. Milyen csodálatos.

Helyi: lendkerék + HTTP / HTTPS alagút

A Local by Flywheel rendelkezik egy alagút funkcióval, amelyet az ngrok hajt meg, amely lehetővé teszi Önnek vagy olvasóinak, hogy a WordPress webhelyet bármilyen mobil eszközről, táblagépről vagy számítógépről megtekinthessék szerte a világon. Csak élő internetkapcsolat szükséges.

Ez nagyszerű hír, mert könnyen tesztelheti a böngésző kompatibilitását és reagálhatóságát. Ezenkívül ez a szolgáltatás lehetővé teszi harmadik féltől származó integrációk, például a PayPal, a Stripe és a REST API tesztelését..

Mailcatcher

A teszt e-mailek elküldése a WordPress helyi webhelyéről elkerülhetetlen. A fejlesztők mindig ezt csinálják. De gyorsan öregszik és íztelen lehet, ha meg kell birkóznia egy elárasztott postafiókkal. Ezenkívül a Google figyelmezteti, hogy a helyi dev alkalmazások hozzáférésének megadása Gmail-fiókjába az említett fiókot veszélyezteti a lehetséges támadásokkal szemben.

A Mailcatcher enyhíti ezt a problémát azáltal, hogy elfogja a kimenő e-maileket a PHP sendmailből, és egy központi mezőbe menti a megtekintéshez és a hibakereséshez. Többé nem elárasztja a postafiókjait! Ez azt is jelenti, hogy offline állapotban is küldhet e-maileket.

Tervrajzok, klónok és export

A kezdőknek nem kell minden indulással indulniuk, amikor új projektet indítanak. Képzelje el, hogy minden időt takaríthat meg, ha nem kellett telepítenie és aktiválnia a Go-to-plugin-eket, a kezdő témákat, a telepítőhely lehetőségeit stb..

A Local by Flywheel segítségével létrehozott webhelyeket elmentheti a Blueprint néven ismert sablonként (erről bővebben egy másodperc alatt). Ez a terv lehetővé teszi az indítósablon egyszerű megismétlését, mivel visszaállítja az összes fájlt, beleértve a konfigurációs fájlokat, az adatbázisokat és a helyi beállításokat.

Ennek még nincs vége, egyetlen kattintással klónozhatja a helyi WordPress-webhelyeket, hogy teljes biztonsági másolatot készítsen (fájlok, adatbázisok és szerverkonfigurációk).

Ezenkívül könnyedén exportálhat és importálhat a helyi WordPress-webhelyeket. A webhelyek exportálása és importálása visszaállítja az összes fájlt, adatbázist, konfigurációt és helyi beállításokat. Dönthet úgy, hogy kizárja a fájlokat az exportból, ha ki akarja őket választani. Mindez rohanást okozhat.

Egyéb szolgáltatások egy pillanat alatt

Hálózat (WP Multisite) létrehozása ugyanolyan egyszerű, mint annak kiválasztása, hogy szereti-e az aldomainek (https://subdomain.network.dev) vagy az alkönyvtárakat (https://network.dev/subdirectory/)..

Az SSH és a WP-CLI (WordPress parancssori felület) segítségével root SSH hozzáféréssel rendelkezik minden webhelyéhez. Ráadásul vannak naplófájlok az Apache, MySQL, NGINX és az egyes PHP verziókhoz.

Az összes létrehozott helyi webhely HTTPS-re készen áll, és egyetlen kattintással eltilthatja a böngésző értesítéseit az önaláírt tanúsítványokhoz. Mit szólsz?

Hamarosan: Telepítse az egyeneset a lendkerékre

Pároljon helyet a lendkerékkel, és van olyan munkafolyamata, amely kézzelfogható eredményeket fog elérni. Képzelje el ezt: Hozzon létre egy webhelyet egy pillanat alatt, kapjon visszajelzést az ügyfelekről, vagy mutassa meg munkáját demonstrációs URL-ek segítségével. Testreszabhatja webhelyét a szíve tartalmához, és amikor készen áll, tegye közzé közvetlenül a lendkerékre. Még ingyen kipróbálhatja a lendkereket, és a sima élmény további vágyat jelent. Színes lenyűgözött.

Igen, az elkövetkező napokban egyetlen kattintással telepíthet webhelyeket a lendkerékre. Időközben azonban telepítheti a Helyi webhelyen létrehozott webhelyeket a ingyenes migrációs forma. Egy plugin, például Duplikátor hasznos lesz, amikor a webhelyét migrálják.

A Local by Flywheel minimális követelményei az OS X 10.9 és 1 GB szabad lemezterület. Amikor a Windows verzió megjelenik a piacon, a Flywheel azt mondja:

Hamarosan! Ez az első az ütemtervben, tehát hamarosan elérhető lesz.

Sajnáljuk a Windows-felhasználókat, egy kicsit tovább kell várnod, de a várakozás minden másodpercre megéri.

Ha már létezik Pressmatic felhasználó, akkor könnyen átválthat a Local by Flywheel-re. Egyszerűen törölje a Pressmatic alkalmazást a Mac-ről, majd töltse le és telepítse a Helyi alkalmazást. Vegye figyelembe, hogy a Flymatheel által a Pressmaticról a Localre történő áttérés nem befolyásolja webhelyeit sites

Hogyan telepítsük a Local szoftvert a lendkerék segítségével

Most, hogy melegedésed van, ez az eszköz null dollárral az asztalhoz vezet, és a minimális rendszerkövetelmények mellett végezzük el a telepítési folyamatot, csak szórakozásból..

Látogasson el a local.getflywheel.com webhelyre, és kattintson a Letöltés gombra. Ezzel elindít egy rövid űrlapot, ahol megadnia kell a nevét és e-mail címét. Nyújtsa be adatait a letöltés megkezdéséhez:

Local by Flywheel Letöltés

Ez nagyon könnyű.

A telepítőcsomag kb. 400 MB, ami azt jelenti, hogy hamarosan megkapja a Mac-en. Miután megszerezte a csomagot, bontsa ki, majd kattintson a Local by Flywheel alkalmazásfájlra a dolgok megyéhez.

Miután elvégezte az egyszerű telepítési folyamatot, megérkezik a Local első képernyőjére. Itt elindíthat új webhelyet vagy konfigurálhat néhány beállítást. Tőled függ:

Helyi által a Flywheel Welcome

És itt a beállítások:

lLocal by Lendkerék beállítások

Rengeteg beállítást módosíthat, és nagy méretre konfigurálhatja környezetét, ezért ne habozzon körülnézni.

Új WordPress webhely létrehozása

Kattintson a Webhelyek gombra, majd a Webhely hozzáadása gombra. Ne felejtse el, hogy így számos helyet hozhat létre, mindegyiket elkülönítve a saját tárolójában a termelési kiszolgáló replikálásához:

Helyi által a Flywheel Welcome

Ezután belép a Site Setup képernyőre. Töltse ki a webhelyének lehetőségeit …

Helyi: a lendkerék telepítésének 1. része

… Testreszabhatja környezetét…

Helyi by Flywheel Sit Setup 2. rész

… És végül konfigurálja a WordPress beállításait:

Local by Flywheel WordPress Options

A megadott információval jó lenni. Nyomja meg az Alul hozzáadása gombot. Megjelenik a webhely végleges beállítási képernyője:

Helyi: lendkerék hozzáadása

Néhány másodperc múlva a Local by Flywheel bemutatja az első helyi WordPress-webhely összes részletét:

Helyi: a lendkerék webhelybeállításai a telepítés után

Elérheti a WordPress rendszergazdáját (csak kattintson a Rendszergazda gombra), megcsodálhatja az új létrehozását (nyomja meg a Megtekinteni a webhely gombot), ellenőrizze az adatbázisát, és bemutatja munkáját a barátok és az ügyfelek számára a Utilities menüben..

A képkészítés a legkedvesebb Diane Laidlaw, a szabadúszó webdesigner jóvoltából Londonban, az Egyesült Királyságban:

Helyi: lendkerék tervrajzok

Jobb szó hiányában ezt a bejegyzését a Blueprints kifejezéssel megkísértem, szóval nézzük meg, miről szól. A tervrajzok egyszerűen sablonok, amelyeket felhasználhat a kapcsolódó projektek alapjául. A Blueprint tartalmazza a beépülő pluginokat, a beállításokat, a témákat és mindent.

Ez azt jelenti, hogy különféle weblaptervezeteket hozhat létre különféle típusú webhelyek számára, legyen az e-kereskedelem, portfólió, hírportálok stb.

Csak annyit kell tennie, hogy megtervez egy sablont, mint ahogyan egy normál webhely lenne, és elmenti azt tervrajzként. Bármikor választhat, hogy melyik tervrajzot kívánja, amikor új projektet indít:

Helyi: Flywheel mentési terv

Helyi által a lendkerék árképzése

A legjobb rész mindezen shebang esetében az árképzés. Nos, a szolgáltatások (mint például a bemutató URL-ek + tervrajzok) szintén a nap folyamán vannak, de semmi sem tudja legyőzni azt a tényt, hogy a Local by Flywheel teljesen ingyenes. Nem is kell lennie lendkerék-vásárlónak, hogy élvezze ezt a fajta szerszámot!

Van egy Local Pro verzió a munkákban, és pletykák vannak, hogy minden létező Pressmatic felhasználó ingyenesen kapja a Pro-t, tehát igen, a pénzed biztonságban van. De tudtok pletykák. Mindenesetre, mivel a Local by Flywheel a lenyűgöző eszköz ez, akkor számíthat arra, hogy a Pro verzió felrobbantja a parókát.

Az olyan fejlesztők, mint például Jeff Matson, Rich Tabor és még sokan mások felidézik ezt az alkalmazást, mert 1) A Local by Flywheel valóban igazi nyertes abban az esetben, ha a helyi WordPress fejlesztése megy, és 2) a Flywheel elismert menedzsment WordPress host.

Következtetés

A sajtótájékoztatóknak nem kell nagyon meggyőzőnek lenniük az átváltásról, mivel a Local gyakorlatilag ugyanaz a fejlesztőeszköz, amellyel megszoktad, csak hogy most egy extra ütéssel szállítják. A fejlesztők, akik forgatták a Local by Flywheel-t, végül beleszeretettek, és végül ezt a rosszfiút tették a fejlesztési alkalmazásukba.

Mi van veled? Készen állsz az életed utazására? Ha készen állsz a kalandra, kezdd el a Local ingyenes példányának letöltésével. Végül is nincs vesztenivalója, mivel az eszköz ingyenes, de minden időt el kell készítenie egy tervvel, amelyet megtakarít.

Legközelebb, éljenzés ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map