Link Whisper: Okosabb WordPress belső link

Link Whisper: Okosabb WordPress belső link

A SEO világában nyer és veszít néhányat. De szégyen lenne elveszíteni, amennyire a belső összeköttetés megy. Ez csak rossz, főleg amikor Link suttog, a mai áttekintés tárgya, pontosan megmutatja, mire van szüksége a belső összeköttetés áthidalásához, mint egy profi.


Bár a legtöbb ember figyelmen kívül hagyja, a belső linkek hozzáadása nagyszerű felhasználói élményt (UX) és keresőmotor-optimalizálást kínál. A felhasználók gyorsan megtalálhatják a releváns tartalmat, a keresőmotorok pedig csuklás nélkül indexelhetnek több tartalmat. Ezenkívül a belső összekapcsolás fellendítheti az elkötelezettséget és csökkentheti a visszafordulási arányt, mivel a felhasználók több időt töltenek az Ön webhelyén.

A belső összekapcsolás azonban fárasztó, főleg ha nagyon sok tartalom van. És ha nem vigyázol, előfordulhat, hogy webhelyén árva tartalommal jár, amely ugyanolyan rossz, mintha egyáltalán nem tartalmaz tartalmat. Végül is miért zavarja a tartalom létrehozását, amelyet senki sem lát?

Belép a Link Whisper beépülő modulba, és elbúcsúzhat az összes belső összekötő bánásáról. A mai bejegyzésben megtudhatja, hogy ez a WordPress belső összekötő plugin miért az egyik legjobb eszköz bármely webhelytulajdonos számára. Ráadásul megmutatjuk, hogy pontosan hogyan működik a plugin, azaz eltalálhatja a futást.

Anélkül, hogy tovább kellene mennünk, láncoljuk ki linkeit oly módon, hogy a felhasználók és a SEO erőfeszítései számára előnyös legyen. Kérjük, ne hagyja el anélkül, hogy megosztaná gondolatait a hozzászólás végén található megjegyzés szakaszban. Ha tudsz egy olyan plugint, amely legyőzi a Link Whisper-t, szeretnénk hallani erről is ��

Mi az a Link Whisper??

link suttogva belső összekötő wordpress plugin

A Link Whisper egy fantasztikus WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi webhelye belső linkjeinek hozzáadását és kezelését. Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az intelligens horgonyszöveg, a mesterséges intelligencia (AI) és a jelentéskészítés, a webhely belső linkeihez hasonlóan büszke lehet.

A fejlesztő szerint “A Link Whisper segít elvégezni azt, ami egykor egy időigényes feladat volt (ami még nagyobb lesz a webhely növekedésével), és lehetőséget teremt számodra, hogy jobban optimalizált webhely legyen, mint a versenytársai.”

Ez egyáltalán nem hangzik rosszul. Különösen az a rész, amely így szól: „… lehetőség, hogy jobban optimalizált webhelyed legyen, mint a versenytársaknál”. Amit nem szeretni?

Más webhelytulajdonosok a Link Whisperről is aggódnak:

A Link Whisper eltávolította a belső összeköttetéshez kapcsolódó munka 90% -át. A valaha egy olyan feladat, amelynél sokáig kellett elvégeznem, vagy amelyet a VA-nak nagyon nehéz volt megfelelően elvégezni, most csak néhány percig tart, és úgy végezzem, ahogy én akarom. Tekintettel a belső összekapcsolódás értékére az On-Page SEO webhelyen, ez a plugin nem bátor. – Jared Bauman

És az ötcsillagos értékelések folyamatosan jönnek. A fejlesztő úgy tervezte meg a Link Whispert, hogy egyetlen munkát végezzen, és helyesen csinálja. Ez a WordPress egyik legjobb belső összekötő pluginja. Remélem, hogy néhány másodperc alatt megmutatja neked, miért, főleg most, hogy tudjuk, mi a Link Whisper és mit csinál.

Link Whisper szolgáltatások

link suttogási funkciói

A legjobb rész a Link Whisperről az, hogy ez nem túl bonyolult, mint sok más plugin. Ez annyira egyszerű, amilyen lesz, azaz nem fog pazarolni időt a bonyolult beállítások hordójának konfigurálására. Ez mind plug and play, de mielőtt mindezekhez megismernénk, fedezzük fel, mit kínál a Link Whisper a szolgáltatások szempontjából.

Automatikus hivatkozási javaslatok

link suttogva automatikus link javaslatok

A Link Whisper egy intuitív WordPress belső összekötő plugin. A plugin hihetetlen AI-t használ kontextuális és releváns belső linkek javaslására az üzenet írásakor. Úgy van; nem kell elhagynia a WordPress hozzászólás-szerkesztőt, hogy megtalálja és linkeljen a webhely releváns tartalmához.

Nem számít az Ön webhelyén található cikkek számától, a Link Whisper a lehetséges linkek javaslása során a tartalmát relevánssá teszi. Ezt követően be kell jelölnie egy jelölőnégyzetet a vonatkozó belső linkre vonatkozó javaslat mellett, és a munkája vége.

Intelligens horgony szöveg

link suttogó intelligens horgonyszöveg

Horgony szöveg elengedhetetlen része a jobb UX biztosításának és a SEO rangsorának javításában. Jó példa a horgonyszöveg, amelyet az előző mondatban szereplő linkre használtunk. Ha rákattint a linkre, tudatában van annak, hogy eljut egy olyan oldalra, amely többet mond a horgonyszövegről.

És ezt teszi a horgonyszöveg. A felhasználók és a keresőmotorok számára kontextuális és releváns információkat nyújt a link céljának tartalmáról. Ha sok ember például a „WordPress témákkal” hivatkozik az Ön webhelyére, akkor az Ön webhelye jól rangsorolható az adott horgonyszöveg szempontjából, még akkor is, ha még nem használta a tartalmában..

A Niche Pursuits LLC, a Link Whisper mögött álló srácok jól tudják ezt a tényt, ezért hihetetlenül egyszerűen megkönnyítették a releváns horgonyszövegek hozzáfűzését a linkeihez. Más szavakkal, a plugin automatikusan rögzíti a linkek szöveget. És ha nem tetszik a horgonyszövegek, akkor egyetlen kattintással hozzáadhat vagy eltávolíthat szavakat!

Részletes linkjelentés

link suttogó belső linkek jelentése

Tudja, hány árva cikk van a webhelyén? Fogadok minden pénzzel, amit nem tesz. És ez egy hatalmas probléma, mivel lehet, hogy nagyszerű tartalommal rendelkezik, amelyet a látogatók és a keresőmotorok nem találnak. Ne izzadjon, mert megfordíthatja a dolgokat, ha belső linkeket mutat olyan tartalomra, amelyet a felhasználók és a keresőmotorok egyébként nem látnának.

És a legjobb rész? A Link Whisper beépülő modul belső összekötő jelentésekkel rendelkezik, amelyek segítenek az ujj felhelyezésében a webhely hivatkozási struktúrájában. Az összes üzenet és oldal belső linkek nélkül látható. Láthatja továbbá az egyes cikkekből származó kimenő belső és külső linkek számát.

Ráadásul könnyedén hozzáadhat belső linkeket ömlesztett cikkeihez. Nem kell minden egyes linket keresnie; van egy központi műszerfal, amely megkönnyíti a folyamatot. Most meg kell tudnia, hogy miként fogja használni a megtakarítást.

Link Whisper globális beállítások

link suttogási beállításai

A Link Whisper beállítások képernyője szintén nem túl bonyolult. Kap néhány egyszerűen használható lehetőséget a belső linkek és javaslatok testreszabásához. A fejlett beállítások helyett a plugin világít a beállítások képernyőjén. Sok felhasználónak nem kell módosítania a beállításokat a plugin használatához.

Ha módosítania kell a plugin hogyan kezeli a belső linkeket a webhelyén, a Link Whisper néhány lehetőséget kínál. Például az összes belső linket új kattintással megnyithatja egy új lapon. Ezenkívül figyelmen kívül hagyhatja a számokat és bizonyos szavakat izzadság törése nélkül.

Kiválaszthatja, hogy melyik bejegyzéstípusban a beépülő modul feltérképezi a belső linkeket, és lehetőséget ad arra, hogy rögzítse a kívánt belső linkeket (vagy azok hiányát). Ezenkívül válthat a hibakeresési módban is arra az esetre, ha a webhelyén hibákat kell felismernie. A Link Whisper használata szellő, és semmikel nem túlozom meg.

Link Whisper útmutatók és támogatás

link suttogó útmutatók

A hibákról és a dolgokról szólva a Link Whisper video oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek abban az esetben, ha valamilyen okból elakad. Utálkoznék, ha vállalnék a dolgokat, de alig néznéd meg a videókat, mivel a plugin egyszerűen használható. De ha segítségre van szüksége, a videó hasznos lesz.

Ráadásul a Link Whisper részletes tudásbázissal rendelkezik, amely magában foglalja a gyakran feltett kérdéseket (GYIK). De ha közvetlen segítségre van szüksége, akkor mindig létrehozhat jegyet, hogy élvezze a világszínvonalú támogatást. Végül is a Link Whisper egy prémium WordPress plugin, azaz szakmai segítséget kap.

Plusz, bármikor megnézheti a Niche Pursuits blog inspiráló bejegyzéshez mindazon niche-webhelyeken. A témák széles skáláját fedik le, amelyek a sikeres niche-webhelyek és online vállalkozások kiépítésén alapulnak. De én eltávozom; telepítsük most a plugin-t.

Hogyan telepítsük a Link Whisper WordPress belső összekötő bővítményt

A Link Whisper egy prémium plugin, azaz nem tudja letölteni a WordPress plugin repo fájljáról. Menj tovább a hivatalos Link Whisper weboldal majd kattintson a Most kapjon Whisper linket gombra, az alábbi képen látható módon.

hivatalos link suttogó webhely

Ezután válassza ki a licencét az igényeinek függvényében, kattintva a megfelelőre Fogj neki gombot, amint azt az alábbi képernyőgrajz szemlélteti.

link suttogó árképzés

Félre: Amint a fenti képen látható, három árcsomag áll rendelkezésére. Van egy helyszíni licence, amelynek évente 67 dollárba kerül. Ettől eltekintve, a 3 és a 10 helyszíni licenc évente 97, illetve 147 dollár. Mindig keresse meg azt a csomagot, amely megfelel a költségvetésnek és az igényeinek.

A következő képernyőn válassza ki a kívánt fizetési módot (PayPal vagy kártya), adja meg adatait, majd kattintson a gombra Vásárlás gombot az oldal alján, amint azt az alábbiakban kiemelem.

link suttogó pénztár oldal

A vásárlás befejezése után a webhely átirányítja Önt a fiókjába, az alább látható módon.

link whispepr egyedi fiók

A fiókoldalon megtekintheti a licencet, és letöltheti a Link Whisper bővítményt. Ezenkívül a Link Whisper barátságos e-mailt küld Önnek a letöltési és aktiválási utasításokkal együtt.

link suttogó aktiválási e-mail

Ezután töltse le a bővítményt a számítógépére.

A Link Whisper telepítése

Ezután jelentkezzen be a WordPress rendszergazdai irányítópultjába, keresse meg Dugó, és kattintson a gombra Új hozzáadása amint azt alább részletezzük.

a link suttogása telepítése

Add plugins képernyőn kattintson a Töltse fel a beépülő modult gomb. Ezután nyomja meg a Válassz fájlt gombbal válassza ki a korábban letöltött Link Whisper bővítményt, majd nyomja meg a gombot Telepítés most gomb. A lépéseket lásd az alábbi képen.

feltöltés link suttogó plugin

Ezután kattintson a Aktiválja a beépülő modult gombra, az alább látható módon.

aktiválja a link suttogását

A plugin aktiválása után keresse meg a WordPress adminisztrációs menüjét, és kattintson az OK gombra Link suttog, amint az az alábbi képernyőképen látható.

link suttogva wordpress menüpont

A Link Whisper képernyőn írja be a licenckulcsot, majd kattintson a gombra Aktiválja Engedély gombra, az alábbi képen látható módon.

aktiválja a link-suttogási engedélyt

N / B: A licenckulcsot a Link Whisper fiókjában vagy a kapott letöltési / aktiválási e-mailen találja meg.

A licenckulcs aktiválása után a Link Whisper feloldja az extra almenü elemeit, amint az az alábbi képen látható.

link suttogó menüelemek

És ez az; készen áll arra, hogy a Link Whisper bővítményt használja a belső linkek gyors javításához. A bővítmény használata olyan egyszerű, mint az A, B, C. Például a jelentések megtekintéséhez keresse meg a következőt Link Whisper> Jelentés, amint az az alábbi képen látható.

link suttogó jelentések

A Link Whisper beállításainak megtekintéséhez keresse meg a Link Whisper> Beállítások a WordPress rendszergazdai irányítópultján, amint azt alább kiemezzük.

link suttogó admin beállítások

Lát? Egészen egyszerű.

További részletekre van szüksége? Itt található egy rövid videó, amely bemutatja, hogyan kell használni a Link Whisper készüléket.


A Link Whisper kiváló megoldás az összes belső összeköttetési problémára. A plugin könnyen konfigurálható és használható; perceken belül fel kell készülnie és futnia kell. Rengeteg lehetőséget kínál a belső linkek tömeges vagy egyéni hozzáadásához, ezáltal rengeteg időt és pénzt takarít meg.

Mivel az árak évente csak 67 dollárra indulnak, semmi nem akadályozhatja meg a belső linkeket a WordPress webhelyén, mint profi. A plugin neves fejlesztőktől és online marketingszaktól származik, azaz biztonságban van.

10 USD-os Off Whisper a WPExplorer olvasók számára

Gondolkodsz a Link Whisper elnyerésén, hogy javítsák a webhely belső linkolását és SEO-ját? A mi exkluzív WPEXPLORER Kuponkóddal 10 dollárt takaríthat meg – az első évre csupán 57 dollár értékű személyes licencet szerezhet!

Takarítson meg 10 dollárt a Link Whisper-en

Mi a véleménye? Link Whisper belső összekötő plugin? Ehelyett más belső összekötő bővítményt használ? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Előre is köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map