Lendkerék áttekintése: Menedzselt tárhely a WordPress számára

Visszatérve egy másik WordPress tárhely-áttekintéshez, ezúttal a lendkerék fordulata. Ebben a cikkben megvizsgálom ennek a nagyon tisztességes, a WordPressnek nagyon rengeteg lehetőségekkel rendelkező tárhelyszolgáltatásának hullámait. Méretezhető tervek, ingyenes migrációk, megállóhelyek, éjszakai biztonsági másolatok, ingyenes SSL csak néhány olyan szolgáltatás, amelyet a Flywheel-nél talál. Folytassa az olvasást, hogy megnézze szolgáltatásaink áttekintését, vagy kattintson a linkre a webhely felkereséséhez, és további információkért.


További információ a lendkerékről

Új weboldal létrehozása a lendkerékkel

A lendkeréknek nagyon különleges módja van annak, hogy megkezdhesse tapasztalatait a szolgáltatással. Nem engedik, hogy azonnal válasszon egy tervet, ezért úgy döntöttem, hogy megmutatom neked a folyamatot, ahogy azt tapasztaltam. A fizetés nem a lendkerékkel áll először, mivel ezek lehetővé teszik a beállítást demó először a webhelyen.

Csak töltse ki az összes információt, és akkor készen áll az első webhely létrehozására. Addig a pillanatig nem nyújtanak be semmilyen tervet. Ez egy nagyon egyedi módszer az induláshoz. A lendkerék megkönnyítette azoknak az embereknek a számára, akik szeretnék demonstrálni a szolgáltatást (vagy arra használják, hogy egy ügyfél számára demonstrációs weboldalt készítsenek), ám ez kényelmetlenné válhat azok számára, akik a fizetést és a beállítást két teljesen különálló dolognak tekintik..

A lendkerék segítségével kétféle módon fizethet: vagy fizethet magának, vagy hagyhatja, hogy az ügyfelek kifizetéseket végezzenek, amikor ők átveszik a webhelyet (megjegyzés: a már meglévő tömeges tervekhez webhelyet is hozzáadhat).

Miután eldöntötte, hogyan kíván fizetni, szabadon választhat egy tervet, és ezt követően… a létrehozás ideje. Tetszik, hogy a Flywheel megkönnyítette az emberek számára, akik a szolgáltatás bemutatóját szeretnék elindítani, és a telepítésnek sok értelme van a szabadúszóknak. Mivel azonban nem minden felhasználó lesz az árazási oldalon, mielőtt elkezdené a tervinformációkat a regisztráció során hozzáférhetővé válni, jó lenne.

Lendkerék tárhely-tervek

Itt vannak a lendkerék jelenlegi tervei. Teljes mértékben menedzselt WordPress-tárhely-terveket kínálnak, amelyek a Google Cloud platformon épülnek fel. Tehát a kiszolgáló beállításai konfigurálva vannak, és a WordPress már telepítve van a regisztrációkor.

Lendkerék tárhely árazás

A felülvizsgálathoz a következőt választottam: Kezdeti terv. A lendkeréknek megfelelő erőforrása van, egy kicsit drágább, mint a verseny, de tartalmaz SSL-t, és a CDN opciója megfizethető. Terveik egyetlen valódi hátránya a korlátozott tárhely, amely a legtöbb blog számára nem jelent problémát, de a közepes és nagy webhelyekre (különösen az erőforrás-igényes vagy a nagy forgalmú webhelyekre) problémát okozhat..

Áttelepítse a WordPress webhelyet a lendkerékre

Ideális módja annak, hogy a weboldalon dolgozhassak, az áram importálása benchmark site így teszteltem a migrációs mechanizmust, mint mindig.

A jelenlegi webhely többféle módon importálható: a szokásos módon (itt egy nagyszerű kezdő útmutató a WordPress-re történő migrációhoz), hitelesítő adatok megadásával a jelenlegi WP-webhelyhez és az FTP-hozzáféréshez, közvetlenül a WordPress.com webhelyen (ami jó kiegészítés), vagy egy ZIP-feltöltés révén – ez számomra a tökéletes módszer. A lendkerék elég magabiztos, hogy a WP Engine-ről a Flywheel-re akarsz menni, ők ezt a lehetőséget még ott is megtalálják!

Miután meggondolta magát arról, hogy milyen migrációs módszert kíván használni, a Lendkerék lehetővé teszi, hogy válasszon az átállítás típusát, akár Normál migráció amely akár kb 3 munkanapon belül, és ingyenes vagy a Gyorsított migráció ezt állítólag kevesebb, mint 100% – ban kell megtenni 8 óra.

Annak ellenére, hogy megfelelően tömörítettem a fájlt, ez a módszer nem működött számomra, és elakadt a 99% -nál, így felvettem a kapcsolatot technikai támogatás segítségért. Nagyon gyorsan válaszoltak és arra kérték, hogy küldje el nekik a ZIP fájlt, amit én is tettem. Az áttérést kevesebb, mint 10 perc alatt hajtották végre, anélkül, hogy fel kellett volna fizetni, tehát ha a webhelyed nem igazán hatalmas, akkor valóban nem kell fizetni a gyorsított áttérésért, mivel a rendszeres szolgáltatás csak nagyon jól működik.

Lendkerék panel beállításai

Miután a webhelyet beállította, a domain meghatározása az egyik legegyszerűbb lépés. A lendkerék hozzáférést biztosít az összes DNS-beállításhoz és azokhoz ösztönzése szükség szerint szerkesztheti őket.

Ez zavaró lehet az új felhasználók számára, de azoknak az embereknek, akik tudják, hol mutatják a domainjük, a lendkerék nem kerülnek útjára. Ezek lehetővé teszik a domain egyszerű meghatározását, és megadják a koordinátákat a CNAME által definiált nevekhez és a megfelelő IP-khez. Még egyszerű eszközt is kínálnak a DNS-bejegyzések megfelelő betöltésének ellenőrzéséhez.

A lendkerék a legkevésbé zavaró és könnyen használható szolgáltatás a domainek és a DNS számára. Olyan, mintha mondják neked: “Tudjuk, hogy szeretné beállítani a domainjét, tehát itt van az adat, mutasson a domainjére, és ellenőrizze, hogy működik-e … nem fogunk akadályba lépni” és ez csak tökéletes.

Miután a domain helyesen lett beállítva, a fő panel lehetővé teszi a WP webhely gyorsítótárának ellenőrzését, a hibakeresési mód engedélyezését és a gyorsítótár letiltását a változások azonnali megtekintéséhez.. Úgy tűnik, hogy a lendkerék gyorsítótárban van A WordPress saját egyedi webszerver-architektúrájával.

Extra lendkerék szolgáltatások

A szokásos dolgokon felül a Flywheel támogatást nyújt a biztonsági mentések készítéséhez. Még mindig jó ötlet a WordPress rendszeres biztonsági másolatának készítéséről, ez egy nagyszerű biztonsági másolat a biztonsági mentésekről.

És ha ez nem elég, a Flywheel lehetővé teszi egy többhelyes szolgáltatás engedélyezését 10 dollár / hó extra és CDN-szolgáltatás további 10 dollárért.

A tanúsítványok ingyen, amíg a Let’s Encrypt alkalmazást használja de a saját tanúsítványának a Flywheel-en keresztüli telepítése 10 hónapot fog fizetni, ami nem jóA legtöbb felhasználónak, aki havonta 10 dollárt fizet az egyedi tanúsítványért, valószínűleg nem éri meg. A saját tanúsítványa nem sokban különbözik a beépített Let’s Encrypt használatával, tehát a legtöbb számára az ingyenes lehetőséget ajánljuk..

Ha önnek szüksége van saját üzletének az egyedi tanúsítvánnyal való felépítésére, akkor valószínűleg jobb, ha egy másik szolgáltatással nem számol fel havi díjat..

Helyi lendkerék

Helyi lendkerék

Egy másik exkluzív szolgáltatás a Local by Flywheel. A Local segítségével megtervezheti, elkészítheti és tesztelheti webhelyét helyben (a számítógépen), majd gyorsan és egyszerűen eljuttathatja a tervét a Flywheel házigazdájához. A legjobb az egészben – ez egy ingyenes szolgáltatás, amely kiválóan működik minden lendkerék-tervvel.

24 órás ügyfélszolgálat

Felmerül egy kérdés 1 órakor? Nincs mit. A Flywheel nemrégiben átalakította támogatási rendszerét, hogy az ügyfeleknek napi 24 órában, a hét hét napján, az év 365 napján (igen, még ünnepnapokon is) segítséget tudjon nyújtani az ügyfeleknek. A legjobb az, hogy valódi emberi támogatás, és nem csak chatbot.

Bónusz kiegészítők

Lendkerék tárhely-kiegészítők

És ami a legfontosabb, még néhány kiegészítő van, amelyeket érdekelhet a Flywheel kínálata.

Performance Insights: Gyorsítsa fel webhelyét a Flywheel segítségével. A havi sebesség-összefoglalók és a negyedéves ellenőrzések nyomon követik Önt.

Plugins frissítések: Ha elfelejti naprakészen tartani a dolgokat, a tárhely emlékezetbe fog állni az Ön számára. A rendszeres, havi plugin-frissítések hozzájárulhatnak webhelye biztonságának megőrzéséhez (bár mindig javasoljuk, hogy tesztelje a frissítéseket egy helyi vagy szakaszos webhelyen).

Biztonsági betekintés: Csakúgy, mint a sebesség, a webhely biztonságát is megőrizheti, ha nyomon követi a Flywheel havi és negyedéves jelentéseit.

Fehér címkézés: Ha Ön tervező, a Flywheel megkönnyíti a viszonteladási tárhelyet. A fehér címkével ellátott platform megkönnyíti a márkajelzés hozzáadását és az ügyfeleknek történő viszonteladását.

Lendkerék tárhely teljesítmény

Tehát hogyan hasonlít a lendkerék a többihez? Teszteljük a szolgáltatást.

A weboldal teljesítménye nagyon jó, 1,5 másodpercnél rövidebb válaszidővel és stabil Egy pontszám Pingdomból.

A fejléc válaszának szoros megfigyelésével kiderül, hogy a Flywheel olyan egyedi webszerver-konfigurációt használ, amely úgy tűnik, hogy eléggé optimalizált a feladathoz.

Az ausztráliai szerver tesztje kiváló eredményt nyújt egy másikkal A. Szép munka!

A GTMetrix szintén kiváló eredményt mutat, és a webhely 1.6-ban van betöltve, amely megerősíti, hogy a Flywheel rendelkezik-e szép webszerver és gyorsítótár a helyén, kiváló szolgáltatást nyújtva minden WP-rabja számára, aki nagyon jó teljesítményt igényel.

Amit tetszett

A lendkerék szép, intuitív és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, standard lehetőségekkel, de rengeteg extrával. Imádtam a „mi nem tudunk útba lépni” hozzáállást a domainek és a DNS beállításához, mivel ez ideális a gyors telepítéshez, kifejezetten a szakemberek számára.

Azt is tetszett, hogy miként reagálnak a jegyekre. A támogató személyzet szívesen segít és gyors javításokat végez. És minden bizonnyal tetszett az előadás.

Amit nem tetszett

Nagyon kedvező szolgáltatást nyújtani egy nagyon szűk tárolóhellyel, és fizetni kell tonna pénz egy még drágább szolgáltatásért, csak hogy több hely felhasználása egyáltalán nem szórakoztató. Szerettem volna, ha több tárolóhely van a keverékhez. Rengeteg olyan blog és magazin található, amelyek nem látogatják meg annyi látogatást, de fogyasztanak sok tárolóhely és a lendkerék nagyon költséges szolgáltatás lesz az ilyen tevékenységekhez.

Úgy gondolom, hogy a regisztráció folyamata jobb lehet, mivel a tervek csak akkor jelennek meg, amikor beállítja a webhelyet, és kiválasztja a fizetési módot. Ezt javítani kell. Vagy kínáljon ingyenes demonstrációt (a 14 napos korlátozás látható), vagy kérje meg a felhasználót, hogy regisztráljon és először adjon hozzá fizetési információkat (majd telepítés után) – a kettő összekeverése zavaró.

A Flywheel emellett jelenleg nem kínál semmilyen e-mail opciót, amely problémát jelenthet. Bár nagyon ajánlhatjuk G-suite ha ön kezeli az e-maileket.

Csomagolás fel

A lendkerék szilárd hostolási lehetőség. Az intuitív és könnyen kezelhető felület olyan extrákkal kombinálva, mint például a biztonsági mentések, átmenetek, ingyenes SSL tanúsítványok hozzáadásának képessége, többhelyi kompatibilitás és az opcionális CDN. A Flywheel az egyik legkevésbé tolakodó módszert kínálja a domainek és a DNS beállításához (más néven nem állunk az Ön magatartásában), és ez egy jó gesztus.

Plusz, ha szabadúszó webdesigner, akkor van néhány extra funkció, például az ügyfélszámlázás és a Helyi választás lehetősége (amelyek segítségével összekapcsolhatja a helyi fejlesztési webhelyet az élő ügyféloldalakkal)..

Az asztal másik oldalán a tárolóhely nagyon korlátozott, a lendkerék pedig kissé drága. De ha nem kell rengeteg helyet igényelni, ez jó szolgáltatás kiváló teljesítmény és technikai támogatás mellett. További információkért kérjük, látogasson el a weboldalra.

Szerezz le lendületet

Összességében úgy gondoljuk, hogy a Flywheel egy nagyon jól kezelt WordPress hosting szolgáltatás, de mit gondolsz? Próbálta meg a lendkerék? Vagy van még valami kérdésük a hostolásukkal kapcsolatban? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map