Korlátozza a Content Pro áttekintését és útmutatóját

Korlátozza a Content Pro WordPress beépülő modult

Hello ismét barátaim! Visszatértünk még egy fantasztikus üzlettel az Ön számára. Ezúttal a Pippin Plugins-ből származó Restrictive Pro WordPress bővítményre vonatkozik, amely lehetővé teszi a tagsági webhely egyszerű létrehozását. Most nézzük meg miért olyan fantasztikus ez a plugin!


Okok a tagság hozzáadására az Ön webhelyére

Lehetséges okok vannak tagsági rendszer felvétele webhelyére. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet vagy csak a Csak tagok részt kell hozzáadnia a webhelyéhez.

Indítsa el saját online áruházát

Korlátozza a Content Pro terv lehetőségeit

A tagság nagyszerű módja annak, hogy megélhetést élvezhessen a webhelyén, és ha termék- vagy szolgáltatási csomagokat szeretne eladni a webhelyén, akkor integrálnia kell a saját tagsági platformját. A Restrictive Pro teljes támogatást nyújt a tervekhez, sok testreszabási lehetőséggel, így szerkesztheti az árat, az időtartamot, a hozzáférési szintet és így tovább. A bővítménynek még vannak kiegészítői, amelyeket integrálhat a Download Monitor-hoz (így kezelheti a saját letöltését a saját webhelyéről), valamint az AffiliateWP-vel (ha el szeretné indítani a saját társult programját)..

Növelje vállalkozását

Korlátozza a tartalmat Pro Korlátozott tartalom

Ingyenes tagságokat is kínálhat, amelyek remek lehetőséget kínálnak vállalkozásának növekedésére. A tagok részlegével nagyobb értéket nyújthat és több olvasót szerezhet. Itt, a WPExplorer oldalán, a felhasználók bejelentkeznek exkluzív ingyenes témáinkhoz, amelyeket csak a webhelyen találhat. Ha bármilyen formájú exkluzív vagy kizárólag tagok számára kínál tartalmat, a Limit Content Pro egy nagyszerű lehetőség erre.

Adjon hozzá tagságot a Korlátozott tartalom Pro használatával

A tagság hozzáadása a webhelyhez nem kell, hogy nehéz legyen – a Tartalom korlátozása a Pro segítségével ezt nagyon egyszerűvé teszi! Csak telepítse a beépülő modult, és konfigurálja az előfizetéseinek lehetőségeit, kezelje a tagjait, exportálja a pénzügyi adatokat és így tovább.

Korlátozza a Content Pro előfizetéseket

Minden elérhető a WordPress műszerfalán, és egyértelműen fel van címkézve (leírásokkal), hogy segítsen megérteni és teljes mértékben kihasználni az összes kéznél lévő funkciót. És felvehet több szintet, frissítéseket és akár kedvezményes kódokat.

Korlátozza a Content Pro jelentéstételt

Ó, és van egy csinos csillagjelentési szakasz is. Megnézheti bevételeinek és regisztrációinak grafikonjait (amelyek előfizetési szint és időtartam alapján egyaránt szűrhetők, így figyelemmel kísérhetik az előrehaladást).

Amit beállít, ez korlátozza a Pro Pro-t a versenytársakon kívül

Tudjuk, hogy számos ingyenes és prémium lehetőséget kell fontolóra venni, de sok WordPress blogger és vállalkozó számára a korlátozza a tartalompróba a legjobb lehetőségeket. Először is, megteheted kipróbálhatja a plugin-t ingyen letöltésével Korlátozza a tartalommentes WordPress bővítményt a WordPress.org oldalról. Amint megtudja, hogy ez a megfelelő plugin az Ön számára, a Pro verzióra frissítés ugyanolyan egyszerű, mint a terv kiválasztása.

A plugin is volt céllal kódolva. Régóta ismerjük Pippint és tudjuk, hogy ő az egyik legjobb plugin-fejlesztő. Miért bízna a WordPress.org benne, hogy vizsgálja meg a beadványokat? Amikor létrehoz egy plugint, például a Restric Content Pro-t, minden kódsor és minden plugin-szolgáltatás átgondoltan és célszerűen kerül kiválasztásra. Ez erős, megbízható és biztonságos plugint eredményez.

De a beépülő modul háttere nem az egyetlen fontos tényező, a Restrict Content Pro szintén nagyon fontos könnyen kezelhető. Az összes lehetőség és szolgáltatás közvetlenül a WordPress irányítópultján érhető el (például a bevételi és regisztrációs jelentések, pdf-számlák, vagy a tag- és fizetési adatok exportálási lehetőségei). És vannak olyan rövid kódok, amelyek segítségével űrlapokat illeszthetnek be, korlátozhatják a tartalmat, feliratkozási részleteket adhatnak meg és bármi mást, ahol csak szüksége lehet rájuk.

Plusz, ha kérdése van, akkor valószínűleg megtalálja a választ a átfogó online dokumentáció. Minden ott van, a telepítéstől és a rövid kódok használatától kezdve, a fejlesztőkre összpontosító dokumentumokon keresztül, az akcióhorgokról és a funkciókról. Még jobb, ha vannak videók és képernyőképek, amelyek végigvezetik az összes útmutató egyes lépéseit, így követhetik őket. És véletlenül nem talál választ, vagy ha van szolgáltatási kérése, a Restric Content Pro támogatói csoport örömmel segít. Csak nyújtson be kérelmet, és egy technikával a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

Ja, és bár nem különösebben vonatkozik a Restrictive Pro Pro-ra, a Pippin egyik hatalmas pluginjének prémium plugin-tagsága hozzáférést biztosít Önnek exkluzív útmutatók és a webhelyén található források. Nagyszerű erőforrás bármely WordPress felhasználói számára!

És A Korlátozza a Tartalom Pro sokkal többet tehet, kiegészítőkkel

Korlátozza a Content Pro kiegészítőket

Még többet szeretne? Vannak olyan funkciók, amelyeket hozzáadhat a korlátozott tartalomú Pro telepítéséhez kiegészítőkkel. Jelenleg 12 ingyenes és prémium kiegészítő áll rendelkezésre, amelyeket a Pippin készített: Download Monitor, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Payment Gateway, Campaign Monitor, Wysija Add On, matematikai ellenőrzés, bbPress integráció, CSV felhasználói import, EDD tag kedvezmények és érvényesítse az erős jelszavakat.

És további 9, harmadik fél által készített kiegészítő található a rendszerindításhoz: ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, Általános Szerződési Feltételek és EDD kedvezmények. Megtekintheti és megismerheti az összeset Korlátozza a Content Pro kiegészítőket a weboldalon.

Korlátozza a Content Pro alkalmazást, a legkiválóbb bővítményt

A Restrictive Pro 5 csillagot adunk az egyszerű használathoz, a kiegészítők és bővítmények elérhetőségéhez, valamint a dokumentáció minőségéhez. Ez egy nagyszerű bővítmény kezdőknek, mivel a lehetőségeket könnyen érthető és konfigurálható, de egyaránt alkalmas haladó fejlesztőkre, akik kihasználják a műveleti kampókat, a sablonfájlokat és egyebeket.

Szerezd meg a Restric Content Pro ma

Örömmel várjuk, hogy holnap visszatérjen egy új exkluzív ajánlatba a WordPress egyik kedvenc forrásából – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map