Konvertálja a blogbejegyzéseket közösségi médiakampányokká a Missinglettr segítségével

hiányzó leírás

Ebben a cikkben áttekintjük a Missinglettr-t – egy könnyen használható, teljesen automatizált, a közösségi média tartalmát újból átterjesztő eszközét..


Tekintettel arra, hogy a közösségi média szerves bejegyzésének köre közel áll 1-2%, csak akkor van értelme időszakosan ossza meg meglévő tartalmát ezeken a platformon. Ugyanakkor a közösségi média bejegyzésének ugyanazon régi tartalomból történő újbóli létrehozása időigényes feladat. Inkább, ha inkább az új tartalomra tölti az időt?

Belép Missinglettr.

missinglettr céloldal: kapcsolja be a blogbejegyzést a közösségi média kampányaiba

A Missinglettr egy egyszerűen használható, automatizált, tartalom átjátszására szolgáló eszköz a közösségi média számára. A blogbejegyzéseit automatikusan vonzó közösségi médiakampányokká változtatja, és egész évben közzéteszi azokat. Valóban olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Íme Hogyan működik a Missinglettr?:

 • Beír egy blogbejegyzést a Missinglettr webhelyen.
 • Ez automatikusan létrehoz egy közösségi média kampányt és a tartalmi naptárat.
 • Szerkesztheti / eltávolíthatja az egyes közösségi médiabejegyzéseket az ön igényei szerint, majd jóváhagyhatja a kampányt.

És ez az. A Missinglettr megosztja az Ön üzenetét a megfelelő közösségi média csatornáin.

A Missinglettr használata a blogbejegyzések automatikus ütemezett közösségi médiakampányokká történő alakításához

A felülvizsgálat során úgy találtam, hogy a Missinglettr rendkívül könnyen használható és gyönyörűen megtervezett. Néhány kattintással a Missinglettr képes volt a WPExplorer blogbejegyzéseit éves közösségi médiakampányokká alakítani..

Így hozhat létre közösségi médiakampányt a Missinglettrben.

missinglettr regisztrációs oldal

1. lépés: Az első lépés egy új fiók regisztrációja. Feliratkoztam a Üzleti fiókot, mivel magában foglalja a Missinglettr által kínált összes termékjellemzőt.

A Missinglettr-fiókhoz történő regisztrációhoz nincs szükség CC-re, és 14 napos próbaidőszakot kap minden tervhez. Menj, és próbáld ki!

missinglettr hozzon létre új 01-es kampányt

2. lépés: Miután feliratkozott a Missinglettr-re, a következő lépés az a létrehozása és konfigurálása új projekt. Gondolj a program mint a forrás webhely ahonnan az összes blogbejegyzés lehívásra kerül. A projekt nevét választottam WPExplorer és beléptem egy nemrégiben megírt oktatóanyagba.

Ezután csatlakoztam a személyes Twitter-fiókomhoz, és folytattam a következő lépést. A felülvizsgálat elkészítésekor a Missinglettr támogatja Twitter, Facebook (Oldalak és csoportok) és LinkedIn (Személyes és vállalati hírcsatornák). Támogatás a Google Cégem hamarosan jön.

missinglettr hozzon létre új kampányt 02, válassza az időzónát

3. lépés: Ezután kiválasztom az időzónámat és a meghatározott időpontokat, amikor a közösségi tartalmat közzétehetem.

missinglettr hozzon létre új kampányt 03 utáni ütemezés

4. lépés: A következő lépésben a Missinglettr felkéri az alapértelmezett feladási ütemezés kiválasztására. Az alábbiak közül választhat bármilyen ütemtervet:

 • Közepes: 4 üzenet 2 hét alatt (ajánlott)
 • Világos: 9 hozzászólás / év
 • Nehéz: 15 üzenet 2 hónap alatt

missinglettr hozzon létre új 04-es kampánynyelv-integrációt

5. lépés: A következő lépés a nyelvválasztás. A Missinglettr alapértelmezés szerint támogatja az angol nyelvet, és az igénye szerint megváltoztathatja.

08 missinglettr hozzon létre új, 06-os kampányt

6. lépés: A következő képernyő a márkanév, amelyben testreszabhatja márka imázsát, elsődleges színét és nevét. Testreszabhatja a szerző nevét is.

09 missinglettr hozzon létre új kampányt

7. lépés: Az utolsó lépésben ki kell választania az ajánlati buborékot, mint a legtöbb, kattintson Következő, és a Missinglettr elkezdi generálni a kampányt.

10 hiányzóletter létrehoz egy új, 08-as kampányt, majdnem kész

És néhány pillanat alatt (az én esetemben kevesebb, mint egy percbe telt) Missinglettr létrehoz egy a egy éves közösségi médiakampány egyetlen blogbejegyzésből.

11 missinglettr hozzon létre egy új 09-es kampányt

A Missinglettr automatikusan létrehozott közösségi médiakampányának áttekintése

Miután a Missinglettr létrehozta a kampányt, ideje áttekinteni. A felülvizsgálati eljárás elég egyszerű. Megnézi a hozzászólásokat, szerkesztheti bármelyiküket, vagy törli azokat, amelyek nem tetszik. Itt található a folyamat áttekintése:

12 hiányzó kamra hashtag automatikus generálása

A kampány-áttekintő képernyő első lépésében a Missinglettr néhány automatikusan létrehozott hashtagot javasol, azok népszerűségével együtt. Ezeket a hashtagokat minden automatikusan létrehozott üzenetben felhasználni fogja.

A hashtagokat eltávolíthatja vagy átrendezheti, ahogy fenyőt lát. A következő hashtagokat választottam a WP-CLI bejegyzésemhez:

13 missinglettr kampány hashtag szokása

A hashtagek áttekintése után folytassa a következő lépéssel.

14 hiányzó kampány áttekintése

Itt áttekintheti a kampány minden egyes üzenetét. Módosíthatja, törölheti vagy megváltoztathatja a hozzászólások sorrendjét, ahogy tetszik.

15 missinglettr kampány áttekintő szerkesztési üzenet

Az egyes hozzászólásokhoz a Missinglettr lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassa a szöveg és a kép idézetét, válasszon egy másik képet, vagy egyáltalán ne használjon képet. A bejegyzés teljes tartalmát manuálisan is szerkesztheti.

Miután áttekintette és ellenőrizte a kampány bejegyzését, folytassa a következő lépéssel.

16 hiányzó kampány áttekintő döntője

Ez a kampány utolsó áttekintési képernyője, amelyben kiválasztja a kampány időtartamát és aktiválja a kampányt.

Közösségi médiakampány-menedzsment Missinglettrben

1) A Missinglettr Social Media Irányítópult áttekintése

17 hiányzó kampány irányítópult áttekintés

A Missinglettr irányítópult áttekintést nyújt kampánya teljesítményéről és minden új kampányról, amely felülvizsgálatra vár.

A Missinglettr átvizsgálja a blog RSS-hírcsatornáját, hogy megtalálja azokat a blogbejegyzéseket, amelyeket még nem konvertáltak kampányokká, és hozzáadja azokat a Függőben lévő kampányok sorban. Ezeket a kampányokat átnézheti, és ütemezheti azokat az évenkénti forgalom közösségi csatornáin való megjelenésre.

2) Új projekt létrehozása a Missinglettrben

18 hiányzó aktív projekt irányítópult

A Missinglettr számla alapvető egysége a program, más néven a forrás. Ez lényegében a támogatott blog ahonnan a Missinglettr letölti a tartalmat. A képernyőképe jelenlegi forrása a WPExplorer. Válthat a projektek között a legördülő menüből.

Az írás idején a Missingletter támogatja a Wix, WordPress, Squarespace és Shopify blogokat.

19 missinglettr új p1 projekt hozzáadása

1. lépés: Új forrás hozzáadásához válassza a lehetőséget Új oldal ugyanabból a legördülő menüből.

20 missinglettr új p2 projekt hozzáadása

2. lépés: Adja meg a projekt nevét és a webhely RSS-hírcsatornájának URL-jét, és a Missinglettr automatikusan generálja a közösségi média bejegyzését a webhely blogbejegyzéséből..

3) Missinglettr ütemezett üzenetmegtekintés a tartalmi naptárban

21 hiányzó tartalmi naptár

Az Ütemezett tartalom oldalon jelenik meg a közösségi média tartalmi naptára, amely tartalmazza a Missinglettr projekt összes aktív kampányát. Húzza és dobja el a hozzászólásokat az átütemezéshez, új hozzászólások hozzáadásához vagy a meglévő hozzászólások szerkesztéséhez közvetlenül a tartalmi naptárból.

4) Kampányteljesítmény-mérés a Missinglettr-ben

22 hiányzó kampány jelentési irányítópult

A Missinglettr jelentési és elemzési irányítópultja megjeleníti a legjobban teljesítő kampányokat, az összes kattintást és a legaktívabb közösségi hálózatokat. Megjelenítési adatok az organikus hozzászólásokhoz jelenleg hiányzik valami. Minden bizonnyal jó lenne egy olyan mutató, amely segít megmérni a közösségi média organikus hozzászólásainak kattintáshoz viszonyított arányát (más néven átkattintási arány)..

A Missinglettr kiegészítő szolgáltatásai

A következő funkciók találhatók a Missinglettr beállítási panelen, és felhasználhatók nagymértékben testreszabott kampányok létrehozására.

1) Idézet a buborékra és a márkára

23 missinglettr árajánlat buborék és márkajelzés

Testreszabhatja az Idézet buborék sablonokat, és korlátozhatja azokat csak egy előre meghatározott képkészletre. Ez segít fenntartani a márka következetességét az összes üzenet között.

2) Tartalomsablonok

24 hiányzó tartalom sablon

A tartalomsablonok segítenek a Missinglettrnek az Ön írási stílusának megfelelő hozzászólások létrehozásában, amely megfelel a márka hangjának. Tartalomsablonok segítségével közösségi nyelven is létrehozhat közösségi médiabejegyzéseket, az angol nyelven kívül.

25 hiányzó tartalom szerkesztési sablon

Saját tartalomsablonokat hozhat létre a Missinglettrben elérhető alapértelmezett helyőrzők használatával.

3) Tartalom ütemezése

26 hiányzó tartalom ütemezése

A Missinglettr öt alapértelmezett ütemtervsablont kínál, két héttől egy évig terjedően. Az oktatóprogram elején kiválasztottuk a 4 hozzászólás ütemezését 2 hét alatt. Készíthet új postai ütemezést, vagy módosíthatja a meglévőket, igénye alapján.

4) A régi blogbejegyzések újbóli közzététele közepes méretűre

A Missinglettr támogatja a meglévő blogbejegyzéseik teljes egészét (és nem kivonatként) a Medium számára. Ezt a funkciót azonban csak egy új kampány létrehozásakor engedélyezheti.

Vegye figyelembe, hogy egy meglévő blogbejegyzés közzététele a Medium oldalon esetleg negatívan befolyásolja webhelye SEO-ját, hacsak a tartalom nincs megfelelően szindikált. A Missinglettr ezzel a közepes kanonikus hivatkozások használatával gondoskodik, amely szerint a blogbejegyzésed a tartalom eredeti forrása. Ennek ellenére ezt a funkciót óvatosan kell használni.

5) Egyéni URL rövidítők és így tovább

27 hiányzó egyedi URL-rövidítő

A Missinglettr a lettr.ai domain, hogy lerövidítse a linkeket a közösségi médiában. Támogatja a külső gyártók URL-rövidítőit is, például a Bitly, a Replug, a PixelMe, a Short.cm és a JotURL. Azt is választhatja, hogy ne használjon URL-rövidítőket, bár ez nem ajánlott.

A Missinglettr támogatja az egyéni UTM-paraméterek hozzáadását az ütemezett üzenetekben szereplő linkekhez. Ily módon madártávlatból megtekintheti a Missinglettr kampányok által teljes forgalmat közvetlenül a Google Analytics irányítópultján..

Ezenkívül hozzáadhat alapértelmezett hashtagokat minden hozzászóláshoz, vagy teljesen letilthatja a hashtagokat.

Missinglettr árképzési stratégia

missinglettr árazási modell 2020 január

Három egyszerű Missinglettr árképzési tervek egy 14 napos, hitelkártya nélküli próbaverzióval. Ezenkívül két hónap ingyenes az éves tervben.

Az Blogger A terv havi 15 dollárba kerül, és tartalmaz 1 tartalmi forrást (vagy projektet), 3 közösségi profilt, 1000 ütemezett hozzászólást és egyetlen felhasználói hozzáférést.

Az Üzleti A terv ára 47 dollár / hó, 3 tartalomforrást, 8 közösségi profilt, 5000 ütemezett hozzászólást és korlátlan felhasználói hozzáférést tartalmaz. Alapvetően három márka esetében kezelheti a közösségi média jelenlétét. Az üzleti terv további funkciókat tartalmaz, mint például az automatikus árajánlat buborék generálása, az egyéni feladási ütemezés, az egyéni feladási sablonok, az automatikus közepes méretű feladás és a fejlett elemzés. Nevezetesen a Blogger és Üzleti a tervek ugyanazok.

Az Ügynökség A terv ára 147 USD / hónap, és tartalmaz 7 tartalomforrást, 25 közösségi profilt, 10 000 ütemezett üzenetet és korlátlan felhasználói hozzáférést. Az üzleti terv mindentől eltekintve fehérekkel ellátott funkciókat, ügyfélfiókokat (kérésre elérhető), egyedi márkájú PDF-jelentéseket és prioritási támogatást kap egy dedikált fiókkezelővel.

Melyik Missingettr tervet kell választanod?

 • Ha blogger vagy egyszemélyes vagy, Missinglettr’s Blogger a terv megfelelő lenne az ön számára.
 • Az Üzleti A terv jobban megfelel azoknak a márkáknak, amelyekben több termék található (és így a közösségi média profiljai), valamint az egyedülállók számára, akik közösségi média szolgáltatásokat kínálnak a márkák számára.
 • Az Ügynökség A terv kiválóan alkalmas kisméretű szociális média ügynökségeknek vagy egyedülálló szakembereknek, akik szociális média szolgáltatásokat kínálnak kis-és közepes méretű ügyfelek számára.

50% kedvezmény Missinglettr

Korlátozott ideig 50% -ot spórolhat meg a Missinglettr MINDEN tervéből az első 3 hónapban, amikor tagja vagy. Csak kattintson a mentésre, és kezdje el megtervezni a közösségi média stratégiáját.

Takarítson meg 50% -ot Missinglettr-en

Csomagolás fel

Az epikus tartalom létrehozása vitathatatlanul a tartalom marketing sikerének legfontosabb tényezője. Kétségkívül a második legfontosabb tényező, tartalom promóció. 

A tartalmak promóciójának többféle módja van, ideértve a szindikációt, a vendég hozzászólásokat, a társadalmi tájékoztató kampányokat, a hírlevelet és reklámozása a saját közösségi média csatornáin. Az utolsó rész a Missinglettr belépésével segít megmenteni az időt, miközben ingyen növeli a blogod forgalmát!


Neked – mi a véleményed a Missinglettrről? Milyen funkciókat szeretne látni a következőkben? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map