Kezelje jobban az eseményeket a Modern Eseménynaptár segítségével

Kezelje jobban az eseményeket a Modern Eseménynaptár segítségével

Azt hiszem, egyetért azzal, amikor azt mondom: egy rendezvény-weboldal működtetése kihívást jelentő teljesítmény. Rendezvényeket kell létrehoznia, ezeket közzé kell tennie a weboldalán, és regisztrálnia kell a résztvevőket anélkül, hogy összezavarodna a dolgokat. Ha olyan változókkal dolgozik, mint például a különböző időpontok, árak és a különféle események helyszínei, a feladat 10x-nél nehezebb lesz.


Kiderül; könnyedén létrehozhat eseménykezelő rendszert webhelyén a Modern Eseménynaptár beépülő modul segítségével. És a mai áttekintésben / hogyan kell közzétenni, pontosan megmutatjuk, hogy a Modern Eseménynaptár miért az egyik legjobb WordPress eseménybővítmény az internet megragadására.

Olvassa el tovább és fedezze fel azokat a szolgáltatásokat és lehetőségeket, amelyek a Modern eseménynaptár plugin kiemelkedik a tömegből. Ne felejtsd el megnézni a jó videók a cikk vége felé egészítettük ki. Emellett kérjük, ossza meg gondolatait a megjegyzésekben. Ebből az útból kezdjük el az üzletet.

Mi a modern eseménynaptár??

a modern eseménynaptár beépülő moduljának áttekintése

A Modern Eseménynaptár egy kiváló plugin, amely segít létrehozni, közzétenni és kezelni eseményeket a WordPress webhelyén. Ez a Webnus Team, tisztelt WordPress téma és plugin fejlesztő. A beépülő modul mindenféle funkcióval rendelkezik, amelyekre szükség van a WordPress-webhely eseményeinek profi kezeléséhez.

És ahogy a neve is sugallja, a Modern Eseménynaptár a legújabb tervezési módszereket és gyakorlati módszert kínál az események kezelésére, izzadás nélkül. Mint ilyen, a plugin mobilkészen áll, teljes mértékben reagál, fordításra kész, és jól játszik kedvenc eszközeivel, mint például a WooCommerce.

Ráadásul a plugin kivételesen felhasználóbarát és jól megtervezett, így rengeteg időt takaríthat meg. Ahelyett, hogy pazarolja az időt a beállítások konfigurálására, néhány kattintással beállíthatja az egészet, és futásba léphet. Az események létrehozása és kezelése a MEC segítségével olyan egyszerű, mint A, B, C, nem kell senkinek, aki tartja a kezét.

Ha fantasztikus eseménykezelő bővítményt keres WordPress webhelyéhez, akkor a Modern Events Calendar valódi üzlet. És a jó időben történő ügyfélszolgálatnak köszönhetően a plugin időt és pénzt takarít meg, és nagyszerű felhasználói élményt nyújt az Ön webhelyén.

Most, hogy tudja, hogy mi működik együtt, a Modern Eseménynaptár ingyenes verziójával kezdjük. Később a felülvizsgálatban áttekinti a PRO változat és kiegészítői amelyek több funkcionalitást kínálnak a bank megszakítása nélkül. Egy másodperc pazarlása nélkül nézzük meg, mit nyújt a bővítmény a szolgáltatások szempontjából.

A modern eseménynaptár szolgáltatásai

a modern eseménynaptár funkciói

A Modern Események Naptár-bővítmény nagyon jó ütést tartalmaz a szolgáltatások osztályán. Még az ingyenes verzió is mosolyog egy lenyűgöző funkciókkal, amelyek meghaladják a sok konkurens bővítmény kínálatát. Nagyon jó ideje lesz az ingyenes verziónak, de ha úgy dönt, hogy frissít, akkor csak nagyobb teljesítményű szolgáltatásokra számíthat.

Ebben a dologban nagyon sok a szolgáltatás, de mindent megteszek, hogy összefoglaljam, mire számíthat egy WordPress eseménybővítménytől, mint senki máshoz. Különben is, valószínűleg soha nem lesz szüksége az összes funkcióra, de ha valaha is megteszi, a Modern Eseménynaptár nem okoz csalódást..

A Modern Eseménynaptár az alábbiak szerint osztályozott sokféle funkcióval érkezik.

Események jellemzői

a modern eseménynaptár még funkciókat tartalmaz

A plugin számos olyan szolgáltatással és opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különféle eseménytípusok egyszerű létrehozását. Kezdetként létrehozhat egynapos eseményeket, egész napos eseményeket és egy napot meghaladó eseményeket.

Ráadásul széles körben testreszabhatja eseményeit. Például eseményeket felvehet a Google Naptárba, az iCalba vagy az Outlookba, hogy az eseményeket kedvenc eszközével kezelje. Ezenkívül képeket, szervezőket, hangszórókat, címkéket, kategóriákat, egyéni foglalási űrlapokat, óránkénti ütemterveket, jegyváltoztatásokat és helytérképeket könnyedén hozzáadhat eseményeihez.

Ezenkívül beállíthatja, hogy az események ismétlődjenek az egyedi napokon, pl. minden hónap minden első hétfőjén és így tovább. Ez nem minden; létrehozhat eseményeket, amelyek napi, heti, havi vagy éves eseményekre kerülnek. Ezenkívül létrehozhat véget nem érő eseményeket, megjelenítheti a kiemelt eseményeket, beállíthatja az események visszaszámlálását, elrejtheti az események idejét, hozzáadhat dinamikus eseménycímkéket, és még sok minden mást tehet..

Fret nincs; láthatja, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége működésben van, amikor a cikk későbbi szakaszában teszteljük a plugint. Jelenleg fedezzünk fel további funkciókat.

Megjelenítési szolgáltatások

a modern eseménynaptár megjelenítési funkciói

Ami a webhelyén lévő eseményeket jeleníti meg, a Modern Eseménynaptár-bővítmény nem hiányzik vonzó elrendezésektől, amelyek nem akadályozzák a felhasználói élményt. Eseményei élesnek és tisztanak tekinthetők, és megtekinthetők és lefoglalhatók. Ez valóban nagyszerű hír, mivel sok más esemény-bővítmény rengeteg testreszabást igényel a tisztességes megjelenés elérése érdekében.

De a Modern Eseménynaptárnak ennek nincs. Annak érdekében, hogy az eseményeket a lehető legjobb fényben tudja megjeleníteni, a plugin több színbőrrel rendelkezik, egyedi színek kiválasztásának képességével, Félelmetes betűtípus ikonokkal, 5 lista nézet stílusával, 7 rács nézet stílusával, teljes naptár nézet, napirend nézet, falazott nézet, események a Google Maps-en, hatékony eseménykeresés és így tovább.

Tehát függetlenül attól, hogy az eseményeket rácsban, listában, körhintaban vagy modálisan szeretné megjeleníteni – a Modern Események Naptár pluginja hátul van. A teljes RTL támogatással, szűrőkkel és még sok mindennel az eseményei sokféle eszközön jól néznek ki. Ráadásul a kapott testreszabási lehetőségeknek köszönhetően percek alatt összehangolhatja eseményeit a márkájával.

Foglalási szolgáltatások

modern eseménynaptár-foglalási szolgáltatások

A WordPress webhelyén események létrehozása, megjelenítése és kezelése jó és minden, de a résztvevők foglalása az eseményen felesleges. Miért nézi meg az ügyfél az esemény részleteit az Ön webhelyén, és várjon fizetést, amikor megérkezik az eseményre?

Nem gondolja, hogy jobb-e már azelőtt felszámítani az eseményt, hogy a résztvevők elhagyják az Ön weboldalát? Ilyen módon a résztvevőnek csak be kell mutatnia a jegyét az eseményen. Időt takaríthat meg, több pénzt kereshet, és elfoghat olyan kilátásokat, amelyek egyébként esetleg elmulasztották az eseményt.

A Modern Eseménynaptár ragyogó csomagot kínál a foglalási szolgáltatásokhoz, de csak a profi verzióban. Öt fizetési átjárót, különféle típusú jegyet, kuponokat, egyedi mezőket, adókat, értesítéseket, valuta opciókat kap, és a lista folytatódik.

Az események foglalásának szempontjából a Modern Eseménynaptár minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre szükség van a webhely teljes foglalásának automatizálásához.

Integrációs szolgáltatások

modern eseménynaptár-integrációk

A Modern Eseménynaptár meglehetősen integrációs-barát. Függetlenül attól, hogy másik WordPress eseménybővítményt vagy alkalmazást használ, a Modern Eseménynaptár nem tesz megkülönböztetést. A plugint zökkenőmentesen integrálhatja számos eseménynaptár-bővítménnyel.

Ez azt jelenti, hogy könnyen importálhat eseményeket más WordPress eseménybővítményekből és szolgáltatásokból. Ezen kívül abszolút könnyedén exportálhatja eseményeit harmadik fél platformjaira. Ezenkívül a Modern Eseménynaptár együtt működik a WooCommerce-vel és a különféle oldalkészítőkkel.

A plugin rendkívül rugalmas, lehetővé téve egy teljesen automatizált esemény- és foglaláskezelő rendszer futtatását a webhelyén. A rendezvények létrehozásától a megjelenítésig és a foglalásokig a Modern Eseménynaptár egyszerűsíti a munkafolyamatot, így összpontosíthat vállalkozása növekedésére.

A Modern Eseménynaptár kompatibilis többek között a SEO pluginokkal, a WordPress multi-site, az EventOn, az Eseménynaptár, a Calendarize, a gyorsítótár-bővítmények, a Google Naptár és az Eseménynaptár WP plugin-jával.

Fejlesztőbarát szolgáltatások

A Modern Eseménynaptár a WordPress energiafelhasználók számára tökéletes eszköz, a fejlesztőbarát szolgáltatások köszönhetően. Először is felülbírálhatja a témájában szereplő oldalakat, archívumokat és színes bőreket. Ezenkívül az egyéni WordPress funkciókat is elindíthatja, szűrheti a beépülő modul beállításait, testreszabhatja a rövid kódokat, és még sok minden mást is megtehet a kampók segítségével.

A Modern Eseménynaptár Lite telepítése

Eddig olyan jól teszteltük a vizet, ha csak a lábujjakkal. Ideje veszekedni. Nem tudunk megtanulni semmit úgy, hogy ragaszkodunk a szélekhez, ezért merüljünk bele, és gyakorlati tapasztalatokat szerezzünk ezzel a fenevaddal. Az ingyenes verzió elérhető a hivatalos WordPress plugin repo-n, tehát tudja, hogy ez könnyű lesz.

Keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása, az alábbiak szerint.

Ezután írja be a keresőmezőbe a „Modern eseménynaptár” elemet, majd nyomja meg a gombot Telepítés most gomb.

a modern eseménynaptár telepítése

Ezután nyomja meg a Aktiválja gombot a telepítés befejezéséhez.

a modern eseménynaptár plugin aktiválása

Ezzel a Modern Eseménynaptár üdvözlő oldalára jut, amelyet az alább bemutatott képernyőképeken lát.

modern naptár üdvözlőlap

A fenti képen észrevegye az újt M.E. naptár elem a WordPress admin menüben. Ebben a szakaszban elkezdheti az események létrehozását.

Események létrehozása

Könnyű új esemény létrehozása a Modern Eseménynaptár segítségével. Keresse meg a M.E. naptár és kattintson a gombra Add esemény, amint az az alábbi képen látható.

új esemény-eseménynaptár hozzáadása

Így egy ismerős kinézetű szerkesztőhöz juthat, amint azt alább részletezzük.

új eseményszerkesztő hozzáadása

Adja hozzá az esemény címét, leírását és görgessen lefelé, hogy további esemény részleteket adjon hozzá, amint az alább kiemeltük.

modern eseménynaptár szerkesztő

A fenti képernyőn felveheti az esemény részleteit. Felveheti a helyet, a helyszínt, a szervezőket, a költségeket, az óránkénti ütemtervet, az esemény ismétlését, a kiemelt képet és így tovább. Erőfeszítés nélküli események létrehozása a Modern Eseménynaptár beépülő modul segítségével.

Miután hozzáadta az összes szükséges részletet, nyomja meg a gombot közzétesz gombra kattintva elküldheti az eseményt a webhelyére. Így néz ki mintaseményünk tesztoldalunkon.

minta modern események naptári esemény

Nagyon jól néz ki, ha kérdezel tőlem ��

A felhasználók azonban még nem tudnak eseményeket lefoglalni, mivel még nem aktiváltuk a foglalási modult, amely – ha visszahívja – csak a (z) nyelven érhető el Modern eseménynaptár PRO.

A foglalási modul aktiválásához a pro verzióban navigáljon a Naptár> Beállítások> Foglalás, jelölje be a Foglalási modul engedélyezése jelölőnégyzetet, és kattintson a Változtatások mentése gombot az alább látható módon.

aktiválja a foglalási funkciókat

Így hozzáadódik Fizetési átjárók a MEC foglalási beállításaihoz és a szobafoglalás elem a WordPress admin menübe.

Most, hogy létrehozhat egy eseményt, és megjelenítheti azt a webhelyén, fedjük le a Modern Eseménynaptár Pro alkalmazást és a kiegészítőket.

Modern eseménynaptár Prémium kiegészítők

modern eseménynaptár árazása

Ha további szolgáltatásokra van szüksége, akkor mindig indulhat Modern Eseménynaptár Pro. A Webnus három csomagot kínál: 1 licence 75 dolláros dollárnál, öt licence 255 dollárnál és 10 licenc 455 dollárnál.

Válassza ki az Önnek megfelelő tervet, vásároljon és töltsön le a bővítményt. Ezután jelentkezzen be a WordPress rendszergazdai irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása.

új plugin hozzáadása a WordPress-hez

Add plugins képernyőn kattintson a gombra Töltse fel a beépülő modult, válassza a Modern Eseménynaptár .zip fájlt és menjen a Telepítés most.

Ezután aktiválja a bővítményt.

aktiválva a modern eseménynaptár prémiumot

Ezután kattintson a gombra M.E. naptár, görgessen lefelé, írja be a bevásárló tokent és kattintson a gombra Beküldés gombot az alább látható módon.

a modern eseménynaptár beszerzési tokenjének aktiválása

Most, hogy a Modern Eseménynaptár prémium verziója elkészült, vizsgáljuk meg néhány prémium kiegészítőt. Kiegészítők megtekintéséhez és telepítéséhez keresse meg a M. naptár> Kiegészítők az alábbiak szerint.

modern eseménynaptár kiegészítők

Alternatív megoldásként letöltheti a kiegészítőket MEC-fiókjából, és telepítheti őket a webhelyére, mint egy tipikus bővítmény. Az oktatóprogramhoz telepítettük az összes kiegészítőt, mert hol van a móka a visszatartáshoz? ��

Keressük meg a prémium Modern Eseménynaptár-kiegészítőket.

WooCommerce kiegészítő

A WooCommerce modern eseménynaptár-kiegészítője lehetővé teszi események jegyének eladását a WooCommerce-on keresztül. A jegyek vásárlásán kívül a felhasználók más WooCommerce termékeket is megvásárolhatnak. A WooCommerce Integration kiegészítő, szüksége van a Modern Eseménynaptár Pro-ra és a WooCommerce-ra.

A következő videóban megismerheti, hogyan lehet eseményjegyeket eladni a WooCommerce kiegészítő segítségével:

Minden kész �� Most már tudja, hogyan kell eladni rendezvényjegyeket a weboldalán a WooCommerce kiegészítő segítségével. Most már készen áll a következő Modern Eseménynaptár-kiegészítő telepítésére: az Elementor Űrlapkészítőre.

Az Elementor Form Builder kiegészítő

Az Az Elementor Form Builder kiegészítő segít az egyedi űrlapok létrehozásában jegyekhez az Elementor oldalkészítőben. A kiegészítő rengeteg lehetőséggel rendelkezik, hogy űrlapjait bármilyen módon létrehozhassa és stílusosítsa.

A kiegészítő használatához szükség van a Modern Events Calendar Pro és az Elementor oldalkészítőre. Nézze meg az alábbi rövid videót, hogy többet megtudjon.

Ezután megvan az Elementor Single Builder Addon.

Az Elementor Single Builder Addon

Az Az Elementor Single Builder Addon pontosan azt kínálja, amire szükség van az Elementor eseményeihez szabott sablonok létrehozásához. Az addon rengeteg lehetőséget kínál, hogy elegáns rendezvényoldalakat hozzon létre, amelyek rendkívül egyszerűek az Elementorban.

Nézze meg az alábbi videót, hogy további információkat kapjon a kiegészítő telepítéséről a WordPress webhelyen.

Az Elementor Single Builder Addon nincs útból, térjünk tovább a következőre.

Elementor Shortcode Builder Addon

Az Elementor Shortcode Builder Az Addon lehetővé teszi korlátlan MEC rövid kódok létrehozását és testreszabását az Elementorban. A rövid kódok lehetővé teszik az események megjelenítését a webhely bármely pontján. Könnyedén testreszabhatja a stílusokat, és könnyen megjelenítheti / elrejtheti az elemeket különböző rövid kódokban.

További információért kérjük, nézze meg az alábbi rövid videót.

Aztán megvan az Event API Addon.

Event API Addon

Ha szeretne eseményeket másolni az egyik webhelyről a másikra, akkor nagyon szeretni fogja a Event API Addon. A kiegészítő lehetővé teszi a WordPress webhelyéről származó események megtekintését bármilyen webalkalmazáson vagy platformon. Ez a tökéletes eszköz az események mozgatására az alkalmazások között az ismeretek kódolása nélkül.

Nézze meg az alábbi rövid videót további információkért.

Ezután a Multisite Event Sync Addon.

Multisite Event Sync Addon

Van egy több helyről szóló weboldal? Köszönhetően a Multisite Event Sync Addon, könnyedén szinkronizálhatja a webhelyein lévő eseményeket a fő weboldallal. Miután kiválasztotta a szinkronizálni kívánt alhelyeket az adminisztrációs panelen, a fő webhelyen végrehajtott minden változást az aloldal örökli.

Nézze meg az alábbi videót a részletekért.

Felhasználói irányítópult-kiegészítő

Ha minden felhasználó számára külön oldalt szeretne létrehozni, akkor szüksége van a Felhasználói irányítópult-kiegészítő. Az egyéni felhasználói oldal olyan részleteket tartalmaz, mint a vásárolt jegyek, a lefoglalt események és így tovább. Az addon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bejelentkezzenek a kezelőfelületen jegyvásárlás céljából.

Nézze meg az alábbi videót a részletekért.

És ez az. A további prémium kiegészítők, például a számlázás hamarosan megjelennek, ami azt jelenti, hogy még több funkcióval rendelkezik, amelyekre vágyakozhat.

Kiegészítők árképzése

Ha szeretne megvásárolni a prémium kiegészítőket, akkor ezek mind elérhetők a Webnuson. A szállások árai:

 • WooCommerce Integration, amely lehetővé teszi a plugin zökkenőmentes összekapcsolását a WooCommerce-lal, hogy összegyűjtse a kifizetéseket a webhelyén. Az addon 35 dollárba kerül
 • Az Elementor Shortcode Builder, amely 35 dollárt fog visszafizetni
 • Az Elementor Form Builder 35 dollárért
 • Az Elementor Single Builder 35 dollárért
 • Elementor-kiegészítő csomag, amely tartalmazza mind a három Elementor-kiegészítőt 79 dollárért
 • Woo Plus Elementor csomag (mind a négy Elementor és WooCommerce kiegészítőből áll) 99 dollárért
 • Event API 45 dollárnál – Ez lehetővé teszi események megjelenítését más eszközökön vagy webhelyeken
 • Többhelyes eseményszinkronizálás 35 dollárért
 • Felhasználói irányítópulton egyéni felhasználói oldalak létrehozásához, 35 dollárért

A Modern Eseménynaptár egy csodálatos lehetőség mindenkinek, aki professzionális rendezvényeket szeretne létrehozni izzadtság vagy bank elpusztítása nélkül. A plugin egyszerűen konfigurálható és használható, még akkor is, ha millió és egy szolgáltatással rendelkezik. És ha még egyszer szüksége van további gyümölcslevekre, akkor megvan a pro verzió és a prémium kiegészítők.

Melyik a kedvenc WordPress esemény-bővítmény? Vagy kérdései vannak a Modern Eseménynaptárral kapcsolatban, amelyre nem vonatkozik a bemutató útmutató? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map