Karmester áttekintése: Másfajta WordPress Layout Builder

A Conductor egy WordPress beépülő modul, ahonnan Matt Medeiros a Slocum Stúdióban, amelynek célja, hogy lehetővé tegye tartalomban gazdag elrendezéseket építhet bármilyen kódolás nélkül. A létrehozási folyamat egy élő, előlapi előnézeten keresztül zajlik, amely reális képet ad arról, hogy hogyan fog kinézni a végtermék, amikor rajta dolgozik..


A karmester segítségével választhat a rendelkezésre álló elrendezések közül, majd kitölti az elrendezést a tartalommal. Ez a tartalom bejegyzés és oldal formájában jelenhet meg a webhelyén, vagy a webhelyén aktív bármely kütyü formájában.

A beépülő modul egyik nagyszerű felhasználása egyéni oldalelrendezések létrehozása, amelyek vonzza be a tartalmakat meghatározott kategóriákból vagy postai típusokból. Ha egy bizonyos oldalon egy bizonyos oldalon szeretné megjeleníteni a hozzászólásainak vagy termékeinek kiválasztását, akkor a Karmester célja, hogy eltávolítsa a sok fájdalmat és erőfeszítést, amely egyébként a saját egyedi archívumoldalának vagy a weboldal elrendezésének kódolásához vezetne..

De ez nem minden, amit a Karmester képes megtenni, ezért olvassa el tovább és olvassa el a WordPress ezen izgalmas tartalomelrendező eszközét..

Mit lehet tenni a karmesterrel??

A karmestert így lehetne leírni oldalkészítő eszköz a WordPress számára. Tulajdonságai miatt a már létező sok más oldalkészítő opciótól eltérő bővítményt jelent.

Noha nem érkezik a céloldal sablonjaihoz és a rajta levő elemeinek hatalmas könyvtárához, amelyet a többi oldal készítő pluginjével találtak meg, a Conductor más funkciókkal és felhasználásokkal rendelkezik, amelyek ugyanolyan értékesé teszik.

Készítsen egyedi tartalomképernyőket

Az elrendezések létrehozásakor a Conductor nem újratelepíti a kereket, hanem az intuitív WordPress Customizer alkalmazást használja. A testreszabón keresztül most létrehozhat egyedi elrendezéseket, majd kiválaszthatja, hogy milyen tartalmat jelenítsen meg az elrendezésben.

Karmester testreszabási kimenet kicsi

Ez lehet a legutóbbi hozzászólások listája, konkrét egy adott poszt típusától vagy taxonómiájától származó tartalom, vagy még sok más.

Az egyedi mezők, a postai típusok és a taxonómiák támogatása

Tudod is az egyedi mezők tartalmának megjelenítése az elrendezésben, ami valóban hasznos lehet bárki számára, aki a saját egyedi mezőivel dolgozik, vagy azoknak, amelyek részét képezik azoknak a pluginoknak, amelyeket a webhelyükön aktívak.

Vezető kijelző beállításai

Sok hasznos kezelőszervet is kap, amely meghatározza, hogy mekkora tartalmat jelenítsen meg az elrendezésben és milyen formátumban. Ez magában foglalja azt, hogy megjelenjen-e a hozzászólás kiemelt képe – és ha igen, milyen méretű -, valamint a teljes üzenet tartalma, csak egy kivonat, vagy csak a cím, valamint még néhány további lehetőség.

Ezenkívül bármilyen elem, amelyet kiválasztott megjeleníteni, lehet meghúzta a helyére hogy csak a megfelelő elrendezést kapja meg.

Élő valós idejű előnézeti kép

Ahogy elkészíti az elrendezést és kitölti a tartalommal, az egész folyamat a WordPress Customizer segítségével zajlik. Ez azt jelenti, hogy élő előnézetet kap az oldalának előlapi nézetéről. Ez a valós idejű előnézeti kép szerencsére elkerüli a mentés, a lapok váltásának és a frissítésnek a szükségességét, amelyet a WordPress más építőeszközei tartalmaznak.

Akár akarod? készítse el saját egyéni honlapjának elrendezését amely azonnal bemutatja a legjobb tartalmat az új látogatók számára, vagy el kell készítenie a saját kategóriáját vagy postai típusú archívumoldalait, a Conductor eszközöket nyújt Önnek ehhez, anélkül, hogy bármilyen kódot közvetlenül kellene szerkesztenie.

Bármely aktív kütyü megjelenítése

Amellett, hogy a Karmester-kütyüket beillesztheti az elrendezésbe, hogy a webhely számos forrásából tartalmat vonjon be, helyezze be a kütyüket amelyek aktívak a webhelyén.

Karmester beillesztése

Ez nemcsak a standard WordPress-kütyüket tartalmazza, hanem az összes többi plugin elemeit is. Ez nagyon sok lehetőséget ad arra, hogy milyen típusú tartalmat jelenítsen meg az elrendezéseiben.

Zökkenőmentes integrációk

Mint a karmester is integráció a népszerű WooCommerce üzletépítő beépülő modullal, felhasználhatja az egyedi elrendezések elkészítéséhez, hogy a kívánt módon jelenítse meg termékeit. Ez magában foglalja a vizuális vezérlőket annak kiválasztásához, hogy mely termékek jelenjenek meg ezekből a termékekből, például ár, súly vagy bármi más, ami az egyedi mezőkben található.

Számos kiegészítő már elérhető a Conductor számára. Az egyik lehetővé teszi, hogy integrálódjon a Genesis keretrendszer AgentPress témájához. Ez vonzó lesz mindenki számára, aki ingatlan-webhelyet épít a WordPress segítségével.

Azt is érdemes megemlíteni A karmester bármilyen WordPress-szel együtt fog működni téma. A plugin egyszerűen átveszi a kiválasztott téma stílusát, hogy az egyedi elrendezések tökéletesen illeszkedjenek a többi weboldalhoz..

Hogyan használtam karmestert

A WordPress webhelyen a közelmúltban elkezdtem dolgozni az egyéni postai típusokkal, és létrehoztam egy új típusú üzenetet egy bizonyos típusú tartalom megjelenítéséhez, amelyet közzétettem..

Aztán akartam hozzon létre egy archívum oldalt amely megjeleníti a látogatóim számára az adott postátípus legújabb hozzászólásait. Azt szerettem volna azonban, hogy ez az archívum-oldal különbözzen a választott témám által használt szokásos archívum-oldaltól.

Két fő lehetőségem volt: magam kódolom az új oldalt vagy bérelsz fejlesztőt. Mivel nem vagyok túl nagy kódoló, ezt a feladatot egy esős napon a hátsó égőre tettem.

Karmester egyedi archívum oldala

Ugyanakkor, miután megkaptam a karmestert, könnyen tudtam gyorsan hozzon létre egyéni archívum oldalt hogy megjelenítsem a legújabb ilyen típusú hozzászólásokat, ahogy én akartam. Ezenkívül megismételhettem ezt a folyamatot és építhetek egyedi archív oldalakat a webhelyemen használt kategóriák, címkék és egyéb egyéni taxonómiákhoz anélkül, hogy külső segítséget kellett volna felvennünk, vagy mélyen bele kellett mélyednem a témám kódjába..

Ez csak egy eszköz a karmester számára, és biztos vagyok benne, hogy találsz még sokan mást, de számomra ez önmagában igazolná a belépés árát.

Következtetés

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a Conductornak hiányzik a WordPress más építőeszközeinek figyelmét felkeltő funkciói. Fontos azonban ezt emlékezni ez egy más típusú eszköz, és valószínűleg olyan, amely jobban vonzó azok számára, akik egy ideje használják a WordPress alkalmazást, és kihasználják annak néhány fejlettebb funkcióját, például az egyéni postai típusokat, az egyéni taxonómiákat és az egyéni mezőket, és akik gyors és egyszerű módot akarnak az ilyen típusú tartalom megjelenítéséhez saját egyedi elrendezésükben.

Függetlenül attól, hogy jártas fejlesztő, aki időt takarít meg, vagy olyan személy, akinek saját, tartalomban gazdag elrendezését kell létrehoznia anélkül, hogy kódolni kellene, a Conductor olyan eszköz, amelyet feltétlenül alaposabban meg kell vizsgálnia..

Tudjon meg többet a Karmesterről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map