Kapcsolódó hozzászólások a WordPresshez: Bibblio Plugin Review

Kapcsolódó hozzászólások a WordPresshez: Bibblio Plugin Review

Webhelytulajdonosként valójában mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a látogatók hosszabb ideig maradjanak webhelyén. Nagyon sok lehet a SEO fejlesztésében és a bevétel megteremtésében. Az egyik módja annak, hogy megakadályozzák a látogatókat a böngésző Vissza gombjának megnyomásában, az az, hogy olyan tartalomra irányítsák őket, amely szorosan kapcsolódik ahhoz, amit már olvasnak az Ön webhelyén. Még jobb, ha azt használja, amit tud a böngészési szokásaikról, és olyan tartalmat dolgoz ki, amely valószínűleg élvezi őket. Ez a Netflix esetében működik, ahol az ajánlások a megbízóidő 80% -át teszik ki. Nincs ok, amiért ne működne az Ön számára, és ebben segíthet Bibblio kapcsolódó WordPress-hozzászólásai.


Az Kapcsolódó hozzászólások a WordPress-hez, Bibblio-tól mesterséges intelligenciát használ a kapcsolódó hozzászólások keresésére és megjelenítésére az Ön tartalma és felhasználói adatai alapján. Mivel a gépi tanulással folyamatosan fejleszti javaslatait, a plugin képes rendkívül optimalizált tartalom kiszolgálására. Az algoritmusok folyamatosan frissülnek, a közönség viselkedéséből tanulva és javulva, ahogy további tartalmat adnak hozzá. Mielőtt megtudná, jobb lövés a hűséges olvasói körben.

Mit jelent ez SEO szempontból? Idővel ez magasabb elköteleződést, alacsonyabb visszafordulási arányt és jobb SERP-ket jelenthet. Nem kell vennem a szavam. Ehelyett kipróbálhatja a ingyenes Bibblio plugin a webhelyén. A plugin telepítése és az azzal való együttműködés szellő, de egy kicsit később elvégzem a lépéseket..

Hogyan működik a Bibblio kapcsolódó WordPress-hozzászólásai

A plugin aktiválásakor automatikusan indexálja az összes hozzászólását, és azonnal megkezdi elemzését. Ezután releváns tartalmat bocsát ki az olvasók számára gépi tanulási algoritmus alapján. Ennek eredményeként az ajánlások nagyon relevánsak az olvasók számára, és arra ösztönzik őket, hogy hosszabb ideig maradjanak az Ön webhelyén.

BibblioL Hogyan működik?

Az ajánlási modul widgetben jeleníthető meg az oldalsávban, a láblécben vagy az inline-ban (rövid kóddal), bárhová is szeretné. A megjelenítés testreszabható a CSS segítségével, hogy a weboldal kialakításához megfeleljen, és a kiemelt képek megjelennek az ajánlásokban.

Az összes feldolgozás a plugin-kiszolgáló végén zajlik, tehát a webhely sebessége nem csökken. A tartalom mennyiségétől függően előfordulhat, hogy az ajánlások elmaradnak. A késés néhány perc alatt változhat a kisebb blogoktól néhány óráig a tartalomigényes webhelyeknél.

A Bibblio valóban ragyog abban, ahogyan minden látogatást lehetőségként kezel az ajánlások megismerésére és fejlesztésére.

Mit fizet

Mielőtt folytatnánk, fedezzük fel a költségeket az útból. Egy cent kifizetése nélkül havonta akár 25000 ajánlati hívást is fogadhat. Az egyes ajánlások egy hívásnak számítanak.

Regisztrálj ingyen

A Bibblio Starter plan ingyenes kapcsolódó hozzászólásai a WordPresshez nagyszerű lehetőség az új bloggerek számára, vagy ha próbálni szeretné a szolgáltatást, mielőtt prémium csomagba merülne..

Kapcsolódó hozzászólások a WordPresshez, a Bibblio árképzési tervekből

Innentől kezdve lehetősége van feliratkozni prémium önkiszolgáló vagy vállalati fiókra. Az Önkiszolgáló tervek a felhasznált ajánlások száma alapján egy skálán növekvő árat használnak, kezdve 1900 dollárral az 50000 ajánlásért. Nagyméretű webhelyek esetén kapcsolatba léphet a Bibblio csapattal, és az igényeinek megfelelő egyedi vállalati tervet készíthet.

Főbb jellemzők

A Bibblio vonzerejét vonzó további jellemzők:

Bibblio Főbb jellemzői

 • Könnyű és gyors, az összes előfeldolgozást, gyorsítótárazást és nehéz emelőt a plugin szerver kezeli. A szerver további terhelése nélkül a webhely gyors marad
 • Az előre elkészített modulok 150+ tervezési kombinációja létezik egy widgetben elhagyható ajánlások tárolására
 • A modulok testreszabhatók és érzékenyek
 • Több megjelenítési lehetőség – oldalsávban, láblécben vagy inline-ben bárhol a postában
 • Támogatja a miniatűröket azáltal, hogy automatikusan behúzza a kiemelt képet
 • Gépi tanulási algoritmusok, amelyek nagyon releváns ajánlásokat kínálnak
 • Szabadon ellenőrizheti, hogy a plugin hogyan kezeli az előző vagy jövőbeli hozzászólásait. Ezenkívül kihagyhatja azokat a bejegyzéseket is, amelyeket nem akar megjeleníteni
 • Mivel a Bibblio technológiája megérti az Ön tartalmát, nem kell többé címkéznie a bejegyzéseit
 • Automatikusan lekaparja a webhely tartalmát, és gyorsan ajánlásokat ad
 • Lehetővé teszi egy követőkód hozzáadását, így láthatja, hogy mi a felhasználóra kattint
 • Figyelemmel kíséri a modulok hatékonyságát olyan mutatókkal, mint például az ajánlások száma és az átkattintási arány
 • Több mint tucat nyelv támogatása
 • Megbízható infrastruktúra az adatok tárolásával az Amazon Web Services segítségével
 • Megbízható ügyfélszolgálat, amely biztosítja a válaszidőt 24 órán belül

Hogyan jeleníthet meg kapcsolódó hozzászólásokat a webhelyen a Bibblio segítségével

Most, hogy sok mindent tudunk a Bibblio-ról, ellenőrizzük, hogyan működik ez a játékban. Ehhez telepítenem kell a plugint egy tesztoldalra, amely tartalmaz bizonyos utazási és kalandos tartalmakat.

Modul létrehozása

Telepítéskor a bővítmény hozzáadja a Bibblio elem az irányítópultra, ahonnan hozzáférhet az összes plugin-szolgáltatáshoz.

A telepítés után először meg kell hoznia a Bibblio fiókot. Megkapja az API kulcsokat, és miután megadta őket a megfelelő mezőbe, készen áll a plugin konfigurálására.

Fiók létrehozása

Engedélyezheti, hogy a Bibblio kapcsolódó hozzászólásai a WordPress-hez hozzáférjen minden meglévő hozzászóláshoz, valamint automatikusan hozzáadja a jövőbeli hozzászólásokat. Ha egyedi hirdetéstípusokat kapott, akkor itt is megjelennek.

Beleértve a hozzászólásokat

Most már létrehozhat egy modult, és testreszabhatja azt. A modul egy kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazó widget, amely a bejegyzés vagy az oldalak bármely részére elfér. Négy elrendezést választhat – rács, kirakat, oszlop és sor. Több mint 150 kész elrendezési kombináció lehetséges.

Modul kialakítása

Beállíthatja a csempearányt, és olyan speciális effektusokat is hozzáadhat, mint a Több megjelenítés a lebegésnél, a Ragyogás a lebegésnél, a szöveg külön mutatása a kép alatt vagy overlayként és így tovább. Bejegyzésének kiemelt képe automatikusan megjelenik a háttérben. Ha nem rendelkezik kiemelt képpel a bejegyzéshez, alapértelmezés szerint a csempe vízjelet jelenít meg szürkeárnyalatban az egyes csempéknél. Ez az a hely, ahol hozzáadhat egy követőkódot a modulhoz, hogy nyomon kövesse annak teljesítményét.

A modulokat manuálisan testreszabhatja úgy is, hogy felülírja saját CSS-jét. Ha elégedett a döntéseivel, adja meg a modulnak egyedi nevet és Megment azt.

Modul hozzáadása

Ha később bármilyen módon meg akarja változtatni a modult, akkor ezt meglátogathatja Bibblio> Modulok módosítások elvégzése és a módosítások frissítése.

További modulok

Nemcsak, hogy ha van olyan bejegyzés, amelyet nem szeretne megjeleníteni a Kapcsolódó hozzászólásokban, akkor kizárhatja azt, ha töröl egy lehetőséget a Szerkesztőben.

Bejegyzés kizárása

Modul kijelző

A modul létrehozása után a megjelenítés legegyszerűbb módja a beépített Bibblio beállítás segítségével automatikusan megjeleníteni a modult a hozzászólások után. Ezt a beállítást a fő oldalon találja meg Bibblio> Modulok oldalt. Egyszerűen válassza ki azt a modult, amelyet alapértelmezés szerint meg szeretne jeleníteni, adjon neki egy címet, és mentse. Ez az! Most az összes hozzászólás megjeleníti ezt a modult, hacsak nem ad meg másikat.

Bibblio automatikus kiemelt modulok

De modul-megjelenítéssel is rendelkezhet a webhely több más helyén. Ha szeretné, megjelenítheti a modult az üzenet szövegében. Ehhez a Visual Editorban tartva tartsa a kurzort a bejegyzés azon pontján, ahol a modult meg szeretné jeleníteni. Ezután kattintson az Rövid kód beszúrása ikonra az eszköztáron.

Kapcsolódó hozzászólások a WordPress-hez, a Bibblio Shortcodes-tól

A megjelenő felbukkanó ablakban válassza ki a hozzászólásban megjelenő modult, majd kattintson az OK gombra.

Ha szeretné, hogy a widget megjelenjen az oldalsávban vagy a láblécben, ugorjon a Megjelenés> Widgetek és adjuk hozzá szükség szerint. Egyszerűen kattintson a hozzáadáshoz, vagy húzza a widget a kívánt helyre.

Widget lehetőségek

Bontsa ki a widget területét, töltse ki az összes adatot, majd mentse a bejegyzéseket.

Kapcsolódó hozzászólások a WordPresshez: Bibblio Widget

Hasonló módon hozhat létre annyi modult, amennyit csak akar, és hozzáadhatja őket bárhová.

A Bibblio elkezdheti az ajánlások megjelenítését, és néhány perc alatt elérhetővé válhat a kis blogok számára. De nagyon nagy katalógusok esetén a teljes indexálás több órát is igénybe vehet. Az én esetemben kevesebb, mint öt perc alatt láttam Bibblio akcióját. Így jelenik meg a tesztoldalon.

Előnézet

Analitika

A Bibblio beállítja, így számolni tudja a tárolt hozzászólások számával, valamint az irányítópulton tett ajánlások számával. De ahhoz, hogy mélyebben belemerülhessen a modulokra történő kattintásokba és az átkattintási arányokba, meg kell látogatnia a Bibblio műszerfalát.

Kapcsolódó hozzászólások a WordPress-hez, a Bibblio Analytics irányítópultján

Itt hozzáférhet egy részletesebb elemzéshez, mind az egyes bejegyzés által létrehozott metaadatokhoz, mind az ajánlások terjesztésének módjához. Az egyszerű CTR elemzés segít látni, hogy az ajánlások hogyan teljesítenek.

Mi teszi a Bibblio-t kitűnővé

Sok dolog tetszik a Bibblio kapcsolódó, WordPress hozzászólásaiban, de számomra ez kiemelkedik:

 • Annak abszolút könnyű képessége, hogy beállíthassam és percek alatt készítsem az ajánlásokat
 • Az ajánlásokat a mesterséges intelligencia hajtja, amely az olvasói preferenciákhoz igazodik, és folyamatosan megtanulja őket, hogy azonnali javaslatokat dolgozzon ki.
 • Az összes tartalmat a plugin szerverein tárolják, a feldolgozás ott történik, és a gyorsítótárazás is. Ennek eredményeként első osztályú ajánlásokat kap, anélkül, hogy csökkentené a webhelysebességet vagy a szerver erőforrásait
 • A kiemelt képeket automatikusan miniatűrökként használják – ha úgy történik, hogy a bejegyzés nem tartalmaz kiemelt képet, akkor a csempék vízjeleket jelenítenek meg.
 • Rövid kódok és kütyük a csempék megjelenítéséhez bárhol
 • Tiszta elemzés, amely tartalmazza a CTR-eket
 • Megtakarítja a bejegyzésének kiterjedt címkézésével járó problémákat

Bibblio a WordPress kapcsolódó hozzászólásainak végső szavai

Nem kétséges, hogy a gépi tanulási megközelítés rendkívül hatékony a látogatók számára nagyon releváns ajánlások megkeresésében és kiszolgálásában. És nem kétséges, hogy a Bibblio plugin kapcsolódó WordPress hozzászólásai nagyszerű munkát végeznek. Szüksége van minden páncélra a fegyverhez, hogy javítsa a felhasználói elköteleződést az Ön webhelyén. Nem kétséges, hogy ez a WordPress egyik legjobb kapcsolódó beépülő modulja, és hogy a Bibblio nagyszerű kiegészítést jelenthet webhelyéhez.

Töltse le a Bibblio programot a WordPresshez   Tudjon meg többet a Bibblio-ról

Kérdésed van a Bibblio WordPress-hez kapcsolódó hozzászólásaival kapcsolatban, amelyeket nem ismertetünk útmutatónkban? Csak kérdezd meg alább. Vagy már telepítette a Bibblio-t a saját webhelyén? Hagyj jegyzetet – szeretnénk tudni, hogy hogyan működött ez az Ön számára a megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map