iThemes Exchange: Az e-kereskedelem beépülő moduljának áttekintése

A beépülő modul elkészítése óta sok változás történt ebben a beépülő modulban, tehát egy teljesen új készítettünk! Nézze meg az összes új iThemes Exchange áttekintést, amely az egyik leggyorsabb módszer az online értékesítés megkezdésére a WordPress segítségével!


Az Exchange az vadonatúj (és teljesen ingyenes) e-kereskedelem bővítmény, amelyet az iThemes hozott létre digitális termékek eladására a WordPress webhelyén keresztül. Megismerjük a plugin használatát, és csak talán meggyőzünk néhányat kipróbálni. Vessen egy pillantást a videó áttekintésére, vagy ha inkább, olvassa el az alábbi szöveget.

Telepítés és telepítés

Telepítés

Az Exchange egy plugin – csak ragadja meg azt a plugin-tárolóból, és telepítse közvetlenül az irányítópultra. Vagy letöltheti a ZIP-fájlt az iThemes webhelyről, és feltöltheti úgy, hogy az irányítópult Plugins részében válassza az „Új hozzáadása” menüpontot, kattintson a feltöltés elemre, és válassza a ZIP fájlt. Könnyen!

Töltse le az iThemes Exchange alkalmazást

Ideje megszerezni az üzlet beállítását. Kattintson az irányítópult tetején található értesítési sávon a „Gyors beállítás” gombra. Ha még nem rendelkezik az értesítési sávkal, lépjen a Beépülő modulok> Telepített beépülő modulok oldalra és keresse meg az „iThemes Exchange” oldalt. Ellenőrizze még egyszer, hogy aktiválta-e a plugint, majd kattintson a „Gyors telepítés” linkre a telepítővarázsló megnyitásához.

Általános információ

iThemes Exchange: Gyors telepítés

Az Exchange ezt megkönnyítette. Csak válassza ki azt az fizetési módot, amelyet üzlete fog használni. Választhat offline (csekk vagy készpénz), PayPal vagy Stripe közül. Győződjön meg arról, hogy már regisztrált a PayPal-ra vagy a Stripe-re, ha a két lehetőség egyikét használja, és a Stripe használatához van egy szükséges kiegészítő (de megvásárolhatja ezt mindössze 10 USD bevezető árért – amely 97 dollárba kerül, tehát azt javaslom, szerezzem meg most, ha úgy gondolja, hogy ez lehet a módszer. Ha úgy dönt, hogy offline fizetéseket használ, akkor van egy szakasz, amelyet kitölthet az ügyfeleknek szóló további fizetési utasításokkal (például arról, hogy hol kell fizetést küldeni). Ezután frissítse értesítési e-mail címét, ha alapértelmezés szerint nem akarja használni az adminisztrátor e-mail címét, válassza ki a pénznemet, és mentse el a módosításokat.

Beállítások

Kicsit több információt adhat hozzá, ha rákattint az Exchange menü ezen elemére.

Az első lap az alapvető vállalati információkat tartalmazza. Név, adószám, fő e-mail és cím. Kiválaszthat egy pénznemszimbólumot, annak pozícióját és a pénzválasztó elválasztóit is (pl. Az Egyesült Államokban tizedespontot használunk a dollár és a változás között, de sok latin ország vesszőt használ – ehelyett cseréljük hozzá a pénznemet) aminek kell lennie). Végül ezen a lapon kiválaszthatja, hogyan kívánja regisztrálni a felhasználókat (az Exchange használatával regisztrálhat a plugin segítségével, vagy a WordPress alapfunkció segítségével regisztrálhat magán a webhelyen).

A második lapon testreszabhatja az eladáskor kapott e-maileket, valamint az e-maileket, amelyeket az ügyfelek vásárlási igazolásként kapnak. Az iThemes Exchange rövid kódok segítségével információkat adhat hozzá az e-mailhez, például az ügyfél felhasználóneve, a vásárlás dátuma vagy a teljes vásárlás összege. Adjon hozzá olyan információkat, amelyek Ön szerint relevánsak az Ön és / vagy ügyfelei számára.

iThemes Exchange: oldalak

A harmadik és az utolsó fül segítségével rendezheti az online áruházat, ahogy szeretné. A különféle áruházhoz kapcsolódó oldalak (például a bolti oldal, az ügyfelek regisztrációja, az ügyfelek bevásárlókosara, a vásárlás visszaigazolása stb.) Mellett dönthet úgy, hogy az alapértelmezett Exchange oldalt használja, rövid kódokkal használja a kapcsolódó információk beágyazását a WordPress oldalra, vagy az oldal teljes letiltása. Itt is hozzáadhat egyedi oldalcímeket és meztelen csíkokat.

AddOnok

Innentől kétszer ellenőrizheti, hogy aktiválta-e az összes kívánt szolgáltatást, és letilthatja azokat, amelyeket nem. Néhány beletartozik az irányítópulton jelentő widget termékkategóriák vagy címkék, valamint a több elemű kocsik opciója.

iThemes Exchange: Prémium kiegészítők

A vásárlás után látni fogja a Stripe-kiegészítőt vagy bármely más prémium kiegészítőt, amelyhez hozzáfér.

Get Exchange-kiegészítők

Termékek hozzáadása

Termékek hozzáadásához lépjen az Exchange> Termék hozzáadása elembe.

iThemes Exchange: Termékek

Adja meg a termék nevét, árát és leírását. Feltölthet annyi termékképet, amennyit szeretne, és feltöltheti magukat a digitális fájlokat (ellenőrizze, hogy a Digitális letöltések kiegészítő engedélyezve van-e az Exchange> Kiegészítők navigálással). Vannak speciális lehetőségek is, mint például kibővített leírás, kategóriák, címkék, termékspecifikus vásárlási üzenet, elérhetőségi dátumok vagy mennyiség, valamint személyenkénti korlátozás. Feltétlenül tegye közzé termékét, és azonnal hozzáadja az áruházához.

Kuponok létrehozása

iThemes Exchange: KuponokKi nem szeret sok üzletet? Az Exchange segítségével mindenféle kupont létrehozhat ügyfeleinek. Lépjen az Exchange> Kiegészítők elemre, és ellenőrizze, hogy a Kupon-kiegészítő be van-e kapcsolva. Aktivált állapotban a Kuponok menüpontnak megjelennie kell a WordPress irányítópultjának Exchange menüjében. Most lépjen az Exchange> Kuponok oldalra. Adjon nevet a kuponnak (például Grand Opening), adjon hozzá egy kuponkódot (például 10OFF vagy véletlenszerű), állítsa be az összeget (például 10 dollár vagy 10 százalék), és adja hozzá a felhasználási időszakot. A kuponokkal különféle ünnepi vagy felhasználó-specifikus értékesítéseket, e-mail kampányokat futtathat, vagy akár ajándékokat is tarthat.

kifizetések

Vessen egy pillantást arra, amit vásárlói vásároltak. Keresse meg az Exchange> Kifizetések menüpontot; itt láthatja üzletének minden egyes tranzakcióját. Ha látni szeretné, ki vásárolt valamit, akkor vigye az egérmutatót egy tranzakcióra, és kattintson a „Fizetés részletei” linkre.

iThemes Exchange: Kifizetések

Tekintse meg az ügyfelek adatait

A tranzakciók „Fizetési részletek” részén a „Vevői adatok megtekintése” linkre mutat. Ezzel a képernyőre jut, amely megjeleníti egy adott ügyfél vásárlási előzményeit, az összes tranzakció listáját (hasznos lap, ha visszatérítést kell kiadnia, vagy visszaigazoló e-mailt kell küldenie), és egy olyan részre, ahol megjegyzéseket fűzhet az ügyféllel (esetleg számlázási információ, vagy a kibocsátott kuponok nyilvántartása).

Irányítópult jelentés

Az Exchange tartalmaz egy nagyszerű irányítópult-modult, amely pillanatképet ad az online áruház teljesítményéről. A bővítmény engedélyezéséhez nyissa meg az Exchange> Kiegészítők elemet, és aktiválja az Alapvető jelentéstételi irányítópult-modult.

iThemes Exchange: Irányítópult-jelentés

Mostantól, amikor bejelentkezik a weboldalra, megjelenik egy összefoglaló a mai, a hónapról, valamint a legutóbbi tranzakciók listája. Ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy megnézhesse, termékei értékesítik-e, és ha a napi értékesítés megfelelő-e.

Súgó és dokumentáció

Az Exchange összes szolgáltatásával kapcsolatos további információkért kattintson a menü Súgó elemére, vagy tekintse meg az iThemes webhely fantasztikus dokumentációját. Lefedi az Exchange minden egyes funkcióját, gyakran hasznos képekkel, így jobban megértheti, hogyan működik a plugin. Van még egy csomó nagyszerű oktatóvideó, ha a miénk nem adott elegendő információt egy adott Exchange-témáról.

Összességében ez egy nagyszerű bővítmény, amelyet mindenképpen meg kell nézni, vagy akár tesztelnie kell a helyi gazdagépen, mint mi. Rendkívül egyszerűen használható, gyorsan telepíthető, és rendelkezik minden olyan alapvető funkcióval, amelyet minden e-kereskedelmi bővítménynek meg kell tennie. De ha bármire gondolt, amelyről hiányzik az Exchange, akkor töltse ki az Funkciókérés képernyő az iThemes-en. Nyitottak a javaslatokra és visszajelzést igényelnek!

Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, mit gondol az Exchange-ről, vagy mit javasol a plugin számára!

További információ az iThemesről

iThemes WordPress témák és beépülő modulok
Szeretjük az iThemes alkalmazást, és nem lehetett jobban izgatott a legújabb ingyenes plugin-kiadásuk miatt. A neves BackupBuddy bővítmény és a nagy teljesítményű Builder WordPress Theme Framework otthonában Ön tudja, hogy minden, ami az iThemesből származik, minden bizonnyal kiváló minőségű kód, fantasztikus funkciókkal és támogatással. Ha meg szeretné tekinteni az iThemes más kiváló termékeit, akkor csak kattintson a gombra.

Látogasson el az iThemes oldalra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map