iThemes Exchange áttekintés: Ez a leggyorsabb módszer az online értékesítésre a WordPress segítségével?

Az iThemes Exchange számlázása: egy egyszerű e-kereskedelmi rendszer a WordPress számára. Ez egy olyan megoldás, amelyet mindenkinek fejlesztettek ki, aki saját online boltját szeretné építeni és kezelni anélkül, hogy havonta ismétlődő díjakkal kellene fordulnia egy hostolt opcióhoz..


Akár egy teljes körű online áruház építését tervezi, akár csak egy termék eladásának képességét akarja szeretné látni a WordPress blogjából, az iThemes Exchange éppen az, amit keres.

Noha számos e-kereskedelmi megoldás létezik a WordPress számára, az Exchange célja, hogy megkülönböztesse magát a versenytől azáltal, hogy lehetővé teszi néhány perc alatt elérhetővé teszi online áruházát. Az alap plugin – amely ingyenesen használható – bővíthető kiegészítők kiválasztásával. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy áruházának tulajdonságait a készletének és a bevételének megfelelően fejlessze.

Tehát ezt szem előtt tartva, vessünk egy pillantást arra, hogy miként állíthat be saját online áruházat az iThemes Exchange segítségével, hogy segítsen eldönteni, hogy ez a legjobb választás az Ön igényeinek.

Hogyan lehet fizikai és digitális termékeket eladni online az iThemes Exchange és a WordPress segítségével

Az alapvető iThemes Exchange plugin ingyenesen használható és van házigazdája a WordPress.org Plugin Repository-ban. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül telepítheti a beépülő modult a WordPress adminisztrációs területéről, és azonnal megkezdi az üzlet felépítését.

Adja hozzá az iThemes Exchange alkalmazást

Az iThemes Exchange beállítása

A plugin telepítése után megjelenik a telepítővarázsló, amely segítséget nyújt a termékek online értékesítésének folyamatában. Ez a teljes folyamatot jelenti az indulás nagyon egyszerű és az első kérdés, amelyet meg kell válaszolni: mit fogsz eladni?

Mit fogsz eladni?

Az eladható opciók tartalmazzák a digitális letöltéseket, például könyveket, zenét vagy más fájlokat; és fizikai termékek, például ruházat vagy eszköz. Van még egy lehetőség, amely eladja a hozzáférést webhelyéhez és annak tartalmához a formájában tagsági oldal.

Ennek az opciónak a engedélyezéséhez telepítenie kell a prémium tagsági kiegészítőt. A kiegészítő önmagában vagy a Pro Pack részeként érhető el – számos hasznos kiegészítő, valamint a jövőben megjelenő kiegészítő..

Ha azonban egyszerűen csak tervez fizikai vagy digitális termékek értékesítése a WordPress webhelyén kiválaszthatja a megfelelő lehetőséget a következő lépéshez.

Kifizetések beszedése

A következő kérdés, amelyet meg kell válaszolni: hogyan fogadja el a kifizetéseket? Az iThemes Exchange nem engedélyezi az offline fizetések elfogadását, de ugyanolyan egyszerűen konfigurálhatja áruházát a PayPalon keresztüli fizetések elfogadására..

A PayPal konfigurálása

Miközben lehetősége van a PayPal Secure használatára, a PayPal Standard opció használata a leggyorsabb módszer a folytatáshoz. Ha el szeretné kezdeni a fizetések elfogadását a PayPalon keresztül, akkor csak be kell írnia a PayPal e-mail címét és meg kell választania a pénznemet.

Van egy ingyenes kiegészítő a Stripe-n keresztüli kifizetések gyűjtéséhez, ha azt akarja, hogy ügyfelei is ezt a lehetőséget biztosítsák. azonban, nagyon ajánlott hogy elolvassa a rendelkezésre álló lehetőségek közötti különbségeket, hogy segítsen meghatározni, melyik a legjobb választás az online áruház számára.

Az első termék hozzáadása

Az iThemes Exchange tartalmaz egy termékmintát, amely segít megismerni a termékinformációk weboldalra történő felvételének felületét.

azonban, a terméklista létrehozásának folyamata nagyon egyszerű megbirkózni vele Bár bárki, aki korábban tartalmat hozott létre a WordPress-ben, előnyt élvez azokkal szemben, akik még nem rendelkeznek, az új felhasználóknak nem szabad gondolni az önmagyarázó mezők kitöltésével az első termékinformáció-létrehozáshoz..

Terméklista oldal

A termékcím, a leírás és az ár mellett lehetősége van arra is, hogy különféle képeket feltöltsön, és kiterjesztett termékleírást írjon. A termékinformációk konfigurálásakor a következőket teheti: engedélyezze a készletkövetést, állítsa be a rendelkezésre állási időszakot a termékhez, és még sok minden mást. Mindez biztosítja, hogy elemeit az Ön igényeinek leginkább megfelelő módon értékesítheti.

Speciális termékopciók

Ha a webhelyén digitális letöltéseket árusít, szemben a fizikai termékekkel, vagy azokkal együtt, akkor a termékhez bármilyen fájlt feltölthet. Mivel mindez a WordPress médiakönyvtárán keresztül zajlik, egyszerűen az szükséges, hogy ezeket a fájlokat a webhelyére húzza, és nevet adjon nekik.

Új letöltés hozzáadása

Amint a termékinformáció megkezdi a forma kialakulását, előnézetében megtekintheti, hogy hogyan néz ki a potenciális ügyfelek számára.

iThemes Exchange terméklista

Ha elégedett a megjelenésével, akkor közzéteheti a terméklistát, hogy élőben megjelenítse a webhelyén. Néhány egérkattintással és percek alatt. most már online van a termék. Ez teljes mértékben azzal a képességgel jár, hogy összegyűjti a kifizetéseket és automatikusan elosztja a digitális letöltéseket, vagy fizikai termékek manuális kiszállítása.

Online áruház-oldalak kezelése

Most, hogy legalább egy termék online van, itt az ideje, hogy vessen egy pillantást üzlete oldalára. Ez magában foglalja a termékinformációs oldalt, az egyedi fiók- és profiloldalakat, valamint a vásárlási információk oldalait. Szerencsére az iThemes Exchange létrehozza ezeket az alapvető oldalakat az Ön számára, és lehetőséget ad a kezelésére.

iThemes Exchange Pages

Ezen oldalak mindegyike a plugin beállításaival kezelhető. Bármelyiket testreszabhatja, mint ahogyan egy szokásos WordPress oldalon. Ez egy jó ötlet adjon hozzá néhány ilyen oldalt a webhely navigációs területeihez, például a widget területei vagy a fő menük.

Store menü

Most a látogatók megtalálhatják az Ön termékeit, és könnyedén navigálhatnak az üzletben.

Az online áruház testreszabása és frissítése

Az iThemes Exchange ezzel nem áll meg. Van egy beállítási oldal is, amelyet meg kell tennie határozottan vessünk egy pillantást. A beállításokon megadhatja az üzlet adatait és az adószámát, valamint meghatározhatja, hogyan kezeli az ügyfelek regisztrációját, és a sikeres online áruház működésének minden egyéb fontos szempontját..

Ha további funkciókat szeretne hozzáadni az üzletéhez, választható kiegészítők állnak rendelkezésre. A prémium szintű frissítésekkel kapcsolatos Pro Pack olyan funkciókkal rendelkezik, mint például számlák kiküldése, termékváltozatok hozzáadása, ismétlődő fizetések elfogadása és még sok más.

Most, hogy felsorolta az első terméket, és konfigurálta a boltot, csak annyit kell tennie a megfelelő WordPress e-kereskedelmi téma kiválasztásához.

Következtetés

Amint láthatja, az iThemes Exchange valójában nagyon könnyűvé teszi termékek hozzáadását a WordPress webhelyhez, amelyeket a látogatók megvásárolhatnak. A PayPal segítségével a fizetések begyűjtésére az iThemes Exchange mindent tartalmaz, amire szükség van egy online áruház létrehozásához a WordPress segítségével.

Természetesen van sokkal többet, mint egy online áruház felállítása mint a webhelyen történő termékek felsorolásának és értékesítésének a hozzáadása.

A megfelelő téma és plugin kiválasztása, valamint a terméklisták létrehozása az, ahol a kaland kezdődik. Ezután itt az ideje, hogy arra összpontosítson, hogy látogassa meg áruházának látogatóit, kezelje az ügyfelek elvárásait, és ami a legfontosabb: ügyfél adatainak felelősségteljes, biztonságos és biztonságos kezelése. Ez azon túl, hogy biztosítja, hogy Ön is van ismeri az adószabályokat minden olyan földrajzi helyre, ahol a termékek elérhetők, nem is beszélve arról, hogy megismerkedjen a felmerülő problémák megoldásához szükséges műszaki ismeretekkel.

A WordPress és az iThemes Exchange ezt teszi nagyon egyszerűvé teszi az eladásra szánt tételek felsorolását és a kifizetések beszedését ügyfeleitől olyan fizetési processzoron keresztül, mint a PayPal – csak győződjön meg arról, hogy teljes mértékben felkészült-e, mielőtt belépne az e-kereskedelem izgalmas világába.

Tudjon meg többet az iThemes Exchange-ről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector