InfiniteWP vs ManageWP: Melyik a jobb WordPress kezelő eszköz?

Azt hiszem, elfogadni fogja, ha azt mondom: Néhány WordPress-oldal kezelése nem könnyű feladat. Úgy értem, egymillió és egy feladattal hogyan lehet egészségesen megőrizni webhelyeit anélkül, hogy belemerülne?


Kiderült, hogy könnyedén meg tudja tartani a lapjait webhelyein egy WordPress kezelő eszköz, például az InfiniteWP vagy a ManageWP. A mai bejegyzésben felfedezi a legjobb WordPress kezelőeszközt az Ön egyedi igényeihez. Az InfiniteWP-t a ManageWP-vel szemben, a piac legjobb WordPress-kezelő eszközének kettővel szemben.

Contents

Miért válassza a WordPress felügyeleti eszközt??

Egy WordPress-webhely kezelése viszonylag egyszerű, de ha további webhelyeket ad hozzá a repertoárjához, akkor a feladatok csak felhalmozódnak. Ennek ellenére rendszeresen frissítenie kell a WordPress magot, a témákat és a pluginokat. Ezen felül ellenőriznie kell webhelye teljesítményét a SEO és a sebesség szempontjából. Ha ez nem elég, akkor biztonsági másolatot kell készítenie, moderálnia kell a megjegyzéseket és így tovább.

Ha Ön ügynökség, WordPress témafejlesztő vagy bármilyen más WordPresser, amelyben működtetnek néhány webhelyet, a WordPress felügyeleti eszköz megszerzése nem bátor. A felügyeleti eszköz sok időt takarít meg, és egészséges.

Mi történik, ha nem sikerül kezelni a webhelyet?

Ha nem frissíti rendszeresen a WordPress webhelyét, akkor ezt túlságosan egyszerűvé teszi a hackerek számára, és ezt első kézből tudom. Mi lenne a spam, amely rontja a hitelességét, és szeméttel tölti fel webhelyét? És ha elmulasztja a biztonsági másolatok készítését, akkor nehezen fogja helyreállítani a webhelyét, ha a legrosszabb is megtörténik, ami ellopja az idejét és a bevételt.

Itt az üzlet, gondoskodnia kell a webhelyeiről, de manuális végrehajtása őrültségbe hozza Önt. Pontosan ezért van szüksége egy WordPress felügyeleti eszközre.

Kezdjük az első dolgokkal. Mi a kérdés a WordPress felügyeleti eszköz?

Mi a WordPress felügyeleti eszköz??

A WordPress felügyeleti eszköz / szolgáltatás / cég / bármi, amit meg akar hívni, bármilyen eszköz, amelynek célja a napi munkafolyamat korszerűsítése. Lényegében egy WordPress felügyeleti eszköz lehetővé teszi nem csak egy, hanem annyi WordPress webhely kezelését, amennyit csak szeretne.

Kattintással frissítheti a WordPress magot, a témákat és a bővítményeket több webhelyen. Ráadásul moderálhatja a megjegyzéseket, biztonsági másolatot készíthet, és még sok minden mást tehet több WordPress-webhelyen anélkül, hogy izzadtságot okozna..

Mi a mai legfontosabb versenyző?

InfiniteWP vs ManageWP: Melyik a jobb WordPress kezelő eszköz?

Mielőtt megismernénk a szolgáltatásokat, az árakat, a támogatást és az ilyen jellegű dolgokat, mi lenne, ha áttekintenénk az egyes WordPress felügyeleti eszközök mögött lévő vállalatokat??

Beszélünk a felhasználói bázistól, a filozófiáról és a dolgokról, amelyek mindegyiket beiktatják. Nem jó dolog, ha többet megismer a csapatról, amely segít főnököként kezelni a WordPress webhelyeket? Én is azt hittem.

ManageWP

ManageWP

Vlagyimir Prelovac alapította és egy vidám, 28 alkalmazottból álló csapat táplálja, ManageWP egy csodálatos WordPress menedzsment eszköz, amely olyan szép, mint hasznos.

Az eszközt hivatalosan 2012-ben bocsátották ki, mint az első WordPress kezelő eszköz. Azóta ugrásszerűen nőtt. Tényleg srácok, valakinek már találnia kell egy időgépet, így megszabadulhatunk az ilyen felesleges állításoktól.

Manapság a ManageWP több mint 9000 hűséges ügyfelet szolgál ki, akik együttesen több mint 280 ezer webhelyet kezelnek. Az eszköz napi 40 000 munkaórát takarít meg. hóha.

Ez azt jelenti, hogy minden ügyfél napi 4 órát takarít meg, ami nagyon lenyűgöző. Néhány ügyfelük magában foglalja WP Site Care, Carrie Dills, WP magasság és én nem csak a névrogramozás vagyok.

Mi tartja ezen srácok mozgását a közmondásos esős napon?

Küldetésük egyszerű. A ManageWP célja, hogy több napi munkafeladatát automatizálja. Emellett segítenek a legjobb WordPress karbantartási vállalkozás felállításában. Ez nagyon jó eszköz, és ezek a srácok az üzletet jelentik, amennyire csak a WordPress menedzsment megy.

Kód írását kezdte 1984-ben, soha nem nézett vissza. Szeretném megváltoztatni a világot, még nincs forráskódom. Jelenleg blog itt.  – Vladimir Prelovac

2016 júliusában a Vlad & Co. kiadta a ManageWP Orion-t, a ManageWP erősebb verzióját. Év végén a cég csatlakozott a GoDaddy-hez. A közeljövőben a ManageWP Orion integrálódik a GoDaddy tervekhez, ám továbbra is független szolgáltatásként fog működni másutt tartózkodó felhasználók számára..

A ManageWP egy házigazdája WordPress felügyeleti eszköz, azaz a teljes folyamat üzemeltetése a ManageWP szerverekre történik. A ManageWP Szerbiából működik.

InfiniteWP

InfiniteWP

Két hónappal a ManageWP kiadása után az InfiniteWP látta a napfényt. Ne feledje azonban, hogy a srácok már 2010-ben kereszteltették az InfiniteWP-t, de a WordPress felügyeleti eszköz két évig csupán ötlet maradt..

Manapság a dolgok egészen mássak. Az InfiniteWP már nem csak ötlet, hanem a WordPress menedzsment eszköz, amely több mint 470 000 webhelyen elérhető. Néhány elégedett ügyfelük (természetesen a Twitter jóvoltából) közé tartozik Yoast, Media Temple és Honda többek között.

Amit tudtam összegyűjteni, az InfiniteWP-t négy srác, nevezetesen David, Amrit, Yuvaraj és Kalyan vére, izzadtsága és könnyei táplálják. És bár úgy tűnik, hogy a ManageWP rávilágít a 28 fős csapatra, az InfiniteWP úgy tűnik, hogy az ügyfelek elismerését fejti ki.

Az összes megjegyzés, visszajelzés, kritika, funkciókérés minden nap még izgalmasabbá teszi. Az egész csapat most erre összpontosít, és azt várjuk, hogy ezt nagy magasságokba helyezzük.

Úgy gondoljuk, hogy az InfiniteWP egy közösség-vezérelt WordPress menedzsment platform, amelynek harmadik féltől származó fejlesztői hozzájárulnak az egyre növekvő számú bővítményhez, amely minden olyan igényt kielégít, amelyre a WordPress többszörös környezete bármikor felmerülhet. – Az InfiniteWP csapata

Frissítések, frissítések és további frissítések

Ezek a srácok folyamatosan nyomon követik a frissítéseket, és másnap elindítottak egy önálló biztonsági mentési szolgáltatást is WP Time Capsule. Az InfiniteWP egy WordPress felügyeleti eszköz, amelyet tesztelni kell.

Az InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz a saját szerveren fut. Ez azt jelenti, hogy a beépülő modult egy almappába telepíti (például a yoursite.com/iwp), ez egy nagyon egyszerű folyamat. Az InfiniteWP irodái vannak USA-ban és Indiában.

Ítélet: Szerinted melyik a jobb WordPress menedzsment eszköz a csapat, a felhasználói bázis és a működési filozófia szempontjából? Személy szerint az InfiniteWP felé hajlok.

Jellemzők: InfiniteWP vs ManageWP

Most, hogy elmondhatja, mi a WordPress felügyeleti eszköz, nézzük át az egyes eszközök által kínált funkciókat. Mivel ebben a szakaszban nagyon sok jó lehetőség található, azonnal elkezdenénk.

ManageWP szolgáltatások

ManageWP szolgáltatások

Amint létrehozta a ManageWP-fiókot, és összekapcsolta a WordPress-webhelyeket, kezelésre kerül egy funkciók lenyűgöző listájával, ideértve a következőket:

Egyszerű beállítás

A ManageWP beállítása a fiók regisztrálása és a webhelyek hozzáadása kérdése. Az egyes hozzáadott webhelyekre automatikusan telepíti a ManageWP Worker bővítményt. Erről többet megtudhatunk, ha később beállítjuk a ManageWP-t.

Központi irányítópult

Akár két, akár 100 WordPress-webhely van, mindegyiket közvetlenül (és biztonságosan) adminisztrálhatja a ManageWP irányítópulton. Ne aggódjon a bejelentkezési adatai biztonsága miatt. A ManageWP nem tárolja a felhasználónevet vagy a jelszót.

Hatékony frissítések

Az összes frissítés intuitív képernyőn jelenik meg, amely egyetlen kattintással segít frissíteni a WordPress magot, a témákat és a bővítményeket több webhelyen. Az egyes elemeket külön frissítheti, ha szeretné.

Felhő biztonsági mentések

Egyszer elvesztettem webhelyeimet egy hírhedt hackerek számára. Ahogy vártad, biztonsági másolatot kértem a házigazdámtól, de nem volt ilyen! A ManageWP ingyenes havi felhőalapú biztonsági mentést kínál Önnek! A prémium biztonsági mentési kiegészítőt további $ 2 dollár / webhely / hónap áron kaphatja meg, amely a klón funkcióval jár.

Ingyenes biztonsági ellenőrzés a Malware korai észlelésére

A rosszindulatú programok soha nem lehetnek jó a webhelyed számára. Nope Nope Nopety Nope. Egy kattintással átvizsgálhatja webhelyein a rosszindulatú programokat. Mennyire gyengéd?

Teljesítmény-ellenőrzés

Az oldal betöltési sebessége manapság nagy rangsorolási tényező. Itt az üzlet: Az emberek teljesen utálják a lassú webhelyeket. A Google is bünteti a lassú webhelyeket. A teljesítmény-ellenőrzés időnként megmutatja, hogy mi tört és hogyan lehet megjavítani.

És egy kis, csupán $ 1 / site / hónap díjért nyomon tudja követni a SEO rangsorolását. Láthatja, hogy a SEO kulcsszavai hogyan teljesítenek, felfedezheti a versenytársait és sokkal könnyebben.

Uptime Monitor

Ha Ön WordPress témafejlesztő, vállalkozása a demonstrációs webhelyek körül forog. Amikor a demonstrációs webhelyek offline állapotba kerülnek, pénzt veszíthet. De nem kell WordPress témafejlesztőnek lennie, hogy pénzt veszítsen, amikor egy webhely offline állapotba kerül.

A ManageWP az Uptime Monitor szolgáltatást kínálja Önnek, így tudja, mikor van a webhely. Értesítéseket kaphat e-mailben, SMS-ben vagy Slack-on, szóval igen! Ez a szolgáltatás egy prémium kiegészítő, amely mindössze 1 dollárt / webhely / hónap fizet. Van egy 25 dollár / hó csomag, amely akár 100 webhelyet lefed, tehát válasszon egyet, amely a vállalkozása számára működik.

Ügyféljelentések: Ha a webhely-karbantartási vállalkozás jelentéseket küld az ügyfeleknek, akkor elfogadja, hogy ez egy helluva feladat lehet olyan jelentések létrehozása, amelyek az ügyfelek lábától söpörnek. A ManageWP ezt túl jól megérti, ezért kínálnak egy kattintással jelentést készítő eszközt, amely nagyon életmentő.

Fehér Címke ManageWP

Az ügyfeleknek nem kell tudniuk, hogy webhelyén használják a ManageWP Worker bővítményt; teljesen átnevezheti a beépülő modult, vagy teljesen elrejtheti azt a tényt, hogy a ManageWP használatával fenntartja webhelyeik jó állapotát. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben védjegyezheti karbantartási vállalkozását izzadság törése nélkül.

Együttműködés

Van egy csapat minden piszkos munkát? Nagyszerű, hogy könnyen együttműködhet másokkal anélkül, hogy valaha is felfedné a ManageWP jelszavát. Ez azt jelenti, hogy együtt dolgozhat együttműködőkkel, sőt lehetővé teheti az ügyfelek számára, hogy bizonyos dolgokat szerkesztsenek anélkül, hogy elveszíthetik a kemény munkájukat. Az együttműködők felvétele ugyanolyan egyszerű, mint a pite.

Google Analytics integráció

Mi az a WordPress felügyeleti eszköz, amely nem segíti a forgalom nyomon követését? A ManageWP kínálja a Google Analytics integrációját, azaz a forgalmi statisztikákat közvetlenül a ManageWP irányítópultján láthatja. Felvehet annyi Google Analytics-fiókot, amennyit csak akar.

Karbantartás Mód

Az adatbázisok optimalizálásához vagy a WordPress webhelyeken tetszőleges számú karbantartási feladat elvégzéséhez a ManageWP dedikált karbantartási módot tartalmaz, két előre elkészített sablonnal együtt. Gyönyörű „Karbantartási” és „Hamarosan haladó” sablonjai vannak, amelyeket könnyű testreszabni és elindítani.

Megjegyzés kezelése

A megjegyzések moderálása költséges lehet, ha pár webhelyet kezel. Mindazonáltal a spam szörnyű, és el kell mennie. A ManageWP WordPress kezelőeszköze segít a bika szarva mellett történő meghúzásában, amíg a kommentálás moderálódik. Egyetlen kattintással megtisztíthatja a spamöket egy nagy webhely-hálózaton, mint egy emberfeletti.

Kódrészletek

Ha szereti a kódot mélyíteni, hogy megváltoztassa a bővítmény beállításait, megszüntesse az irányítópult kütyüit, és általában félelmetes, akkor biztosan imádni fogja ezt a funkciót. A kódrészletek lehetővé teszik, hogy saját PHP kódot írjon, és egyszerre végrehajtja azt több hálózaton keresztül. Törölheti vagy megőrizheti a kódrészletek előzményeit.

Sebezhető bővítmények? Nincs mit

Most, a WPScan biztonsági réseinek adatbázisának köszönhetően, azonnal észlelheti a kiszolgáltatott bővítményeket webhelyein, és lehetőséget biztosít a cselekvésre, mielőtt az elkerülhetetlen történne. A sebezhető beépülő modulok rosszak, de a ManageWP hátulja van.

InfiniteWP szolgáltatások

InfiniteWP szolgáltatások

Most nézzük meg, hogy az InfiniteWP miként áll szemben a ManageWP-vel a szolgáltatások szempontjából. Megteszik-e mindazt, amely a jobb WordPress-kezelő eszközré válik? Beásnunk.

Egyszerű beállítás

Az InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz telepítése nem olyan egyszerű, mint a ManageWP telepítése, azonban könnyű feltörni. Csak telepítse az InfiniteWP eszközt és az InfiniteWP kliens bővítményt a webhelyére, kapcsolja össze a kettőt és a Voila-t! – jól tudsz menni. A folyamat rendkívül egyszerű, nem gondoljuk, hogy bármilyen probléma merül fel.

Egy Mester Bejelentkezés

Saját véleményem szerint a ManageWP Orion csodálatos, de nem nyújt Önnek madártávlatot webhelyeiről, ahogy az InfiniteWP teszi. Valójában soha nem kell soha többé használni a WordPress irányítópultot. A WordPress-helyek ezen a WordPress-kezelő eszközzel történő kezelése tiszta boldogság.

Gyors műveletek

A webhelyek biztonsági mentése, a WordPress irányítópultjának megnyitása, új hozzászólások írása, a webhely adatainak szerkesztése és a webhelyspecifikus linkek / megjegyzések mentése többek között csak egy lebeg. Valójában sok időt takaríthat meg, mivel csupán annyit kell tennie, hogy az egérmutatót a webhely fölé viszi, mutasson és kattintson.

Webhely-összefoglaló

Senki más WordPress felügyeleti eszköz, még a ManageWP sem, nem ad pontos és részletes képet a WordPress webhelyeiről, például az InfiniteWP. Megint csak úgy, hogy az egérmutatót a webhely fölé viszi, megnézheti az összes elérhető biztonsági másolatot, frissítést, WordPress verziót, szerverinformációkat és még sok minden mást..

Egy kattintással történő frissítés

A bővítmények, témák és a WordPress mag frissítése az InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz segítségével valóban öröm. Miután bejelentkezett az ön által üzemeltetett InfiniteWP irányítópultba, a webhely melletti „Minden frissítése” gombra kattint, amely pontosan ezt teszi. Fiú, el is rejtheti az összes olyan bővítményt vagy témát, amelyeket soha nem akar frissíteni.

Fokozott biztonság

Az öngazdálkodásról beszélve, az InfiniteWP a saját host szerveren él, vagyis az Ön teljes ellenőrzése alatt áll a WordPress webhelyek felett. A ManageWP-vel ellentétben nem kell adatokat megosztania vagy megbíznia a bejelentkezési adatait harmadik féllel. Csak integrálja az InfiniteWP-t a WordPress-webhelyével, és élvezze a WordPress-kezelő eszközt, mint senki más.

Mentés és visszaállítás

A ManageWP egy havi biztonsági másolatot kínál Önnek ingyenes tervvel. Az InfiniteWP korlátlan biztonsági mentést kínál Önnek. És a webhely teljes biztonsági másolatáról beszélünk, amely tartalmazza az adatbázisokat és a fájlokat. A biztonsági mentési szolgáltatás remek lehetőségeket kínál, beleértve a táblázatok optimalizálását, a fájlok és mappák kizárását és még sok minden mást. A biztonsági másolat visszaállítása a lebegtetés, a mutatás és a kattintás kérdése.

Könnyű beépülő modul és témakezelés

Ellenőrizze, hogy mely pluginek vagy témák vannak telepítve az összes WordPress-webhelyre, vagy telepítsen újakat több WordPress-webhelyre egyetlen kattintással. Ez azt jelenti, hogy nem kell telepítenie az indító témákat és a plugin-t több helyre külön-külön, ez rengeteg időt takarít meg.

Ingyenes az életért

Ez valószínűleg a legjobb tulajdonság mindkét WordPress felügyeleti eszköz számára. Mindkettő korlátlan számú webhelyen használható. Szüksége van azonban néhány prémium kiegészítőre, ha további funkciókra van szüksége. Összehasonlítva ugyanakkor, az InfiniteWP prémium kiegészítések sokkal többet kínálnak, mint a ManageWP, és ezt a következő szakaszban fogjuk megtekinteni..

Írj hozzászólásokat

Írhat és közzétehet üzeneteket több WordPress webhelyre közvetlenül az InfiniteWP-ből, egy olyan szolgáltatásról, amely a ManageWP-ben nem létezik. Nézze meg, miért mondtuk, hogy soha nem kell soha többé használni a WordPress irányítópultot?

Rendszeres frissítések

Mindannyian szeretjük a növekedést, mindannyian szeretjük a haladást, még inkább, ha részese vagyunk annak. Mielőtt befejeztem a bejegyzés írását, az InfinteWP frissítette az irányítópultot és az InfiniteWP Client plugin-ot. Ezek a srácok üzleti tevékenységet jelentenek, ezért folyamatosan frissítik ezt a WordPress felügyeleti eszközt új funkciókkal, hibajavításokkal és még sok mindennel. Ha hajlamos, akkor részt vehet a béta tesztelési programban.

Ügyfélorientált

Ha az InfiniteWP irányítópultjára nézel, gyorsan megérezheti az érzését, hogy ezek a srácok nagy hangsúlyt fektetnek rád. Kínálnak egy egyszerű módszert a problémák bejelentésére, valamint egy teljes fórumot kínálnak, ahol benyújthatják ötleteit. Ezekből az ötletekből származik az InfiniteWP legjobb tulajdonságainak nagy része.

Döntés: A szolgáltatások szempontjából a ManageWP több funkciót kínál ingyen, mint az InfiniteWP. Ugyanakkor a több webhely kezeléséhez szükséges alapvető funkciók mindkét eszközben ingyenesek. Az általános szolgáltatáskínálat (ingyenes és prémium) szempontjából az InfiniteWP felülmúlja a ManageWP-t.

Árképzés: InfinteWP vs ManageWP

Sok vita folyt az egyes WordPress-kezelő eszközök által alkalmazott árképzési modellekről. Az alapterv mindkét eszköz számára ingyenes, de a prémium kiegészítők bevezetésekor a valódi költségek gyorsan felhalmozódhatnak.

ManageWP árképzés

A ManageWP növekményes árazási modellt kínál abban az értelemben, hogy minél több weboldalt fizet, annál többet fizet, annak ellenére, hogy a prémium kiegészítők árai 1 dollár és 2 dollár között mozognak. Az árképzés hátterében az áll, hogy nem feltétlenül igényel ugyanazokat a kiegészítőket minden kezelt webhelyhez, így rugalmasságot ad a webhelyenkénti díjak kiigazításához az Ön által használt igények alapján. Tehát ha a szabadúszó árképzési tervben megengedett legfeljebb 25 webhelyet használja, és az összes kiegészítőt webhelyenként vásárolja meg, akkor legfeljebb 200 dollárt fizet a hónapban.

A WP kezelése azonban kötegelt csomagokat kínál ügynökségek számára, amelyek több mint 25 webhellyel rendelkeznek. Ha Ön az ügynökség csomagjára vágyik, akkor minden prémium kiegészítésért havonta 150–225 dollárt kell fizetnie. Vegye figyelembe, hogy a csomagcsomagok akár 100 webhelyet is lefedhetnek.

InfiniteWP árképzés

Az InfiniteWP egy szabványosabb árképzési rendszert kínál. Az ingyenes terv korlátlan helyekre terjed ki, csakúgy, mint a ManageWP, és a fent bemutatott funkciókkal együtt szállítja. Ha szüksége van a prémium kiegészítésekre, akkor évente 147 és 647 dollár között kell fizetnie.

Hadd magyarázzam. Az induló csomag, amely évente 147 dollárba kerül, akár 10 webhelyet, 1-3 napos e-mail támogatást és 22 kiegészítőt támogat, 2576 dollár értékben. Az évi 647 dollárba eső vállalati terv korlátlan webhelyeket, InfiniteWP csapatoknak, 22 kiegészítőt és prioritást nyújtó e-mail támogatást támogat..

Összehasonlítva: az InfiniteWP több prémium kiegészítőt kínál, mint a ManageWP. Olyan kiegészítésekről beszélünk, mint például a megszakadt hivatkozás ellenőrző, az iThemes Security, a 2 faktoros hitelesítés, a WordFence Security, a Sucuri Malware Scanner és a fájlfeltöltő..

Ha 25 webhelyed van, akkor 347 dollárt fog fizetni évente, amely 22 kiegészítőt és 1 napos e-mail támogatást tartalmaz. Ha több mint 25 webhelyed van, mondjuk, hogy Ön ügynökség, akkor jobban teljesítheti az ügynökségi tervet, amely évente 447 dollárba kerül. Ez a csomag az összes bővítménnyel és prioritási támogatással jár.

Ítélet: Az árazás szempontjából az InfiniteWP tíz nulla ponttal haladja meg a ManageWP-t. Havi körülbelül 37 dollárért, megkapja az Ügynökség tervét, amely 22 kiegészítéssel és korlátlan webhelyekkel szállít. Az ügynökségi terv a ManageWP-nél havonta 150–225 dollárba kerül, 7 kiegészítéssel jár, és akár 100 webhelyet támogat.

Támogatás: InfiniteWP vs ManageWP

Most nézzük meg, hogy az egyes vállalatok hogyan vállnak a támogatási osztályon. Tudod, annyit tudsz mondani egy vállalatról, attól függően, hogy milyen értéket képviselnek az ügyfélkör támogatásában.

ManageWP támogatás

A ManageWP nagyszerű támogatási részt tartalmaz. Részletes ajánlatot kínálnak használati útmutató amely mindent leír a telepítéstől a szolgáltatásokig és a hibaelhárításig. Vannak általános és értékesítési GYIK, amelyek a legtöbb kérdést felteszik. Ha további segítségre van szüksége, könnyen kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal.

InfiniteWP támogatás

A problémákba kerülés elkerülhetetlen, akár kezdő, akár profi WordPresser vagy. Az InfiniteWP készítése hihetetlenül könnyű segítséget találni, ha elakad. Ezért kínál egy „Súgó” fület a felügyeleti irányítópulton, amely megkönnyíti a problémák jelentését.

Ezenkívül megkönnyítik a felhasználókat, hogy kapcsolatba lépjenek a saját weboldalukon keresztül, például egy „Támogatás” lapon, amely ragaszkodik az Ön böngészőjéhez. Sőt, teljes jogúak támogatói fórum ahol a felhasználók kérdéseket tehetnek közzé, valamint beszélgetést folytathatnak más felhasználókkal. Mondanom sem kell, hogy a fórumok számos témában nagyon népszerűek.

Ítélet: Mindkét WordPress felügyeleti eszköz megfelelő támogatást nyújt, de az Ön tapasztalata a probléma súlyától függ, tehát itt csak a legjobban ítélheti meg a döntést.

Hogyan állítsunk be egy WordPress felügyeleti eszközt

Ebben a szakaszban áttekintjük az InfiniteWP és a ManageWP telepítésének folyamatát, így telepítheti a választott WordPress felügyeleti eszközt izzadság törése nélkül. Ne feledje, hogy mindkét eszköz ingyenes, és viszonylag egyszerűen telepíthető, még kezdőként is. Kezdjük a ManageWP-vel.

Hogyan telepítsük a ManageWP-t

A ManageWP beállítása minden szempontból simán vitorlázik. Csak indulj oda ManageWP.com és iratkozzon fel e-mailben:

ManageWP - WordPress felügyeleti eszköz

A feliratkozás után néhány másodpercre hűtsön, mielőtt a következő képernyőre mutatnák, így hozzáadhatja személyes adatait:

ManageWP WordPress kezelő eszköz

Miután megadta az adatait, készen áll a következő lépésre; az első webhely felvétele a ManageWP-be. Csak töltse ki a mezőt, és kattintson a „Webhely hozzáadása” gombra:

ManageWP WordPress felügyeleti eszköz

A következő lépés a webhely összekapcsolása a ManageWP-vel. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy telepíteni kell a ManageWP Worker bővítményt az előző lépésben hozzáadott webhelyre. Itt dönthet úgy, hogy a plugint manuálisan vagy automatikusan telepíti a ManageWP segítségével. Az utóbbit választja, mivel ez gyorsabb:

ManageWP WordPress felügyeleti eszköz

Ha minden jól megy, akkor látnia kell a végső képernyőt, az alább látható módon. Itt választhat egy másik webhely felvételét, vagy a ManageWP irányítópultját:

ManageWP WordPress felügyeleti eszköz

Mivel további webhelyeket is felvehet az irányítópulton, kattintson az „Ugrás az irányítópultra” gombra az irányítópult elindításához:

ManageWP WordPress felügyeleti eszköz

Mint láthatja, a ManageWP irányítópultja gyönyörű. Bármely szolgáltatás aktiválása egyszerű, csak mutasson és kattintson. Itt aktiválhatja a biztonsági mentéseket, elvégezheti a teljesítmény-ellenőrzéseket, nyomon tudja követni a forgalmat és még sok minden mást.

Az InfiniteWP telepítése

Az InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz telepítése szintén egyszerű, de a folyamat több lépést igényel, mint a ManageWP. Mindent összevetve, olyan könnyű, hogy nem számítunk rá, hogy bármilyen probléma merül fel. Csak lépjen az InfiniteWP.com webhelyre, és írja be e-mail címét az alább látható módon:

InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz

Ezután átirányítják egy oldalra, amely ismerteti a teljes telepítési folyamatot. Az első lépés az InfiniteWP Admin Panel telepítő beépülő moduljának letöltése:

InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz

Ezután jelentkezzen be a WordPress rendszergazda irányítópultjába, és telepítse az InfiniteWP telepítő pluginját. Ha ez az első alkalom, hogy egy bővítményt telepít, keresse meg a Bővítmények -> Új hozzáadása menüpontot:

InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz

Ezután töltse fel, telepítse és aktiválja a bővítményt. A plugin telepítése és aktiválása után látnia kell az alább látható értesítést. Kattintson az „InfiniteWP adminisztrációs panel telepítése” gombra:

InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz

Következő lépésként válassza ki a mappát az InfiniteWP adminisztrációs panel telepítéséhez. Bármely mappa lehet, de ha létező mappát használ, akkor a tartalom felülíródik. Válassza ki az alapértelmezett IWP mappát, majd kattintson a „Letöltés és telepítés” gombra. A beépülő modult az adminisztrációs panel telepítése után is törölheti:

InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz

A következő lépések meglehetősen egyszerűek. (1) fogadja el a licencszerződést, (2) erősítse meg az adatbázis adatait (itt nem kell semmit megváltoztatnia, hacsak nem tudja, mit csinál), (3) hozza létre a bejelentkezési adatait, és kész:

InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz

Ezután kattintson az „Admin Panel megnyitása” gombra, majd jelentkezzen be az újonnan létrehozott adminisztrációs panel eléréséhez létrehozott adatokkal:

InfiniteWP WordPress felügyeleti eszköz

Mint láthatja, a műszerfal tiszta és könnyen használható. Minden, amire szükség van a weboldal felbukkanó képernyőinek kezeléséhez, amikor az oldalsávon vigye a webhelyét.

Melyik irányítási rendszer a legjobb?

Szóval melyik a legjobb? Szavazzuk, hogy döntetlen! Több WordPress-webhely kezelése már nem jelenthet kihívást sem az InfiniteWP, sem a ManageWP segítségével. Mindkét eszköz szabadon használható, de a prémium kiegészítők ára gyorsan felhalmozódhat, ha nem vagy óvatos, ezért csak ellenőrizze, hogy szüksége van-e, és mit nem. Mint minden plugin, téma vagy szolgáltatás esetén, feltétlenül válassza ki az Ön és vállalkozása számára megfelelő eszközt.

Melyik személyes ízlés alapján határozza meg a részleteket, amelyeket ebben a bejegyzésben körvonalazunk, melyik WordPress menedzsment eszköz fog választani? A ManageWP és az InfiniteWP között, amely ellopja a napot az Ön számára? Tudassa velünk a megjegyzésekben. Előre is köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map