Hozzon létre és telepítsen WordPress ügyfélhelyeket a DesktopServer segítségével

Miért érdemes használni a DesktopServer szolgáltatást?

Ha komolyan veszi a WordPress fejlesztést, és webhelyeinek létrehozásakor és telepítésekor meg akarja tenni a dolgok egyszerűbbét / gyorsabbát, érdemes megnéznie a DesktopServer alkalmazást, amely egy prémium alkalmazás, amely lehetővé teszi a WordPress helyi telepítéseinek létrehozását, majd készen áll telepítse őket az élő webhelyére.


Miért kellene helyben dolgozni?

Miért telepítse a WordPress helyileg

Amikor jelentős változtatásokat hajt végre a WordPress webhelyén, először tegye meg ezeket a tesztoldalon. Hacsak nem tudja, mit csinál, az élő munka azt jelenti, hogy kockáztatja a kódolási hibákat, a pluginok és a téma összeférhetetlenségét, vagy akár a biztonsági réseket. Sokkal jobb, ha biztonságosan játssza le, és használ egy átmeneti területet, és nincs biztonságosabb vagy izoláltabb elem, mint a WordPress helyi telepítése..

A helyi munka lehetővé teszi a témák megváltoztatását, az új bővítmények telepítését, a kódrészletek hozzáadását, a beállítások testreszabását és még sok minden mást. biztonságos beállítás ahol élő webhelye tökéletesen működőképes marad. Megnézheti, hogy melyik plugin játszik jól egymással, vagy tesztelheti, hogyan fog kinézni a webhely egy új témával. A helyi munka további előnye, hogy biztonsági másolatot képez a végleges tervről, amelyet úgy dönt, hogy közzétesz az élő webhelyén.

A helyi telepítések szintén jellemzően sokkal gyorsabb mint az élő webhelyek, így rengeteg időt takaríthat meg, ha fejlesztő vagy. Mivel a saját számítógép a szerver, a tesztelés során nem fog lelassulni és megszakításokat tapasztalni. A kívánt CSS vagy PHP sort sorakozhatja be anélkül, hogy az FTP vagy a host irányítópulton keresztül be kellene jelentkeznie a változtatások elvégzéséhez..

És az utolsó fő előnye az, hogy tudsz bárhol dolgozzon mivel a helyi telepítések helyi, azaz nincs szükség internet-hozzáférésre. Tehát ha esedékessé vált egy ügyfélprojekt, de elakad egy 10 dollár / óra internettel rendelkező repülőgépen, vagy olyan helyen, ahol kevés vagy nincs hozzáférés, csak jelentkezzen be a helyi telepítésbe. Elkészítheti munkáját, internetre nincs szüksége.

Most, hogy tisztában van néhány okkal, amelyek miatt helyben kell dolgozni, elmondjuk Önnek, hogyan! Most telepítheti az általános MAMP, WAMP vagy XAMPP fájlokat a Mac vagy a Windows számítógépre, de megmondhatjuk, hogy van egy jobb módszer. Használja a DesktopServer alkalmazást. Korszerűsítették a WordPress helyi telepítésének folyamatát, megkönnyítve a WordPress bármely szintű felhasználójának, hogy a helyi telepítést azonnal elvégezze és futtassa..

Miért érdemes MAMP vagy WAMP helyett DesktopServert használni?

Miért érdemes használni a DesktopServer szolgáltatást?

A WordPress helyileg történő telepítése sok lépést igényel, és ha még soha nem csináltad meg, akkor ez elég nagy kihívás lehet. De a DesktopServe esetében nem, ez a praktikus alkalmazás megkönnyíti a helyi telepítést.

Egyszerűen töltse le a rendszerbeállításhoz szükséges verziót (amelyet megszerezhet a ServerPress-fiókból a Fiókom> Beszerzések> Részletek és letöltések nézetben), bontsa ki a letöltést, telepítse az alkalmazást, és kövesse az utasításokat az új helyi webhely és szerver létrehozásához ( az összes lépéssel kapcsolatban részletesen elolvashatja a DesktopServer kezdő útmutatóját). Ennyi – a DesktopServer konfigurálja az Ön kiszolgálásait és telepíti a WordPress programot, így csak annyit kell tennie, hogy kövesse.

Szeretne megkeresni egy fájlt? A DesktopServe automatikusan létrehoz egy „Webhelyek” almappát a „Dokumentumok” mappában, ahol név szerint megtalálja az összes jelenlegi webhelyet, valamint a benne található témákat és pluginokat..

Amit a többi mégis félelmetesvé teszi az DesktopServer

A ServerPress által készített DesktopServer sokkal többet nyújt, mint csupán a WordPress helyi verziójának telepítése. Rengeteg beépített szolgáltatáshoz férhet hozzá, amelyek révén a helyi telepítés nagy teljesítményű lesz. És bár a DesktopServer ingyenes verziója nagyszerű, különösen egy tesztmeghajtóra való felhasználáshoz, igazán szeretne egy prémium verziót, amely a következőket tartalmazza:

 • hozzáad korlátlan helyi webhelyek (míg az ingyenes verzió csupán 3-ra korlátozódik)
 • Hozzon létre egy WordPress-t több gépen
 • Másolat A WordPress webhelyek csak néhány kattintással
 • Könnyen exportálás és archívum a helyi webhelyek
 • Közvetlen telepítés helyi webhelyet az élő szervernek
 • Add hozzá:tervrajzok”A gyakran használt WordPress konfigurációkhoz
 • Használhatja olyan népszerű pluginekkel, mint a BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, Backup WordPress, InfiniteWP és ManageWP.
 • És még sok minden más! Csak látogasson el a webhelyükre, és tekintse meg a DesktopServer szolgáltatások teljes listáját.

DesktopServer: 5 csillagos az egyszerű és hatékony helyi telepítéshez

Szeretjük, hogy a DesktopServer milyen egyszerűen telepíthető és beállítható (búcsút a MAMP-nek), és izgatottak vagyunk, hogy kipróbáljuk a fejlettebb funkciókat is, mivel a WPExplorer itt kezdjük el a témák továbbfejlesztésével. Láthatja a Lucy Beer DesktopServer korábbi áttekintését is, hogy megtudja, mit gondol erről a fantasztikus WordPress erőforrásról.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map