Hogyan ossza meg WordPress tartalmát a Blog2Social segítségével

Hogyan ossza meg WordPress tartalmát a Blog2Social segítségével

Ha a legtöbbet szeretné kihozni WordPress-webhelyének tartalmából, akkor nem engedheti meg magának, hogy elhanyagolja a közösségi médiát. Meg szeretné osztani munkáját a lehető legtöbb platformon, hogy elősegítse a közönség növekedését és a webhely forgalmának növelését. Ez azonban időigényes erőfeszítés lehet, ha nincs segítségük. Az egyik beépülő modul, amely jelentősen megkönnyíti a folyamatot Blog2Social.


Ez az eszköz lehetővé teszi a WordPress tartalmak könnyű megosztását a legnépszerűbb közösségi média platformokon. Ezenkívül irányíthatja azt is, hogy a megosztott üzenet hogyan néz ki – és akár automatizálhatja is a folyamatot.

Ebben a bejegyzésben megvitatjuk, miért fontos a közösségi média kihasználása, és bemutatjuk Önt a Blog2Social beépülő modulban. Ezután végigvezeti Önt a lépések megosztásának megkezdéséhez. Kezdjük el!

Miért létfontosságú a tartalom megosztása a közösségi médiában?

Ha ezt olvassa, nagyon valószínűtlen, hogy be kell mutatnia a közösségi médiát. Az elmúlt évtizedben a közösségi média platformjai, mint a Facebook és a Twitter a mindennapi élet szerelvényeivé váltak. Felett 2 milliárd az emberek például aktív Facebook-felhasználók, míg a Twitter vonzza az embereket 300 millió felhasználók számára. Nagyon valószínű, hogy saját profilja van ezeken a hálózatokon.

A felhasználók nagy száma miatt ezek a platformok döntő fontosságúak a WordPress webhely közönségének bővítésekor. Egy olyan világban, ahol a bolygó összes emberének csaknem fele használja a közösségi médiát, még soha nem volt olyan hatékony lehetőség, hogy tartalmát globálisan sokszínű embercsoportra terjesszék..

A legtöbb webhely ezt már észrevette, és 78% a kisvállalkozások a közösségi médiát használják az ügyfelek vonzására. Ennek értelme van, mivel a közösségi média lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben vegyenek részt az Ön tartalmával. Ráadásul ha több közösségi megosztás érhető el bejegyzésében, ez viszont elősegítheti a webhely vagy az áruház forgalmának növekedését.

Ezért a WordPress-tartalom sikerének biztosítása érdekében törekednie kell egy hatékony közösségi médiastratégiára. Ez magában foglalja annak ismeretét, mikor kell megosztani a tartalmat, mely platformokat kell megcélozni, és milyen ütemezés van az optimális. Szerencsére ez sokkal könnyebb, ha van megfelelő eszköz.

Bemutatjuk a Blog2Social bővítményt

Blog2Social plugin

Ha azt akarja keresni, hogy miként lehet hatékonyan kezelni a közösségi média stratégiáját, akkor néhány eszköz olyan hasznos Blog2Social a WordPress számára. Ez egy olyan plugin, amely segít könnyedén elküldeni a tartalmat a közösségi média számos legnépszerűbb platformján.

A Blog2Social megkönnyíti a közösségi média jelenlétének lépéseit. Ezzel összekapcsolhatja webhelyét a Facebook, a Twitter, az Instagram, a Reddit, a Pinterest és sok más platformon. A tartalom megosztása azonban a Blog2Social minimális lehetősége. Fedezzük fel néhány hasznosabb funkcióját, egyenként.

A tartalom automatikus megosztása több közösségi médiaplatformon keresztül

Mint már említettük, a Blog2Social számos közösségi médiaoldalt támogat. Ezek a legnagyobbtól, például a Facebook-tól, a Twitter-től és az Instagram-ig egészen a legmagasabb szintű hálózatokig terjednek, például a Medium vagy a BlogLovin:

A tartalom automatikus megosztása több közösségi médiaplatformon keresztül

A legjobb az, hogy miután beépítette a plugin-t, nincs sok tennivaló. A Blog2Social automatikusan megoszthatja üzenetét a megadott hálózatokkal, a kívánt beállításokkal. Ez szinte nullára csökkenti az időt, amelyet arra töltenek, hogy a szót megismerik a tartalmáról. Csak annyit kell tennie, hogy minőségi hozzászólások létrehozására összpontosítson, és amikor közzéteszik, az összes követő azonnal megtudja.

A bejegyzés ütemezése külön-külön a különböző webhelyeken

Általános stratégia a tartalmak megosztása a közösségi médiába való közzététel után, miután közzétették őket, és általában jól működik. Ez azonban nem az egyetlen lehetséges módszer. Érdemes lehet azt is ütemezni, hogy a hozzászólások megosztása egy meghatározott időpontban történjen, nem pedig azonnal.

Például elküldhet egyidőben számos különböző darabot, de nem akarja egyidejűleg linkekkel spammelni a közösségi média profiljait. Alternatív megoldásként talán megpróbálta megvizsgálni a a legjobb idő a megosztáshoz tartalmat különféle hálózatokon, és maximalizálni szeretné a kapott megjelenítések számát és az elkötelezettség szintjét.

A Blog2Social azt is lehetővé teszi, hogy a közösségi média hozzászólásait különböző időpontokra ütemezze, a platformtól függően (ami nagyon hasonlít a blogbejegyzések ütemezéséhez). Ez azt jelenti, hogy teljes ellenőrzést gyakorolhat a szociális média stratégiája felett, függetlenül attól, hogy mélyrehatóan szeretne vele kezdeni.

Kezelje hozzászólásait és részvényeit

Ha sok tartalommal és platformon zsonglőrölsz, nehézségekbe ütközik, hogy nyomon tudja követni, hogy mely üzeneteket osztotta meg és hol. A Blog2Social segítséget nyújt az irányítópulton, ahol áttekintést kaphat az összes megosztásról minden hálózaton:

Kezelje hozzászólásait és részvényeit

Ez a naptár megkönnyíti a megosztásuk követését, és szűrését konkrét hozzászólások és hálózatok alapján. A tartalom ilyen követésével megbizonyosodhat arról, hogy a stratégiát betartják, és bármikor optimalizálhatja a megközelítést. Még újból megoszthatja azokat a régebbi bejegyzéseket, amelyek előfordulhat, hogy nem teljesítettek olyan jól.

Testreszabhatja megosztott hozzászólásainak megjelenését

A közösségi média nem csupán egyszerű szöveg és linkek, más gondolat nélkül összerakva. Valójában kulcsfontosságú probléma annak biztosítása, hogy a hozzászólásaik jól néznek ki, amikor különféle hálózatokon terjednek. A Blog2Social lehetővé teszi, hogy meghatározza az egyes bejegyzés megjelenését, amikor azt különféle platformokon teszik közzé:

Testreszabhatja megosztott hozzászólásainak megjelenését

Metacímkékkel felveheti a képeket, és meg is határozhatja, hogy a fejléc és a leírás pontosan mit mond. Ez a legegyszerűbb módja az Open Graph és a Twitter kártyák hozzáadásához a megosztáshoz, mivel nem kell zavarnia semmilyen kódot vagy kiegészítő plugint. Mindig teljes mértékben ellenőrizheti, hogy a bejegyzésed hogyan néz ki mindenkor.

Generáljon hashtagokat a WordPress Címkékből

Végül, a szociális média másik fontos szempontja a hashtagek. A nem kezelt személyek számára ez egy módszer a hozzászólások címkézésére a tárgyuk vagy a lehetséges közönség szerint (# blog2social). Ha hashtagokat tartalmaz a bejegyzésébe, akkor lehetővé teszi a potenciális olvasók számára, hogy megnézhessék, milyen témákra vonatkozik maga a tartalom, és megkönnyíti a felhasználók számára, akik már érdeklődnek a témában, az Ön hozzászólásait:

Generáljon hashtagokat a WordPress Címkékből

A Blog2Social segítségével automatikusan létrehozhat hashtagokat az egyes bejegyzésben megadott WordPress-címkék használatával. Ilyen módon nem kell manuálisan beillesztenie a releváns hashtagokat, hanem támaszkodhat azokra, amelyeket a beépülő modul létrehoz neked. Más szavakkal, ez egy másik praktikus módja a közösségi média stratégia automatizálásának.

Hogyan ossza meg WordPress tartalmát a közösségi média platformjain a Blog2Social használatával (2 lépésben)

Most, hogy lefedtük a Blog2Social fő okait, olyan hatékony közösségi médiamegosztó eszköz, nézzünk gyakorlativá. A következő bemutató során megmutatjuk, hogyan lehet ezt a plugint felhasználni egy üzenet megosztására a különféle közösségi média platformokon.

1. Csatlakoztassa a közösségi média profilokat

Miután letöltötte és telepítette a Blog2Social beépülő modult (itt van útmutatónk a beépülő modulok telepítéséről, ha bármilyen kérdése van), az első, amit tennie kell, hogy csatlakoztassa a használni kívánt szociális média profilokat. Ezeken a platformokon fogják megosztani a bejegyzéseidet, ezért fontos, hogy előzetesen felvegye az összes fontos webhelyet (bár később mindig többet is felvehet).

Keresse meg a Blog2Social> Hálózatok elemet az adminisztrátori irányítópulton az elérhető platformok listájának megtekintéséhez:

Blog2Social: Csatlakoztassa a közösségi média profiljait

Észre fogja venni, hogy egyes platformok lehetővé teszik több lehetőség, például oldal vagy csoport kiválasztását. Amint számíthat arra, ezek a lehetőségek lehetővé teszik a tartalom megosztását közvetlenül a kezelt oldalakkal és csoportokkal, valamint az alapprofillal.

Ha egy adott platform melletti gombra kattint, megjelenik egy új felbukkanó ablak. Felkérjük, hogy engedélyezze fiókját a szolgáltatáson:

Blog2Social: A közösségi hozzáférés engedélyezése

A rendszertől függően előfordulhat, hogy be kell írnia a fiókja adatait, és meg kell erősítenie, hogy hozzáférést kíván biztosítani. Miután ezt megtette, az ablak bezáródik, és látni fogja, hogy profilod megjelenik a hálózat alatt a listában:

Blog2Social: Facebook Connect

Egyszerűen ismételje meg ezt a folyamatot az összes csatlakoztatni kívánt fiókkal, oldallal és / vagy csoporttal. Miután elkészítette a szükséges platformokat, készen áll a megosztás megkezdésére.

2. Ossza meg tartalmát a közösségi média webhelyein

A Blog2Social segítségével a tartalom közzétételének általános eljárása nagyon egyszerű. A folyamat szemléltetéséhez osszunk meg egy alap blogbejegyzést a Facebook-on. Ahhoz, hogy ez működjön, a bejegyzésnek már közzé kell tennie, vagy a közzététel ütemeznie kell.

Nyisson meg egy hozzászólást, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak, és a szerkesztési felület teteje közelében egy új mezőt fog látni (Auto-Post a közösségi médiában):

Blog2Social: Automatikus közzététel a közösségi média webhelyein

Itt rákattinthat a Közösségi média hozzászólásainak testreszabása és ütemezése elemre, hogy a hozzászólást megosztás előtt konfigurálhassa. Ez megnyit egy új oldalt, ahol testreszabhatja, hogyan fog kinézni a bejegyzés a megadott hálózaton:

Blog2Social: Automatikus utáni ütemezés

Ebben az esetben a hálózat a Facebook. Tehát a bejegyzéshez mellékelni fog egy képet a cikkből, valamint annak fejlécét és metaleírását. Ezek az opciók a választott hálózattól, valamint attól függően, hogy a plugin ingyenes vagy prémium verzióját használják-e (egy pillanat alatt bővebben erről szól).

Most rákattinthat a Megosztás-re, hogy közzétegye a bejegyzést a Facebook profiljában. Ezután megnézheti profilját, hogy megnézze a hozzászólást:

Blog2Social: közzétett tartalom

Ennek eredményeként sikeresen felhasználta a Blog2Social-t egy WordPress-üzenet megosztására!

Természetesen ez csak azt a felületet megkarcolja, amit a pluginnal megtehetsz. Mint korábban már említettük, a Blog2Social használatával ütemezheti a hozzászólásokat, vagy automatikusan megoszthatja tartalmát profiljaival. Ezekhez a speciális funkciókhoz hozzáférést érhet el, ha frissít az egyik bővítményre prémium tervek, amelyek évente 69 dollárral kezdődnek.

Következtetés

Számos felhasználó támaszkodik a közösségi médiára a tartalom megkeresésében, így képesnek kell lennie arra, hogy könnyedén és minimális gond nélkül megoszthassa WordPress-bejegyzéseit. Az egyik módja annak, hogy ezt a folyamatot egyszerűbbé tegye a Blog2Social csatlakoztat. Ez az eszköz lehetővé teszi a hozzászólások megosztásának testreszabását és akár a folyamat automatizálását is.

Ebben a cikkben megmutattuk, hogyan kezdje el a Blog2Social alkalmazását és hogyan használja azt. Összefoglalva, csak egy bejegyzés megosztása az alábbi két lépés végrehajtása:

  1. Csatlakoztassa a közösségi média profiljait.
  2. Ossza meg tartalmát a közösségi média webhelyein.

Kérdése van a tartalom megosztásáról a közösségi médiában, vagy hogyan segíthet a Blog2Social? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map