Hogyan adhatunk Shopify-t a WordPress-hez a WP Shopify-val

A Shopify vitathatatlanul korunk egyik legjobb e-kereskedelmi platformja. A WordPress viszont a legjobb tartalomkezelő rendszer az interneten. Csatlakoztassa a Shopify félelmetes e-kereskedelmi funkcióit a WordPress nagyteljesítményű CMS szolgáltatásaihoz a WP Shopify plugin segítségével, és megszerezze az összes szükséges eszközt egy e-világbolt kiépítéséhez, amely ebből a világból származik..


Vagy nem lenne fantasztikus, ha a Shopify termékeit a WordPress-en értékesíti? Ebben az áttekintő útmutatóban pontosan megmutatjuk, hogyan kell beállítani a WP Shopify plugin-t, hogy a WordPress és a Shopify erejét felhasználhassa főnökként.

A WP Shopify bővítmény segítségével kibővítheti a Shopify áruházát a natív WordPress funkcióval. Például a beépülő modul lehetővé teszi a WordPress témák és beépülő modulok széles skálájának kihasználását az áruház javítása érdekében. A világosabb kép érdekében a WordPressről mint az e-kereskedelem első felületéről és a Shopify hátteréről gondolhat..

Ezzel a preambulummal fedezzük fel, hogy a WP Shopify miért a legjobb módja a WordPress és a Shopify integrációjának. Félelmetesnek hangzik, igaz? Nagyszerű, táncoljunk.

Mi a WP Shopify?

WP Shopify WordPress bővítmény

A WP Shopify egy remek plugin, amely lehetővé teszi a Shopify termékek eladását a WordPress webhelyén anélkül, hogy telepítenie és konfigurálnia kellene egy e-kereskedelmi rendszert, például a WooCommerce.

A bővítmény szinkronizálja a Shopify tároló adatait egyéni üzenettípusokként, lehetővé téve a WordPress CMS teljes erejének felhasználását. Ezenkívül a WP Shopify hozzásegíti a Shopify Buy gomb hozzáadását a WordPress webhely bárhová, így zökkenőmentes vásárlási élményt nyújtva..

A WP Shopify nem kezeli a fizetéseket. Miután a vevő megérkezett a pénztár gombra, átirányítja őket a Shopify pénztár oldalára a tranzakció befejezéséhez. Más szavakkal, a Shopify-t csak a kifizetések feldolgozására használja.

Ha korábban már használta a Shopify-t, akkor tudja, hogy ez egy erőteljes e-kereskedelmi platform, de a WordPress-en semmi nem található webhely-készítőként.

Figyelemre méltó WP Shopify szolgáltatások:

 • Képesség a Shopify termékek és gyűjtemények WordPress-üzenetként történő importálására
 • Számtalan sablon, amelyek segítenek egy online áruház kiépítésében ebből a világból
 • A Shopify SDK használatával tárolhatja a teljes funkcionalitású bevásárlókosárot a WordPress áruházban
 • Nincs érzékelőkeret az érzékeny Shopify Buy gombnak köszönhetően
 • SEO-kész tervezés
 • Képesség arra, hogy a Shopify tárolja az adatait az egyéni WordPress adatbázis táblázatokban
 • Több mint 100 művelet és szűrő segít az online áruház testreszabásában, ahogy kívánja
 • Kompatibilitás a WordPress témákkal és bővítményekkel

Ha érdekli, frissítheti a WP Shopify Pro alkalmazást, hogy hozzáférjen a 80+ sablonokhoz, automatikusan és szelektíven szinkronizáljon a Shopify áruházával, tartományok közötti követés, dedikált támogatás és még sok más.

További információ a WP Shopify Pro-ról

Milyen előnyei vannak a WP Shopify használatának?

A WP Shopify ezen kívül különféle előnyöket élvezhet, amelyek hiányoznának, ha kizárólag a Shopify-on értékesítenék. Itt egy apró lista az étvágyának növelésére.

 • A WordPress állandó linkeknek köszönhetően teljes mértékben ellenőrizheti termékei URL-struktúráját
 • Hozzáférés több ezer WordPress témához és vizuális oldalkészítőhöz, ami azt jelenti, hogy álmai tárolását izzadtság megbontása nélkül építheti fel.
 • A WordPress témák testreszabása könnyebb, mint a Shopify Liquid sablonmotorjának használata
 • Korlátlan hozzáférés a WordPress több ezer bővítményéhez, amely gazdag funkcionalitást biztosít az üzlethez
 • A Shopify-tól eltérően a WordPress-szel szinkronizált tárolási adatok teljes ellenőrzése alatt áll
 • Teljes mértékben kihasználhatja a Shopify készlet- és megrendelési teljesítési lehetőségeit, miközben lovagol a WordPress hátulján
 • Kedvezményes szállítási árak
 • A WP Shopify könnyen telepíthető és konfigurálható, mivel egy pillanat alatt megtanulja
 • A WP Shopify ingyenes verziója tartalmazza az összes szolgáltatást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy elindítsa a Shopify termékeket a WordPress webhelyén
 • Bőséges dokumentáció és GYIK
 • Nagyszerű támogatás

A WP Shopify telepítése

Ebben a szakaszban megtanuljuk, hogyan kell beállítani a WP Shopify-t, és hogyan lehet azt integrálni a Shopify-ra. Kezdheti az ingyenes verzióval, majd később is frissítheti a pro verzióra, az Ön igényei szerint. Ezenkívül a szerző a Shopify Lite használatát javasolja (havonta 9 dollárt fizet), mivel csak a kosár funkciójára van szüksége.

Ha nem úgy, menjünk dolgozni.

A WP Shopify telepítése

Mivel a WP Shopify elérhető a WordPress hivatalos beépülő moduljának repo programjában, telepítheti közvetlenül a WordPress admin irányítópultjára.

Hogyan? Keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása.

Add plugins oldalon írja be a „WP Shopify” elemet a keresőmezőbe, és miután megtalálta a plugint, nyomja meg a Telepítés most akkor Aktiválja gombot az alább látható módon.

A plugin aktiválása hozzáad egy WP Shopify almenüt a WordPress rendszergazda menüjébe. Keresse meg a WP Shopify> Beállítások az integráció elindításához a Shopify üzlettel.

wp shopify beállítások menü

Ebben a szakaszban feltételezzük, hogy már van Shopify üzlete (még akkor is, ha ez a 14 napos ingyenes próbaverzió). Készítettünk egy ingyenes próbafiókot ehhez az útmutatóhoz, és hozzáadott néhány terméket. Így néz ki a Shopify katalógus oldal.

Nem olyan divatos, de tökéletesen működnie kell.

A továbblépéshez kattintson a Beállítások almenü segítségével juthat el a Csatlakozás fül alatt.

integrálja a wp shopify plugin-ot a shopify-val

A fenti képernyőképről szüksége van néhány részletre, amelyeket a Shopify adminisztrációs területéről kaphat. Ezek a részletek a következők:

 • API kulcs
 • API jelszó
 • Közös titok
 • Kirakt hozzáférési jogkivonat
 • Domain (ez a Shopify üzlet domainje, pl. wpex.myshopify.com ezt az útmutatót használtuk)

WP Shopify integrációs részletek létrehozása

Jelentkezzen be a Shopify áruház adminisztrátori irányítópultjába, és kattintson az OK gombra Alkalmazások az alábbiak szerint.

Ez vezeti Önt a Alkalmazások képernyő. Kattintson a Kezelje a privát alkalmazásokat linkre, amint azt az alábbiakban kiemelem.

Ezután kattintson a Hozzon létre egy új privát alkalmazást gombra, amint azt alább körvonalazzuk.

A következő képernyőn írja be a privát alkalmazás nevét és e-mail címét. Ezután a Rendszergazda API szakaszban mindent beállít Olvass és írj. Állítsa az engedélyeket Olvassa el a hozzáférést minden olyan mezőre, amelyen nincs Olvass és írj választási lehetőség.

Ezután jelölje be a Engedje meg, hogy ez az alkalmazás hozzáférjen a kirakat adataihoz a Storefront API segítségével jelölje be az oldal alját, az alább látható módon.

Végül nyomja meg a Megment gomb és az azt követő Megértem, hogy hozza létre az alkalmazást gomb. Ha kész, a Shopify bemutatja egy oldalt az Ön API-kulcsával és a WP Shopify plugin integrálásához szükséges összes további részlettel. Lásd az alábbi képet.

Jegyzet: Megtalálhatja a Kirakt hozzáférési jogkivonat ugyanazon oldal alja felé, mint az alább látható.

Most csak másolja be és illessze be a részleteket a WP Shopify Connect fül amint azt alább részletezzük.

Ezután nyomja meg a Csatlakoztassa a Shopify üzletet gombot a fenti képen a szinkronizálás kezdeményezéséhez.

És ennyi, a Shopify üzlet szinkronizálva van a WordPress webhelyével. A sikeres szinkronizálás megmutatja a csatlakoztatva állapot az alább látható módon.

Nos, ha navigálsz ehhez WP Shopify> Termékek a WordPress admin menüben látni fogja, hogy a WP Shopify plugin az összes terméket importálta a Shopify-ból.

termékek wp shopify-ban

A fenti képen látható termékeket közvetlenül a Shopify demonstrációs üzletünkből importálták. Egyszerre akár 250 terméket is importálhat.

És itt néz ki, hogy az éppen behozott katalógus hogyan néz ki a WordPress bemutató oldalunkon a Twenty Seventeen témával.

Most vizsgáljuk meg a WP Shopify admin irányítópultján elérhető egyéb szolgáltatásokat. Tehát itt megyünk!

Beállítások lap

Az Beállítások fül számos lehetőséget kínál az online áruház könnyed kezelésére. Innentől vezérelhető beállításokat talál:

 • Termék URL-jei
 • A termékek száma oldalanként
 • szinkronizálása
 • Zsemlemorzsa
 • Lapszámozás
 • A termék megjelenítési elrendezése képeket, színeket is ideértve,
 • Gyűjtemény kijelző elrendezése
 • Kapcsolódó termékek
 • kocsi
 • Pénztár folyamat
 • És még sok más

Eszközök lap

Az Eszközök fül segít a Shopify adatok újraszinkronizálásában, a WP Shopify gyorsítótár törlésében és az összes szinkronizált adat eltávolításában a WordPressből.

Licencia lap

Az Engedély fül akkor hasznos, ha frissíteni akarja a WP Shopify pro verziójára. Akkor ha még nem tudta, akkor még több funkciót kínál a Shopify-WordPress hibrid áruház feltöltéséhez.

Debug Tab

És a Debug lapon lehetővé teszi a hibák észlelését és a támogatás elérését.

Egyéb lap

wp shopify egyéb lap

Az írás idején a Egyéb lapon frissítheti az adatbázis táblákat, ha az 1.2.2 alatti verzióról frissített.

Következtetés

Miközben használhatja a Shopify Vásárlás gombot, a WP Shopify valószínűleg a legjobb bővítmény a Shopify termékeinek a WordPress-en történő értékesítéséhez. A plugin gondosan meg van tervezve, és az összes szükséges eszközzel együtt van, amelyre az eladás megkezdéséhez szüksége van. Ezenkívül rendkívül egyszerűen beállítható, kevesebb, mint 10 perc alatt el kell végezni.

Mi a véleménye a WP Shopify-ról? Kérjük, ossza meg kérdéseit és gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map