Hide elrejtése Az Ön webhelyét a WordPress hajtja végre, elrejtve a WP-t

A WordPress webhelyek sokféle támadásra hajlamosak, beleértve az SQL-injekciókat, a brute-force támadásokat és az illetéktelen bejelentkezéseket. Biztonsági bővítmények, például WordFence és iThemes biztonság javíthatja webhelyének biztonságát azáltal, hogy általános biztonsági kérdésekkel foglalkozik, például megváltoztatja az adminisztrátori fiókot az adminról.


Nemrég találkoztam egy másik biztonsági bővítménnyel, melynek címe: Hide My WP, amely más módon kezeli a hackereket.

GET elrejteni WP

A beépülő modult azért fejlesztették ki, mert a legtöbb hackerek és robotok tudják, hol találhatóak a fontos WordPress fájlok és oldalak. Ezért egy bot, amelyet a WordPress webhelyek megcélzására szántak, megtámad minden WordPress fájlokat tartalmazó webhelyet, és elhalad azoktól, amelyek nem.

Ugyanúgy, mint a szoftver hackelésével kihasználják azt a tényt, hogy az összes WordPress webhely azonos módon van felépítve, a Hide My WP el is használja azt a tényt, hogy a szoftver csak akkor célozhatja meg az Ön webhelyét, ha ismeri a webhely felépítését. Ez úgy történik, hogy eltávolítja az összes bizonyítékot arra, hogy webhelyét a WordPress táplálja. Ez nagyon megnehezíti a hackerek számára, hogy beszivárogjon az Ön webhelyére.

Vessen egy közelebbi pillantást arra, hogyan védi meg a WP My WP webhelyét a rosszindulatú támadásoktól.

Start Beállítások

Mint az összes jó WordPress beépülő modul, amelynek számos konfigurációs lehetősége van, a My WP elrejtése funkciók importálását és exportálását is lehetővé teszi. A hibakeresési jelentések a fejlesztők számára is elérhetők.

Az, ami elrejti a WP-t, az az előre elkészített beállítási sémák importálásának képessége. Választhat a közepes (nagyobb kompatibilitási), a közepes (a gyors) és a magas (az alacsonyabb kompatibilitási) adatvédelem közül. Az egyik beállítási séma kiválasztása esetén az adatok hozzáadódnak az importáló mezőhöz, és megváltoztatják a beépülő modul beállításait. Ez egy fantasztikus szolgáltatás, amely sok időt takarít meg a plugin beállításában.

A My WP Start Settings elrejtése

Általános beállítások

Noha az előre beállított beállítási sémák hasznosak, mindössze öt-tizenöt percbe telik, hogy átmenjen a két fő beállítási oldalon, és a webhelyre konfigurálja a Hide My WP elrejtését..

Számos beállítás érhető el az általános beállítások oldal tetején, ideértve az egyik lehetőséget, hogy 404 hibát használjon az oldalán, és elrejtse a wp-login.php oldalt egy új, egyedi URL használatával. Az adminisztrátori terület elrejthető azon felhasználói csoportok számára is, amelyeket nem jelölt meg megbízhatónak.

A My WP általános beállításainak elrejtése

A My WP elrejtése sok dolgot elrejthet, így a szoftver nem tudja észlelni, hogy webhelyét a WordPress üzemelteti. Elrejtheti például a hírcsatornákhoz hozzáadott WordPress-részleteket, a WordPress-verziót, amelyet használ, valamint a fontos mappákat, például a / wp-include / és / wp-content /.

A My WP általános beállításainak elrejtése

A beépülő modul tartalmaz néhány további funkciót, például a tömörítést, valamint a szavak és az URL-ek kicserélésének lehetőségét a kiadott HTML-fájlból.

A My WP általános beállításainak elrejtése

Permalinks & URL beállítások

Az állandó linkek és az URL-beállítások oldalán testreszabhatja a fájlok, mappák és oldalak rejtését. Nevezheti át a plugin mappát, a stíluslapot, a wp-incl mappát és a feltöltések mappát.

A wp_comments_post.php is átnevezhető. Ez megakadályozza, hogy a hackerek folyamatosan spam-megjegyzéseket küldjenek Önre.

A WP Permalinks és URL beállítások elrejtése

A szerzői és a takarmányoldalak URL-jének alap- és lekérdezési része szintén módosítható. Másik lehetőségként teljesen letilthatja őket a nyilvános nézetből.

A WP Permalinks és URL beállítások elrejtése

Ugyanezek a módosítások alkalmazhatók a hozzászólásokra, az oldalakra, a kategóriákra és a címkékre. Ez megnehezíti a szoftverek számára a szoftver észlelését, hogy webhelyét a WordPress üzemelteti.

A WP Permalinks és URL beállítások elrejtése

A keresés módosítható vagy letiltható. Egyéb lehetőségek közé tartozik az archívumok és az egyéni üzenettípusok letiltásának lehetősége.

A WP Permalinks és URL beállítások elrejtése

Vegye figyelembe, hogy webhelyének számos szolgáltatásának letiltása sértheti a felhasználói élményt. Például a kategória-archívumok eltávolítása azt jelenti, hogy a látogatók nem kereshetnek egy adott kategória bejegyzésein. Ha azonban a keresést letiltja, akkor az alapértelmezett WordPress keresési funkciókat mindig kicserélheti a Google keresésre.

Áttekintés

A My WP elrejtése lehetővé teszi a fontos alapfájlok és oldalak, témafájlok és plugin-fájlok nyilvános szerkezetének teljes megváltoztatását.

A biztonsági bővítmények jellege miatt nehéz ellenőrizni, hogy azok hatékonyak-e. Végül is egy olyan webhely, amelyet nem támadnak meg, nem garantálja, hogy biztonsági intézkedései működnek. Bár nem kétséges, hogy a Hide My WP elrejtése az Ön webhelyének fontos területeinek elrejtése érdekében meg fogja nehezíteni a hackerek és a robotok számára az Ön webhelyének támadását..

A WP WordPress elrejtése plugin a CodeCanyonon elérhető 23 dollárért. A beépülő modult 2013. november óta nem frissítették, bár úgy tűnik, hogy a fejlesztő aktívan támogatja a beépülő modult.

Keresse fel a WP információ elrejtése oldalt a szolgáltatások teljes listájáért ��

Sok szerencsét,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map