Gyors tárhely a WordPress-hez a lendkerékről

Boldog új évet mindenkinek! Örülünk, hogy újra megismerkedhetünk, és az új évet akartunk jobbul kezdeni – lenyűgöző tárhely-ajándékkal a Flywheel-i barátainktól! Félelmetes ideje egy új blog elindításához, és a Flywheel kezelt WordPress-tárhelyének köszönhetően könnyedén koncentrálhat a minőségi tartalom létrehozására a szerver kezelése helyett. Olvassa tovább, hogy megtudja, mi teszi a lendítőkereket ilyen nagyszerűvé!


A lendkerék az internetes házigazdák 5% -ában van rangsorolva, ami valójában nem lehet meglepetés. Fantasztikusak. Nem csak a WordPress szakértői, de fantasztikus funkciókat is kínálnak, például átmeneti programozást, ingyenes áttelepítést, beépített gyorsítótárat, sftp hozzáférést, rosszindulatú programok figyelését, automatikus biztonsági mentéseket, elképesztő támogatást és még sok minden mást.!

Amire szükséged van egy gazdagépen (Tipp: A lendkeréknek mindent meg kell adnia)

A Flywheel nagyszerű webtárhely, amely menedzselt WordPress tárhelyet kínál új bloggerek, tapasztalt fejlesztők és szabadúszó tervezők számára. Fantasztikusak olyan sok ok miatt, hogy nem tudnánk mindet lefedni egy üzenetben, de itt vannak néhány a legnagyobb oka annak, hogy!

1. Könnyű és felhasználóbarát

könnyen

Van olyan hostolási platform, amelyen könnyű dolgozni, az nagyon fontos – és a lendkerék olyan egyszerű, ahogy csak kap. Kiváló szolgáltatásokat kínálnak a csináld magad kedvelőinek, valamint fantasztikus lehetőségeket, amelyek kifejezetten a webfejlesztők számára készültek (például egy lehetőség arra, hogy díjmentesen megépítsenek egy helyet egy megállóhelyen, majd átadják a webhelyet és a számlázást az ügyfeleknek, ha élőben vagy). ).

A Flywheel használatának oly egyszerű része, hogy ezek a kezelt WordPress host. Ez azt jelenti, hogy kezeli a WordPress telepítését és kezelését a szerveren, tehát csupán annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy tervre és mutat rá a domain nevére (amelyet megragadhat a NameCheap vagy a GoDaddy webhelyről).

Bevándorlás a lendkerékkel is egyszerűvé válnak, mivel ők nehéz feladatot nyújtanak az Ön számára, ingyen. Csak töltse ki az áttelepítési űrlapot, és a WordPress mestereik elkezdenek. Másolják az Ön webhelyét, majd átviszik a Lendkerékre. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy tárhely tervet.

A telepítés után kipróbálhatja az új webes terveket és beépülő modulokat a Flywheel beépített segítségével staging oldalak. Csak aktiválja a megállási webhelyet, és zökkenőmentesen (és könnyedén) másolhatja élő webhelyét tesztelés céljából. Ha kész, a változások importálása a megállási területről az élő webhelyre ugyanolyan egyszerű, mint egy gombnyomással.

És ha bármilyen kérdése van, akkor mindig felkeresheti a lendkereket támogatás csapat. Jegyet küldhet e-mailben 24/7. Vagy ha inkább beszélget valakivel, akkor hívást kezdeményezhet számukra, vagy elindíthat egy élő csevegést egy barátságos képviselővel hétfőtől péntekig (9:00–7:00 CDT). A Flywheel az egyik leggyorsabb válaszidőt kínálja a házigazdák között, és csapata minden WordPress-tárhelyhez kapcsolódó képzésben részesül, így gyorsan megkaphatja a szükséges segítséget..

2. Gyors tárhely

gyors

Folyamatosan növekszik a weboldal sebessége és az, hogy milyen fontosak az első benyomások az interneten, ezért alapvető fontosságú, hogy az internetes host gyorsan kiszolgálja webhelyét. Az új olvasók nem akarnak 10 másodpercet várni, amíg a piszkos olcsó házigazda betöltődik. Tegyen tehát egy szívességet, és fektessen be egy kicsit egy olyan nagyszerű menedzsmentbe, mint a Flywheel. Beépített szerveroldali gyorsítótárat használnak, hogy a webhely gyorsan működjön (további pluginekre nincs szükség)

Szóval hogyan tudják ügyfeleik weboldalait ilyen gyorsan működtetni? A lendkerék beállítja mindegyik fantasztikus tervét Virtuális magánszerverek (VPS), ami sokkal jobb, mint bármely más megosztott lehetőség, amelyet másutt találhat meg. Miért sokkal jobb a VPS, mint a megosztott? Könnyen méretezhető vállalkozása számára, nagyobb adatvédelmet és biztonságot nyújt, és több forráshoz fér hozzá, így webhelye jobban teljesít. Egyes bloggerek csak azért választják meg a megosztott tárhelyet a VPS-en keresztül, ha elkerülik a saját szerverük kezelését. De a Flywheel segítségével a VPS előnyeit megismerheti egy jól ismert, kezelt WordPress gazdagépről, aki gondoskodik az Ön kiszolgálóiról.

A lendkerék is kihasználja 10 szerverhely, így kiválaszthatja a forgalom forrásához legközelebb eső helyet. Így webhelye még gyorsabban töltődik be az olvasók többsége számára (azaz ha az olvasók többsége Kelet-Európából jön, akkor a londoni adatközpont valószínűleg a legjobb ajánlat).

De ha igazán szeretne felgyorsítani webhelyét, a Flywheel prémiumot kínál CDN-kiegészítő az erre való frissítéssel a Flywheel biztosítja, hogy az olvasók az egész világon tárolt gyorsítótárazott képeket nézzenek meg, amelyeket a hozzájuk legközelebb lévő szerverek tároltak. És mivel ők az iparág egyik vezető vezetõje, tudod, hogy a sanghaji és a Syracuse-i látogatóik láncfrekvenciával nézik az oldalakat.

3. Biztonságos WordPress-webhelyek

biztos

Valószínűleg nincs ideje arra, hogy a WordPress biztonsági bevált gyakorlatainak minden aspektusára összpontosítson, ezért hasznos a jó házigazda. A lendkerék segít beépíteni néhány olyan beépített funkcióval, amelyek biztonságosak a webhelyein.

Az első és legnyilvánvalóbb biztonsági jellemző kezelt WordPress frissítések. A kezelt WordPress-tárhely sok szempontjából egyike, hogy soha nem felejti el újra frissíteni az alapvető telepítést. A biztonságos webes környezet biztosítása érdekében a Flywheel minden új WordPress kiadással naprakészen tartja webhelyét.

Automatizált biztonsági mentések azt jelenti, hogy nem kell megjegyeznie, hogy manuálisan készít másolatot az adatbázisból. A lendkerék automatikusan megteszi az Ön számára, minden este. De lehetősége van arra is, hogy bejelentkezzen a fiókjába, és bármikor futtathatja saját biztonsági mentését. És ha bármikor el kell vonnia webhelyét valamelyik biztonsági mentési fájl használatával, akkor olyan egyszerű, mint egy gombra kattintani.

A hackerek nélküli biztonság az egyik lendkerék szlogenje. Végrehajtják erős jelszavak minden ügyfél / felhasználó számára, korlátozza a bejelentkezési kísérleteket a brutális erőszakos támadások leállítására és alkalmazására intelligens IP-blokkolás (ami azt jelenti, hogy ha egy IP-címet észrevesznek, hogy rosszul próbálkozzon, blokkolva vannak az összes többi lendkerék-oldallal).

Ráadásul partneri kapcsolatban állnak Sucuri, a WordPress egyik vezető biztonsági szakértője, aki csúcsminőségű Malware szkennelés többletköltség nélkül. Tehát mindez, valamint néhány alapvető biztonsági protokoll saját végrehajtása (rendszeres jelszómódosítás, plug-inek és témák telepítése jó hírű forrásokból, stb.) Azt jelenti, hogy a Flywheel-en a webhely biztonságos és megbízható lesz..

4. Extrák

extrák

Mint már korábban mondtuk, sok oka van annak, hogy a félénk lendkerék nagyszerű tárhely, és csomó extra funkciót kínálnak, amelyeket biztosan szeret. Az egyik lenyűgöző 100% uptime. A jó házigazdának biztosnak kell lennie abban, hogy képes fenntartani az Ön webhelyét, és sokuk 99,99% vagy 100% -os rendelkezésre állási garanciát vállal, ami azt jelenti, hogy webhelyének csak szerver karbantartás miatt kell „lemennie” (ami általában csak egy néhány perc alatt, és éjszakai halottban hajtják végre, amikor egyébként valószínűleg kevés vagy nincs forgalom). A lendkerék olyan gazdagép, amelyben megbízhat, hogy folyamatosan fenntartja webhelyeit, és bebizonyosodott, hogy 100% -ban rendelkezésre áll hónap után.

Nekik is van nincs túlmelegedés, valaha. A feliratkozási terv az, amit fizet, így nem kell aggódnia, hogy webhelyét egy Buzzfeed-bejegyzés tartalmazza. A forgalom növekedése nevetséges nevezetességeket nem eredményez, mint például néhány megosztott tárhely-terv. Mivel azonban a webhely népszerűsége növekszik, a lendkerék megkönnyíti a nagyobb méretarány elérését, amely megfelel az erőforrás-igényeinek.

És az utóbbi hűvös szolgáltatás, amiről azt akarjuk, hogy tudjon róla, az a tény, hogy a Flywheel hasznos segítséget nyújt eBooks Gyűjtemény. Online vállalkozástulajdonosként vagy rendkívüli bloggerként mindig meg kell tanulnia, hogy lépést tartson a verseny előtt, és hogy az olvasó vagy az ügyfélkör növekedjen. A lendkerék csak tudja, mennyire fontos, ezért rendszeresen engedik fel hasznos könyveket (INGYEN), amelyet bárki letölthet, hogy jobban megértse kézművesét.

Lendkerék a vadonban

Tehát megosztottuk azzal, hogy miért érdemes magad használni a Flywheel-t, de mit gondolnak a tényleges ügyfelek a Flywheel által kezelt WordPress-tárhelyről? Ha jól látjuk, hogy a lendkerék az ügyfelek boldogságának első helyezettje, azt hiszem, biztonságos azt mondani, hogy az emberek szeretik őket. Íme néhány valódi vásárlói vélemény:

lendkerék tweets

Rajtad a sor

Ha többet szeretne tudni, csak nézze át és nézze meg a Flywheel webhelyét, ahol cikkeket olvashat és videókat nézhet meg mindent, amit kínálnak (például a globalizáció, a tömeges tervek, a PayPal integrációja, a naplófájlok, a kiegészítők és így tovább).

Lendkerék által kezelt WordPress tárhely

Tehát mit gondolsz a lendkerékről? Szeretnénk, ha megosztja a Kerékkerék tapasztalatait más olvasóinkkal. Vagy van olyan kérdése, amelyre meg tudunk válaszolni? Csak hagyjon nekünk egy megjegyzést alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map