Fizetett tag-előfizetések Pro áttekintése

Fizetett tag-előfizetések Pro áttekintése

Ha WordPress tagsági webhelyet szeretne létrehozni, szerencséje van. Ma megvizsgáljuk a Fizetett tagság Pro.


Jövedelmező WordPress tagsági webhely létrehozása nem könnyű feladat, főleg kezdőként. Szüksége van egy szilárd tervre és egy erős rendszerre a tagok regisztrálása és az egyes tagságok kezelése érdekében. Csodálatos bővítmény (például a Fizetett tagok előfizetése) nélkül nehéz lesz a tagsági webhely létrehozása és kezelése.

A mai áttekintésben kiemelem azokat a funkciókat, amelyek miatt a Fizetett Tagok előfizetése az egyik legjobb WordPress tagsági bővítmény az interneten. Élvezze a végét, és ne hagyja el anélkül, hogy a megjegyzésében megosztaná gondolatait.

Mi a fizetett tag-előfizetés??

fizetett tag-előfizetések

A Fizetett tag-előfizetések egy remek WordPress-bővítmény Cozmoslabs amely segít egy tagsági webhely létrehozásában, izzadás nélkül. A beépülő modul mindenféle funkcióval rendelkezik, amelyre szükség van egy hatalmas tagsági webhely létrehozásához.

De még egy millió és egy funkcióval is, a Fizetett Tagok előfizetése intuitív és nagyon egyszerűen használható. Bárki (és úgy értem BÁRKI), akik webböngészőt használhatnak, könnyen konfigurálhatják a plugint, hogy bármikor létrehozhassanak tagsági webhelyet.

A központi plugin ingyenes, de van két prémium csomag, azaz., hobbyist és Pro amelyek még több funkcionalitást kínálnak Önnek. Ehhez a felülvizsgálathoz a Fizetett tagok előfizetéseit használjuk Pro.

Fizetett tag-előfizetési szolgáltatások

fizetett tagsági szolgáltatások

A tagsági webhely működtetése komoly üzleti tevékenység, ami azt jelenti, hogy szükség van egy erős beépülő modulra, amely minden szükséges szolgáltatást tartalmaz. A fizetett tag-előfizetések nem okoz csalódást. A plugin szép lakosztály szolgáltatások. Itt található egy rövid lista, mire számíthat.

Fizetett tag-előfizetési szolgáltatások

 • Fizetett és ingyenes előfizetések – A [pms-register] rövid kód segítségével könnyedén felveheti a regisztrációs űrlapokat bármely oldalra vagy üzenetre. A felhasználók ezután feliratkozhatnak bármelyik tagsági tervre – ingyenesen vagy fizetettként
 • Számlavezetés – A felhasználók könnyen megtekinthetik és kezelhetik fiókjaikat. A [pms-account] segítségével hozza létre a fiókoldalt
 • Korlátozza a tartalmat – Az előfizetési tervtől vagy a bejelentkezett állapottól függően könnyedén korlátozhatja a tartalmat. Ráadásul megteheted korlátozza a WooCommerce termékeket vagy az egész üzletét.
 • Könnyű bejelentkezés – A [pms-login] rövid kód segítségével egyszerű bejelentkezési űrlapokat hozhat létre a tagok számára
 • Tagkezelés – A fizetett tagok előfizetéseihez nagyszerű irányítópult tartozik, amely lehetővé teszi a tagok megtekintését és kezelését
 • Előfizetés menedzsment – A felhasználók frissíthetnek egy meglévő előfizetési tervből
 • Ingyenes próba és regisztrációs díjak – Most felajánlhatja tagjainak egy ingyenes próbaverziót, amely egy meghatározott idő után lejár. Ezután felszámíthatja a regisztrációs díjat
 • Fizetéskezelés – A Fizetett Tagok előfizetése lehetővé teszi az összes tagfizetés, fizetési státusz és megvásárolt előfizetési tervek könnyű nyomon követését
 • E-mail sablonok – Könnyedén testreszabhatja a felhasználóknak küldött e-maileket a regisztráció, előfizetés aktiválása, lemondása vagy lejárata esetén
 • Alapvető jelentések – A beépülő modul lehetővé teszi, hogy megnézze a tagsági webhely teljesítményét az új tagok és a bevétel szempontjából
 • Tag adatok exportálása – Az összes tag adatait könnyen exportálhatja CSV-fájlba
 • A fiókmegosztás megakadályozása – Megakadályozhatja, hogy a felhasználók ugyanabból a fiókba több helyről jelentkezzenek be
 • Többszörös integráció – Könnyedén integrálhatja a fizetett tagok előfizetéseit Elementor, WooCommerce, bbPress és Profilkészítő, ami azt jelenti, hogy profiként töltheti fel a tagsági webhelyet
 • Hozzon létre tagsági kedvezményeket – Saját kedvezményeket hozhat létre termékenként vagy előfizetési tervekenként
 • Emlékeztetők e-mailben – Beállíthat több e-mail emlékeztetőt, amelyeket automatikusan elküld a felhasználóknak bizonyos eseményindító események esetén
 • Fizessen, amit akar – Ez a kiegészítő lehetővé teszi a tagok számára, hogy fizetjenek az előfizetésükhöz
 • reCaptcha – Biztosítsa az űrlapjait, és kerülje el a csúnya spam botok regisztrációját
 • Integráció több fizetési átjáróval, beleértve PayPal Standard, PayPal Express és Csík amely lehetővé teszi, hogy egyszeri és ismétlődő kifizetéseket gyűjtsön csuklás nélkül
 • A tartalom csöpög – Beállíthat olyan tartalmi ütemezéseket, amelyek elősegítik, hogy a felhasználók csak egy bizonyos idő eltelte után engedjék el a tartalmat
 • számlák – Dinamikusan generálhat számlákat az előfizetési tervekhez
 • Több előfizetés felhasználónként – A felhasználók egynél több előfizetési előfizetésre is feliratkozhatnak

Mint láthatja, a Fizetett tagok előfizetése plugin tele van azokkal a funkciókkal, amelyekre szükség van egy hatalmas tagsági webhely létrehozásához anélkül, hogy a bank megtörténne. Mivel a szolgáltatások nem állnak rendelkezésre, állítsuk be a plugint.

A fizetett tag-előfizetések beépülő moduljának telepítése

Ha egyszer vásárol fizetett tag-előfizetéseket, e-mailt kap a fiókja adataival, valamint a plugin letöltési linkeivel. Alternatív megoldásként a plugin és a kiegészítők letöltése a Cozmoslabs-fiókból.

fizetett tag-előfizetések vásárlási igazolása

Töltse le a bővítményt és a kiegészítőket számítógépére, és kezdjük el az üzletet. A WordPress rendszergazda irányítópultján keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása.

új WordPress plugin hozzáadása

Ezután nyomja meg a Töltse fel a beépülő modult gombot, válassza ki a fő bővítményt, és nyomja meg a gombot Telepítés most gombra, amint az alábbiakban kiemelem.

feltöltve a fizetett tag-előfizetéseket

Várjon a telepítés befejezéséhez, majd kattintson a Aktiválja a beépülő modult gomb.

fizetett tag-előfizetések aktiválása

Ezzel átirányítja Önt az alább látható Fizetett tag-előfizetések beállítóvarázslóra.

A telepítővarázsló segít néhány lehetőség konfigurálásában. Például választhat úgy, hogy automatikusan létrehozza a tagsági oldalakat, regisztráció után automatikusan bejelentkezik a felhasználókba, és megakadályozhatja a fiókmegosztást közvetlenül a denevérről. Ezen felül beállíthatja a fizetési átjárókat és a pénznemet.

Kihagyhatja a telepítővarázslót

Vagy kihagyhatja a telepítővarázslót, és visszatérhet a WordPress rendszergazda irányítópultjába, ahol észre fogja venni a Fizetett tagok előfizetéseinek új menüpontját, az alább látható módon:.

Kattintson a fenti menüelemre (azaz a Fizetett tag-előfizetések) a következő indításához Alapinformációk képernyő. Ez a képernyő tartalmazza az összes információt, amely a fizetett tag-előfizetések konfigurálásához szükséges.

Félre: Ezen a ponton nyugodtan telepítheti és aktiválhatja a kiegészítőket. A kiegészítők élvezéséhez először aktiválnia kell a licencet a következő navigálással Fizetett tagok előfizetései> Kiegészítők amint az alábbiakban kiemelem.

A sorozatszámot megtalálja a Cozmoslabs-fiók.  Másolja be és illessze be a licenckulcsot, majd kattintson a gombra Változtatások mentése gombra a fenti ábra szerint.

Fizetett tag-előfizetések konfigurálása

Aktív engedélyével ideje megnézni a Fizetett tagok előfizetései többi menüpontot. Fedezze fel, mit kínál a bővítmény.

Előfizetési tervek

A fizetett tag-előfizetések lehetővé teszik az előfizetési tervek egyszerű létrehozását. Egyszerűen keresse meg Fizetett tagok feliratkozásai> Előfizetési tervek majd kattintson a Új hozzáadása gombot az alább látható módon.

Adja hozzá a szükséges részleteket, és végül nyomja meg a Előfizetés mentése amint azt alább részletezzük.

Miután elkészítette az előfizetési tervet, hozzáadhat frissítést vagy leminősítést, ami hasznos, ha ingyenes próbaverziót szeretne létrehozni. Lásd az alábbi képet.

Gyorsan halad.

Belépés

A tagok megtekintéséhez és a tagok előfizetésének szerkesztéséhez egyszerűen keresse meg a következőt Fizetett tagság> Tagok az alábbiak szerint.

kifizetések

Keresse meg a Fizetett tagság> Fizetések hogy megtekinthesse fizetési adatait az alábbiakban kiemelt módon.

A WooCommerce termék korlátozása

A Fizetett tagság beépülő modul lehetővé teszi a WooCommerce termékek korlátozását, ami akkor hasznos, ha kizárólag tagok számára szeretne termékeket létrehozni. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi mindkét termék korlátozását megtekintés és beszerzés, amely bőséges irányítást kínál az üzlete felett.

De hogyan érheti el ezt a Fizetett tagok előfizetése plugin segítségével? Először telepítenie kell a WooCommerce bővítményt. Az oktatóanyag e részéhez felállítottam egy dummy WooCommerce boltot, hozzáadtam néhány mintaterméket és három (3) előfizetési tervet készítettem, azaz aranyat, ezüstöt és ingyeneset, az utóbbi kettő pedig az aranyterv leminősítését eredményezi..

Nos, ha navigálok Fizetett tagok feliratkozásai> Előfizetési tervek, Megkapom a következő képernyőt.

előfizetési tervek

Ezután néhány próbabábut töltöttem be a teszt WooCommerce áruházunkba. A WooCommerce áruház összes termékének megtekintéséhez egyszerűen navigáljon a Termékek> Minden termék a WordPress admin menüben, az alább látható módon.

woocommerce-all-termékek

A WooCommerce termékmegtekintésének és vásárlásának korlátozása

Most, hogy bármilyen termék korlátozása – mondjuk a fent látható izgul fonó – egyszerűen kattintson a szerkesztése linket az adott termékre, amint azt az alábbiakban kiemelem.

korlátozza-termék fizetett tagsággal előfizetések

Amint a termékszerkesztő betöltődik, görgessen az alsó felé, és megjelenik egy a Tartalom korlátozása meta doboz az alább látható módon.

korlátozza az woocommerce termékek megtekintését és vásárlását

Amint azt a fenti képen kiemeltük, korlátozhatja, hogy a tagok / előfizetési tervek milyen termékeket tekinthessenek meg és vásárolhassanak meg (a mi esetünkben a izgul fonó). Csak annyit kell tennie, hogy bejelölte a Bejelentkezett felhasználók jelölőnégyzetet és bármely más megfelelő jelölőnégyzetet (például Arany terv), és a munkája elvégzett.

Jegyzet: Ha nem határoz meg egyedi beállításokat, a Fizetett tagok előfizetése plugin az alapértelmezett korlátozási beállításokat fogja használni. Testreszabhatja a korlátozási szabályokat és az üzeneteket a navigálás ide Fizetett tagok előfizetései> Beállítások> Tartalmi korlátozások amint az alábbiakban kiemelem.

tartalomkorlátozási beállítások a fizetett tag-előfizetésekhez

A fenti képernyő rengeteg testreszabási lehetőséget kínál a különféle típusú tartalomkorlátozásokhoz, beleértve az egyedi üzenetet, sablont és átirányítást. Játsszon körül a lehetőségeket, és megnézze, mit hozhat fel.

Csak tagokra vonatkozó kedvezmények

Annak érdekében, hogy az ügyfeleknek csak tagok számára kedvezményeket vagy kedvezménykódokat kínálhassanak, amikor regisztrálnak egy fiókra, előbb telepíteniük kell a Kedvezménykódok kiegészítőt, amelyet megtalálhatnak a Cozmoslabs-fiókjában, az alább látható módon.

kedvezménykódok hozzáadódnak

Miután letöltötte a kiegészítőt, telepítse és aktiválja azt a WordPress webhelyén normál beépülő modulként, azaz keresse meg Bővítmények> Új hozzáadása> Bővítmény feltöltése. Ezután válassza ki a .zip fájlt a rendszeréből, és nyomja meg a Telepítés most gombot az alább látható módon.

a fizetett tag-előfizetések kedvezménykódjainak telepítése hozzáadja

A fenti folyamat után egyszerűen kattintson a Aktiválja a beépülő modult gombot, hogy a golyó gördüljön, amint az alábbiakban kiemelem.

a kedvezménykódok kiegészítő aktiválása

A plugin aktiválása után egyszerűen navigáljon a következőhöz Fizetett tagok előfizetései> Kedvezményes kódok az alábbiak szerint.

fizetett tag előfizetések kedvezménykód menüpont

Így a kedvezmény kódok alább látható képernyő.

Mivel nincsenek kedvezménykódok, készítsük el azokat, így pillantást vehetünk arra, mit várhatunk el. Kattints a Új hozzáadása gombot, amint az alábbiakban részletezzük.

új kedvezménykód hozzáadása a fizetett tag-előfizetésekhez

Ütve a Új hozzáadása gomb segítségével könnyen kezelhető Új kedvezménykód hozzáadása szerkesztő, ahol megadhatja az adott kedvezmény részleteit. Még kiválaszthatja az előfizetéseket, amelyekre a kedvezményt alkalmazni kell. További részletekért lásd az alábbi képet.

Töltse ki a rövid űrlapot megfelelően, és ha kész, egyszerűen nyomja meg a Mentés kedvezmény gombot a fenti képen látható módon. A felhasználók használhatják a kedvezménykódot számlájukon belül, az előfizetési tervek listáját és a regisztrációs űrlapot.

A regisztrációs űrlapokról szólva, tegyük fel őket az Ön weboldalához.

Regisztrációs űrlap

A regisztrációs űrlap lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak az Ön webhelyén. A Fizetett Tag előfizetések révén a regisztrációs űrlap létrehozása olyan egyszerű, mint A, B, C, a [PMS-regiszter] rövid kód.

Egyszerűen keresse meg Oldalak> Új hozzáadása amint azt alább szemléltetjük.

Ez vezet a Új oldal hozzáadása szerkesztő. Nevezze meg az oldalt megfelelő módon, pl. Regisztráció, írja be a [PMS-regiszter] Rövid kódot a szerkesztőbe, szükség esetén konfiguráljon más oldalbeállításokat, és végül nyomja meg a közzétesz gomb. A részleteket lásd az alábbi képen.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan néz ki a fent regisztrált regisztrációs űrlap a tesztoldalunkon.

Nem néz ki rosszul, igaz? Komplett része a Kedvezményes kód terület. Csak annyit kellett tennie, hogy hozzáadja a [PMS-regiszter] rövid kódot, és nyomja meg a közzétesz gomb.

jelentések

Az alább bemutatott jelentések képernyőn madártávlatból láthatja, hogy a tagsági webhely hogyan teljesít. Az oldalra navigálhat Fizetett tagok feliratkozásai> Jelentések az ábrán látható módon.

Beállítások

A beállítások oldal lehetővé teszi a fizetett tagok előfizetésének konfigurálását a kívánt módon. Keresse meg a Fizetett tagok előfizetései> Beállítások az oldal eléréséhez az alább látható módon.

A fenti oldalon konfigurálhat néhány beállítást, például:

 • Válassza ki, hogy a Fizetett tag-előfizetések CSS-t használja-e a felhasználói felület stílusához
 • A felhasználók regisztrációja után automatikusan bejelentkezik
 • Állítsa be a tagsági oldalakat, azaz regisztráljon, bejelentkezzen, belépjen, regisztrálja a sikeres és elveszett jelszavakat
 • A fizetési átjárók beállítása
 • Engedélyezze és konfigurálja a tartalomkorlátozást
 • Hozzon létre e-maileket, azaz egy sikeres regisztrációs e-mailt, előfizetéses aktiválási e-mailt és így tovább

A Fizetett Tag előfizetés nagyszerű tagsági bővítmény, és hihetetlenül egyszerűen használható, nem hiszem, hogy bármilyen probléma merülne fel.

Árazás

A Cozmoslabs két árat kínál Önnek, a Pro (149 dollár) és a Hobbyist (69 dollár) árut az alábbiak szerint.

Javasoljuk, hogy keresse meg üzleti igényeinek megfelelő árat. Csak ellenőrizze először a szolgáltatásokat. A Pro elsősorban ingyenes próbaverziót, regisztrációs díjakat támogat, 5 kiegészítőt (ismétlődő fizetések, PayPal expressz, Strip, számlázás, tartalomcsepp és több előfizetés felhasználónként), valamint korlátlan használati engedélyt. A Pro és a Hobbyist egyaránt tartalmaz egyéves támogatást és frissítéseket.


Szóval mi a végső döntésünk? Ha olyan, teljes funkcionalitású tagsági bővítményt keres, amely könnyen használható, erősen ajánljuk a Cozmoslabs fizetős tagsági előfizetését. Ez a WordPress tagsági plugin tartalmazza az összes lehetőséget, amelyre szükség van egy hatékony és jövedelmező tagsági webhely létrehozásához.

Van kérdése vagy javaslata? Kérjük, ossza meg gondolatait a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map