Elegáns témák áttekintése

Az Elegáns Témák egy Nick Roach tulajdonában lévő és üzemeltetett prémium WordPress tématagsági oldal, amely nemcsak a prémium témák legjobb ajánlatát kínálja, hanem a legjobb és legegyedibb terveket is. Más prémium témájú webhelyekkel ellentétben, ahol sok prémium témát böngészhet, és külön-külön (magas áron) megvásárolhatja, az Elegáns Témákban rengeteg prémium sablonhoz férhet hozzá, ha csatlakozik a tagsági programhoz..


Körülbelül egy éve tagjai vagyok az Elegáns Témáknak, és nagyon szeretem őket. Az összes témájú kiadásuk fantasztikus volt, és sokkal könnyebbé tették számomra, hogy webhelyeim csodálatosnak tűnjenek. Mivel ilyen rajongó vagyok ennek a webhelynek, azt hittem, itt az ideje, hogy írok egy Elegáns Témák Áttekintést.

Hogyan működnek az elegáns témák

Elegáns témák árcédulájaMint mondtam, az Elegáns Témák tagsági alapon működnek. Fizetsz 39 dollárt, és hozzáférést kapsz az összes korábbi és jövőbeli témához, amelyet a tag ideje alatt fejlesztettek ki (a megújításhoz a 39 dollárt kell fizetni). Ha tagja vagy, böngészhet és letölthet a webhely bármely témája.

Ez teszi az Elegáns témákat az egyiknek, vagy talán a legolcsóbb helynek a Premium témák megszerzéséhez. Sok más helyen több mint 30 dollárt fizet csak az 1 témáért, míg itt kb. 40 (és több, ha újak jelennek meg).

Miért csatlakoztam

Eredetileg az Elegant Themeshez csatlakoztam, mert egy témát kerestem a WPExplorer futtatásához, és akkoriban nem voltam nagy webfejlesztő. Most természetesen megterveztem és beprogramoztam a saját témámat (ha körülnézel, észreveszed, mennyire specifikus minden a webhelyem igényeinek).

Mindenesetre csatlakoztam, és valójában letöltöttem egy „egallery” nevű témát, amelyet elkezdtem használni a WPExplorer-en, és nagyon szerettem. Abban az időben Nick Roach még nem fejlesztette ki az ePanelt, de a téma továbbra is néhány rendkívüli testreszabási lehetőséggel jött létre az adminisztrációs panelen, jól működött a dobozból, és jól néz ki.

Később a WPExplorer.com felfordult, és inkább témájú bemutató és blogoldal lett. Tehát csatlakoztam az affiliate programhoz, hogy pénzt keressen.

Megérte

Megérte? Egyszerűen fogalmazva: Igen. Először is rendkívül megfizethető módon szerezhetem el csodálatos prémium témákat blogjaimhoz. Másodszor, Nick Roach elképesztő munkát végez ezekkel a témákkal, és a témák hátterébe mélyedés segített nekem megtanulni néhány nagyon remek webdesign / kódolási trükköt. Végül, a társult program meglehetősen sikeres volt. Nem csak egy igazán nagyszerű terméket ajánlom, hanem pénzt is kapok érte. Az Elegáns Témák rendkívül magas, 50% -os kifizetést kínálnak.

Mi remek az elegáns témákról

Ár

Erről már beszéltem, de csak egy kicsit az érvényesítés érdekében. Az elegáns témák valószínűleg a legjobb prémium témájú ajánlatot nyújtják Önnek.

Tervezés

Megnézted a témákat? Nagyon félelmetesek. Úgy tűnik, hogy Nick Roach mindig előrelép a görbén, amikor a webdesign trendeiről van szó. Minden kiadott téma tele van szuper modern technikákkal és funkcionalitással. Nem csak úgy néznek ki, hogy jól működnek.

ePanel

Számomra nem olyan nagy dolog, de nagyon sokannak, akik nem akarják, hogy rendetlenségbe kerüljenek az összes kód elmélyítése és megváltoztatása érdekében, minden Elegáns Téma témához tartozik egy ePanel, amely Nick Roach szokása, szuper félelmetes. és gyönyörű téma adminisztrációs panel. Innentől kezdve bármilyen testreszabást végezhet a témához, valamint letilthatja és engedélyezheti a téma bizonyos funkcióit.

Elegáns témák ePanel

shortcodes

Az Elegáns Témák a közelmúltban óriási listát tartalmaznak minden témájukhoz tartozó rövid kódokból, amelyek lehetővé teszik a hűvös gombok, csúszkák, fülekkel ellátott tartalom, oszlopok, tartalom, közösségi média, eszközöket és még sok minden más egyszerű hozzáadását a webhelyére közvetlenül a szokásos üzenet útján. szerkesztő. Ez azt jelenti, hogy elképesztővé teheti webhelyét anélkül, hogy a kód nagy részét meg kellene érintenie, vagy HTML-módban kellene működnie.

Elegáns témák rövid kódok

Téma lokalizáció

Az összes téma lokalizálódott az anyanyelvére történő egyszerű és teljes fordítás érdekében. A mellékelt .mo és .po fájlokkal könnyedén lefordíthatja a témát más nyelvre (alapértelmezés szerint angolul vannak), és a témák már tartalmaznak néhány nyelv előzetes fordítási fájlt, hogy még könnyebbé tegyék.

Támogatás és frissítések

A jól kódolt és gyönyörű WordPress téma nem jelent valójában semmit, ha nem vagy biztosított a hosszú élettartam érdekében. A WordPress folyamatosan változik és frissíti platformját, ami azt jelenti, hogy folyamatosan ellenőriznie kell, hogy a wp-téma naprakész-e, és rendelkezik-e a legújabb funkciókkal és a legfrissebb kóddal. Az Elegáns téma használata okos választás, mivel folyamatosan frissítik és egészítik ki témájukat, így nem kell.

És ha WordPress és / vagy webfejlesztő újonc vagy, ne félj. Az Elegáns Témák nagyszerű támogatási rendszert tartalmaznak, ahol bármilyen problémát bevihetsz a fiók panelen, és az Elegáns Személyzet segít Önnek a probléma megoldásában. Valószínűleg korábban már használt egy ingyenes témát, felmerült egy kérdés, és megpróbált kapcsolatba lépni az ingyenes téma fejlesztőjével, de soha nem hallott tőlük. Ez az ingyenes témák problémája … szinte soha nem nyújtanak támogatást vagy segítséget. Az Elegáns témákkal azonban biztosíthatja, hogy webhelye vagy blogja felálljon és zökkenőmentesen működjön.

55+ témák

Sok más wp témával foglalkozó webhelytől eltérően nem csak az 1 témáért fizet 55 téma plusz a prémium támogatás és frissítések. Ez egy szuper jó ajánlat.

Nem tag? Csatlakozz az elegáns témákhoz

Ha Ön még nem tag, akkor ideje átvágni és megnézni, hogy mi a helyzet. És ha szereted, kérlek, gyere vissza, és tudassa velem, ugyanaz, ha utálod.
Elegáns témák Csatlakozzon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map