DesktopServer áttekintés: A WordPress helyi telepítéseinek egyszerű futtatása

Minden WordPress fejlesztő rendelkezik saját szerszámokkal, plug-inekkel és folyamatokkal, amelyek megkönnyítik az életüket, és időt takarítanak meg webhelyek fejlesztésekor vagy kezelésekor. Az egyik, amelyet újra és újra meg fog hallani, a DesktopServer. Dióhéjban a DesktopServer webkiszolgáló-környezetet hoz létre a helyi számítógépen, és lehetővé teszi a WordPress helyileg futó webhelyeinek gyors és egyszerű felpörgetését. A ServerPress készítette, és elérhető mind a Mac, mind a PC számára ingyenes és prémium verzióban.


Get Desktop Server →

A DesktopServer előtt telepítenie kell a MAMP, a WAMP vagy az XAMPP szoftvert, és saját maga kell konfigurálnia minden futtatni kívánt új webhelyre (szerkeszteni a host fájlt, létrehozni adatbázist stb.). Különösen a nem fejlesztők számára ez nem túl felhasználóbarát folyamat, különösen, ha több webhelyet szeretne futtatni. Még azoknak a fejlesztőknek is, akiknek nincs gondjuk a portokkal, az adatbázisokkal és hasonlókkal való bánásmódban, a DesktopServer előnyben részesített, mert ez sokkal gyorsabbá teszi a folyamatot. A DS új egérkattintással és néhány másodperccel új webhelyet hozhat létre. Telepíti az összes szükséges WordPress fájlt, és létrehozza az adatbázist az Ön számára. De csak itt kezdődik a fantasztikus.

Miért futtassa a WordPress helyileg??

desktop-server-local-helyszínek

Nem fejlesztők számára a webhely helyi verziójának rendelkezésre bocsátása révén egy homokozó – egy biztonságos terület, ahol játszhat a webhelyével. Kipróbálhatja a beépülő modulokat, megváltoztathatja a témákat stb. Anélkül, hogy megzavarná az élő webhelyet. Kipróbálhatja a WordPress legújabb frissítését, és megelőzően megnézheti, hogy ez pusztítást okoz-e az Ön webhelyén. Többé nem kell félnie a Frissítés gombból, mert felkészült lesz arra, hogy mi fog történni!

A fejlesztők számára a helyi környezet lehetővé teszi az egyéni kód írását és tesztelését, mielőtt azt átmeneti vagy élő szerverre továbbítja. A munkát elvégezheti anélkül, hogy csatlakoznia kellene az internethez.

Másodlagos előnye az összes webhely helyi biztonsági mentése, amelyen dolgozott. Ez akkor hasznos, ha az ügyfél visszatér egy problémával vagy új feladattal – készen áll a fejlesztési és tesztelési környezetre. Mivel ezek a webhelyek nem az interneten élnek, nem kell aggódnia, hogy biztonsági okokból karbantartják és frissítsék őket.

tervrajz

desktop-server-terv

Valószínű, hogy van néhány kedvenc pluginja vagy konfigurációja, amelyeket szeretne használni szinte minden WordPress-webhelyen, amelyet épít. A DesktopServer tervezési funkciója lehetővé teszi az alapkonfiguráció létrehozását úgy, hogy egy új webhely létrehozásakor az összes beépülő modullal már rendelkezésére álljon, így készenléti időt takaríthat meg..

Létező webhely importálása

Sokszor nem egészen a semmiből épít egy webhelyet – olyan webhelyen dolgozik, amely már működik az interneten, és azt akarja, hogy a helyi környezetbe hozza, hogy vele játszhasson, vagy valamilyen módosítást végezzen „cowboy kódolás” nélkül. ”. Számos beépülő modul létezik, például a Duplicator, a BackWPUp és mások, amelyeket az élő webhelyen futtathat, hogy az egész webhelyről ZIP-fájlt hozzon létre, beleértve az adatbázist. A DesktopServer importálási funkciója ezekkel sokkal kompatibilis, így lehetővé teszi a meglévő webhely könnyű beillesztését a helyi beállításokba, és azonnali munkát végezni rajta..

desktop-server-gyorsan telepíthetőKözvetlen telepítés

Miután elkészítette a spiffy új helyi webhelyet, vissza kell készítenie a szerverre. Számos módja van ennek, beleértve a pluginek és / vagy a kézi munka használatát. A DS prémium verziója Direct Deploy funkcióval rendelkezik, amely egyszerűsíti a folyamatot. Ez különösen nagy a fejlesztők számára.

Támogassa a félelmetes embereket

A DesktopServer csapat egyenesen fantasztikus. Stephen Carnam, a DesktopServer mögöttes fejlesztője ismert, hogy személyesen hívja fel az embereket, hogy segítsen nekik a problémákban (tudom, mert amikor új felhasználó voltam, ő hívott, hogy segítsek, legalább hétvégén), és csodálatos támogatást nyújt. Ezek a srácok a WordPress közösség aktív tagjai, és egyszerűen csak ringatnak. Tehát nemcsak nagyszerű terméket kap, hanem egy fantasztikus csapatot is támogat.

Ez nem minden

Nem részletesen fedtem le az összes funkciót itt, de hogy elképzelést adjak neked arról, hogy mit tehet még a DesktopServer – tehet is: készíthet másolatot bármelyik meglévő helyi webhelyről egy kattintással, megoszthat egy helyi webhelyet a LAN-on keresztüli tesztelés céljából mobil eszközökön, integrálja a DesktopServer szolgáltatást a Dreamweaver és a Coda2 élő előnézeti szolgáltatásaiba.

Próbálja ki ingyen

A DesktopServer ingyenes és prémium ízekkel is rendelkezik. Az ingyenes verzió nem rendelkezik minden funkcióval, de néhány felhasználó számára megfelelő. A fejlesztők vagy több webhelyet kezelő emberek valószínűleg szeretnék megszerezni a prémium verziót (amelynek ára jelenleg 99,95 USD)..

Töltse le az asztali kiszolgálót →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map