DE: Megjegyzések a WordPress Comments Plugin Review-hez

A kommentáló rendszerek örök viták tárgyát képezik a WordPress birodalmában. Leginkább inkonzisztenciákat, jó rendszereket szenvednek szörnyű felhasználói felületekkel, kiváló felhasználói felületekkel, de rettenetes kereskedelmi lehetőségekkel, és természetesen ingyenes opciókkal hirdetésekkel, hacsak nem frissítesz. Ilyen a WordPress kommentáló rendszereinek világa. Ennek nem szabad gondot okoznia, ha nem az a tény, hogy a WordPress szokásos kommentáló rendszere sokat kíván. Amikor azt hittem, hogy minden elveszett, és hálás lennék, ha a Disqus (reklámmal teli) lett volna a legjobb megoldás a megjegyzésrendszerhez, bevezettem a DE-be: Megjegyzések.


DE: A Comments egy új prémium WordPress megjegyzés plugin alternatíva. Az ár megfelelő, és a bemutató jobbnak tűnik, mint a Disqus. A rendszer alapja a WordPress alapvető kommentáló rendszer. Az összes megjegyzést tárolja a helyi adatbázisban, az alapértelmezett WordPress-nél jobb tulajdonságokkal rendelkező újbóli működésként, sokkal jobb teljesítményt és megjegyzések kezelését ígérve.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

DE: Megjegyzések a prémium WordPress beépülő modulhoz

A plugin árazása három különböző tervre oszlik. 1 hely licence évente 50 dollár méltányos áron, és egy 3 és 10 hely licence sokkal magasabb árral. Kipróbálhatja a DE: Comments live demo-t, de ha tovább olvasod, akkor valóban belemerülünk a plugin működésébe.

E felülvizsgálat céljából felülvizsgáljuk az 1-site licencet. A plugin aktiválásának folyamata meglehetősen egyszerű. Csak akkor kap kulcsot az irányítópulton a DE-n: Megjegyzések, majd aktiválja a kulcsot a plugin-ban, ennyi! Nincsenek rejtett linkek, nincs extra hirdetés – csak egy tökéletesen működő plugin, amely átalakítja az Ön megjegyzéseit.

DE: Megjegyzések a WordPress kommentáló szolgáltatásokhoz

A fő háttérkép különféle lehetőségekből áll, amelyek konfigurálhatók a DE előnyeinek kihasználásához: Megjegyzések.

Módosíthatja a fő színt, engedélyezheti a külső URL-eket, a hozzászólások számát és akár a képek feltöltését is.

A beépülő modulhoz WP Social szükséges az automatikus közösségi hálózati bejelentkezéshez, hasonlóan ahhoz, amit a Disqus végez. Az egyetlen különbség az, hogy Ön maga kezeli a bejelentkezést, így az összes közösségi hálózatot kézzel kell konfigurálnia. Ez egy kiterjedt folyamat, de megéri, ha a felhasználói bejelentkezés teljes ellenőrzését szeretné elvégezni, ahelyett, hogy egy külső kommentáló rendszert engedne vezérelni az Ön számára.

Az alapértelmezett előfizetési és értesítési rendszert meg lehet cserélni, de a beépülő modulnak még nincs módja az SMTP kézi konfigurálására az e-mailek küldésére. Ez problémává válik, mivel úgy tűnik, hogy a legtöbb e-mail megjelenik az alapértelmezett témával, amely a DE: Comments logót jeleníti meg, és úgy tűnik, hogy egyes e-mail szolgáltatásoknál spam mappába lép, elsősorban azért, mert az e-maileket a PHP funkció. Egy ilyen funkció a jövőben hozzáadható, de nincs konkrét ütemterv.

Az egyes közösségi hálózatok konfigurálása a WP Social rendszeren elengedhetetlen a DE megfelelő működéséhez: Megjegyzések Plugin. DE: A megjegyzés egy kitűzőt is biztosít, amely nagyszerűen elősegíti a webhely látogatói közötti és az azok közötti további interakciót.

Fontos hangsúlyozni azt is, hogy a fejlesztő aktívan támogatja és frissíti a bővítményt. Néhányszor kapcsolatba kerültünk a felülvizsgálat során, és azt kérjük, hogy a közeljövőben a bővítmény új és kifinomult verziója jelenjen meg..

DE: Megjegyzések a Frontend funkciójához és kialakításához

Mentés – miután aktiválta a megjegyzéseket, ez az alapértelmezett elrendezés, amelyet látni fog a bejegyzésein és az engedélyezett megjegyzésekkel ellátott oldalakon.

Fontos fontolóra venni azt is, mennyire könnyű a plugin CSS-kódjának finomítása a jobb ábrázolás érdekében. Egy CSS-osztály megcímkézése és hozzáadása az alapértelmezett CSS-testreszabáshoz a WordPress-ben elegendő lesz ahhoz, hogy megjelenését gyorsan megváltoztassa (megjegyzés: a fejlesztő a további kiadások testreszabását is javítja a további lehetőségekkel)..

A válaszolási lehetőségek remekül néznek ki, egyértelmű + és – lehetőségekkel a megjegyzés felfelé vagy lefelé történő szavazására. Ezenkívül lehetővé teszi a megjegyzések, az adminisztráció és az egyedi jelvények közvetlen megosztását.

Így néz ki ez egy kibővített beszélgetésben.

És így néz ki egy nagyon kiterjedt beszélgetés során a Youtube Embeds-szel.

DE: Megjegyzések a WordPress hozzászólásokhoz

A rendszer teljesítménye egyszerűen elképesztő. DE: A megjegyzéseket nem érdekli, hogy mennyi hozzászólást fűz a hozzászóláshoz, mivel úgy tűnik, hogy az egész munkát az alapértelmezett WordPress megjegyzésrendszer alapján végzi. Az adatbázis-erőforrások minimálisak, mint DE: A megjegyzések csak a szavazáshoz és a kitűzőkhez hozzáadott értékeket tárolnak, a többit alapértelmezett megjegyzésként tölti be a WordPress, egy jobb stílusba beépítve..

DE: A megjegyzések olyan gyorsak, mint a WordPress szokásos megjegyzései, és még gyorsabbaknak tűnnek, mint a Disqus (még az UI bemutatóján is megverte).

DE: Megjegyzések a WordPress megjegyzéshez

Mivel ez egy olyan plugin, amely a WordPress alapvető megjegyzéseire épül, támogatja a WordPress összes legismertebb spam-bővítményét. Ehhez az áttekintéshez az Akismet-et használtam, amely tanúsítvánnyal, hogy csaknem a DE-hez hasonlóan működik: Megjegyzések. A fejlesztő kifejezte azon szándékát is, hogy a jövőben további spamszűrő-bővítményeket támogasson.

Záró gondolatok a DE-ről: Megjegyzések

DE: A megjegyzések kiváló alternatívája a normál WordPress megjegyzéseknek, méltányos áron. A plugin a várt módon működik, és néhány apró hátránytól eltekintve, mint a PHP e-mail funkció, ez az egyik legfontosabb kommentálási lehetőség. A plugin szebb megjelenésű, mint a Disqus (véleményem szerint), könnyen kezelhető, és emellett fokozta az interakciót a blogban, amelyen teszteltem ezt a felülvizsgálatot. DE: A megjegyzés szintén sokkal kevésbé nehézkes, mint a Disqus a stílus kialakításához, egyszerűbb osztályokkal és könnyen kezelhető szerkezettel.

DE: A megjegyzéseknek nincs szabad szintje, és mint ilyen, nem tartalmaznak semmilyen adminisztrátori panelt. Ez jó plusz, mivel a fejlesztő kizárólag a fejlesztésre összpontosít, ahelyett, hogy különféle szabad választásokat kellene kezelnie. Ez megkönnyíti az ügyfelek webhelyeinek fehér címkézését is, mivel nem állandó felszólítások vannak a frissítésre, vagy csak egy másik verzió.

Információ és letöltésView a Demo

Mit gondolsz DE-ről: Megjegyzések? Van kérdése ezzel a fantasztikus új rendszerrel kapcsolatban? Hallgassuk meg őket az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map