Csúszka Revolution WordPress beépülő modul áttekintése és útmutató

Revolution Slider WordPress beépülő modul áttekintése és útmutató

A Slider Revolution egy prémium csúszka, amely elérhető WordPress plugin, jQuery plugin és Joomla plugin formájában. Óriási népszerűségnek örvend a WordPress közösségben, mivel sokféle funkciókkal rendelkezik és egyszerűen használható.


Ebben az áttekintésben csak a Csúszka Revolution WordPress bővítmény, és akkor megmutatjuk, milyen egyszerű a nulláról elkészíteni a saját csúszkáit.

Ingyenes Slider Revolution! A Slider Revolution bővítmény ingyenesen tartalmazza a Total WordPress Theme vásárlását, így nemcsak fantasztikus bővítményt kap, hanem a Total témát, valamint a Visual Composer bővítményt, amely szintén ingyen található.!

Szerezd meg a csúszó forradalmat

Csúsztatható forradalom: Mi teszi ezt a WordPress bővítményt olyan nagymértékűvé

Rengeteg nagyszerű szolgáltatás van beépítve a Slider Revolutionbe, hogy megkönnyítse az egyedi csúszkák létrehozását a webhelyén. Itt van néhány kedvencünk.

Rugalmas elrendezések

A plugin készen áll a reagálásra, és több csúszka elrendezési lehetőséget tartalmaz, amelyek megkönnyítik az életét. Először válassza ki a csúszka típusát: normál csúszka, hős jelenet (egyetlen csúszda) vagy körhinta csúszka. Ezután válassza az elrendezést: automatikus, teljes szélességű vagy teljes képernyős.

Az automatikus elrendezés opcióval beállíthatja a csúszka méretét pontos képpontok segítségével, további lehetőségekkel beállíthatja a csúszka méretét a képernyő különböző szélességein (asztali, laptop, táblagép és telefon). Ha hagyja ezt az opciót az alapértelmezett beállításon, akkor a csúszkát a fő tárolószélességre húzza, ahogyan azt a WordPress témája meghatározza.

Az teljes szélességű elrendezés pontosan így hangzik – egy teljes szélességű csúszka opció, amely teljes egészében balról jobbra húzódik. Még mindig meg kell határoznia a csúszka magasságát.

A legegyedibb elrendezési lehetőség Teljes képernyő. Ezzel az opcióval fantasztikus csúszkákat hozhat létre, amelyek szó szerint kitöltik a teljes képernyőt, függetlenül a böngésző vagy az eszköz méretétől (ezt az opciót akkor is használhatja, ha a teljes képernyős csúszkákat videókat szeretné hozzáadni még nagyobb hatásért)..

Több tartalomforrás

Szeretne csúszkát létrehozni a bejegyzésedhez? Vagy a WooCommerce termékeihez? Nem probléma – válasszon 11 különböző tartalomforrás a csúszka létrehozásakor.

A bejegyzés írásától kezdve a Slider Revolution támogatja a blogbejegyzések, konkrét hozzászólások, az aktuális bejegyzés / oldal (nagyszerű, ha egy kiemelt csúszkát kíván hozzáadni a blogbejegyzéshez vagy portfólió elemhez) tartalmát, Flickr, Instagram, WooCommerce, Twitter, Facebook , YouTube, Vimeo vagy az alapértelmezett csúszka (töltse fel saját képeit / videóit).

Egyszerű beállítások

A Slider Revolution megkönnyíti az egyedi csúszkák létrehozását azáltal, hogy szinte mindent beépít. Válassza ki a csúszási késleltetést, a navigációs nyilakat, az egyéni betűtípusokat, adjon hozzá parallaxis háttereket, a csúszka helyét (margók hozzáadása), adjon hozzá média rétegeket, illessze be a gombokat, válassza ki a dia átmeneteit és még sok minden mást, a legördülő menük használatával az egész pluginon.

Ráadásul szinte mindent testreszabhat, és akár el is mentheti a saját preset-jeit, hogy a betűtípusok újrafelhasználása, a dia átmenetek, a rétegek animációi és a szuper könnyű.

Média támogatás

Adjon hozzá szöveget, linkeket, képeket és videókat néhány kattintással az egérrel. Ez lehetővé teszi az információkban gazdag diák létrehozását, amelyekkel az olvasók és az ügyfelek azonosítani tudják. Mindezen médiatípusok külön rétegként kerülnek hozzáadásra, egyedi animációkkal, időzítéssel és stílusokkal, amelyeket a Slider Revolution szuper opcióival állított be..

Csúszka forradalom telepítése

Először be kell szereznie a Slider Revolution WordPress plugin másolatát. A plugin telepítésének néhány különféle módja van, attól függően, hogy megvásárolta a plugin saját példányát, vagy ha a prémium témájához tartozik-e..

1. Telepítse a Slider Revolution másolatát

Töltse le a Slider Revolution bővítményt

Ha a CodeCanyonból megvásárolta a Slider Revolution saját példányát, jelentkezzen be az Envato-fiókjába, és lépjen a letöltési oldalra (erre az oldalra a felhasználónevére kattintva juthat el). Ezután keresse meg a Slider Revolution másolatát, és válassza a „Csak telepíthető WordPress fájl” letöltési lehetőséget.

Töltse fel a Plugin Zip fájlt

Ezután jelentkezzen be a WordPress webhelyére, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása majd kattintson a képernyő bal felső részén található „Bővítmény feltöltése” gombra.

Innentől válassza ki a „Válassza a fájlt” gombot a CodeCanyonból letöltött plugin-fájl kiválasztásához, majd kattintson a „Telepítés most” gombra. Ezután csak aktiválja a bővítményt, és készen áll a csúszkák készítésére!

Csomagolja ki a plugin mappát az FTP-n keresztüli feltöltéshez

Jegyzet: A plugin-t FTP-n keresztül is telepítheti, ha bejelentkezik a szerverre, és feltölti a kibontott (kibontott) plugint a mappába, amely a wp-content / plugins címen található..

2. Telepítse a Prémium témájú csúszkaváltást

Számos prémium témához tartozik a prémium pluginek másolata a téma letöltésével. Ha így szeretné telepíteni a Slider Revolution másolatát, akkor hivatkoznia kell a téma dokumentációjában. De a legtöbb fejlesztő mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a folyamatot megkönnyítse.

Összes ajánlott beépülő modul

Például, ha a Total WordPress témát használja, akkor látnia kell egy képernyőn megjelenő figyelmeztetést, amely javasolja a Slider Revolution (és a témához tartozó többi plugin) telepítését. Csak kattintson a linkre kezdje el a telepítést majd aktiválja a plugin-t.

Telepítse a Slider Revolution alkalmazást a Total segítségével

A Total tartalmaz egy egyéni opciót a demoimportőrben a Slider Revolution telepítéséhez és aktiválásához a mintaadatok importálásakor. Ha a Slider Revolution-ot használták az importált bemutató elkészítéséhez, akkor a fentieknek megfelelően fel kell kérniük a plugin telepítését..

Importálja a Csúszó Revolution csúszkákat a Total használatával

Csak akkor győződjön meg arról, hogy az „Sliders importálása” lehetőség van kiválasztva, és a téma automatikusan importálja az összes egyedi csúszkát a bemutatóból. Könnyen!

Csúszka forradalmi útmutató

A plugin telepítése után hozzá kell adnia egy menüpontot a WordPress fő irányítópultjához. Kattintson erre, és eljut a Slider Revolution csúszkakezelő oldalára.

Fő csúszka forradalmi beállításai

Innentől létrehozhat vagy szerkeszthet csúszkákat, aktiválhatja a licencet, ha megvásárolta a plugin saját példányát (ha a csúszda szerepel a témádban, figyelmen kívül hagyhatja ezt a részt), és megnézheti, hogy a plugin másolata naprakész-e..

Csúszka forradalom globális beállításai

Az épület megkezdése előtt javasoljuk, hogy látogassa meg a Általános beállítások opció (amely egy almenü elem a Slider Revolution alatt).

csúszka Revolution globális beállítások

Nagyon sok fontos lehetőség van itt az alapértelmezés szerint reagáló rácsbeállításokhoz (amelyek új csúszkák építésekor érvényesek), az egyéni betűkészlet-betöltési URL-re, az adatbázis létrehozására a bővítményhez és még sok más. De két lehetőség van, amit javasolunk.

Az első lehetőség, amelyet figyelembe kell vennie a szerkesztésnél A bővítmény engedélyének megtekintése amelyet a plugin hozzáférésének korlátozására használhat csak az adminisztrátorok. Ez egy egyszerű módszer annak biztosítására, hogy Ön, a webdesigner vagy más adminisztrátorok hozzanak létre egyetlen csúszkát a webhelyén (különösen akkor hasznos, ha vendégkönyvírók vannak a blogodban).

A letiltani kívánt második lehetőség a Értesítések engedélyezése választási lehetőség. Ha a Slider Revolution másolatát használja, amely egy prémium témához tartozik, akkor valószínűleg „frissítés” vagy „adja meg az engedélyét” felirat jelenik meg, amikor nincs rá szükség. Egyszerűen tiltsa le ezt a lehetőséget az értesítések elrejtéséhez. Ezután mentse el a beállításait.

Most már elkezdheti építeni a csúszkáit! Három lehetősége van: kezdje a semmiből, ingyenes exportáljon fájlt a Slider Revolution „használati példákból”, vagy importálja a témához tartozó minta csúszkákat..

Importáljon egy mintacsúszkát

Csúszka forradalom minta csúszkák

Ha úgy dönt, hogy mintacsúszkát importál a Slider Revolution alkalmazásból használati példák először töltse le a csúsztatható fájlt a webhelyről, majd keresse meg a WordPress fájlt a kattintással Import csúszka választási lehetőség. Innen keresse meg a letöltött mintafájlt, majd kattintson a gombra Feltöltés. Ehhez hozzá kell adnia a mintacsúszkát és az összes beállítást, így felhasználhatja új csúszka alapjául.

Hozzon létre egy új csúszkát

Ha csúszkát készít a semmiből, kattintson a Új csúszka választási lehetőség. Most kezdje felülről

Csúszka forradalom tartalom forrása

Válasszon egy tartalomforrást: válassza ki, hogyan szeretne tartalmat hozzáadni a csúszkához. 11 tartalomforrás közül választhat, de leginkább a alapértelmezett választási lehetőség.

Csúszka forradalom címe és rövid kódja

Adjon hozzá egy csúszka címet és rövid kódot: Válasszon nevet a csúszkához, amely segít felidézni, hogy mit tartalmaz, vagy milyen oldalt használ. Itt is megtalálhatja a csúszkának a könnyű rövid kódját, amelyet beilleszthet hozzászólásokba és oldalakba.

Csúszó fordulatszám típusa

Válasszon egy csúszka típusát: Válasszon egy csúszka típusát, és válasszon egy preset-et a pluginbe tartozó presetek betöltéséhez.

Csúszka forradalom elrendezése

Válassza ki a diák elrendezését: Válassza ki a csúszka elrendezését és a rácsot (pixelben). Az egyedi rácsméreteket a képernyő mérete alapján is beállíthatja, bár a teljes képernyő kitölti a böngésző teljes képernyőjét. Nem számít, hogy melyik lehetőséget választja, hozzá kell adnia egy Rács szélességet és magasságot, amely meghatározza a rétegtartály méretét.

Ezután görgessen vissza a képernyő tetejére, és kezdje el szerkeszteni a csúszka Általános beállításait.

Csúszka beállításai

A jobb oldalon egy csomó csúszka beállítást láthat.

Általános beállítások: Állítsa be a diavetítés beállításait, állítsa be az alapértelmezett diatartamot (a dia megjelenítésének időtartama), szerkessze az alapértelmezett átmeneteket / animációkat és háttereket, engedélyezze az előrehaladási sávot (és módosítsa a pozíciót és stílust), szerkessze az első diabeállításokat, engedélyezze a következő diát fókuszban, és tiltsa le az elmosódást.

Elrendezés és vizuális: Árnyékok, átfedések, fő csúszka háttér szerkesztése, a rakodó fonógépének engedélyezése, a csúszka letiltása mobilon (vagy meghatározott szélesség alatt), és válassza ki a csúszka helyzetét az oldalon.

Navigáció: Testreszabhatja az oldalsó nyilak, a felsorolásjel, a lapok és a miniatűrök beállításait és beállításait. Engedélyezze az érintéses navigációt, az ellop, a billentyűzet navigációját és az egér görgetését is.

Parallax és 3D: A parallax és / vagy 3D támogatás engedélyezése, valamint az egér érzékenységének és a parallaxis mélységnek a szerkesztése.

Teljesítmény és SEO: A lusta betöltés engedélyezése és a csúszka teljesítményének figyelése.

Problémakezelés: A visszaesések engedélyezése és a csúszkahibák elhárítása.

Google betűtípusok: Töltsön be egyéni Google Betűtípus-családokat kifejezetten a csúszkához (adjon hozzá minden szükséges betűtípust, vagy a diákhoz adjon hozzá szövegrétegeket, amelyek megfelelnek a webhely többi részének).

Importálás / exportálás / csere: Importáljon egyedi sablonokat, exportálja a jelenlegi csúszkát egy másik webhelyen történő újbóli felhasználáshoz, és használja az opciókat az URL-ek cseréjéhez a csúszkában.

API funkciók: Az api módszerek és események szerkesztése (azt javasoljuk, hogy hagyja figyelmen kívül ezt a lapot, hacsak nem haladó fejlesztő vagy).

Slider Revolution Gyors linkek

Miután befejezte a választásokat, kattintson a zöld fájl a képernyő tetején, hogy mentse a módosításokat. Ezután kattintson a töröl a diák szerkesztésének megkezdéséhez!

Diák hozzáadása vagy szerkesztése

Adja hozzá vagy módosítsa a Csúszka forradalmi diákat

Most el kell kezdenie a diák hozzáadását. Két vagy három diavetési lehetőség van, attól függően, hogy a semmiből indul, vagy a minta csúszkát használja: Statikus / globális rétegek, minden már létrehozott diát és Add Dia.

Statikus / globális rétegek átfedésként jelenik meg a létrehozott diák tetején. Ez egy nagyszerű lehetőség logó vagy vízjel hozzáadására, a termék „Vásárlás most” gombjára, vagy akár egy hírlevelére feliratkozó linkre is..

Válasszon egy kilépő csúszda hogy módosítsa a diát, amelyet korábban létrehozott vagy importált a mintacsúszka részeként. Ez az egyik legegyszerűbb módszer a Slider Revolution használatához, ha még nem ismeri a plugin-t, mivel a mintacsúszkák megmutatják, hogyan kell a különféle plugin-funkciókat megfelelően felhasználni lenyűgöző csúszkák létrehozására..

Kattintson Add Dia hogy megkezdi a diák létrehozását a semmiből.

Csúszka forradalma: Állítsa be a háttér hátterét

Először használja a Fő háttér a dia háttér kiválasztásának lehetőségei: kép, külső URL, átlátszó (megjegyzés – ha a fő csúszó hátterét az általános csúszó beállításokban állítja be, akkor látható lesz), egyszínű vagy videó. Ezután használja a médiaforrás-beállítások, a szűrők, a parallax szint (%) és Ken Burns (animált pásztázási és nagyítási effektus) lehetőségeit, ha a dia tovább szeretné testreszabni..

Csúszó fordulat: Állítsa be a dia általános beállításait

Következő lépés a Általános beállítások. Itt állíthatja be a csúszási késleltetést, ha nem akarja, hogy a csúszka animálódjon, amint betölti, szerkesztje a csúszási lehetőségeket vagy adjon meg egy lejárati dátumot (nagyszerű, ha csúszkát készít nyaralásra vagy promócióra). Ezen a lapon egy másik hasznos funkció az, hogy beállíthatja a Csúsztatott állapot nak nek kiadatlan – így tovább folytathatja a diák szerkesztését és előnézete a webhely hátterén anélkül, hogy az új diák a webhely látogatói számára lenne látható.

Ha indexkép-navigációt használ a csúszkához, a Thumbnail fül lehetőséget kínál az egyéni diakép és méretek kiválasztására. De ha úgy döntött, hogy nem használja ezt a navigációs stílust, akkor kihagyhatja ezt a lapot.

Csúszka forradalma: Állítsa be a diák animációját

Ezzel átválthat a Dia animáció lapon a csúszó átmeneti animáció testreszabásához. Több mint 80 animáció közül választhat plusz lehetőségek a forgatáshoz, időtartamhoz és az enyhítéshez.

A Revolution Slider lehetőségeket is kínál Link és SEO beállítások, Dia információ (egyedi paraméterek és leírás) és A navigáció felülírása egyéni navigációs nyilak, felsorolásjelek vagy miniatűrök hozzáadása kifejezetten a diához.

Nagyszerű idő erre kattintani zöld fájl ikonra a képernyő tetején, hogy mentse a beállításait, mielőtt rétegeket és stílusokat hozzáadna a diához.

Add a Diarétegeket

Csúszó forradalom: Csúszó rétegek hozzáadása

Diák hozzáadásakor vagy szerkesztésekor a Slider Revolution számos opcióval teli, és csak folyamatosan jön. 8 különféle közül választhat Réteg hozzáadása opciók:

 • Szöveg / HTML a rétegek tökéletesek fejlécek, leírások vagy akár linkek hozzáadásához. Adja hozzá a diához bármit, amit mondani szeretne.
 • képek kiválóan alkalmasak a logó beillesztésére, a parallaxis diák mélységének növelésére, a készletek előtti / utáni beillesztésre és még sok másra.
 • Hang és Videó a rétegek meglehetősen egyenesek. Válassza ki a beilleszteni kívánt adathordozót, és válassza ki a fájlt a médiakönyvtárból, vagy illesszen be egy linket (YouTube, SoundCloud stb.). Ezután adjon hozzá beállításokat, hogy engedélyezze a hurkot, az automatikus lejátszást, a következő diát a végén, az alap hangerőt, a szegmens kezdetét / végét és az előtöltést. Ez egy egyszerű módja annak, hogy valós véleményeket adjunk a csúszkához, egy bevezető videót vagy egy oktatóanyagot.
 • Gomb a rétegopciók között szerepel 21 méret- és szegélysugár-kombináció, amelyekkel szerkesztheti a színt, a hátteret, a szegély színét, az ikont, a betűtípust, a lebegtetési állapotot és a szöveget. Ezen kívül számos hasznos előkészlet található a szociális kapcsolatokra animált egérgörgetési ikonok, hamburgermenü vagy akár lejátszás / szünet.
 • alakzatok felhasználható effektusok hozzáadására (például egy gomb mögött színhullám vagy színvilágításra), a szövegréteg egy részének meghatározására (egy alakzattal jelölje ki csak egy szót vagy kifejezést), vagy pedig vizuális érdeklődéshez. Válassza ki a hátteret, a szegély színét / méretét, az alak szegélyének sugarat (0 négyzetnél, 100 körnél), az alak méretét pixelben és a párnázatot.
 • Tárgy a rétegek png, jpg, svg vagy ikon beszúrására használhatók a ThemePunch ingyenes erőforrások könyvtárából.
 • import réteg vagy dia átmásolására a könyvtár másik csúszkájáról. Gyors és egyszerű!

Az induláshoz kattintson a kék „Réteg hozzáadása” gombra, majd használja az opciókat a testreszabáshoz vagy rétegzéshez.

Rétegopciók

Ha a csúszka előnézeti részétől északra nézzen, akkor egy fehér sávot kell látnia, rengeteg opcióval, amelyekkel szerkesztheti és testreszabhatja a rétegeket, amikor hozzáadja őket.

Csúszka forradalmi réteg stílusa

Használja a Stílus a betűtípusok, a színek és a réteg helyének szerkesztési lehetőségei. Ez magába foglalja a Google egyedi betűkészletét, betűméretét, sormagasságát, szöveg színét, réteg hátterét, kitöltést / margót, perspektívat, lebegést, váltást és így tovább.

Csúszka forradalmi réteg animáció

Az Élénkség fül pont olyan, mint amire számíthat – a réteg belépési és kilépési animációinak hozzáadására és testreszabására szolgáló opció. Válasszon egy előre beállított animációs sablont, adjon hozzá egy egyszerűsítést, és szerkessze az animáció időtartamát.

Csúszka forradalmi réteg hurok

Hurok a beállítások egyszerűek: vagy hagyja letiltva, így a réteg egyszerűen betölti a már kiválasztott animációt, vagy engedélyezheti a hurkot a típus kiválasztásával. Válasszon az inga, a forgatás, az oldalsó kilépés, az impulzus és a hullám közül, hogy a réteg állandó, hurkoló animációt nyújtson.

A csúszó fordulat réteg láthatósága

A mobilbeállítások a következő alatt találhatók: Láthatóság. Innentől meghatározhatja, hogy egy rétegnek láthatónak kell lennie bizonyos eszközökön, el kell rejteni egy meghatározott szélesség alatt, vagy csak a lebegve kell megjelenni.

Csúszka forradalmi réteg viselkedés

Viselkedés tartalmaz néhány hasznos kapcsolót a rétegbeállítások testreszabásához. Az első egy olyan beállítás, amely lehetővé teszi a réteg automatikus válaszadását és a gyermek elemre való reagálást. Alapértelmezés szerint a diarétegek összehúzódnak, amikor a böngészőablak összehúzódik. A rétegek méretének fenntartása érdekében kapcsolja ki ezeket a beállításokat. Itt szerkesztheti a réteg igazítását és az érzékeny eltolást is.

Csúszkás forradalmi rétegműveletek

Használja a Hozzászólások lapon adhatja hozzá az egyéni réteg beállításait kattintással, egér Enter vagy egér távozással. A műveletek között szerepel a görgetés, a váltás, a médialejátszás, a szünet, a teljes képernyőn való belépés, a némítás és így tovább.

Csúszka forradalmi réteg attribútumai

Haladó felhasználók vagy fejlesztők számára a attribútumok szakasz segítségével hozzáadhatja saját azonosítóját, osztályait és burkolólapjait az egyéni kóddal történő célzáshoz.

Csúszka forradalmi réteg Parallax / 3D

És végül a Parallax / 3D egy legördülő választóval választja ki a párhuzamos effektus „szintjét”, amelyet hozzá szeretne adni egy réteghez. Minél nagyobb a százalék, annál jobban mozog a réteg.

Layer Frame Times

A továbblépéskor a csúszka előnézete alatt ütemtervet kell látnia. Innentől szerkesztheti azt a késleltetést, amikor a rétegek animálódnak a dián. Láthat egy vizuális ütemtervet is, amely bemutatja a réteg időzítését a dia teljes időtartamához képest. A blokkolt szakasz a réteg animációs ideje, és a világosabb színű sáv az a teljes időtartam, ameddig a réteg látható lesz.

Csúszka forradalmi réteg időzítése

A diák teljes időtartamának szerkesztéséhez egyszerűen kattintson és húzza a táblázat jobb felső sarkában lévő kék címkét.

Miután több réteget hozzáadott, akkor ezt a részt is felhasználhatja a rétegek átszervezéséhez a pozíciószám, a belépési idő szerkesztésével vagy a rétegek sorrendbe húzásával. Ezen felül ezt a részt a dia lejátszásához használhatja, hogy megtekinthesse az időzítését szerkesztés közben.

Mentsd el a diádat

A legfontosabb lépés a diák elmentése! A módosítások elvégzése után feltétlenül mentse el vagy frissítse a diát. Ha elhagyja a diát (még akkor is, ha egy másik diára van), elveszítheti az összes kemény munkáját. Tehát feltétlenül mentse, mentse, mentse!

A mentés után továbbléphet és dolgozhat más dián vagy dián.

A csúszka használata

A mesés csúszka hozzáadásához bármilyen üzenethez vagy oldalhoz használja a Korábban létrehozott Csúszka forradalom rövid kódot. Ez a rövid kód megtalálható az irányítópult Csúszka forradalma menüpontjára kattintással. A rövid kódnak így kell kinéznie [rev_slider álnév] azon alias alapján, amelyet megadtál a csúszkának, amikor először létrehozta.

Csak illessze be a rövid kódot a bejegyzés vagy az oldal tartalmába. Vagy ha a témája támogatja a további csúszkahelyeket, akkor a rövid kódot is hozzá tudja adni. Egyes WordPress témák a csúszka speciális moduljait is tartalmazzák. Például a Teljes többcélú WordPress-téma magában foglalja a Csúszó fordulatot, és a beépített oldalkészítővel bármilyen üzenethez vagy oldalhoz hozzáadhat csúszkákat, egyszerűen a Csúszó-fordulatszám modul beillesztésével. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáteszi a modult, válassza ki a csúszkát a legördülő menüből (ez megjeleníti az összes már létrehozott csúszka listáját), helyezze be, majd húzza a helyére. Könnyű igaz?

Csomagolás fel

Úgy gondoljuk, hogy a Slider Revolution az egyik legegyszerűbb prémium csúszó plugin, különösen azért, mert számos ingyenes sablont kínálnak (és még több prémium sablont is, ha a pluginhez saját licencet vásárolsz), egy könnyen használható vizuális szerkesztőt, és rengeteg beépített funkciókkal, így a diák stílusához nem kell tudnia a CSS-t (gombok, betűtípusok, színek és még sok más megtalálható!). Szilárd 5 csillag lesz, és véleményünk szerint keményen szorongatni fogunk egy jobb csúszó plugin megtalálására.

Remélhetőleg útmutatónk segítette az indulás folyamatát, de hogy többet megtudjon (vagy saját példányát megragadja), látogasson el a ThemePunch csúszka-forradalom fő oldalára. Nagyszerű példákat mutatnak a csúszkáikról, valamint linket mutatnak az élő demókhoz, ahol megnézheti, mit tehet a Csúszó Revolution.

További információ a csúszó forradalomról

De szeretnénk hallani rólad. Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, mit gondol a Slider Revolution-ról, vagy kérjük, tegyen fel minden kérdést. Örülünk, hogy segítünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map