Booknetic: WordPress találkozók és foglalás egy dobozban

Booknetic: WordPress találkozók és foglalás egy dobozban

Robusztus helyfoglalási rendszer hozzáadása a WordPress webhelyhez nehéz a kezdőknek és a profiknak is. Ha a foglalási rendszert a semmiből kódolná, akkor valószínűleg hónapokra, ha nem évekre is szükség lenne. És ez egy hiábavaló gyakorlat, különösen akkor, ha a kereket már feltalálták, és léteznek olyan csodálatos pluginok, mint a Booknetic.


A Booknetic fantasztikus találkozási és foglalási plugin a WordPress webhelyek számára. Ez a tökéletes megoldás olyan vállalkozások számára, mint például szállodák, tornatermek, szalonok, gyógyfürdők, ügyvédi irodák, javítóműhelyek és bármilyen más, szolgáltatásalapú vállalkozás. A beépülő modul lehetővé teszi a lehetőségek lefoglalását és a könnyű fizetést.

A színfalak mögött, Booknetic egy intuitív műszerfallal rendelkezik, amely hihetetlenül egyszerűen kezeli a foglalásait. Könnyen létrehozhat szolgáltatásokat, felveheti az alkalmazottakat, kiválaszthat több helyet, hozzáadhat fizetési átjárókat, és még sok minden mást megtehet. Más szavakkal, ez az ideális WordPress foglalási bővítmény a kezdőnek, aki nem kódolja.

És a mai áttekintő bejegyzésben közelebbről megvizsgáljuk, mi okozza a Booknetic kullancsát. Megérintettük a rendelkezésre álló szolgáltatásokat és teszteljük a plugint, így tudod, mire számíthat. Ha ez jól hangzik, azonnal merüljünk bele.

Mi a Booknetic??

booknetic wordpress plugin

Szóval, mi a Booknetic, és honnan származott? Egyszerűen fogalmazva: a Booknetic egy karcsú, de hatékony foglalási plugin a WordPress webhelyek számára. Ez a veterán fejlesztők gondolata FS kód (együtt a népszerű FS poszter automatikus posting plugin).

A plugin 2019. október 2-án jelent meg, azaz az írás idején viszonylag új volt. Ez azt jelenti, hogy a jövőben még sok fejlesztési lehetőség és jobb tulajdonságok állnak rendelkezésre. Ennek ellenére a Booknetic az egyik legegyszerűbb ütemezési plugin, amelyet valaha is használ a foglalási webhelyen.

Tekintettel arra, hogy a múltban számos más WordPress foglalási plugin-t felülvizsgáltunk, a Booknetic, versenytársaival ellentétben, nem rendelkezik jellemző funkciókkal. Ez azt jelenti, hogy könnyen kezelhető foglalási bővítményt kap, amely szintén szupergyors.

A Booknetic egy prémium plugin, ami azt jelenti, hogy jelenleg nem töltheti le a WordPress.org webhelyről. Ha később kiadnak egy ingyenes verziót, ennek megfelelően frissítem a bejegyzését. Ha szeretné kipróbálni a vizet, fantasztikusat kínálnak neked Booknetikus bemutató a hivatalos weboldalon.

Most, hogy tudjuk, miben dolgozunk, fedezze fel, mit kínál a Booknetic a szolgáltatások szempontjából.

Booknetikus szolgáltatások

könyvkötési szolgáltatások

A Booknetic WordPress bővítmény elegendő eszközök listájával érkezik, hogy egy szép foglalási rendszer gyorsan elérhetővé váljon. A Booknetic telepítésekor fantasztikus szolgáltatáscsomag fogja kezelni Önt, beleértve, de nem kizárólag:

 • Egy mobil használatra kész és érzékeny kialakítás, amely azt jelenti, hogy a foglalási webhelye több eszközön is jól néz ki
 • Kezdőbarát – a Booknetic elképesztően egyszerűen beállítható és testreszabható bármilyen vállalkozás számára
 • Húzza és dobja az űrlapkészítő, amely lehetővé teszi további mezők hozzáadását az alapértelmezett foglalási űrlaphoz
 • Részletes jelentések cselekvhető adatokkal, amelyek segítenek az üzleti életben maradni
 • Testreszabható e-mail és SMS értesítések az ügyfelek és a személyzet számára
 • Támogatás a PayPal, a Stripe és a WooCommerce fizetésekhez
 • Részletes dokumentáció és nagyszerű személyre szabott támogatás
 • Egyszerűsített foglalási oldal, amely csökkenti a visszafordulási arányt
 • Teljesen automatizált – Állítsa be egyszer, és takarítson meg órákat
 • Adjon hozzá korlátlan alkalmazottat
 • Több valuta opció
 • Adjon hozzá korlátlan szolgáltatásokat
 • Korlátlan kategóriák
 • Nagyszerű felhasználói felület mindenütt
 • Et cetera

A demo tesztelése az egyetlen módja annak, hogy jó érzést kapjunk arról, hogy mi várható el. De ismersz; Telepítettem a teljes verziót, így minden részletet tesztelhetek az utolsó pixelig. Nem tudok segíteni ��

Íme, amit találtam.

Hogyan telepítsük a Booknetic WordPress bővítményt

booknetic wordpress találkozó ütemezési plugin

Ne feledje, hogy a Booknetic egy prémium plugin. A teljes verzió az Envato-n egyszeri áron, 79 dollár áron érhető el. Ez a Szabályos licenc, amely egy WordPress webhelyre terjed ki. A fejlesztők egy Kiterjedt licenc 349 USD-ért öt WordPress-webhelyre. Keresse meg azt a tervet, amely működik a vállalkozása számára.

A Booknetic jelenleg az Envato-n mutatkozik, és a CodeCanyon-on mutatta be. Mindegyik terv hat hónapos célzott támogatást és élettartambeli frissítéseket tartalmaz. A Booknetic megvásárlása után letöltheti a ZIP mappát az Envato-tól a vonatkozó fájlokkal és licenccel. Bontsa ki a mappát a számítógépére, és keresse meg a Booknetic ZIP fájlt.

Ezután jelentkezzen be a WordPress adminisztrációs területére, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása, az alábbiak szerint.

új WordPress plugin telepítése

Ezután kattintson a Töltse fel a beépülő modult gombot, válassza ki a Booknetic ZIP fájlt a számítógépen, és nyomja meg a gombot Telepítés most, amint rávilágítunk a következő képernyőre.

könyvfüzet feltöltése

Aktiválja a bővítményt:

hogyan lehet aktiválni a könyvfüzet-bővítményt

Az aktiválás után kattintson a Booknetic elem a WordPress admin menüben:

booknetic booking plugin wordpress menüelem

A következő képernyőn írja be a beszerzési kódot, válassza ki, hogy hogyan hallott a Bookneticról (Tipp: A WPExplorer Blogból), írja be e-mail címét, és nyomja meg a gombot Telepítés gombra, amint azt alább részletezzük.

könyvkötési vásárlási kód

Amint a licenc érvényesül, átirányítja Önt az alább látható szép Booknetic irányítópultra.

könyvfüzetű műszerfal

De amint láthatja, még nincs semmi dolgunk. Adjunk hozzá néhány szolgáltatást, alkalmazottat, helyszínt, és általában teszteljük, mit tehet a Booknetic.

A Booknetic konfigurálása

Ha eddig elérted, nincs időd pazarolni. Kezdjük hozzá a vállalkozás helyét, az alkalmazottakat és néhány szolgáltatást.

Üzleti hely (ek) hozzáadása

Keresse meg a Helyszínek, amint az a következő képen látható.

Ezután kattintson a Helyszín hozzáadása gomb:

A megjelenő bepattanó előugró ablakban írja be a tartózkodási hely adatait, majd kattintson a gombra Helyszín hozzáadása gombra, az alább látható módon.

Például tornatermi üzletünkhöz két helyet adtam hozzá: New York és Atlanta ��

helyek a könyvfüzetben

Most, hogy üzleti helyszíneink vannak a rendszerben, adjunk hozzá néhány alkalmazottat.

Személyzeti tagok hozzáadása

Kattints a Személyzet fül, az alább látható módon.

az alkalmazottak hozzáadása a könyvfüzetbe

Ezután nyomja meg a Személyzet hozzáadása gomb:

Írja be a személyzet adatait, és nyomja meg a gombot Személyzet hozzáadása gomb.

Ne felejtsd el beállítani a fenti felbukkanó ablakban a személyzet menetrendjét. Előmentem, és hozzáadtam két edzőt az edzőteremünkhöz.

Eddig olyan jó, hogy minden jól néz ki. A helyszíneim és a munkatársaim teljes ütemtervekkel, különleges napokkal és ünnepekkel rendelkeznek. Tegyük fel néhány szolgáltatást.

Szolgáltatások hozzáadása

Kattints a Szolgáltatások fül, az alább látható módon.

könyvfüggetlen szolgáltatások hozzáadása

A Booknetic lehetővé teszi kategóriák létrehozását a szolgáltatásokhoz. Az egyes kategóriákhoz alkategóriákat és szolgáltatásokat adhat hozzá az Ön igényei szerint. Ennek ellenére nyomja meg a plusz (+) ikont a Kategóriák lapon, amint azt az alábbiakban kiemelem.

könyvfüggetlen szolgáltatások műszerfal

Ezután írja be a kategória nevét, majd kattintson a kullancs ikonra:

Ezután kattintson a plusz (+) ikonra az újonnan létrehozott kategóriában:

szolgáltatás hozzáadása a könyvfüggetlen foglalási bővítményhez

Ezzel megjelenik egy apró doboz, amely lehetővé teszi kategóriák vagy szolgáltatások felvételét, az alább látható módon.

Mivel nincs szükségem másik kategóriára, továbbmentem és megüttem a Szolgáltatás gombra, amely egy mezőt nyit meg, így további részletekkel egészítheti ki:

Minden egyértelmű. Könnyedén felveheti a szolgáltatás nevét, árat, letétet, személyzetet, ütemezést és extrákat.

Példánkra létrehoztam egy nevű kategóriát Tornaterem szolgáltatások, és a kategória alatt két szolgáltatást adtam hozzá, azaz., Egy-egy képzés és Csoportos edzés. A szolgáltatásom képernyője így néz ki:

Jól néz ki. Jobb?

Mielőtt bármi mást elhanyagol, elengedhetetlen, hogy beállítsa a fizetési átjárót, hogy megterhelje az ügyfeleit. A Booknetic támogatja a PayPal, a Stripe és a Local (helyszíni) fizetéseket. Más szavakkal: a fizetés beszedéséhez szükséges összes eszköz megvan.

A fizetési átjárók konfigurálása

A Booknetic konfigurálása a fizetések elfogadására egyszerű. Keresse meg a Beállítások fül, az alább látható módon.

Ezután kattintson a Fizetési beállítások lapon:

A következő képernyőn könnyen konfigurálhatja a fizetési beállításokat.

Ha PayPal-t használ, akkor ezt meg kell tennie hozzon létre egy alkalmazást első. Ugyanez vonatkozik, ha használ Csík. Akárhogy is, hihetetlenül könnyű létrehozni egy fizetési alkalmazást a PayPal vagy a Stripe segítségével – nem fog semmit sem kódolni; csak írja be üzleti adatait, és a fizetési feldolgozók mindent megtesznek érted.

Az forma megjelenésének megváltoztatása

Booknetikus megjelenés

A Booknetic beépített színbeállítási lehetőségeket is kínál az űrlapjaihoz. Válasszon a 7 beépített színséma közül, hogy gyorsan megváltoztassa az űrlapok megjelenését.

Booknetic egyedi megjelenés

Vagy használja az egyéni opciót a márkanevének megfelelő színek kiválasztásához.

Most már vannak szolgáltatások, személyzet, helyszínek, fizetési átjárók és. Ha azonban a látogatók az Ön webhelyére érkeznek, akkor nem látják a foglalási űrlapot. Ehhez hozzá kell adnunk a Booknetic-t egy oldalhoz rövid kóddal.

Booknetikus foglalások megjelenítése

Most, hogy elfogadhatjuk a kifizetéseket (biztosan remélem, rájöttél, hogy az alkalmazások létrehozása a PayPalban és a Stripe-ban könnyű dolog) engedje meg, hogy megjelenítse a foglalási űrlapot, hogy elkezdjük elfogadni a találkozókat és a kifizetéseket. Keresse meg a Oldalak> Új hozzáadása, az alábbiak szerint.

új WordPress oldal hozzáadása

Már van Gutenberg – az új korú WordPress szerkesztő. Mellesleg, én is a Huszonhat téma a tesztoldalon. Ezután nevezze el az oldalt ennek megfelelően. Használom Foglaljon tornaterem szolgáltatásokat a példámra. Haladjon tovább, és kattintson a plusz (+) ikonra Gutenbergben a Booknetic rövid kód hozzáadásához, amint azt alább részletezzük..

hozzáadva könyvfüzetű rövid kódot

Ezután konfigurálja az oldal attribútumait (a legjobb a teljes szélesség), és közzétesz az Ön oldala.

Ha az oldalt az elülső oldalon nézem meg, ezt látom:

Nem rossz. Két helyfüzet van. Ha rákattintunk valamelyik helyre, mondjuk, hogy New York-ban vagyok, elkezdem a foglalási folyamatot. A Booknetic bekapcsol és végigvezeti a folyamat többi részén. Választom a tartózkodási helyet, a kedvelt alkalmazottat (talán Jane Doe,), ütemezem és fizetni fogok.

Íme egy rövid videó, amely bemutatja a Booknetic foglalási folyamatot:

Más funkciók

Itt most bemutatjuk a Booknetic többi funkcióját. A fenti utasítások alapján létrehozhat teljes értékű foglalási rendszert. A következő szakaszban bemutatjuk azokat a további funkciókat, amelyek segítenek a dolgok tetején maradni.

Naptár

A naptár képernyő lehetővé teszi a napi találkozók megtekintését. A naptár megtekintéséhez keresse meg a Booknetic> Naptár:

kifizetések

A kifizetések képernyő lehetővé teszi a felhasználók fizetéseinek megtekintését és szerkesztését. A kifizetések megtekintéséhez keresse fel a Booknetic> Kifizetések, az alábbiak szerint.

booknetic wordpress plugin

Az ügyfelek

Ha meg szeretné tekinteni az összes ügyfelének listáját, lépjen a következő oldalra: Booknetic> Ügyfelek, az alábbiak szerint.

Mi a következő lépés? Kupon!

Kupon hozzáadása

Mondja, hogy kedvezményeket szeretne kínálni új ügyfelei számára, mert ki nem szereti az üzletet? Ha ez a terv, a Booknetic csak ezt a lehetőséget kínálja Önnek. Menj Booknetic> Kuponok, az alábbiak szerint.

Remélem, hogy ma itt tanul valamit.

Továbblépni…

Hadd lássam. Van még valami más? Ja, igaz. SMS és e-mail értesítések. Mindkét beállítás konfigurálása könnyű, hagyom, hogy megpróbálja, és elmondja nekünk, amit megtudott. Ugyanakkor be kell szereznie a konfigurációs beállításokat az SMS és az e-mail szolgáltatótól.

Fontos: Az SMS és az e-mail beállításokat a szolgáltatótól kell beszereznie. Ha nem tudja, hogyan kell, örömmel segíthetünk. Ingyen ��

Az értesítések beállításához lépjen az egyikre SMS értesítések vagy Email Értesítések. Készíthet egyedi SMS és e-mail értesítéseket, ami fantasztikus:

Egyéni űrlapok

Booknetic egyedi űrlapok

Szeretné elkészíteni saját formáját? Tudsz! Az Egyéni űrlapok részben a rendelkezésre álló mezők segítségével megtervezheti saját általános vagy szolgáltatásspecifikus űrlapját.

Booknetic egyedi űrlapmezők

Választhat a címkék, a bemenetek, a gombok stb. Mezői közül. Mindegyikben vannak opciók a kötelező mezőkhöz, a helyjelző szövegéhez, a több választási lehetőséghez (a jelölőnégyzetekhez és a választógombokhoz) és még sok máshoz.

Most, te…

Ha WordPress foglalási bővítményt keres, teljes mértékben támogatom a Booknetic szolgáltatást. Megvannak a szolgáltatások, a támogatás és az ár is jó.

Mi a véleményed? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map