Biztonsági másolat készítése, visszaállítása és a WordPress webhelyek átvitele a WPvivid segítségével

Biztonsági másolat készítése, visszaállítása és a WordPress webhelyek átvitele a WPvivid segítségével

Ha már megsértette WordPress-webhelyét (és ki nem teszi meg legalább egyszer?), Akkor mindenképpen tudnia kell egy megbízható biztonsági mentési terv értékét. A szilárd biztonsági mentési stratégia minden jó WordPress biztonsági stratégia elővigyázatosságának része. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy percenként több mint 90 000 hacker támadás van a WordPress ellen.


A visszaállítási gomb időben történő kattintása révén felesleges stresszt, valamint a márka hírnevének és bevételének elvesztését takaríthatja meg, amelyek mindegyike nélkülözhetetlen egy offline vagy használhatatlan webhelyhez. De valószínűleg nem ezért van itt; talán csak egy WordPress átviteli bővítményt keres a webhely áttelepítéséhez.

Ha félelmetes biztonsági másolatot vagy migrációs bővítményt keres, örömmel mutatjuk Önt felé WPvivid, e felülvizsgálat tárgya. Néhány sorban kiemezzük, hogy a WPvivid miért fantasztikus WordPress biztonsági mentési és átviteli plugin. Azt is telepítjük a beépülő modult, hogy világosabb képet kapjunk arról, mire számíthat.

Ha ez jól hangzik, kezdjük el a WPvivid és a funkciók segítségével, amelyek a plugint kiemelik a tömegből. Ezután teszteljük a plugint, hogy futás közben elérhesse a talajt. Élvezze és hallja meg gondolatait a végén a megjegyzés szakaszban.

Mi a WPvivid??

WPvivid

Anélkül, hogy megverne a bokor körül, a WPvivid ingyenes és szolgáltatásban gazdag biztonsági mentési és migrációs plugin a WordPress számára. A figyelemre méltó WPvivid versenytársak plug-inekből / megoldásokból állnak, mint például a Duplicator, a BackupBuddy, a VaultPress és a blogVault, többek között.

A bővítményt a WPvivid fejlesztette és karbantartja, egy olyan cég, amely félelmetes WordPress bővítmények létrehozására szakosodott. Az írás idején a bővítménynek csak egy ingyenes verziója érhető el a WordPress.org webhelyen. A WPvivid segít biztonsági másolatot készíteni a webhelyről, visszaállítani a biztonsági másolatot, ha szükséges, és a webhely fájljait különböző környezetekbe és azokból átvinni..

A plugin egyszerűen beállítható és használható, kevesebb, mint 10 perc alatt el kell indulnia. Nézzük meg azokat a funkciókat, amelyek a WPvivid kiváló biztonsági mentési és áttelepítési kísérőjévé teszik minden WordPress felhasználót.

WPvivid szolgáltatások

wpvivid biztonsági mentési plugin szolgáltatásai

Bizonyára nem akarja, hogy kedvenc biztonsági mentési megoldása neked bukkanjon, különösen akkor, ha igazán szüksége van rá. Mint ilyen, megérdemli a teljes funkcionalitású és minden-egyben WordPress bővítményt, például a WPvivid-ot.

A plugin olyan funkciókkal rendelkezik, mint például:

Könnyű migráció a webhelyen

A beépülő modul lehetővé teszi a WordPress-webhely egyetlen kattintással történő átvitelét. Támogatja a többféle migrációt, beleértve a dev környezetet egy új szerverre, a dev környezetet egy új domainre vagy az élő szervert egy másikra.

Ezenkívül áttelepítheti webhelyét egy alkönyvtárba, az a.com-ról a b.com-ra, az.com-ról az.com.könyvtárra és az.com-ról a b.com/könyvtárba. A plugin lehetővé teszi, hogy csak a teljes webhelyet, fájlokat vagy az adatbázist átvigye. A teljes migrációs folyamat olyan egyszerű, mint A, B, C.

Könnyű biztonsági mentések és egy kattintással történő visszaállítás

Biztonsági másolat készítése a WPvivid segítségével egy darab sütemény. A letölthető biztonsági mentéseket manuálisan is létrehozhat. Ezenkívül feltöltheti biztonsági mentéseit távoli tárolóhelyekre, például a Dropbox, a Microsoft OneDrive, az SFTP, az FTP és a Google Drive. Ha nincs ideje biztonsági másolatot készíteni kézzel, könnyen beállíthatja a rendszeresen futó automatikus biztonsági mentéseket.

Szükség esetén a WordPress webhelyet egyetlen kattintással könnyen visszaállíthatja a biztonsági másolatból. Egyéb funkciók közé tartozik a biztonsági mentés tartalmának testreszabása, a nagy fájlok, a naplófájlok szűrése, a nagy adatbázis fájlok támogatása, az érzékeny tervezés, a biztonsági mentés felosztása és a biztonsági mentés zárolása, hogy a biztonsági mentések biztonságosak legyenek az automatikus törlés ellen..

A WPvivid telepítése

Most, hogy ismeri a várható funkciókat, telepítse az ingyenes plugint és ellenőrizze, mit kínál.

Jelentkezzen be a WordPress rendszergazda irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása. A következő képernyőn írja be a „WPvivid” kifejezést a kulcsszó keresőmezőbe, és miután megtalálta a plugint, nyomja meg a gombot Telepítés most gombra, amint az alábbiakban kiemelem.

a wpvivid biztonsági mentési plugin telepítése a WordPress admin irányítópultján

Ezután nyomja meg a Aktiválja gombot, hogy a labda gördüljön. Lásd az alábbi képet, ha tökéletes kezdő vagy, és nem tudja, hogyan kell aktiválni egy plugint.

a wpvivid biztonsági mentési plugin aktiválása

A plugin aktiválása után a következő képernyőképen látható átirányításra kerül a WPvivid rendszergazdai irányítópultjára..

WPvivid Admin irányítópult

wpvivid admin irányítópult

A fenti képernyőn könnyen készíthet manuális biztonsági másolatot a biztonsági mentési lehetőségek kiválasztásával és a gomb megnyomásával Biztonsági mentés most gomb. A biztonsági mentéseket a wp-content / wpvividbackups mappa alapértelmezés szerint. Emellett megnézheti a biztonsági mentési ütemtervet is, ha aktiválja az automatikus biztonsági mentéseket. Ezenkívül feltölthet biztonsági másolatot a WPvivid Backup plugin használatával.

Ezen felül megnézheti az útmutatókat, amelyek segítenek manuális biztonsági mentések készítésében, valamint a webhely helyreállításában és áttelepítésében. Most nézzünk bele a többi beállítás fülbe.

A WPvivid biztonsági mentések ütemezése

A WPvivid egyik legerősebb szolgáltatása az automatizált biztonsági mentések, amelyek rengeteg időt takarítanak meg. A biztonsági mentési ütemterv létrehozásához kattintson a Menetrend fül, ahogy az alábbiakban részletezzük.

wpvivid biztonsági mentési ütemterv

A fenti képernyőn kattintással engedélyezheti a biztonsági mentés ütemezését egyetlen kattintással A biztonsági mentési ütemezés engedélyezése jelölőnégyzetet. Ezen felül választhat egy biztonsági mentési ütemezési gyakoriságot, azaz 12 órás, napi, heti, stb. Kiválaszthatja azt is, amelyet automatikusan biztonsági másolatot készíteni, azaz a teljes webhelyet (adatbázis + fájlok), fájlokat vagy csak az adatbázist . Lefelé dönthet úgy, hogy automatikus mentéseket ment a szerveren, vagy elküldi a fájlokat a távoli tárolóhelyekre.

WPvivid automatikus áttelepítés

Az automatikus áttelepítési szolgáltatás segít a WordPress-webhely áttelepítésében egy új domainbe. Ez a tökéletes eszköz a WordPress-webhely áthelyezéséhez a dev környezetről az élő szerverre vagy a régi szerverről az újra. A szolgáltatás eléréséhez nyomja meg a gombot Auto-Migration fül az alább látható módon.

wpvivid automatikus áttelepítési szolgáltatás

Jegyzet: A WordPress webhely áttelepítéséhez először telepítenie kell a WPvivid biztonsági mentési plugin-t mindkét domainre (webhelyre). Ezután látogasson el a rendeltetési hely és hozzon létre egy migrációs kulcsot a generál gombot a Kulcs fül alatt.

generál wpvivid biztonsági mentési plugin migrációs kulcsot

A kulcsot fogja használni a Auto-Migration a származási weblap fülén. Az eljárás nagyjából egyszerű, nem számíthatunk arra, hogy bármilyen probléma merül fel. Ezen felül világos utasítások tartalmazzák, hogy pontosan mit kell tennie, ezért ne félj.

WPvivid Remote Storage

Ha korlátozott hely van a webszerveren, és / vagy távoli tárolóhelyeken szeretné tárolni a biztonsági mentéseket, akkor határozottan imádni fogja a WPvivid távoli tárolási funkcióját. A szolgáltatás előnyeinek kihasználásához kattintson a Távoli tárolás lapon, amint az alábbiakban kiemelem.

wpvivid távoli tároló fül

Az írás idején a WPvivid biztonsági mentési bővítmény támogatja az FTP-t, az SFTP-t, a Google Drive-ot, a Dropboxot, a Microsoft OneDrive-t, az Amazon S3-t és a DigitalOcean Spaces-t. Az egyes távoli tárolási lehetőségek integrálása pont és kattintás kérdése. A fenti lehetőségek bármelyikét alapértelmezett távoli tárolóként is beállíthatja.

WPvivid beállítások

Ezután van egy a WPvivid beállítások fül az alábbi képen.

wpvivid beállítások

A fenti lap rengeteg lehetőséget kínál a biztonsági mentések kezelésére. Ez olyan beállításokat tartalmaz, mint például:

 • A mentés méret szerint történő felosztása, ami akkor hasznos, ha a gazdagép korlátozza a nagy ZIP fájlokat
 • Lehetőség a fájlok kizárására, amelyek meghaladják a megadott korlátot
 • A PHP parancsfájl végrehajtásának időkorlátjának beállítása a biztonsági mentési időtúllépési hibák elkerülése érdekében
 • A biztonsági mentési mappa átnevezése, azaz wpvividbackups alapértelmezés szerint
 • Biztonsági másolat archiválása
 • Elavult biztonsági mentések eltávolítása
 • Jelentések küldése e-mailben
 • Exportálja / importálja a WPvivid konfigurációs beállításait, így a plugint gyorsan beállíthatja egy másik webhelyen
 • Funkció a szemét tisztításához, például biztonsági mentési gyorsítótár, naplók és ideiglenes fájlok

WPvivid webhelyinformáció

Ha hibákat tapasztal a webhely biztonsági mentése, helyreállítása vagy áttelepítése közben, akkor a WPvivid munkatársainak szüksége van az Ön webhelyére vonatkozó információkra, így könnyen megtudhatják, mi történt. Összegyűjtheti ezeket az információkat, vagy közvetlenül elküldheti számukra a WPvivid webhelyinformáció fül alatt.

wpvivid webhelyinformáció hibakeresési célokra

A beállítások szempontjából a fenti lapon nincs sok tennivaló. Az oldal egyszerűen olyan hibakeresési információkat tartalmaz, amelyek hasznosak a hibák elhárításához.

WPvivid naplók

wpvivid naplók

És végül megvan a WPvivid naplók a fenti lapon. A lapon megjelenik az összes naplófájl, amely hasznos lehet a hibák elhárításakor.

WPvivid támogatás

Mivel a plugin jelenleg ingyenes, támogatja-e a WPvivid? Teljes mértékben igen! Támogatást kaphat a plugin támogatási fórum a WordPress.org webhelyen, Twitter vagy keresztül email. Ezen felül, ha további információra van szüksége, látogasson el a kezdő oldal. Az összes jövőbeli frissítést ingyen kapja, és van egy prémium verzió a munkákban.

WPvivid felhasználók mondják …

A WordPress Site biztonsági mentése a WPvivid segítségével kiváló ingyenes biztonsági mentési plugin. Könnyen kezelhető és konfigurálható. Tökéletes az is, hogy annyi felhőtárolót válasszon, mint például a Google Drive, Dropbox, Amazon S3 és még sok más. Telepítse a WPvivid által készített biztonsági másolatot a WordPress Site-ra, konfigurálja, és a webhelyére biztonságos biztonsági mentés készül. Egy nagy plusz az, hogy van egy Visszaállítás funkció (egyetlen kattintással), ha valami rosszul fordul elő az Ön webhelyén. Személy szerint azt javasolom, hogy ez a biztonsági mentési plugin biztosítsa webhelyének biztonságát. – Peter Nilsson

…és…

Ez egyértelműen a legjobb, leghatékonyabb, de legvékonyabb biztonsági mentési megoldás odakint! Olyan, mint a varázsa a MainWP-vel, és ingyenes. A MainWP-n keresztül tömegesen elküldheti beállításait, és akár tömegesen is csatlakozhat az Onedrive-hez. Elképesztő. – Phalancs

… És az ötcsillagos értékelések folyamatosan jönnek ��

Következtetés

Az WPvivid Backup plugin kétségkívül az egyik legjobb biztonsági mentési plugin a WordPress számára. Minden olyan szolgáltatással együtt szállít, amelyre szükség van a WordPress-helyek biztonsági mentéséhez, visszaállításához és áttelepítéséhez, mint egy profi. Ráadásul egy szép felhasználói felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a plugin használatát. Ja, és megragadhatod ingyen a WordPress.org webhelyről.

Get WPVivid

Használtad már a WPvivid-et? Ha igen, mi a véleményed? Ha nem, akkor melyik a kedvenc biztonsági mentési plugin, és mit gondol, képes-e versenyezni a WPvivid-szel?

Az alábbiakban tudassa velünk gondolatait és észrevételeit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map