Biztonsági másolat készítése a WordPress webhelyről a BackupBuddy segítségével

Biztonsági másolat készítése a WordPress webhelyről a BackupBuddy segítségével

Már december második hetében vagyunk – wow ebben a hónapban repül! De ne hagyja, hogy az ünnep elvonja magát a WordPress karbantartási és biztonsági gyakorlatától. Győződjön meg arról, hogy készen áll a webhely hibabiztos biztonsági mentésére a BackupBuddy segítségével – ez a legegyszerűbb módja annak, hogy biztonsági másolatot készítsen a WordPress webhelyről! És most készítheti biztonsági másolatait az ünnepi idényre, mivel az iThemes exkluzív ajánlatot kínál a WPExplorer felhasználók számára, valamint webhely-szintű kedvezményt kínál, amelyet valójában ne hagyjon ki.!


A WordPress webhelyről készített biztonsági mentések fontossága

Ha több, mint egy hozzászólásod van, egyéni témája van, vagy ha sok időt vagy erőfeszítést töltött el a WordPress webhelyének a kívánt módon történő elérésével, akkor rendkívül megbotlik, ha valami rendben történt? Igen, úgy gondoltuk. Ezért kell biztonsági másolatot készíteni webhelyéről.

Adatbázis vs teljes biztonsági mentés

Számos jó tárhelyszolgáltató cég napi biztonsági másolatot kínál a tárhelycsomagjainak jellemzőjeként. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, azzal a különbséggel, hogy csak adatbázis biztonsági másolatot készítenek, ami azt jelenti, hogy a WordPress telepítésében minden más (képek, témák, beépülő modulok és beállítások) elveszik, ha valami történik az Ön webhelyével. Több mint 8000 elem található a WPExplorer médiakönyvtárában, és nincs mód arra, hogy mindegyiket manuálisan újra hozzá tudjuk adni, így minden nap teljes webhelyről készítünk biztonsági másolatot..

BackupBuddy WordPress bővítmény

A webhely biztonsági mentésének legegyszerűbb módja? Használj jól ismert és megbízható bővítmény, például a BackupBuddy. A BackupBuddy futtatási lehetőségekkel rendelkezik teljes webhelyről készült biztonsági másolat az extra biztonság érdekében adatbázis biztonsági mentések amit időnként érdemes elvégeznie a webhelyén végzett munka során (gyakran készítünk biztonsági másolatot az adatbázisunkról, mielőtt a témákat vagy a bővítményeket frissítjük, csak a biztonság érdekében).

Kézi vagy automatikus biztonsági mentések

Amikor teljes biztonsági másolatot készít a WordPress webhelyről, saját maga is készítheti biztonsági mentését, vagy használhat egy plugint. A kézi biztonsági mentéshez be kell jelentkeznie a webhelyre FTP-n keresztül, és letöltenie kell a wp-admin, a wp-incl és a wp-content mappákban található összes példányt, valamint egy másik eszközzel kell készítenie az adatbázis másolatát (cpanel, phpmyadmin stb.) letölthető. Ha nem ismeri a WordPress és a kiszolgálók belső működését, ez ijesztő feladat lehet. Ezenkívül ne feledje, hogy ezt a folyamatot rendszeresen meg kell ismételnie, hogy a biztonsági másolatok relevánsak maradjanak.

BackupBuddy ütemezett biztonsági mentések

Soha ne hagyj ki egy biztonsági másolatot a BackupBuddy ütemezésével

Vagy megkönnyítheti az életét, és beállíthatja az automatikus biztonsági mentést a BackupBuddy segítségével. A BackupBuddy beépített lehetőségekkel rendelkezik a saját egyéni beállításához biztonsági mentési ütemtervek (napi, heti vagy havi), így összpontosíthat a weboldal működtetésével kapcsolatos összes többi feladatra. Még jobb az a lehetőség, amellyel mentheti a biztonsági másolatokat BackupBuddy Stash (ingyenesen 1 GB tárhelyet kap a BuddyPress vásárlásával), az Amazon S3, a Dropbox, vagy pedig biztonsági mentések e-mailben. Ez egy nagy biztonsági óvintézkedés, mivel soha nem akarja a biztonsági másolatát ugyanabban a helyen tartani, mint a webhelyet!

Kézi vs irányított helyreállítás

Ha valami történik az Ön webhelyével a biztonsági mentési fájlok felhasználásával, akkor az valóban elveszi őket – megpróbálhatja helyreállítani a webhelyet manuálisan vagy egy plugin segítségével. Ha úgy dönt, hogy magát csinálja, akkor feltöltenie kell az adatbázisát (amely bizonyos esetekben szükség lehet egy új létrehozására is), és az összes tényleges webhelyfájlját újból hozzá kell adnia az FTP-n keresztül. Ha nem tetszik a WordPress fejlesztése vagy olyan fejlesztői eszközök használata, mint például a Transmit vagy a cPanel, akkor ez ijesztő folyamat lehet.

ImportBuddy a BackupBuddy számára

Kövesse az ImportBuddy szolgáltatással együtt a BackupBuddy webhely helyreállítása érdekében

A webhely helyreállításának könnyebb módja egy biztonsági mentési bővítmény használata. Ha eddig még nem gondolta ezt, az iThemes BackupBuddy a mi okból a kedvenc WordPress biztonsági mentési bővítményünk. Biztosítja a biztonsági mentések készítését, kezelését és végrehajtását könnyen. A biztonsági másolat készítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie a WordPress webhelyére, kattintson az irányítópult BackupBuddy menü elemére, majd kattintson a Visszaállítás / áttelepítés lehetőségre. Ezután válassza ki a használni kívánt biztonsági másolatot, majd válassza a „távoli szerverre való áttelepítés” lehetőséget, amely importálja a biztonsági mentést és a BackupBuddy ImportBuddy szkriptét. Ezután válassza ki a biztonsági mentési rendeltetési helyet, és kezdje meg a biztonsági mentést. Az ImportBuddy ekkor végigvezeti Önt a webhely helyreállítási folyamatában – ennyi!

Egyéb okok, amelyek miatt a BackupBuddy jobban készít biztonsági másolatot, mint te

A BackupBuddy segítségével többet tehet, mint a webhely biztonsági mentése. A szokásos WordPress felhasználó vagy a hobbista számára a BackupBuddy egy kicsit megkönnyíti a WordPress biztonsági mentések és a biztonság kezelését..

A teljes weboldal-helyreállításokon kívül a következőket is megteheti az egyes fájlok visszaállítása. Ez nagyszerű, ha úgy döntött, hogy megváltoztatja a stíluslapját, vagy ha véletlenül valami szörnyűre változtatta meg a témát. A BackupBuddy Visszaállítás / Áttelepítés opciókkal kiválaszthatja, hogy mely fájlokat szeretné cserélni, így nem kell mindent megváltoztatnia, ha nem akarja.

Használhatja a BackupBuddy felhasználót is webhelyek migrációja – hatalmas eszköz, ha fejlesztő vagy. A Visszaállítás / áttelepítés opcióval áthelyezheti webhelyét új domainre vagy gazdagépre (nem csak a visszaállításokhoz). A BackupBuddy segítségével mindent áthelyezhet – témákat, beépülő modulokat és még kütyüket is, így az áttelepítési folyamat zökkenőmentes. És van még hozzáadott funkciók a URL csere (ha új domainbe költözik) és a push / pull üzembe helyezés ha egy webhelyet költöztet a megállóhelyről.

És a BackupBuddy felhasználható hely klónozása. Ez nagyszerű eszköz, ha a webhelyet egy helyi vagy átmeneti területre szeretné másolni a teszteléshez. Vagy ha hasonló webhelyek hálózatát állítja fel, akkor a BackupBuddy használatával importálhatja webhelyét több domainbe (nagyszerű az affilaite marketingszakemberek számára, sok hasonló céloldallal).

A BackupBuddy rengeteg nagyszerű funkcióval is rendelkezik a biztonsági mentés egyszerű kezelése érdekében (vegye figyelembe a könnyen trend ezzel a bővítménnyel?). Vannak lehetőségek az iThemes Sync integrációjára (amelyet romote biztonsági másolatok készítéséhez, a fájlszerkesztések nyomon követéséhez, az aktív biztonsági mentési ütemezésekhez, a BackupBuddy Stash kezeléséhez és még sok máshoz), a biztonsági mentés készítéséhez Email Értesítések, automatikus adatbázis szkennelés és javítás hogy a webhely problémamentes maradjon, szerver eszközök ingyenesen tárolhatja a biztonsági másolatot megakadályozó tárhely problémákat rosszindulatú programok beolvasása és több. És ez csak néhány a sok okból, amiért szeretni kell a BackupBuddy alkalmazást (és további funkciókról és a fejlesztői hegyeket a saját webhelyükön).

BackupBuddy, egy ötcsillagos biztonsági mentési bővítmény

Szeretjük a BackupBuddy szolgáltatást, és 5 csillagot adunk nekik a nagyszerű szolgáltatások és a könnyen használható opciók számára. Bárki készíthet biztonsági másolatot és biztonságossá teheti weboldalát a BackupBuddy segítségével. Tehát ha meg akar próbálni őket, akkor csak kattintson az alábbi gombra, hogy elmenthesse az iThemes által a BackupBuddy-re. És ha regisztrál, akkor az iThemes rendelkezik vevői hűségprogrammal, így 25% -ot takaríthat meg jövőbeli vásárlásai és megújításai során (yay)!

További információ a BackupBuddy-ról

És miután megkapta a BackupBuddy beállítást, szánjon egy kis időt arra, hogy izgatottan élvezhesse a holnap ünnepi ajánlatát! Van valami hihetetlenül fantasztikus barátunk a CSS Hero-nál, amit nem akarsz hiányozni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map