Beaver Builder WordPress plugin útmutató és áttekintés

Beaver Builder WordPress plugin útmutató és áttekintés

Az oldalkészítőkről már a WordPress közösség beszél egy ideje. Ezek az eszközök már régóta népszerűek, de az új Blokk-szerkesztő bevezetésével sokan azon gondolkodtak, mennyire relevánsak.


Bár a Blokk szerkesztő érdekes új funkció, ugyanakkor semmi sem veri felül az oldalkészítő beépülő modulokat az egyedi oldalak és hozzászólások tervezésekor. Az Beaver Builder WordPress plugin tökéletes példája az ilyen típusú eszközök előnyeinek – egyszerûen használható és meglepõen nagy teljesítményû.

Ebben a bejegyzésben röviden áttekintjük a Beaver Builder-et. Megvitatjuk annak legfontosabb tulajdonságait és árait, majd megmutatjuk, hogyan működik a gyakorlatban, így Ön dönti el, hogy ez a weblapkészítő számára megfelelő megoldás.

Ugorjunk bele az új és továbbfejlesztett, frissített útmutatónkba a Beaver Build WordPress oldalkészítő számára!

Miért lehet szüksége WordPress oldalkészítőre

Ha nem teljesen új vagy a platformon, akkor valószínűleg ismeri a Classic WordPress szerkesztőt:

A klasszikus WordPress szerkesztő

Bár funkcionális volt, ez mindig egy csupasz csontrendszer volt. Szinte az összes tartalmat egyetlen mezőbe adták, beleértve a szöveget, a médiát és így tovább. Az egyedi elrendezések létrehozása és a hűvös szolgáltatások hozzáadása lehetséges, de gyakran kódolási know-how-t és / vagy néhány kiegészítő plugint igényelt.

A közelmúltban azonban a WordPress fejlesztői kiadták a szerkesztő vadonatúj verzióját, amelyet most a Gutenberg működtet:

WordPress Gutenberg szerkesztő

Ez a változás hosszú ideje járt, ám ez sem sem különösebben új. A Blokk-szerkesztő az oldalkészítő korszerűsített változata – egy olyan megoldás, amely a WordPress felhasználók körében egy ideje népszerű volt.

Bár minden WordPress oldalkészítő különbözik, alapszinten szinte mindegyik ugyanazon alapkoncepción alapszik. Számos előre beépített elemet kínálnak Önnek, és lehetővé teszik a tartalom felépítését ezekből a darabokból. A cél az, hogy könnyebbé és intuitívabbá tegye az egyedi elrendezésekkel és szolgáltatásokkal rendelkező tartalom építését, még ha nincs tervezési vagy kódolási tapasztalata.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a Blokk-szerkesztő nagyon korlátozott funkció. Ez lehetővé teszi a hozzászólások és oldalak vizuálisabb tervezését, de egy apró blokkkönyvtárat és kevés támogatást kínál a komplex elrendezésekhez. Ezért érdemes még megvizsgálni a többi oldalépítő lehetőséget – például a plugint, amelyet a bejegyzés többi részében megbeszélünk..

A Beaver Builder alapjai

Beaver Builder a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

A Beaver Builder az egyik legnépszerűbb oldalépítő bővítmény, és jó okból is. A kezdők számára a felvétel egyszerű, mégis széles választékot kínál a játékhoz. Alapvető szinten ez egy drag and drop rendszer, amely hozzászólások és oldalak készítéséhez szolgál – akárcsak bármely más oldalkészítő. Ugyanakkor sok további funkciót is kínál.

A beépülő modul néhány fő jellemzője a következő:

 • Nagy tartalom „modulok”, az alapvető lehetőségektől (például szöveg- és képmoduloktól) a fejlettebb funkcionalitásokig (Call to Action, térkép, galéria modulok stb.) Kezdve.
 • Egyéni szerkesztési felület, amely lehetővé teszi az oldalak, a hozzászólások és az egyéni üzenet típusok vizuális elkészítését és a változások azonnali megtekintését.
 • Komplex több oszlopos elrendezés létrehozásának és méretének, távolságának és egyebeknek a módosítása.
 • Előre beépített szakaszok és oldalsablonok, amelyek lehetővé teszik a tervezési folyamat elindítását, amelyet szükség szerint módosíthat.
 • Saját sablonok létrehozásának és mentésének lehetősége későbbi felhasználás céljából.
 • Opciók az egyéni HTML és a saját CSS osztályok hozzáadásához a haladó felhasználók számára.

Természetesen az összes ilyen funkció költséggel jár. Amíg van egy Beaver Builder Lite ingyenesen elérhető verzió, csak néhány alapmodult kínál, és nem tartalmazza sok alapvető tulajdonság mint például sablonok és import / export opciók. A lite verzió azonban hasznos, ha az oldal készítőjének tesztelést ad, és megnézheti, hogy tetszik-e, hogyan működik.

Ha komolyan tervezi használni a Beaver Builder alkalmazást, akkor prémium licencet kell szereznie, hogy hozzáférjen a teljes csomaghoz. Ezek 99 USD-tól indulnak korlátlan webhelyeken történő felhasználásért, és egyéves támogatásban részesülnek:

Hódépítő árképzése

Ez a konkrét eszköz csinál előzetes beruházást igényelnek. A kezdeti költség megtakarított időben és egy hatékonyabb weboldal kifizethető hosszú távon, tehát nem rossz ügy, ha a költségvetésén belül van..

Hogyan kezdje el a Beaver Builder alkalmazást?

Amikor a kerítésen gondolkodik arról, hogy új beépülő modult kell-e felvennie a webhelyére, akkor a legjobb az, ha megtanul mindent, amit tudsz róla. Az oldalépítők esetében ez magában foglalja, hogyan néznek ki, hogyan működnek és milyen lehetőségeket kínálnak.

Tekintettel erre, nézzük át, mit jelent a Beaver Builder felvétele, majd kezdjük el hozzászólások és oldalak létrehozására. Természetesen ez az első dolog, amit meg kell tennie, a plugin telepítése és aktiválása.

Ezenkívül aktiválnia kell a licenckulcsot, ha megvásárolta a prémium verziót (amelyet ebben az oktatóanyagban fogunk használni). Ezután megszerezheti a munkáját.

1. lépés: Nyissa meg a Beaver Builder szerkesztőt

A plugin telepítésekor az irányítópulton megjelenik egy új Beaver Builder fül. Itt mentésre kerül egyéni tartalmak – például ha saját egyedi sablonokat hoz létre.

Az oldal készítőjével tartalmat is létrehozhat a következő címre kattintva Beaver Builder> Új hozzáadása. Alternatív megoldásként is mehet Oldalak> Új hozzáadása (vagy ezzel egyenértékű a hozzászólások és az egyéni postai típusok esetén) Lát egy új lehetőséget:

A Beaver Builder indítása

Ez azt jelenti, hogy a tartalmat az alapértelmezett WordPress szerkesztőben vagy az oldalkészítőben is létrehozhatja. Lássuk a Indítsa el a Beaver Builder alkalmazást gomb:

Beaver Builder oldalszerkesztő

Mint láthatja, egy teljesen új felületre kerül. Itt létrehozhat tartalmat, és pontosan láthatja, hogyan fog kinézni az oldalon.

2. lépés: Válasszon ki egy kezdő sablont

Érdemes megjegyezni, hogy nem kell sablonokat használnia, ha nem akarja. Az oldalakat és a hozzászólásait teljesen a nulláról építheti fel, bármilyen modul hozzáadásával. A legegyszerűbb módja a tanulásnak egy sablonnal kezdve, amelyet itt mutatunk be.

A szerkesztő jobb oldalán található menüben válassza a sablonok lap tetején, és rengeteg lehetőséget fog látni. Egyszerűen kattintson egy sablonra, vagy húzza rá az oldalra, és megjelenik a teljes verzió:

Hódkészítő sablonok

Ez biztosítja a kezdő elrendezést, valamint a helyőrző szöveget és képeket. Szerencsére itt minden elem kicserélhető és módosítható, így létrehozhat valami egyedi webhelyén.

3. lépés: Szerkessze az egyes modulokat

A Beaver Builder szerkesztő minden egyes eleme önálló modul. Ha látni szeretnénk, vigye az egérmutatót egy szövegrész, kép vagy egy elem fölé a kezdősablonon. A modult kék színben látja, és ha rákattint, akkor egy új menü jelenik meg:

Beaver Builder modul beállításai

Ez a modul beállítási mezője. Az összes testreszabási lehetőséget tartalmazza a kiválasztott tartalomhoz. Ezért pontosan az, amit tartalmaz, attól függ, hogy milyen típusú tartalommal dolgozik.

Például a Fénykép A modul lehetővé teszi a használt fájl megváltoztatását, valamint feliratok és / vagy hivatkozások hozzáadását. Akkor is átválthat a Stílus lapon módosíthatja a kép igazítását, szegélyét és így tovább:

A Beaver Builder stílusbeállításai

A legtöbb modul egy Fejlett lap, ahol módosíthatja a margóit, teheti láthatóvá csak bizonyos típusú eszközökön, hozzáadhat egyéni HTML-t és így tovább:

A Beaver Builder speciális beállításai

Mint láthatja, a Beaver Builder moduljainak testreszabása nagyon egyszerű. Kis tapasztalatokra lesz szükség ahhoz, hogy megismerjük az egyes modultípusok által kínált lehetőségeket, ám ha egyszer megteszi, rájön, hogy hamarosan hozzáadja a saját tartalmát..

4. lépés: A tartalom szervezetének és elrendezésének testreszabása

Az egyes modulokon végzett módosítások mellett testreszabhatja az oldalt is. Ennek egyik módja a modulok hozzáadása és eltávolítása. Modul hozzáadásához egyszerűen válassza ki azt a szerkesztő főmenüjéből, és húzza a helyére az oldalon:

A Beaver Builder kapcsolattartó űrlap modulja

Másrészt eltávolíthatja a modulokat a x ami akkor jelenik meg, ha fölé mutat. A modulokat felfelé és lefelé vagy oldalról a másikra is húzhatja, hogy kívánság szerint átrendezzék őket.

Ezen felül megváltoztathatja az oldal általános elrendezését. Ha példát szeretne látni erről a működésről, vigye az egeret egy modul fölé, és nyomja meg Oszlop szerkesztése> Oszlopbeállítások:

Hódkészítő oszlopok

Itt megtalálja az adott oszlop összes moduljára vonatkozó lehetőségeket. Módosíthatja például az oszlop háttér színét és a távolságot, és akár szegélyt is hozzáadhat.

Most vigye az egérmutatót az oldal hátterére, és válassza a lehetőséget Sorbeállítások a jobb felső sarokban:

Hódépítő sorok

Látni fog egy hasonló menüt, de ezúttal a lehetőségek a vonatkozó modulsorra vonatkoznak. Beállíthatja a sort rögzített vagy teljes szélességre, testreszabhatja a színeket, és elvégezheti ugyanazokat a változtatásokat, amelyek az oszlopokkal elérhetők.

Végül válassza ki újra a szerkesztő főmenüjét, és keresse meg a sorok lapon:

Hódkészítő oszlop beállításai

Itt adhat hozzá új sorokat és oszlopokat az oldalához, lehetővé téve az elrendezés drasztikus megváltoztatását. Ezenkívül ez az első hely, ahova el akarsz menni, ha egy oldalt vagy postát hoz létre a semmiből. Először meghatározhatja a tartalom elrendezését, majd hozzáadhat modulokat, ahol csak akarja.

5. lépés: Bontsa ki az Oldalkészítő szolgáltatáskészletét (opcionális)

Érdemes megjegyezni, hogy vannak sok más funkció és opció a Beaver Builderben – itt csak a felületet megkarcoltuk. Ám áttekintettük azokat a kulcsfontosságú funkciókat, amelyeket meg kell értenie az induláshoz. Utána a kötelek megtanulásának legjobb módja a gyakorlati megközelítés.

A csomagolás előtt azonban fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy van néhány módszer arra, hogyan lehetne többet kihozni az adott oldalkészítőből. Először is van egy tisztviselő Beaver Builder téma, amelyet ingyenesen kaphat a két legfontosabb licencszinttel:

Beaver Builder keret téma

Használhatja a Beaver Builder alkalmazást bármilyen témához. Ez azonban a földről felfelé van építve, hogy az oldalkészítővel együtt működjön. Alapvető keretet nyújt, amelyet sokféle webhelytípusra és stílusra alakíthat.

Van még egy opcionális kiegészítő, a Beaver Themer:

Hód Themer Addon

Ezzel a kiegészítő bővítménnyel a Beaver Builder drag and drop oldal-készítőjét is használhatja webhelyének fejlécében és láblécében, archívum-oldalain, 404-es oldalán és keresési oldalain stb. Ez lehetővé teszi, hogy szinte az egész weboldalt ugyanazon rendszer segítségével tervezze meg.

147 dollárnál ez nem feltétlenül illeszkedik minden költségvetésbe, de hasznos kiegészítést jelent egy olyan webhely számára, amelyet bevételszerzésre szándékozik létrehozni, vagy több webhelyen dolgozó fejlesztők és tervezők számára..


Nagyon nagy elkötelezettség az, ha a weboldal készítőjét választja. A tartalom létrehozásának és megtervezésének megváltoztatása az utóbbi időben kompatibilitási problémákat okozhat, ezért a legjobb, ha olyan eszközzel indul, amelyről tudta, hogy hosszú távon örömmel fogja használni..

szerencsére, Hódépítő szilárd lehetőség mind a kezdők, mind a haladó felhasználók számára. Ráadásul könnyű elkezdeni a munkát, ahogy fentebb látta.

Használtál már valaha a Beaver Builder készüléket, és milyen volt a tapasztalata? Oszd meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map