BAVOKO SEO Tools WordPress plugin áttekintés

BAVOKO SEO Tools WordPress plugin áttekintés

Az új SEO beépülő modul áttekintésekor az elsők egyik kérdése az életképesség. Valóban szükségünk van egy újabb SEO bővítményre a WordPress piacon? Találjuk ki.


Mielőtt elkezdenénk, kérjük, vegye figyelembe, hogy ennek a felülvizsgálatnak nem az a célja, hogy meggyőzze Önt arról, hogy ez a bővítmény jobb, mint a piacon jól bevált megoldások. Néhány napot töltöttem a plugin USP-jének tanulmányozásával. Amit találtam, az csak érdekes lehet számodra.

Erre utal – a BAVOKO SEO Tools WordPress plugin összpontosít javítja a SEO munkafolyamatát. Biztos lehet benne, hogy ez a bővítmény rendelkezik a vezető SEO bővítmények által kínált összes funkcióval. Ezenkívül ezeket a funkciókat még többre finomították intuitív és gyorsabb használat. A plugin ad a központosított nézet mindenböl a SEO több műszerfalból gyűjtött adatok. Ide tartoznak a kulcsszó rangsorolása, a keresési mennyiség, a CPC és a Google Search Console kattintási adatai; forgalom a Google Analytics szolgáltatásból és backlink adatok a BAVOKO API-ból.

Az BAVOKO SEO Tools WordPress plugin úgy alakították ki, hogy segítse a tartalmi és SEO csapatokat korszerűsíteni munkájukat. Néhány kattintással a bővítmény tömeges változtatásokat hajthat végre a webhely összes üzenetének és oldalának SEO leírásában. Ennek eredményeként, ha webhelyed rengeteg tartalommal rendelkezik, akkor ez a plugin segít sok időt takaríthat meg.

SEO ügynökségek, figyelj fel!

A legtöbb SEO ügynökség sok ügyféloldalt lát nagyon egyszerű SEO hibákkal. Lehet, hogy rengeteg nagyszerű tartalommal rendelkeznek, de nem mindegyiket lehet a megfelelő kulcsszavak köré optimalizálni. Előfordulhat, hogy egyesek nincs megfelelően összekapcsolva a meglévő tartalommal. Kevesen optimalizálhatták leírásaikat a közösségi média megosztásához.

Egyedileg ezek a tényezők nem tűnnek túl fontosnak. Kombinálja őket, és összeadják a SEO stratégia gerincét.

Ha SEO ügynökség vagy, akkor a BAVOKO SEO Tools bővítmény órákat takaríthat meg az ügyfélprojektjektől és jelentősen javítja az átfutási időt.

Útmutató a felülvizsgálathoz

A BAVOKO csapat rendelkezik a részletes bemutató a BAVOKO SEO Tools bővítmény által kínált összes szolgáltatásról. Mivel ezt a bővítményt aktívan fejlesztették, azt javasolnám, hogy olvassa el – miután elolvasta ezt az értékelést.

Ennek a felülvizsgálatnak a célja az, hogy áttekintést adjunk a BAVOKO SEO bővítmény összes funkciójáról. Néhány képernyőképet a demonstrációs műszerfalról vettünk, mivel meg akartam tartani a webhelyem keresési / forgalmi volumenének adatvédelmét. Ezenkívül egy bemutató WordPress oldal itt sem működne, mivel a bemutató adatokat a keresőmotorok nem indexelik.

A felülvizsgálathoz teszteltem a plugin ingyenes és prémium verzióját is. A felülvizsgálat során azonban kifejezetten megemlítettem, hogy egy szolgáltatás prémium-e. Így feltételezheti, hogy ha nem említik, a szolgáltatások a plugin ingyenes verziójában érhetők el.

Az első lépések a BAVOKO SEO Tools WordPress beépülő modullal

A BAVOKO SEO Tools bővítmény ingyenes verziója közvetlenül a WordPress irányítópulton telepíthető. Menj tovább Beépülő modulok> Új hozzáadása. Keressen BAVOKO-t, telepítse és aktiválja a plugin-t.

Ha megvásárolta a plugin prémium verzióját, akkor kap egy plug-in archívumot. Menj tovább WordPress műszerfal> Bővítmények> Új hozzáadása> Feltöltés. Töltse fel az archívumot a plugin telepítéséhez és aktiválásához.

A plugin telepítése után megkezdheti a telepítési folyamatot.

bavoko wordpress seo pro kezdeti beállítása 1

A BAVOKO SEO Tools prémium verziójának telepítési folyamata

A dolgok elindításához össze kell kapcsolnunk a BAVOKO API-t, a Google Search Console API-t és a Google Analytics API-t a pluginnel. Ez lehetővé teszi a plugin számára, hogy elolvassa a SEO adatokat a megfelelő eszközökből, és megjelenítse azokat egy központi irányítópulton. A plugin ingyenes verziójában azonban csak a Google Search Console API-t csatlakoztathatja.

Ezenkívül, ha telepítve van egy korábbi SEO plugin, a BAVOKO importálhatja a SEO adatokat a pluginből.

Az utolsó lépésben ki kell választania azokat a hozzászólásokat és oldalakat, amelyeket ellenőrizni szeretne az oldalan belüli SEO szempontjából. Itt egy képernyőkép a plugin ingyenes verziójának telepítési folyamatáról.

bavoko wordpress seo ingyenes kezdeti beállítások 1

A BAVOKO SEO plugin ingyenes verziójának telepítési folyamata

Részletes SEO elemzés

bavoko wordpress seo műszerfal pro

A BAVOKO SEO Tools műszerfal (prémium verzió)

A kezdeti telepítési folyamat után a beépülő modul megvizsgálja a meglévő tartalmat, és adatokat vesz a Google Search Console-ból, a Google Analytics-ből és a BAVOKO API-ból. Az eredmény egy műszerfal, amely madártávlatból áttekintést nyújt a WordPress-webhely SEO-státusáról.

Szűrheti az irányítópultot, hogy megmutatja az áttekintő mutatókat a keresésből, az oldali SEO-ból, a linkekből vagy a teljesítményből – egy adott időtartamra. A plugin ingyenes verziója a keresési és az oldali mutatókra korlátozódik. A linkek és a teljesítmény a plugin prémium verziója számára vannak fenntartva.

SEO tartalom optimalizálása

Mint mindannyian tudjuk, a jó tartalom a SEO sarokköve. Ha azonban sok tartalommal rendelkezik kezelésére, a dolgok általában rendetlenek lesznek. Itt kezd ragyogni a BAVOKO SEO plugin. Minden tartalom és oldal tartalomoptimalizálási lehetőségeinek széles körét kínálja. Ezen felül az optimalizálási mezők tömeges szerkesztésével időt takaríthat meg (erről bővebben később).

bavoko wordpress seo tartalom pontszám pro

Tartalomoptimalizálási lehetőségek

A BAVOKO SEO Tools bővítmény hozzárendel a tartalmi pontszám (az úgynevezett CS) minden bejegyzéshez és oldalhoz, a SEO SEO adatai alapján. Tartalmaz olyan tartalmi paramétereket, mint a H1-H6 címkék, a cím hossza, a meta- és kivonatleírás, valamint a kulcsszó sűrűsége.

Keresési meta és közösségi médiarészletek

bavoko wordpress seo tartalom optimalizálása társadalmi részlet

Keresési és közösségi médiarészlet

A keresőmotorok metacímén és leírásán kívül beállíthatja a kódrészlet címét, leírását és képet a Facebook és a Twitter számára. A legtöbb SEO pluginhoz hasonlóan alapvetően az Open Graph metaadatokat és a Twitter kártyákat használja, lehetővé téve a zökkenőmentes hozzáférést az összes fontos közösségi médiahálózathoz. A részlet előnézete megmutatja, hogy pontosan hogyan nézne ki bejegyzésed, ha megosszák a közösségi médiában.

Kulcsszó rangsor elemzése és felfedezése

bavoko wordpress seo tartalom optimalizálási kulcsszavak

Kulcsszóelemzés és rangsorolási előzmények

A tartalomoptimalizáló kulcsszóelemzést is kínál az adott bejegyzéshez vagy oldalhoz. Ez megadja a jelenlegi kulcsszó rangsorolási és rangsorolási előzményeit – ideértve a kattintásokat, a CTR-t, a pozíciót és a megjelenéseket. Ezek az adatok a Google Search Console-ból származnak. Ezenkívül kulcsszó-kutatást végezhet közvetlenül ebből a widgetből, és felfedezhet új kulcsszavakat, ideértve a hasonló és kapcsolódó kulcsszavakat is.

Belső linkek

bavoko wordpress seo tartalom optimalizálása belső linkek (pro)

Belső linkek adatai (prémium szolgáltatás)

A SEO teljesítményének egyik fő tényezője a belső kapcsolatok. A BAVOKO SEO Tools bővítmény az összes belső linket kulcsszavak alapján csoportosítja, és új belső linkeket javasol a tartalma alapján. Megmutatja az összes bejövő és kimenő hivatkozás (a webhelyen belül) történelmi listáját is az adott bejegyzéshez / oldalhoz.

bavoko wordpress seo tartalom optimalizálás további lehetőségek

Speciális SEO lehetőségek

A közösségi média kivonatai mellett módosíthat olyan speciális beállításokat is, mint a kanonikus címkék, az átirányítás vagy a webhelytérkép beillesztése.

SEO teljesítményfigyelés

bavoko wordpress seo műszerfal keresési kulcsszó

Kulcsszó rangsorolási adatok a Google Search Console-ban

A tartalom optimalizálása a sikeres SEO stratégia nagy részét képezi. Ugyanilyen fontos a SEO erőfeszítéseinek nyomon követése. A BAVOKO SEO WordPress bővítmény olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik SEO teljesítményének nyomon követését közvetlenül a WordPress műszerfalán. A fenti képernyőképen áttekintést kapunk a Google Search Console-ból kihúzott kulcsszó-adatokról.

Kulcsszófigyelés

bavoko wordpress seo műszerfal keresési kulcsszó figyelés

Használni a Kulcsszófigyelés szolgáltatás, a legfontosabb rangsorolási kulcsszavakat egyetlen áttekintésbe tudjuk csoportosítani a kattintások, megjelenítések, CTR és átlagos keresőmotor-pozíciójuk figyelemmel kísérésére.

Kulcsszó kutatása és versenytársak elemzése

bavoko wordpress seo műszerfal keresés a versenytársak 2 pro

Versenytársak megfigyelése

A plugin profi verziójával további tevékenységeket végezhet, mint például a versenytársak figyelése, kulcsszó-kutatások elvégzése, valamint a keresési forgalom országonként és eszközönként történő lebontása.

bavoko wordpress seo műszerfal keresési kulcsszó kutatás pro

Kulcsszó kutatás

Véleményem szerint, bár ez egy „jó tulajdonság” funkció, nem adja meg az összes információt, amelyre szükség van egy sikeres kulcsszó-kutatási stratégia végrehajtásához. Az olyan eszközök, mint az Ahrefs vagy a Majestic SEO, gazdagabb információkat nyújtanak a kulcsszavak rangsorolásáról és azok javításáról.

Mint már láttuk, a BAVOKO SEO Tools különféle adatforrásokból, például a Google Analyticsből vagy a Google Search Console-ból származó információkat szolgáltat. Nem szabad azonban aláásni a jó kulcsszó-kutatás fontosságát, és ezek bevezetését a webhely tartalmába.

On-Page SEO optimalizálási szolgáltatások

bavoko wordpress seo onpage meta címek

Ez a BAVOKO SEO Tools egyik kedvenc része. Egy irányítópulton kaphat „SEO állapot” jelentést a webhely összes tartalmáról. Ez magában foglalja többek között a metacímeket, a metaleírásokat, a címeket és a tartalom hosszát. Ezután kiválaszthatja az egyes bejegyzéseket, és egyenként javíthatja őket ugyanabban a nézetben.

Áttekintések a prioritási kulcsszavak és társadalmi kivonatok eltávolíthatja a rosszul optimalizált üzeneteket, így optimalizálhatja azokat a jobb keresőmotorok rangsorolása érdekében.

bavoko wordpress seo onpage prioritási kulcsszavak

Prioritási kulcsszavak jelentés

Például a SEO kulcsszavak jelentés nemcsak áttekintést nyújt a hozzárendelt kulcsszavakról, hanem lehetővé teszi számukra az oldalak kitalálását is, ahol hiányoznak..

bavoko WordPress seo on-indexelhetőség pro

Indexelhetőségi jelentés

A plugin prémium verziója további egészségügyi ellenőrzéseket nyújt, például a kanonikákat, az indexelhetőséget és az állapotkódokat. Az indexelhetőség eszköz felsorolja azokat a bejegyzéseket, amelyeket a Google indexelhet vagy nem indexel. Használhatja a canonicals eszközöket annak biztosításához, hogy a WordPress-webhelyet ne büntessék az ismétlődő tartalomért azáltal, hogy azonos vagy nagyon hasonló oldalakhoz kanonikus szavakat állítanak be..

Backlink elemzés, megfigyelés és eltávolítás eszköz

bavoko wordpress seo backlinks dashbord pro

A linkek kiépítése és fenntartása kulcsfontosságú a hosszú távú SEO stratégia sikere szempontjából. A linkek építése, más néven hivatkozásépítés, egészen más téma, amelyet itt nem tárgyalunk. Ehelyett a karbantartási szempontra összpontosítunk.

A BAVOKO SEO Tools plugin prémium verziója backlink figyelő, elemző és visszautasító eszközzel érkezik. Fedezzük fel ezt itt.

bavoko wordpress seo linkek az eszköz visszautasítására

Egy kattintással az eszköz eltávolítása

A kezdők számára nagyon fontos elutasítja a rossz minőségű linkeket a webhelyére. A beépülő modul elutasító eszközével egyetlen kattintással eltávolíthat minden domaint. A visszautasított domain összes visszalépését NoFollow linkekként kezeljük, miután elküldtük a Google Search Console-nak.

bavoko wordpress seo backlinks domains analysis pro

A backlinking domain elemzése és megfigyelése (prémium szolgáltatás)

A BAVOKO SEO Tools plugin backlink elemző és megfigyelő eszközökkel érkezik, amelyek segítenek a linkek közvetlen irányításában a WordPress műszerfalán. Elemezheti a linkeket domainek vagy egyes oldalak szerint csoportosítva.

Egyéb SEO eszközök a BAVOKO-tól

bavoko wordpress seo eszközök meta leírások

Dinamikus meta leírások

A fent említett funkciókon kívül a BAVOKO SEO Tools egy maroknyi rendkívül hasznos SEO eszközt tartalmaz, amelyek sok időt takarítanak meg a SEO elköltésén. Gyorsan fedezzük őket a következők szerint:

 • Dinamikus metacímek és leírások: Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a kívánt attribútumok kiválasztásával megváltoztassa a teljes bejegyzéstípusok (például hozzászólások és oldalak) metacímét és leírását. Például metaszt generálhat a levélnév és a kivonat felhasználásával. Az egyedi mezőket is felhasználhatja a metacímek és leírások rugalmasabb generálására!
 • Metas Bulk Editor: Ez a plugin készlet egyik leginkább időmegtakarító eszköze. Ez lehetővé teszi az összes hozzászólás metaszövegének manuális módosítását, anélkül, hogy az egyes bejegyzéseket új lapon / ablakban nyitná meg.
 • Átirányítási menedzser: Ez az eszköz lehetővé teszi SEO-barátságos átirányítás hozzáadását az egyes oldalakhoz és könyvtárakhoz, hogy megőrizhesse azok SEO-léét.
 • XML Sitemap Generator: Ez az eszköz lehetővé teszi egyéni webhelytérkép létrehozását a WordPress-webhelyhez. Könnyen beilleszthet bizonyos oldalakat, címkekategóriákat és így tovább. A mentés után automatikusan elküldi a webhelytérképet a nagyobb keresőmotoroknak, és rendszeres időközönként frissíti őket.
 • .htaccess & robots.txt szerkesztő: Noha ezeket a fájlokat fájlkezelőn vagy FTP-n keresztül módosíthatja, a plugin közvetlen hozzáférést biztosít azokhoz. Nagyon fontos azonban, hogy ezeket a beállításokat rendkívül óvatosan változtassa meg, mivel minden hiba csökkenhet a SEO pontszámain.

A BAVOKO SEO Tools WordPress plugin prémium verziója a webhely teljesítményének optimalizálását és megfigyelését is kínálja. A webhely sebessége nagyon fontos tényező a SEO számára, és ezt be is fedeztük mélyen miénkben A WordPress teljesítmény optimalizálása és WordPress képoptimalizáló sorozat. Javaslom, hogy olvassa el őket a jobb megértés érdekében.

A BAVOKO Premium szolgáltatások áttekintése

A BAVOKO SEO Tools nagyon sok ingyenes és prémium funkcióval rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk a plugin által kínált prémium funkciókat:

 1. További SEO adatok: Először is csatlakoztatnia kell a Google Analytics és a BAVOKO API-t a bővítményhez. Ez lehetővé teszi további adatok begyűjtését, és közvetlenül a WordPress irányítópulton történő megtekintését.
 2. Kulcsszó kutatás: A kulcsszó-felderítő eszköz segítségével láthatja a keresési mennyiségeket és a releváns kulcsszavak átlagos CPC-jét. Nagyon ajánlom azonban olyan fejlett eszközöket, mint például az Ahrefs vagy a Majestic SEO a mélyreható kulcsszókutatáshoz.
 3. Belső linkek: Ez egy remek prémium szolgáltatás, amely sok időt takaríthat meg a kapcsolódó cikkek összekapcsolásakor.
 4. linkek: Az olyan eszközök, mint például az Ahrefs, jobb backlink-adatokat szolgáltathatnak. Az egy kattintással elutasító eszköz azonban nagyon hasznos a rossz minőségű vagy spam jellegű linkek eltávolításában.
 5. Indexelhetőség és Canonical eszköz: Ezek olyan oldalsó eszközök, amelyek állapotjelentést nyújtanak arról, hogy webhelye tartalma hogyan teljesít ezen mutatókkal szemben. Ezek kiválóan alkalmasak a SEO higiénia fenntartására.
 6. Teljesítmény: A teljesítmény eszköz az oldal sebességével kapcsolatos betekintést nyújt a webhely összes oldalán, valamint részletes adatokat szolgáltat a CSS, JS és képfájlokhoz..
 7. SEO jelentések: Ha SEO ügynökség vagy, akkor a jelentéskészítő eszköz heti vagy havi időközönként e-mailben közvetlenül küldhet SEO jelentéseket az ügyfeleknek..

Csomagolás fel

Mint mindannyian tudjuk, a sikeres SEO stratégia hosszú távú játék. Nagyon türelmet igényel és strukturált karbantartást igényel. Az Ön igényeihez igazodó SEO plugin kihasználásával időt spórolhat, és biztosíthatja, hogy webhelye a pályán maradjon.

Azt hiszem, hogy a BAVOKO akkor a leghasznosabb, ha sok tartalmat kell kezelnie. A plugin prémium verziójára nincs szükség, ha csak indul. Ezen a ponton sokkal jobb, ha kiváló minőségű tartalmat készít. Ugyanakkor, ha rendelkezik jó tartalommal, ez a plugin felhasználhatja az oldali SEO állapotának figyelemmel kísérésére és fenntartására.

Dióhéjban fogalmazva: a BAVOKO SEO Tools for WordPress nagyszerű plugin a blogolók és a SEO ügynökségek számára – különösen azok számára, akik sok-sok tartalmat kezelnek.

Mit gondolsz a BAVOKO SEO Tools bővítményről? Van funkciójavaslata? Tudassa velünk, ha az alábbi megjegyzések.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map