Az SNAP áttekinti a szociális hálózatok automatikus poszterét a WordPresshez

Ha azt szeretném kérdezni tőled: „Ön szerint mi a digitális marketing korának a legmélyebb marketing szabálya?”, Akkor valószínűleg a válasza erõs versenyzõje lesz a 80-20 szabály. Lényegében azt állítja, hogy marketing erőfeszítéseinek 20% -át epikus tartalom létrehozására kell fordítani. A fennmaradó 80% -ot az említett tartalom népszerűsítésére kell fordítani.


A szociális automatizálásról

Egy olyan világban, amely másodpercenként rengeteg új tartalmat termel, társadalmi automatizálás nélkülözhetetlen, hogy minden márka online láthatóságot szerezzen. Ez azt jelenti, hogy a márkák több embert elérhetnek, növelik az értékesítést, jobb ügyfél-elkötelezettséget nyújtanak, és végül javíthatják profitját.

Előfordulhat azonban, hogy sok kis- és középvállalkozás nem rendelkezik a sávszélességgel vagy az erőforrásokkal ahhoz, hogy a Social Media Automation alatt felvázolt szolgáltatások teljes skáláját lehetővé tegye..

Automatizálási kihívások kkv-k számára

Ez a probléma különösen kihívást jelent az új online vállalkozások számára. Idejük nagy részét epikus tartalom létrehozására fordítják. A 80-20 szabály szerint azonban ez csak az elvégzett munka 20% -a. Ideális esetben 80% -ot költenek – azaz. az idő és erőfeszítés négyszerese amire szükség volt a tartalom építéséhez – annak reklámozásához!

A tartalom weboldalon való közzététele rendben van – és akkor már akkor is eredményes lesz, ha már folyamatos látogatói vannak a webhelyén. Új vállalkozások esetében azonban szinte nulla értékkel rendelkezik. Az új vállalkozásoknak fel kell venniük tartalmukat társadalmi csatornáikban amint az elérhetővé válik a saját weboldalukon és kezdje el reklámozni.

A társadalmi promóció többnyire fizetett vállalkozás, és a marketing költségvetésén alapszik. Cikkünk azonban kiváló megoldást nyújt a probléma első részének kezelésére – azaz tartalom bejuttatására a közösségi média csatornáira, mihelyt azok élőben vannak.

Megoldás: SNAP bővítmény a WordPresshez

Snap-hős

Bemutatjuk a SNAP – Közösségi hálózatok automatikus poszter beépülő modulja a WordPresshez. A NextScripts csapata által kifejlesztett plugin egy freemium modellt követ. Az ingyenes verzió a plugin szinte minden tulajdonságával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szinte mindent megtehessen, kezdve a több közösségi hálózatba történő feladástól kezdve az egyes hozzászólások megjegyzésének visszakereséséig..

Közösségi hálózat támogatása

Az SNAP több mint 34 közösségi médiahálózatot támogat, beleértve:

 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, LinkedIn és még sok más.
 • Fotómegosztó webhelyek, például Instagram, Pinterest, Flickr, 500px stb.
 • Blogportálok, például a Medium, a Tumblr, a Blogger és a WordPress kompatibilis blogok.
 • Összesítő portálok, mint például a Reddit, a Stumbleupon és mások
 • Támogatja a mikroblog szolgáltatásokat is, például a Weibo (amely Kínában a legnagyobb mikroblog szolgáltatás), a LiveJournal és a Telegram
 • Érdekes módon az SNAP támogatja a MailChimp integrációját is. Ha hírlevél-szolgáltatásként a MailChimp-et használja – automatikus e-maileket küldhet minden üzenet közzétételekor – teljesen kéz nélküli!

A plugin ingyenes verziója szinte minden más hálózatot támogat. Csak néhány hálózat, például a LinkedIn Company Pages, a Google+ és a Pinterest elérhető csak a prémium verzióban.

Egy másik fontos különbség az, hogy az ingyenes verzió csak ezt teszi lehetővé szociális profilonként egy fiók. Noha ez a legtöbb vállalkozás számára rendben van, lehet, hogy nem mindenki számára ideális. Kevés blogger hajlamos megosztani tartalmát több, a saját tulajdonában lévő társadalmi kezelőfelületen keresztül – a leggyakoribb példa a saját profil és az online üzleti profil kombinációja..

Beépülő modul telepítése

Az SNAP plugin telepítése nagyon egyszerű folyamat.

 • Menj tovább WordPress Irányítópult> Beépülő modulok> Új hozzáadása
 • Keresse meg a „Social Networks Auto-Poster” elemet, és kattintson a gombra Telepítés most
 • Egyszer kész, Aktiválja a plugin ingyenes verziója.

nextscripts-snap

A prémium verzió aktiválása

A plugin prémium verzióját a következő útmutatással lehet aktiválni hivatalos utasítások.  Töltse le a ZIP-archívumot, és manuálisan töltse fel a WordPress irányítópulton keresztül.

korszerűsítése, a beépülő-prémium verzió

Röviden: meg kell tennie:

 • Jelentkezzen be a NextScripts fiókjába
 • Másolja a licenckulcsot és
 • Írja be a WordPress irányítópultjának SNAP pluginbeállításaiba

Ennek aktiválnia kell a beépülő modult, és kapnia kell egy ilyen üzenetet:

bepattanó első képernyős utáni korszerűsítése prémium-verison

Az SNAP beépülő modul beállításainak feltárása

Ebben a szakaszban a plugin különféle beállításait vizsgáljuk meg.

1. Automatikus feladási beállítások

Snap-settings-1-how-to-make-auto-üzenete

Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a WP Cron segítségével automatikusan (azonnal) vagy aszinkron ütemezett módon közzétegye tartalmát a közösségi hálózatokban..

A WP Cron használata az ajánlott lehetőség, mivel ez egyenletesen elosztja a terhelést. Például, ha a tartalomcsapatunkban mindenki rövid időközönként, vagy akár egyidejűleg is közzétesz hozzászólásokat, akkor a szerver terhelése növekszik. Ez leállásokhoz is vezethet.

Ha a WP Cron engedélyezve van, az összes üzenet „kiküldetési sorba” lép, és egyenként továbbítódik. Ez kiküszöböli a szerver terhelésének tüskéit és megakadályozza a spam megváltozását a közösségi média oldalain.

2. Felhasználói jogosultságok

Snap-settings-2-user-jogosultságokat-és biztonsági

Ez az opció lehetővé teszi az alacsonyabb jogosultságokkal rendelkező felhasználók számára az automatikus feladási beállítások megváltoztatását / elérését. Általában, ha van tartalomírók és -szerkesztők csapata, a legjobb, ha megfelelő hozzáférési jogosultságokat ruház fel a szerkesztőkre vagy a közösségi média csapatára..

3. A közösségi média hálózati kiválasztási felülete

Snap-settings-3-interface-beállítások

Miközben hozzáad egy új közösségi hálózatot a plugin beállításaiból, egész sor társadalmi profil érhető el (valóban 34+). Annak érdekében, hogy megkönnyítse számunkra a választott társadalmi csatorna kiválasztását, a fejlesztő egyszerűsítette a felületet az alapértelmezett értékre. Egyszerű mód. Ha azonban hozzáférni szeretne a kategorizált beállítások listájához, akkor választhat kategorizált.

4. Automatikus szűrők

Snap-settings-4-auto-kiküldetés-szűrők

Ez az opció lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk, mely típusú üzenetek kerülnek az automatikus feladási szűrőkön keresztül. Például konfigurálhatja a Sportkategóriát az „NFL” címkeként, amelyet automatikusan el kell helyezni a játékidőszakban.

5. URL rövidítő

Snap-settings-5-url-shortner

A hivatkozások képezik a link kattintások követésének alapját. Az SNAP beépülő modul több rövidhivatkozásszolgáltatót támogat. Ebben az oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan állíthatjuk be a goo.gl-t – egy rövid linkkapcsolat-szolgáltatást a Google-tól.

A goo.gl szolgáltatás engedélyezéséhez be kell szereznie egy API-kulcsot a Google Fejlesztői Konzolból, és be kell illesztenie a goo.gl API kulcs szakasz. Amikor a pluginnel kísérleteztem, azt találtam Rövidített linkek opciót engedélyezni kell a szolgáltatás megfelelő működéséhez.

Miután ezeket az opciókat kiválasztotta, görgessen lefelé, és válassza a Módosítások mentése lehetőséget.

6. URL-paraméterek

Snap-settings-7-url-paraméterek

Ha még nem kezdett összekapcsolni a követést és az elemzést, akkor a legjobb, ha ezeket a beállításokat egyedül hagyja. A Google Analytics vagy más nyomkövető eszköz használata esetén itt használhat UTM-címkéket kampányainak hatékony nyomon követéséhez.

7. Automatikus hashtag

Snap-settings-8-auto-hashtag-beállítások

Noha személyesen nem engedélyeztem ezt a beállítást, hasznos lehet a fényképblogok, a kép típusú üzenetek vagy az (egyéni) galéria üzenet típusa esetén..

Az automatikus feladás konfigurálása a Twitter-be

Először egy Twitter-t adunk hozzá, mint közösségi média hálózatunkat.

1. Először lépjünk az SNAP beállítások oldalra, és válasszuk a lehetőséget Új fiók hozzáadása

Snap-add-new-fiók-1

2. Megnyílik egy felbukkanó ablak, ahol gördítünk lefelé és kiválasztjuk Twitter.

Snap-bővítmény új fiók-2

3. Ez elvezet minket a Twitter konfigurációs oldal. Annak érdekében, hogy az SNAP plugin elküldhesse magát Twitter-fiókunkba, folyamatos hozzáférést kell adnunk neki. Ez egy API-kulcson keresztül történik. Kövesse ezeket az utasításokat API-kulcs létrehozásához a Twitteren.

4. Ha kész, akkor a helyes részleteket be kell másolnia és beillesztenie a Számlainformáció fülre, és válassza a lehetőséget Frissítse a beállításokat.

Élő kiküldés a Twitterbe

Most ellenőrizni fogjuk a beépülő modult. Először hozzunk létre egy új tesztpostát és közzétesszük. Az alábbi képernyő a plugin alapértelmezett konfigurációja Bejegyzés szerkesztése oldal.

Snap-plugin-live-demo-1

Ha közelebbről megvizsgáljuk az üzenet formátumát, akkor a következő:% TITLE% -% URL%. Ezeket a szavakat helyőrzőknek nevezzük. Minden egyes hozzászólás helyett a bejegyzés tényleges címét és URL-jét kell kicserélni. Más helyőrzőket is használhat, ha hivatkozik a beépülő modul dokumentációjára.

Miután megütötte a közzétesz gombra kattintva a hozzászólás hozzáadódik a WP Cron munkasorhoz, és hamarosan feladásra kerül.

Snap-plugin-live-demo-2

Megjegyzések importálása

A következő funkció, amelyet meg akartunk vizsgálni, a Megjegyzés importálása volt. Dióhéjban, ha ez a szolgáltatás engedélyezve van, az SNAP plugin manuálisan nyomon követi az egyes hozzászólások megjegyzését a közösségi médiában, és óránkénti időközönként importálja azokat..

Snap-plugin-live-demo-5-import-hozzászólás-1

Például két megjegyzést tettem a tweetbe, amelyet az SNAP automatikusan közzétett. A megjegyzésem, amely megemlítette a Twitter kezem, automatikusan bekerült a postába, a nevem alatt.

Snap-plugin-live-demo-5-import-hozzászólás-2

Funkciók összehasonlítása és árazás

A plugin prémium verziója három fő előnyt tartalmaz:

 1. Korlátlan profilok: A prémium verzióval korlátlan profilokat / fogantyúkat adhat hozzá közösségi hálózatonként. Ez különösen a Twitter és a LinkedIn fiókoknál hasznos.
 2. Ütemezett hozzászólások: A közösségi média sikerének fontos tényezője a bejegyzés ütemezése az élő megjelenítéshez, amikor a célközönség aktív. Ezzel a funkcióval ütemezheti, mikor jelennek meg a hozzászólások.
 3. Késleltetett feladás: Az Ütemezett hozzászólások egyszerűbb verziója, ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy rögzített ideig késleltesse a hozzászólásokat.
 4. Közösségi hálózat támogatása: Bizonyos csatornák, például a LinkedIn Company Pages, a Google+ és a Pinterest csak a prémium verzióban érhetők el.

Az prémium verzió A plugin ára 49,45 USD / év, korlátlan támogatással és frissítésekkel kapható.

Következtetés

A társadalmi automatizálás fontos szerepet játszik minden márka vagy vállalkozás imázsának kialakításában. Ugyanakkor az egyik dolog, amely elbocsátja az embereket, valójában az automatikus üzenetek. A személyes tapasztalatok alapján a legmegfelelőbb olyan bejegyzés vagy címsor elolvasása, amelyet nem gondosan készítettek.

Ez egy olyan terület, amelyre a legnagyobb figyelmet kell fordítani. A mágneses címsorok készítése csodákat jelenthet vállalkozása számára. Ezért a pozíciók vakon automatizálása forgalmat hozhat, de a gondosan kialakított címsorok automatizálása sokkal jobb.

Az SNAP WordPress plugin kiváló eszköz a közösségi média sok feladatának automatizálására. A professzionális változat, amely évente 49,95 USD-t tesz ki, folyamatos frissítésekkel és prioritási támogatással érkezik.

Ha az írott tartalom több formájának létrehozása vagy összesítése az üzleti vállalkozás, az SNAP lehet ideális társadalmi automatizálási plugin.

Kipróbálta az SNAP ingyenes verzióját? Mik a gondolatai a közösségi média automatizálásáról és a hozzá kapcsolódó plug-inekről??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map