Az OptinMonster fejlesztése a WordPress számára: Javítások, frissítések és változtatások

Az OptinMonster egy WordPress bővítmény, amely megkönnyíti az előugró űrlapok létrehozását, amelyek növelik az átváltási arányt. Mivel számos opt-in plugin van odakint, akkor eldönti, vajon vajon szükség van-e még egy újabb listával való kiegészítésre. Az OptinMonster azonban vonzódik egy olyan világban, ahol a webhely látogatói rendszeresen reagálnak a felbukkanó opt-in ablakokra.


Az OptinMonster éppen 2013 októberében jelent meg, tehát még mindig viszonylag új. Ennek ellenére sem szabad alábecsülni a relatív fiatalosság ellenére. Már látott néhány javítást, frissítést és számos olyan változtatást rövid élettartama alatt, amelyek jobbá teszik azt, mint akkor, amikor először áttekintettük a felülvizsgálatra. Ha a frissítések folytatódnak ugyanazon a kurzuson, akkor biztonságosan feltételezhetjük, hogy ez a plugin az opt-in nagyságát célozza meg.

Új kiegészítők

Azok számára, akik már ismerik ezt a bővítményt, két új belépési terület került hozzáadásra: az oldalsáv és a post. Ezenkívül az alkotók jelenleg egy Canvas-kiegészítőn dolgoznak, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a létrehozást Bármi típusú Lightbox felbukkanó, nem csak az e-mail alapú.

Noha a sablonok még mindig nem olyan egyszerűek, mint az alkotók szeretnék, hogy azok legyenek, ennek megváltoztatásához még dolgoznak. A jövőbeli tervek között szerepel több bőr hozzáadása, valamint a mobil opt-in típus kifejlesztése. A fejlesztők bekapcsolhatnak a hozzáadott API-ba is, lehetővé téve számukra, hogy testreszabják a szívük tartalmát.

Az OptinMoster WordPress bővítmény telepítése egyszerű. Tekintse át a következő lépéseket rövid továbbképző tanfolyamként:

optinmonster-telepítés

A felbukkanó mítosz

A felugró opt-in űrlapok ezen beszéde miatt a szemöldökét fel lehet emelni. A böngészők felbukkanó blokkolókkal érkeznek, az emberek felbukkanó blokkolókat telepítenek, és a felbukkanó ablakokat általában az emberek el akarják kerülni, igaz?

Bár az emberek inkább gyűlölik a pop-upokat, hatékonyságukra vonatkozó statisztikák nem felelnek meg. Valójában ezek az opt-in űrlapok rendkívül hatékony ólomgenerációs eszközök, mivel egy érdekes megjelenésű felugró ablak meggyőzheti az embereket, hogy szívverés közben az e-mail címüket az e-mail mezőbe dobják. Az OptinMonster által végzett egyik esettanulmányban a bővítmény 600% -kal növelte az e-mail előfizetők számát. A tanulmányban a webhely napi 70-től 80 előfizetőig terjed, napi 470-ig.

Tehát miközben az emberek utálják a felbukkanó ablakokat, egyszerre szeretik őket. Ez a szeretet / gyűlölet kapcsolat vezet az OptinMonster sikeréhez. A munkában lévő legújabb változtatásokkal és jövőbeli fejlesztésekkel ez az ólomgeneráló eszköz még hatékonyabbá válik.

A fenti példa az esettanulmány-témakörben használt felugró ablakra. A felbukkanó mezők tartalmazhatnak annyi vagy kevés grafikát, amennyit csak akar, egyedi színeket és méretváltozásokat.

OptinMonster-Review-WordPress-Popup-és Lead Generation-Plugin

Egyedi OptinMonster szolgáltatások

Három különálló árképzési terv létezik, és melyik árképzési terv fogja meghatározni a benne szereplő szolgáltatásokat. Néhány szolgáltatás a következőkből áll:

 • Korlátlan űrlapok létrehozása, amelyek felhasználhatók a webhely különböző területein.
 • Az Analytics jelentése beépített, hogy megtudja, melyik forma konvertálja a legjobban. Ez és az A / B tesztelés együtt működhet.
 • Bizonyos űrlapok megjelenhetnek bizonyos oldalakon az oldalszintű célzás során
 • Különböző optin típusok és kialakítási lehetőségek vannak, az áratól függően
 • A prémium csomagba beépített „kilépési szándék” technológia észleli, mikor a felhasználó elhagyja az Ön webhelyét, majd elindít egy felugró ablakot, amely meggyőzheti őket, hogy maradjanak vagy térjenek vissza. Az OptinMonster állítása szerint az oldalt elhagyó emberek 70% -a soha nem tér vissza.

optinmonster-setup

A telepítés szempontjából meglehetősen egyszerű. Ez az, ahol az új funkciók némelyike ​​megjelenik. Valójában meglepő, hogy ezt a bővítményt milyen egyszerűen állíthatja be, mivel az alapvető funkciók egyetlen plugin-fájlban vannak. A fájl tartalmaz néhány opcionális extrát is. Az extráknak a rendelkezésre álló különféle bejelentkezési típusokkal és a kilépési szándékkal kapcsolatos funkciókhoz kapcsolódnak.

A telepítés után egy új menüelem kerül az oldalsó menübe a WordPress irányítópultján. Ez a plugint könnyen elérhetővé teszi.

Új optin forma létrehozásához egyszerűen rá kell kattintania az „új optin létrehozása” gombra. Innentől az optin típusra kattint.

optin-típusok

A „Világosdoboz” kiválasztásakor nagyon kreatív lehet a felbukkanó ablakok létrehozásában. Ez egy olyan terület, amelyet továbbfejlesztettek, így létrehozhat egy optinot, amely pontosabban megfelel a webhely igényeinek. Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a típusoknak nem mindegyike érhető el egyetlen áron sem. Az alapcsomag csak a lightbox opciót tartalmazza. A fejlesztés során további optin típusok is vannak, például a tartalmi formák és az oldalsáv-kütyü.

A lábléc sáv pontosan olyan, amilyennek hangzik, mivel ez a lábléc sávja, amely e-mail címet kér. Ehhez a háttér színei, a címe és a címke, valamint a betűtípusok választhatók. Ugyanez választható a beillesztésnél is, amely általában az oldal jobb alsó sarkában található. A becsúsztatást a felhasználó kinyithatja és bezárhatja. Ez nem egy felugró vagy automatikus dia, mivel a felhasználó aktiválását megköveteli.

Azt is látni fogja, hogy a beállítások meglehetősen jól vannak címkézve, és mindegyikhez vannak leírások. Ez többé-kevésbé olyan, mintha egy útmutatóval rendelkezne a telepítés során, így nem kell elhagynia a képernyőt, hogy megtudja, hogyan lehet valamit tenni.

Zökkenőmentes integráció az e-mail marketing programokkal

Számos olyan e-mail marketing program van, amelybe a plugin zökkenőmentesen integrálódik. Ide tartoznak a MailChimp, az AWeber, az Infusionsoft és az iContact. Körülbelül nyolc program van, amelyekkel az OptinMonster egyenesen működik.

Ha jelenleg az egyik támogatott e-mail hírlevél szolgáltatást használja, akkor csak a legördülő menüből válassza ki az e-mail hírlevél szolgáltatót, majd hitelesítse a fiókját. A legördülő listában szereplő hírlevelek szolgáltatói száma mindig változhat, de valószínűleg az idő múlásával növekedni fog.

Témák és testreszabás

Négy fő téma van a Lightbox optin formájában. Itt van a Balance téma, az Cast Study téma, a Bullseye téma és a Tiszta pala téma.

optinmonster témák

A Design Customizer megnyitásakor testreszabhatja a Cím és a Címke, a Bullet List, az Optin Image, az Optin Submit Text és az Email mező szövegét. A színek, betűtípusok és az igazítás az egyes szakaszokban módosíthatók. Kiemelheti a különböző szavakat is merész betűkkel. A testreszabó meglehetősen egyszerű, és a WordPress felületet használja, amely természetesen a WordPress felhasználók számára is ismert.

Noha az OptinMonster szerint a teljes telepítési folyamat egyetlen perc alatt befejeződhet, a legjobb, ha több időt töltene rá, hogy a kampány rendkívül hatékony legyen. A grafika és a megfelelő szöveg támogatása jelentős különbséget jelent, ezért érdemes átgondolni.

Következtetés

Az OptinMonster fiatal, de az alkotók a játék elején a változások végrehajtásával hallgatják a felhasználókat. Noha jelenleg erős, az idő múlásával még erősebb optin plugin lesz. A horizonton több fejlesztéssel, például az oldalsávval és az utáni integrációval, a fejlesztők nagyobb rugalmasságot kapnak a Lightbox felbukkanó ablakok, a lábléc-sávok és a beépített elemek létrehozásában, amelyek több konverziót eredményeznek.

Szerezd meg az OptinMonster alkalmazást

Jelenleg az OptinMonster bővítményt használja? Szeretnénk hallani, mit gondol erről és annak legújabb frissítéseiről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map