Az Envato által üzemeltetett kezelt WordPress tárhely-áttekintés

Az Envato által üzemeltetett kezelt WordPress tárhely-áttekintés

Ma átnézem egy nagyon különleges szolgáltatást, amelyet egy óriás kínál a WordPress üzletben. Envato-ról beszélek. A szolgáltatás neve Envato Hosted, és ez egy viszonylag új WordPress által kezelt szolgáltatás, az Envato esetében pedig a szó minden értelmében teljes körűen kezelt..


Ez a tárhelyszolgáltatás megszűnt, és a jelenlegi felhasználóknak javasoljuk, hogy váltsanak egy másik kezelt tárhelyszolgáltatásra. Ellenőrizheti a legjobb WordPress tárhelybejegyzést a jelenlegi ajánlásainkkal kapcsolatban.

Mi az Envato házigazda??

Az Envato Hosted számos okból kíváncsi szolgáltatás. Első pillantásra úgy tűnik, hogy a legrosszabb ötlet merült fel. Az Envato szolgáltatás rendkívülinek tűnik, mivel mindenféle hostolási szolgáltatással rendelkezik egyszerűsítve annyira, hogy a tapasztalt felhasználók számára ez szinte fájdalom, de ne hagyja, hogy ez bolondozzon. Az extrém egyszerűség maszkja mögött egy nagyon hatékony szolgáltatás rejlik, egy nagy bónuszmal … a tényleges emberek mindig segítenek.

Mielőtt elkezdenénk kezdeni a Hosted szolgáltatást, itt egy rövid áttekintés arról, hogy mi és mit nem tartalmaz:

  • Az Envato Hosted csomagban: Havi 16 USD (telepítésenként) ingyen tartalmaz egy prémium WordPress témát (természetesen javasoljuk a népszerű és erőteljes Total WordPress témát, de rengeteg terv közül lehet választani), ingyenes webhely-migráció, kezelt frissítések és támogatás, 100 ezer látogatás, 5 GB lemezterület, 100 GB sávszélesség, napi biztonsági mentések, biztonság és nagyszerű ügyfélszolgálat
  • Mi nem tartalmazza: A Hosted használatával nincs e-mail platform, nincs többoldalú támogatás, és a domain nevet / SSL-t külön kell megvásárolnia

Bejelentkezés a Hosted-hez

Az Envato házigazdája

Ha szeretné látni a regisztráció teljes folyamatát, nézd meg az Envato blog útmutatót. De ez elég egyértelmű. Csak keressen egy témát, amelyet szeretsz a Themeforest oldalán, és nézd meg, hogy szerepel-e a Hosted. Kattintson a gombra a regisztrációhoz.

Ebben a bejegyzésben feltételezzük, hogy ezt a részt egyedül tudja kezelni, és áttekinti az Envato Hosted minőségét.

Az Envato Hosted első lépései

Az irányítópult annyira egyszerűsített, hogy szinte problematikus, mivel az első dolog, amit észrevesz egy alap felhasználói felület, és azzal a ténygel, hogy nem engedik meg, hogy a domain mellett bármit is megváltoztassanak, téves ötleteket adhatnak a szolgáltatásról.

Envato házigazda lehetővé teszi a saját domain használatát de eltekintve attól, hogy nem tudja feltölteni a saját adatbázisát, akkor semmilyen levelezőszolgáltatása nem lesz, kivéve a Google Apps konfigurálását, és a fájlkezelő hiánya miatt nem tud kezelni a fájlokat. Olyan, mint a Godaddy WordPress szolgáltatás, de mégis egyszerűbb.

A DNS-beállítások lehetővé teszik az összes kapcsolódó feladat kezelését abban az esetben, ha a tartományt az Envato-on tárolják. Mint már említettem, ennek a szolgáltatásnak az egyik jó dolog az, hogy lehetővé teszik a saját domain használatát, és segít a megfelelő konfigurálásban. A szolgáltatásnak SFTP hozzáférési és biztonsági mentési beállításai is vannak.

A domain regisztráció meglehetősen egyszerű, és lehetővé teszi az első lépések könnyű elvégzését. Az Envato Hosted szolgáltatás úgy tűnik elsősorban az új felhasználók felé és különösen azok, akik terveznek témákat és pluginokat vásárolni az Envato-tól, így a folyamat optimalizálva van egy új domain regisztrálásához és a új WordPress telepítési beállítás nem sokkal később.

Ellenőrizheti a statisztikákat ezen a könnyen elérhető statisztikai oldalon, amely megadja a terv által megengedett pontos számokat. Legfeljebb 10 000 lemezes kvóta esetén 5 GB / 16 USD terv. Ez nem olcsó, ezért vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás is valóban elég drága.

De szeretném áttelepíteni a jelenlegi webhelyem

Ha már van weboldala, akkor az Envato Hosted egyszerűvé teszi az életét a migráció teljesen ingyenes ezen a szolgáltatónál csak meg kell kérnie az áttérést a jelenlegi WordPress bejelentkezési adattal.

Miután megadta az összes információt a támogatási oldalra, és a webhely bonyolultságától függően néha 1 órától 10-ig kell várnia. Csak vegye figyelembe ezt a szolgáltatás nem automatikus, és emberi részvételre van szükségük így lehet, hogy ez nem a legjobb alternatíva azok számára, akik tudják, hogyan kell áttérni, és maguk szeretnék megtenni ez itt egyszerűen nem lehetséges.

Ugyanez a probléma merül fel az e-mailekkel, ha az Envato-val kezeli a domaint, akkor semmilyen levelezőszolgáltatás nem létezik. Ezek lehetővé teszik az MX bejegyzések konfigurálását a Google Apps szolgáltatásokhoz, de hatóköre rendkívül korlátozott. Azoknak a felhasználóknak, akik a webhelyükre egyedi e-mailekre támaszkodnak, sokkal szerencsésebb szerencse lesz.

A migráció befejezése után …

Amint webhelye készen áll a sziklára, akkor a domainjét a szolgáltatáshoz kapcsolódó CNAME-ra mutathatja. Fontos megjegyezni, hogy az Envato nem rendelkezik megfelelő módon az ideiglenes domain megjelenítésével, amelyet egy CNAME-hez kell használni, abban az esetben, ha egyéni domainjét szeretné használni, és a bejelentkezéshez meg kell tudnia, hogy mi ez. a WP-Admin felé. A routing aldomain ezután CNAME-ként mutatható ki az eredeti aldomainhez. Az útválasztási aldomaineket használják szolgáltatásuk dinamikus kiegyensúlyozására, tehát légy tudatában ne használjon IP-ket a domain hozzárendelésekor.

Miután a webhely befejezte az áttelepítést, egy a Üdvözlő üzenet és egy rövid felmérés. Kicsit zavaró az ízlésem szerint, de könnyen elkerülhető, és az Envato megkérdezi, hogy milyen webhely, típus és üzleti típusú. Amint ez megtörtént, a webhely készen áll a morgódásra.

Technikai támogatás: A szolgáltatás szíve

A webhely telepítésének vagy áttelepítésének és az internetes felállításának szükségessé válik semmilyen cselekedet nincs az ön részéről mert a cuccok túlnyomó részét technikai támogatás útján kezelik. A szolgáltatás teljes körű és teljes körű felügyelete alatt áll, gondoskodnak a teljesítményről, az adatbázisokról, a biztonságról és a WordPress-rel kapcsolatos mindenről, így nem kell egyetlen fájlt szerkesztenie, sem az adatbázisban dolgoznia, vagy felhasználókat és engedélyeket hozzárendelnie. Bár ez az csodálatos hír a nem technikai tömeg számára az énhez hasonló emberek csalódhatnak ettől. Vegye figyelembe ezt elveszíti a képességeit a problémák és a szerveroldali szolgáltatások saját kezűleg történő kezelése. Ez a szolgáltatás valóban menedzselt.

A technikai támogatás a szolgáltatás központja. Mivel a felhasználói felület rendkívül korlátozott, és nincs semmi, amit a legtöbb esetben meg tudnál csinálni, a szolgáltatásnak szüksége lesz rendkívül jó technikai támogatás ha sikerrel akar járni, és úgy tűnik, úgy teszik Nincsenek panaszaim ennek a kölcsönhatásnak. Nem csak az összes kérdésemre válaszoltak, hanem rendkívüli is átlátszó a szolgáltatási korlátozásokról, és ez nem olyan, amit más szolgáltatásoknál látni fog. Természetesen is válaszolnak. Ha látják, hogy technikai ember vagy, részletesen elmagyarázzák, miért vannak ilyen korlátozások.

Nem számít, mennyire jó egy felhasználói felület panel, vagy hogy mennyire hűvös az új automatikus telepítés. Ha a műszaki támogatási szolgáltatás nem jó, akkor a szolgáltatás elég haszontalanná válhat, különösen akkor, ha leginkább van rá szüksége. Úgy tűnik, hogy ez nem az Envato Hosted esetében.

Teljesítmény

Ennek ellenére, ha a teljesítmény sem jó, a technikai támogatás önmagában nem lesz képes egyensúlyba hozni a szolgáltatást. Ez egy jó pont az Envato kapcsán is, mivel teljesítménye meglehetősen jó.

Az első alkalom a byte-ra kiemelkedő, és a webhely általában nagyon gyorsan betöltődik.

Mint láthatja, a webszervernek csak 70 ms-ot kellett válaszolnia, összesen 216 ms-os FTTB-vel, azaz rendkívül jó összességében.

A weboldal Svédországból történő betöltése is nagyon jó eredményt nyújt.

Másrészről Ausztráliából történő betöltése nem jó ötlet, és úgy tűnik, hogy a szolgáltatás leginkább Észak-Amerikából és Európából származik.

Amint megvizsgáltam a fejlécet, egyértelműen láthatja, hogy nginx-et használnak háttérként a Gyorsítótár szerkezete igen dinamikus útválasztás ha valami nem sikerül. Ez jó, mert webhelye online marad, bármi is legyen. Ha olyan útválasztási struktúrát használ, amely dinamikusan elosztja az Ön webhelyét egy másik hálózatra anélkül, hogy aggódnia kellene, akkor ezt figyelembe kell venni, amikor ilyen szolgáltatást kap.

Amit tetszett

Az Envato által üzemeltetett szolgáltatás teljesen kezdőbarát, plusz kap egy ingyenes témát (mint például a Total), amikor regisztrál. Nem kell tennie semmit a webhely felállításához, mivel szinte mindent műszaki támogatási jegy útján kezelnek. Hasonlóképpen, A technikai támogatás rendkívül barátságos és hajlandó segíteni az út minden lépésében. Érzem azt a szeretetét, amelyet a műszaki személyzet a szolgálat iránt szenvednek, és mindent megtesznek, hogy segítsenek. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha valami különlegesre van szüksége, ott lesznek, hogy segítsenek. Ha Ön egyike azoknak a srácoknak / lányoknak, akik szeretik a jó műszaki támogatást, és nem akarnak magukkal technikai tudnivalókkal foglalkozni, az Envato Hosted tökéletes.

Amit nem tetszett

A felhasználói felület rossz megvalósítása és a lehetőségek hiánya miatt ez a szolgáltatás még rosszabbnak érzi magát, mint a GoDaddy által kezelt WordPress fejlett fejlesztőknek és a techie-felhasználóknak. A magas ár egy másik kérdés, mivel az összes útválasztási / dinamikus felépítés és az extra tech támogatás nem olcsó. 16 dollárt kell fizetnie egy ilyen kis tárhelyért nem jó a nagy webhelyek számára akár a méretnövelés költségekbe fog kerülni nagyon.

Csomagolás fel

Ha techie srác / lány vagy haladó fejlesztő, akkor nem fogja kedvelni az Envato Hosted szolgáltatást, mivel az a szaktudása haszontalanná válik, ha nem tud maga mást csinálni, ráadásul minden változást meg kell várnia technikai támogatásként. minden lépésben segíteni kell. Az Envato Hosted egy szolgáltatás, amely még fejlesztés alatt áll, és hajlandóak új funkciókat hozzáadni. Elfogadják a fejlesztendő dolgokra vonatkozó valamennyi kritikát, és rendkívül barátságos módon viselkednek az ügyfelekkel szemben, így valójában különös érzést éreznek velük.

Az ilyen jó technikai támogatás szinte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eladják szolgáltatásaikat. Könnyen látom, hogy egy új fejlesztő új webhellyel rendelkezik, és nem akarja foglalkozni a bővítményekkel / témák telepítésével, ebben az esetben az Envato Hosted ideális szolgáltatás. Otthon érezheti magát, tudván, hogy a valódi emberek gondoskodnak arról, hogy webhelye úgy működjön, ahogy kellene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map