Amelia bővítmény áttekintése: Könnyű találkozófoglalás a WordPress-hez

Amelia bővítmény áttekintése: Könnyű találkozófoglalás a WordPress-hez

Nem minden WordPress foglalási plugin-t használnak. Néhányukban hiányzik a hatékony kinevezési művelet végrehajtásához szükséges szolgáltatások, míg mások réginak és elavulttá válnak. Nem akarsz egyet, de úgy tűnik, hogy a Amelia foglalás plugin biztosítani akarja, hogy minden felhasználó elégedett legyen mind a funkcionalitással, mind a stíluslal.


Ebben az Amelia foglalási bővítmény áttekintésében a legjobb tulajdonságairól beszélünk, miért gondoljuk miért ez az egyik legjobb elérhető találkozófoglalási WordPress-bővítmény, és hogy ez milyen testreszabható foglalási motor sokféle vállalkozás számára.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK AMELIÁRÓL

Mi különbözteti meg az Amelia foglalási motort??

Az Amelia vállalati szintű foglalási bővítménynek tekinthető. Ezért az egész csapat be tud jelentkezni a motorba, és kezeli a beérkező találkozókat. Ez egy meglehetősen könnyű rendszer, mégis kap egy teljes eszközkészletet a szolgáltatások, a helyszínek, az ügyfelek és a fizetések kezelésére..

Mindez a WordPress irányítópulton keresztül történik, ahol az Amelia összes beállítása és eszköze egyetlen elegáns felhasználói felületen van összevonva.

Tehát, ha azzal érvelnék a két dolgot, amely az Amelia foglalási motorját kiemeli, azt mondanám: a háttér és az elülső felület. Már kicsit beszéltünk a háttérről, de fontos felismerni, hogy a foglalások miként zajlanak a pluginon.

Először is, az Amelia foglalási plugin testreszabható számos iparághoz. például egy jogi tanácsadónak nem lenne probléma egy nagy teljesítményű modul elkészítése új ügyfelek bevonására.

Itt található néhány olyan vállalkozás, amelyekről ismert, hogy megszerezik az Amelia pluginot:

 • Gyógyfürdők és szalonok
 • Tornatermek és személyi edzők
 • Javító központok
 • Magánklinikák
 • Szépségszalonok
 • Pszichológusok
 • Az idegenforgalom
 • Bármely típusú orvos
 • Sok más

Amelia Booking Plugin áttekintés: Demók

És ez nagyszerű Amelia-ban. Először megragad egy sablont, és hozzáadja a foglalási motorhoz szükséges mezőket. Ezután módosíthatja a márkát a jelenlegi témájához, anélkül, hogy a modult saját magának kellene kódolnia. Ez egy lépésről lépésre foglaló varázsló, amely a lehető legkevesebb zavart okozva vezeti az ügyfeleket a kinevezési folyamaton.

A legjobb tulajdonságok az Amelia-tól

Az Amelia foglalási bővítménnyel testreszabhatja a foglalási motort saját vállalkozása számára, és integrálhatja az ügyfelek fizetési rendszerét, hogy azonnal pénzt küldjön Önnek. Ezen túlmenően rengeteg információ található a háttérről, hogy megnézze, hány találkozón ment keresztül, és mit kell kezelnie.

Mi mást várhat el Amelia-tól??

Több alkalmazott, munkaórák és helyek

Az Amelia motor meglehetősen rugalmas az Ön óráival és alkalmazottaival. Például lehetővé teszi több alkalmazottnál történő foglalást. A plugin lehetőséget kínál több szolgáltatás eladására vagy kategóriákra bontására.

Én is élvezem az üzleti hely jellemzőit, ami azt jelenti, hogy egy edzőteremben az ügyfélhez legközelebb eső hely alapján tudna gyűjteni a találkozókat..

Egy egyszerű kezelhető naptár

A naptár megtekinthető az előlapon és a háttéren. Használja a beállításokat a szűrők megtekintéséhez és megjelenítéséhez a személyzet, a helyek és a szolgáltatások alapján. Ezen felül az Amelia közös naptár nézetet tartalmaz különféle nézetek, például havi vagy napi nézetek feltárására.

Amelia közös naptár

Foglalási felület a Keresőeszközökkel

Az Amelia keresősávot biztosít, amely sok foglalási weboldalon normává vált. Ilyen módon a felhasználó beírhat néhány kulcsszót, amelyek megfelelnek a keresési beállításoknak. Ezt követően a foglalási motor eldönti, mely eredmények a leginkább relevánsak az ügyfél számára.

Amelia Foglalás-bővítmény áttekintése: Foglalási felület a Keresőeszközökkel

Nagyszerű példa erre az edzőteremben tartózkodó személyi edző. Lehet, hogy az adott tornateremben tucatnyi oktató dolgozik az alkalmazottakon, de én személy szerint csak kettőt szeretem az edzésemre. Ezért azt mondanám a foglalási motornak, hogy azt akarom, hogy John legyen az edzője egy bizonyos időpontban.

Az Amelia foglalási bővítmény ezután megadja az összes rendelkezésre álló időt John számára ezen a napon.

Szolgáltatások és kategóriák katalógusa

A szolgáltatásokat gyakran speciális kategóriákra bontják. Például egy jóga edzőteremben mindenféle osztály található, amelyek közül néhány nem minden vásárló számára megfelelő. Tehát van egy gyönyörű rács alapú galéria, amely bemutatja ezeket a szolgáltatásokat. Ez egy rövid kóddal működik, így a galéria bárhol elhelyezhető a webhelyén.

Az Amelia Foglalás beépülő moduljának áttekintése: Szolgáltatások és kategóriák katalógusa

Kombinálja ezt a lépésről lépésre történő varázslóval és a keresősávval, és az Amelia csodálatos felhasználói felületet biztosít.

Mennyibe kerül?

Az Az Amelia foglalási bővítményt a TMS bővítmények értékesítik. Az egyedi webhelylicenc (2019. májusától) 59 000 dollár évente egyetlen webhelyen, ami hihetetlen áron jár egy ilyen hatalmas találkozó-bővítményért. Ez a licenc egyetlen webhelyen használható – függetlenül attól, hogy a saját webhely vagy az ügyfél webhelye. Ez hozzáférést biztosít a plugin összes fantasztikus, hatékony szolgáltatásához a végfelhasználók foglalására és a díjak kiszámítására (azzal a kivétellel, hogy a webhely korlátozott területei vannak, például amikor a felhasználóknak először fizetniük kell) előtt a foglalási űrlap elérése).

Tehát, mint láthatja, az ár meglehetősen ésszerű. Ez magában foglalja egy teljes éves ügyfélszolgálatot is, ami véleményünket megéri.

Mint minden CodeCanyon plugin esetében, nincs szükség a támogatás kiterjesztésére. Az 59 USD-es díj egyszeri fizetés, amely a plugin-t frissítésekkel egészíti ki.

Ügyfélszolgálat az Amelia Developers-től

Az Amelia Foglalás beépülő moduljának áttekintése: Támogatás

Az Amelia ügyfélszolgálatát a TMS-Plugins biztosítja, akik ismertek az érzékeny és hasznos válaszokkal. Ez elengedhetetlen, ha vállalkozása egy foglalási motorra támaszkodik, hogy az ügyfelek az ajtódon jussanak be.

Mint az árazási szakaszban említésre került, az Amelia felhasználók hat hónapon keresztül támogatást kapnak szokásos licenc alapján. Meghosszabbíthatja ezt a támogatást 12 hónapra, és folyósíthatja a fizetést, ha még ennél is többet szeretne.

A TMS-plugins rendelkezik a jegyrendszer a saját webhelyén, így közvetlenül kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal. A tapasztalatom alapján a támogató csapat nagyon érzékeny és jól ismeri ezt a konkrét bővítményt.

Örülök az is, hogy a megjegyzéseket a fejlesztők válaszai töltik meg. Ez nagyszerű az összes előzetes eladási kérdésnél. Összességében úgy tűnik, hogy az Ameliaért fizetendő problémának nem kell lennie az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel során.

Kinek fontolnia kell az Amelia foglalási / kinevezési bővítményt?

Azt állítanám, hogy ha vállalkozása számára foglalási vagy megbeszélési motorra van szüksége, akkor tekintse meg Amelia egyikét az első számú lehetőség közül. Kockázatos egy ingyenes bővítmény telepítése, és megpróbálhatja az egész vállalkozást körülötte futtatni. Nincs garancia a minőségi támogatásra, és ki tudja, ha a plugin két év múlva meg fog jelenni?

Az Amelia segítségével kiváló támogató csoportot kap, sok funkcióval rendelkező foglalási motort és testreszabási lehetőségeket, amelyek szükségesek a foglalási eszköz illesztéséhez a jelenlegi webhelyhez..

Ezen felül a plugin számos vállalkozás és iparággal működik, például orvosok, tornatermek és szalonok. Tehát próbálja ki Amelia-t, hogy ellenőrizze a bemutatókat, mielőtt vásárolna.

Tudjon meg többet az Amelia-ról

Ha bármilyen kérdése van az Amelia foglalási plugin véleményével kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Vagy ha már használta a bővítményt, és meg szeretne osztani, szeretnénk tudni, hogy mit gondol erről a nagyszerű foglalási bővítményről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map