Affiliate WP – A legjobb affiliate marketing bővítmény a WordPress számára

Az Affiliate WP egy vadonatúj affiliate marketing plugin, amely segít növelni a forgalmat és további értékesítéseket generálni az Ön webhelyén. A bővítményt Pippin Williamson, a Pippins Plugins és Andrew Munro fejlesztette ki Sumobi. Pippin ismert rendkívül népszerű Easy Digital Downloads pluginjával, amelyet Andrew az Add Ons fejlesztésére is kifejlesztett..


Ebben a cikkben szeretném bemutatni, hogyan működik az Affiliate WP, és mit tud tenni az Ön és az Ön weboldala számára.

Affiliate WP használata

Az Affiliate WP-t úgy tervezték, hogy együttműködjön a népszerű tagsággal és az e-kereskedelem WordPress bővítményeivel. Az Affiliate WP jelenleg a következő tagsági és e-kereskedelem bővítményeket támogatja:

Meg kell nyitnia az integrációs területet a beépülő modul beállításainak oldalon, és engedélyeznie kell a megfelelő beépülő modult, amelyet integrálni szeretne.

Kapcsolódó WP-integrációk

A beállítások területén összesen hét oldal található: Áttekintés, Leányvállalatok, Hivatkozások, Látogatások, Jelentések, Eszközök és Beállítások.

Partnerprogram WP menü

Az áttekintő oldalon megjelenik a fizetett és nem fizetett áttétel és a bevételek összefoglalása. Ezenkívül megjeleníti a legutóbbi áttételeket, a közelmúltbeli áttételi látogatásokat és a feliratkozáshoz legutóbbi kapcsolt vállalkozásokat.

A WP áttekintő képernyője

Új leányvállalatok felvétele egyszerű. Ezt manuálisan is megteheti az adminisztrációs területen. Csak annyit kell tennie, hogy meg kell határoznia a felhasználót, a jutalék mértékét és a fizetési e-mail címet. A felhasználónak már léteznie kell az adatbázisában, hogy ilyen módon leányvállalatként felvegye őket. Ha még nem rendelkezik fiókkal az Ön webhelyén, akkor ezt manuálisan kell megtennie a WordPress Felhasználók szakaszán.

Új partner hozzáadása

Amikor az Affiliate WP aktiválva van, létrehoz egy új oldalt a webhelyén „Társult terület”, És kitölti az oldalt a rövid kóddal [affiliate_area]. Ha engedélyezve van a kapcsolt vállalkozás regisztrációja, akkor a társult területen megjelenik egy regisztrációs oldal az új társult vállalkozások számára. Mint láthatja, ugyanazokat az információkat kéri, mint amit egy szokásos WordPress regisztrációs űrlap kérne.

Regisztráljon új társult fiókot

A társult regisztrációkat engedélyezheti az Affiliate WP egyéb beállítások területén. A beépülő modul lehetővé teszi, hogy e-mailben értesítést kapjon az új alkalmazásokról, és tartsa vissza az alkalmazásokat, amíg manuálisan jóvá nem hagyja őket. Ezen az oldalon az áttételhez kapcsolódó további beállítások is megtalálhatók.

A WP egyéb beállításai

A társult terület felsorolja az összes fizetett és nem fizetett átirányítást és bevételt, látogatást és konverziót. A leányvállalat konverziós aránya is fel van sorolva.

Az affiliate terület

A leányvállalatokat értesíthetjük, ha új áttételt készítenek. Az Affiliate WP lehetővé teszi a kapcsolt vállalkozások számára, hogy jutalékot szerezzenek azáltal, hogy a látogatókat a webhely bármely részére irányítják. Csak annyit kell tennie, hogy beírja az URL-t, majd kattintson a „URL létrehozása” gombra. Ennek ösztönöznie kell a leányvállalatokat, hogy a webhely további területeire mutatkozzanak.

Partnerterület-hivatkozási lehetőségek

Az adminisztrátor területen megtekintheti az összes leányvállalat listáját. Felsorolja a jövedelmeiket, a jutalék mértékét, az áttétel számát és az általuk generált látogatásokat. Az adatok bármilyen oszlop szerint rendezhetők, amely megkönnyíti a legjobban teljesítő és legrosszabb teljesítményű leányvállalatok gyors megtekintését.

Leányvállalatok listája

Az összes áttétel megjelenik az áttétel oldal listájában. Az eredményeket kiszűrheti a fizetett, nem fizetett, függőben lévő és elutasított hivatkozások megjelenítésére. Az adatokat dátum szerint is szűrhetjük. A hivatkozások moderálhatók a műveleti oszlop segítségével. Elutasíthatja az áttételeket, megjelölheti azokat fizetettként és elfogadhatja a befizetést.

Kapcsolódó WP ajánlások

A látogatások oldal egy praktikus módja annak, hogy megnézhesse, honnan jön a forgalom. Megmutatja azt az oldalt, amelyen a látogató megérkezett, és a hivatkozó URL-t. Azt is megmutatja, hogy a partner, aki a látogatót irányította. Megjelenik az idő és a dátum, az áttétel azonosítója és az IP. Van egy oszlop, amely kiemeli, hogy a látogatás generált-e áttételt (azaz eladást).

Társult WP látogatások

A jelentések oldalon az utalásokról és a látogatásokról készíthetnek jelentéseket. A fontos adatok a jelentés tetején jelennek meg, az alább látható grafikon segítségével. Az adatokat számos időrendre szűrhetjük, például ma, tegnap, ebben a hónapban, a múlt hónapban és az idén. Megadhat egy egyedi ütemtervet is.

Kapcsolódó WP jelentések

Az összes hivatkozási információ exportálható CSV-fájlba. Az adatokat kiszűrhetjük egyes kapcsolt vállalkozásokra és dátumokra. Az adatokat korlátozhatja a fizetett, nem fizetett, függőben lévő vagy elutasított hivatkozásokra is. A bővítmény beállításait ezen a területen is lehet importálni és exportálni. A következő lap lehetővé teszi egy adott társult vállalkozás statisztikáinak átszámolását, míg az utolsó lap lehetővé teszi az adatok áttelepítését a Leányvállalatok Pro WordPress plugin.

A WP Eszközök társítása

Az integrációkat és a különféle lapokat már korábban említettem. Az egyetlen olyan beállítási terület, amelyet még nem tárgyaltam, az Általános beállítások. Ezen az oldalon megadhatja a licencszámát. A licencszám nem szükséges a plugin működéséhez, bár automatikus plug-in frissítéseket és integrált támogatást kell kapnia.

Az Ön kapcsolt területéhez használt oldalak, valamint a szerződési feltételek meghatározhatók az Általános beállításokban is. Megadhatja a referencia URL-ekhez használt változót és az alapértelmezett jutalékarányt is. A valutabeállítások szintén meghatározottak ezen a területen.

A WP Általános beállításai

Add Ons

A fejlesztői engedély jogosultjai hozzáférhetnek minden Affiliate WP Add On-hoz. Az Add On-ok PayPal adaptív fizetések és Látogató országnaplók folyamatban vannak, de jelenleg csak az elérhető On-alapú társulási díjak állnak rendelkezésre.

Ahogy a neve is sugallja, a többszintű társult kamatlábak lehetővé teszik, hogy automatikusan növelje a leányvállalatok által fizetett jutalékot, mivel több eladást generál az Ön számára. Például növelheti a jutalék mértékét 20% -ról 25% -ra, ha ötven eladást generál, és 30% -ra növelheti, ha száz eladást generál..

Az ilyen rendszert a vállalatok gyakran használják a legjobban kereső leányvállalatok odaítélésére.

Társult WP többszintű társult kamatlábak

Árazás

Az Affiliate WP tisztességes és nagyon versenyképes árképzési struktúrával rendelkezik. A személyes licit 49 dollár áron csökken, és lehetővé teszi az Affiliate WP használatát egy webhelyen. Az üzleti licenc 99 dollárba kerül, és lehetővé teszi a plugin három webhelyen történő használatát. A fejlesztői licenc 199 dollár áron csökken, és lehetővé teszi a plugin korlátlan számú webhelyen történő használatát. Ez a licenc az összes Affiliate WP Add On használatát is lehetővé teszi.

Társult WP árképzés

Minden licenchez egyéves frissítések és támogatás tartozik. Az engedélyek megújíthatók 40% -os engedménnyel az eredeti ár felett, és visszatérítési politikájuk lehetővé teszi a teljes visszatérítés igénylését a vásárlástól számított 30 napon belül, ha nem elégedett azzal, amit a plugin tehet..

Áttekintés

Az Affiliate WP nagyszerű módja az affiliate funkciók webhelyre történő integrálásának, ha pénzt keres egy online áruházon vagy tagsági webhelyen keresztül. A bővítmény natív módon működik az összes WordPress gyorsítótárazási bővítménnyel, és készen áll a fordításra is, így nem várom el, hogy a beépülő modul vagy a vele ellentmondó téma legyen. Korlátlan számú leányvállalatot is támogat, és kiterjedt dokumentáció áll rendelkezésre a plugin használatához.

A plugin telepítése után elkezdheti a társult program reklámozását, és felépítheti a leányvállalatok seregét, amely népszerűsíti az Ön termékeit és szolgáltatásait.

Kb. Egy órát teszteltem a plugint, és lenyűgöztem, mit tud tenni. A Pippin valóban szenvedélyes a WordPress iránt, és keményen dolgozik olyan gyakorlati WordPress megoldások kifejlesztésén, mint az Easy Digital Downloads, a Better Recent Posts Widget Pro és az Easy Content Types. Az a lelkesedés, amelyet más pluginjaihoz mutatott, jó jelzés arra, hogy Pippin és Andrew a következő évben további funkciókat fog hozzáadni az Affiliate WP-hez..

Ha többet szeretne tudni a pluginról, látogasson el az Affiliate WP webhelyre.

Köszönöm,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map