Adjon hozzá munkalehetőségeket a WordPress webhelyhez a WP Job Manager segítségével

Adjon hozzá munkalehetőségeket a WordPress webhelyhez a WP Job Manager segítségével

Ha egy adott rést körülvevő webhelyet működtet, akkor van esély arra, hogy fontolóra veszi valamilyen munkalap létrehozását a közösség számára.


Egyes webhelyek nagyon kivételes munkalemezeket működtetnek. Ha követni szeretné őket, néhány különféle lehetőség közül választhat.

Vannak prémium témák és plug-inek, amelyeket kifejezetten a WordPress számára fejlesztettek ki, amelyek lehetővé teszik teljesen automatizált munkalapok létrehozását, valamint olyan plug-inek, amelyek lehetővé teszik, hogy a munkadeszka funkcionalitását hozzáadják a meglévő webhelyhez (bár általában megkívánják, hogy magad tartsa karban)..

Vessen egy pillantást ezekre a bővítményekre.

A WP Job Manager WordPress bővítmény

WP Job Manager egy ingyenes WordPress beépülő modul, amely lehetővé teszi egy egyszerű Munkajelző tábla létrehozását, hogy közvetlenül a rendszergazdai irányítópulton vagy egy állásbeadási űrlapon keresztül elküldje és kezeli a munkaköltségeket..

A beépülő modul lehetővé teszi az összes feladat manuális hozzáadását, valamint lehetővé teszi a regisztrált felhasználók számára, hogy feladatok listáját tegyék közzé. Ezenkívül prémium kiegészítőket is vásárolhat, amelyek növelik funkcionalitását, lehetővé téve a fizetős listákat és riasztásokat, valamint számos más lehetőséget.

Az útból történő bevezetésével menjünk át a WP Job Manager webhely felállításának és futtatásának lépésein.

1. Telepítse és konfigurálja a WP Job Manager alkalmazást

Amint a plugin telepítve van és aktiválva van, megkezdhetjük annak konfigurálását az Ön munkaállvány-igényeihez. A plugin beállítások szakasza viszonylag minimalista. Két részre bontható: Állásajánlatok és álláshirdetések.

A Munkalehetőségek alapvető információkat nyújtanak arról, hogyan jelennek meg a munkahelyek az Ön webhelyén:

Beállítások - Állásajánlatok

Az Állásküldés diktálja, hogyan kell benyújtani a feladatokat, és hogy ehhez szükség van-e felhasználói fiókra az Ön webhelyén:

Beállítások - Munka benyújtása

2. Hozzon létre munkakategóriákat

Munka kategóriák

A munkákat igényeinek függvényében kategóriákra lehet osztani.

A munkalehetőségi kategóriákat ugyanolyan könnyű létrehozni, mint egy normál blogbejegyzés kategóriát. Ezt az irányítópult új Munkalehetőségek szakaszában, a Munka kategóriák menüpont.

Az egyes kategóriák tartalmaznak egy nevet, URL-címkékkel és leírással. A postai kategóriákhoz hasonlóan ezek közül annyi is létrehozható, amennyit csak akar.

3. Hozzon létre munka típusokat

Munka típusok

A telepítés során többféle munkafajtát hoztak létre.

A feladat típusok meghatározzák, hogy a feladat-felvétel teljes munkaidőben, részmunkaidőben vagy a rendelkezésre álló egyéb lehetőségek valamelyikében szerepel-e. Mint a Munkakategóriák esetében, további típusokat is létrehozhat, amikor szüksége van rájuk.

4. Hozzon létre egy új feladatlistát az irányítópulton

Új álláslista

Most, hogy megvan a munkaállvány alapkonfigurációja, itt az ideje elkészíteni az első Munkalapot. Ez a folyamat nagyon hasonlít egy új üzenet vagy oldal létrehozására. Írja be a címet, a munka tartalmát, és kategorizálja a listát. Ezen a ponton kiválaszthatja a feladatlista típusát is.

Egy nagy különbség van az ablak és a szokásos blogbejegyzés adminisztrációs terület között. A … val Új álláslista hozzászólás kap egy további panelt, amely tartalmaz különféle Munkalehetőségi adatok.

Munkalehetőségi adatok

Ezek az adatmezők lehetőséget adnak további részletek hozzáadására az egyes állások listájához. Ezek az extra mezők tartalmazzák munkahely, céginformáció, Állás lejárta és az a képesség, hogy megjelölje a helyet kitöltött állapotban.

5. Hozzon létre egy új feladatlistát a beküldési űrlap segítségével

Beadványlap

Ha úgy dönt, hogy engedélyezi a felhasználók számára, hogy álláshirdetéseket nyújtsanak be, akkor létre kell hoznia egy álláshirdetési űrlapot.

A plugin egyszerűvé teszi a munkák benyújtását. A benyújtási űrlap létrehozásához létre kell hoznia egy új oldalt a webhelyén, és hozzá kell adnia a következő rövid kódot:

[Submit_job_form]

Ez az oldalt beküldési űrlapmá alakítja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a feladatra vonatkozó összes információt hozzáadják. A pályázat benyújtásával azonban nem állíthatja be a lejárati dátumot.

Miután kitöltötte az űrlapot, előzetesen megnézheti, hogyan fog kinézni az oldalon. Ha elégedett a megadott információkkal, befejezheti a benyújtási eljárást, és közzéteheti a munkaköltség-felvételt a munkaügyi testületben.

6. A munkaleírások megjelenítése

Állásajánlatok

Annak érdekében, hogy a munkahely-felsorolások megjelenjenek a webhelyén, egyszerűen hozzá kell adnia egy rövid kódot egy oldalhoz, ugyanúgy, mint a pályázati űrlapot..

Az összes nyitott pozíció teljes listájának létrehozásához szükséges rövidítő kód:

[Munkahely]

További rövidkód-lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére, amelyek lehetővé teszik, hogy a feladatlistáját meghatározott módon kiszűrje.

Például van egy rövid kód opció, amely lehetővé teszi a megjelenített feladatkategória meghatározását. Ezzel a szűrővel több oldalt is létrehozhat a webhelyén, mindegyik saját munkakör-listával rendelkezik.

A feladatlisták szűréséhez elérhető rövid kódokról további részleteket a plugin dokumentációs wikiben talál.

A Munka Irányítópultja

A benyújtási űrlaphoz és a munkalehetőségekhez hasonlóan egy egyszerű egyszerű kóddal is létrehozhat egy felhasználói irányítópult-oldalt a felhasználók számára:

[Job_dashboard]

Ez az oldal lehetővé teszi a bejelentkezett felhasználók számára az összes olyan feladat megtekintését, amelyet az Ön webhelyére írtak.

Ez lehetővé teszi számukra, hogy egyszerűen szerkeszthessék és kezelhessék feladásaikat anélkül, hogy át kellene keresniük a teljes feladatlista-archívumban.

További prémium szolgáltatások

Add Ons

Nagyszerű dolog ebben a bővítményben az, hogy bár ingyenes és számos lehetőséget kínál, kiegészítőket vásárolhat, amelyek növelik annak hasznosságát.

A beépülő modul prémium lehetőségei a fizetős listázás különféle módszereit tartalmazzák. Ez lehetővé teszi annak konfigurálását, hogy a munkafolyamat fizetési igényt kérjen a munka benyújtásához. Ezt a kifizetést PayPal vagy más online fizetési módszer használatával lehet beszerezni, és beállítható úgy, hogy ne kelljen semmilyen információt megadnia az állásajánlatokban, hogy pénzt kereshessen az igazgatótanácsból.

Vannak más prémium kiegészítők is, amelyek növelik az ön munkalapjának használhatóságát. Ezek a foglalkoztatási riasztásoktól a jelentkezési határidőkig változnak, és sokféleképpen segíthetnek abban, hogy az önkéntes táblája kiemelkedjen az alapvető lehetőségektől.

A beépülő modult létrehozó csapat kifejlesztette ezeknek a kiegészítőknek a nagy részét, de vannak olyan lehetőségek, amelyeket harmadik felek hoztak létre.

Határozottan érdemes megvizsgálni, ha pénzt szeretne keresni az ön munkaterületéből, vagy javítani szeretné annak funkcionalitását az olvasók számára.


Noha a piacon rendelkezésre állnak több fejlett lehetőség a munkalapokhoz, ezek elsősorban prémium pluginek vagy témák. Rengeteg nagyszerű WordPress-témát találunk itt a WPExplorer-en (például a Jobify, a JobEngine és a Job Roller, hogy csak néhányat említsünk).

Az WP Job Manager A plugin kiváló módja annak, hogy munkalapot hozzon létre anélkül, hogy alapvetően meg kellene változtatnia a webhelyet. Ha ez egy olyan szolgáltatás, amely hasznosnak bizonyul az olvasók számára, akkor nagyon könnyű továbbfejleszteni és továbbfejleszteni, valamint olcsó a prémium funkciók hozzáadása a.

Fontolgattad-e egy munkabizottság felállítását a webhelyén, vagy használ már? Szeretnénk hallani az alábbi megjegyzésekben az ön munkafórumának létrehozásával kapcsolatos gondolatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map