Adjon hozzá e-mail választási űrlapokat a WordPresshez a Bloom segítségével

A hasznos tartalom létrehozása csak egy része annak, ami miatt a forgalom hétről hétre eljut a blogjába. Egy másik nagy rész a webhely vagy blog megosztása az olvasókkal, hogy visszatérjenek hozzájuk. Az új tartalom vagy termékek megosztásának egyik leghatékonyabb módja a hírlevelnek. Van még egy itt a WPExplorernél (ott van az oldalsávban, ha még nem láttad).


A hírlevelek remek módja annak, hogy új tartalmat osszanak azokkal az olvasókkal, akik egyébként nem látnák a közösségi médiában, mert legyünk őszinték – a tweet és az idővonal-hozzászólás gyorsan eltelik. A hírlevél azonban bármikor felfedezhető, és valószínűleg nem hagyják figyelmen kívül azt, mint egy közösségi média bejegyzését. De most a trükkös rész – hogyan fogja rávenni az embereket, hogy iratkozzanak fel hírlevelére??

A Bloom Email opt-in plugin

virágzás-műszerfal-küldj

A fenti kérdésemre a könnyű válasz egy e-mailes bejelentkezési forma. Valami, amit felpattanhat, meggörbülhet, becsúsztathat, vagy egyszerűen elhelyezhet webhelyén, hogy az olvasók az opciót bekapcsolják. Természetesen létrehozhat egy egyedi opt-in űrlapot, amelyet csak neked készíthet, vagy csinálhatja magad, ha rendelkezik kódolási készséggel. De a legtöbbünk számára a plugin a legjobb és legegyszerűbb út. És itt jön be Bloom.

A Bloom a vadonatúj e-mail opt-in plugin az Elegant Themes agyain keresztül. Szeretjük a Monarch társadalmi plugin-jüket, tehát amikor láttuk, hogy létrehoznak egy e-mail opt-in plugin nagyon izgatottak voltuk, hogy kipróbáljuk. És ez határozottan nem okozott csalódást! A Bloom tele van nagyszerű szolgáltatásokkal és könnyen kezelhető lehetőségekkel, így a WordPress bármely szintű felhasználója létrehozhat egy szép és hatékony választási lehetőséget a webhelyére..

Opt-in űrlap testreszabás

Rengeteg nagyszerű lehetőség van beépítve, amelyek megkönnyítik az opt-in űrlapok létrehozását. Komolyan – az Elegant Themes srácai mindent gondoltak! Hat alapvető opt-in típus közül lehet választani, amelyek segítségével hírlevelekhez való opt-inokat adhat hozzá a WordPress-webhelyhez: előugró ablak, bejelentkezési oldal, postai üzenet, inline, zárolt tartalom és widget. Ezen elrendezések mindegyikénél több mint 100 stílussablon található az induláshoz.

A sablonok nagyszerűek, de ha valóban kezdeni akar vele, akkor megteheti. Minden elem teljes mértékben testreszabható. Használja a beépített színválasztót a tökéletes hexadecimális érték megtalálásához, és töltse fel saját kreatív képeit az opt-in űrlapokra. Még egyéni CSS-t is felvehet, ha igazán szeretne. A Bloom megkönnyíti az egyedi megjelenésű opt-in űrlapok létrehozását.

virágzás-formák

És természetesen a Bloom együttműködik a legnagyobb e-mail marketing szoftver cégekkel, amelyeket a legtöbbünk ismer és szeret. Ide tartoznak a MailChimp, az AWeber, a Constant Contact, a Campaign Monitor, a Mad Mimi, az iContact, a GetResponse, a Sendinblue, a MailPoet, a Feedblitz, az Ontraport és az Infusionsoft. A Bloomot a saját egyedi HTML űrlapjával is használhatja. Tehát elég jól lefedettnek kell lennie, és egy szeletnek kell lennie ahhoz, hogy opt-in űrlapokat adjon a webhelyéhez, függetlenül attól, hogy a hírlevelek létrehozását és kezelését hogyan tervezi!

Opt-in űrlapok megosztott tesztelése

Mi igazán optimalizálja az opt-in formákat? Az A / B osztott tesztelés az egyik legjobb módszer az opt-in formátum létrehozására és tökéletesítésére, a Bloom pedig a beépített képességgel rendelkezik, amely segít a tesztek gyors és egyszerű megosztásában. Miután létrehozta az opt-in űrlapot, rákattinthat a split nyíl ikonra a split test beállításához.

Bloom A / B split tesztelése

Ha rákattint az „Add Variant Button” gombra, a Bloom meg fogja másolni a jelenlegi bejelentkezési lehetőséget, így megváltoztathatja a feliratkozáshoz szükséges opt-in elemeket. Ha kész, mentse el a változatot, és térjen vissza az opt-in fő képernyőjére. Kattintson a „Tesztelés indítása” gombra, amikor készen áll a kezdésre, és a Bloom kiszolgálja az egyes engedélyeket a látogatók számára, és nyomon követi benyomásaikat és konverzióikat. Miután megtudta, melyik opt-in működik jobban, befejezheti a tesztet, kiválaszthatja a nyertest és törölheti vagy deaktiválhatja az elveszett opciót.

Könnyű hírlevélkezelés

A Bloom másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a plugin nyomon követi az összes e-mail fiókot és hírlevelek listáját, amelyeket hozzáad az opciókhoz. Ez lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt láthassa, hogyan nőtt az e-mail listáid a Bloom hozzáadása óta.

Bloom: E-mail fiókkezelés

Opt-in statisztika

Miután beállított egy pár űrlapot, nyomon követheti azok teljesítményét a statisztikák lapon. Láthatja az összes konverzió, az összes előfizető és a növekedés gyors összegzését (az előfizetők száma hetente). Van egy összehasonlító táblázat az összes jelenlegi csatlakozásáról, valamint egy grafikon is, amelyet felhasználhat az opt-inok hatékonyságának megjelenítésére..

Bloom: Optin statisztikák

Könnyű importálási és exportálási lehetőségek

Az utolsó szolgáltatás, amelyet szeretnénk megosztani veled, az importálás és exportálás lap. Ha több webhelyet üzemeltet, ez egy remek lehetőség a kéznél. Könnyen exportálhatja a bejelentkezési űrlapokat, hogy később más webhelyekre is importálhassa. Ilyen módon megőrizheti a konzisztens bejelentkezési űrlapokat a webhelyek hálózatán anélkül, hogy újra és újra meg kellene változtatnia a stílus-testreszabási lehetőségeket..

Virágzás: Importálás és exportálás

Most, hogy látta, mi teszi a Bloomot olyan nagyszerűvé, mélyítsünk bele a pluginbe, így láthatjuk, milyen egyszerű (és szórakoztató) a használata!

Rövid útmutató a Bloom Email opt-in WordPress beépülő moduljának használatához

Először úgy kell telepítenie a Bloomot, mint bármely más pluginhez. Ez a fantasztikus prémium plugin megtalálható az Elegant Themes fejlesztői és az egész életen át tartó tagságban, amely mindössze 89 dollárral kezdődik, és hozzáférést biztosít minden témához, pluginhez és erőforráshoz (nagyon sok, ha kérdezel tőlem). Töltse le a ZIP fájlt az Elegáns Témákból. Ezután jelentkezzen be a WordPress webhelyére, és keresse meg a bővítményeket, adjon hozzá új és importálja a Bloom Zip fájlt. A plugin aktiválása után a Bloom jelenik meg az oldalsávban.

Kattintson a Bloom menüpontra, majd az „Optin hozzáadása” gombra.

Bloom: Adj hozzá egy új optinot

Ezután válassza ki az optin stílusát. Hat lehetõséget kell látnia: felbukkanó, beillesztõ, alatta található, inline, zárolt tartalom és widget. A miniatűröknek meg kell érteniük az egyes opciók működését, de ha nem biztos abban, hogy később mindig megváltoztathatja az optin stílusát.

Virágzás: Válassza az Optin stílus lehetőséget

Bloom beállítási lehetőségek

Most, hogy az optin stílusát választotta, ideje elkezdeni a telepítést. Adjon nevet optinjának, és adja hozzá hírlevelét. A MailChimp-et itt használjuk a WPExplorernél, tehát ezt választottam a legördülő menüből. Ezután kattintson a „Fiók hozzáadása” elemre, amely megnyitja a fióknevet és az API-kulcsot.

Bloom: Hírlevél neve és szolgáltatója

Adjon hozzá minden kívánt fióknevet. A legjobb, ha olyan valamit választ, amely megkönnyíti az emlékezésedre a hozzáadott hírlevelek listájának API-jával.

Ki kell töltenie az API-kulcsot a kiválasztott e-mail marketing szolgáltatótól. Könnyen kell megtalálnia, és ha nem tudja, hol kell keresnie, akkor a gyors Google-keresésnek meg kell találnia a választ. De ha olyan MailChimp-t használ, mint mi, csak jelentkezzen be a fiókjába, és kattintson a nevére a jobb felső sarokban. Ezután kattintson a „Fiók” elemre, és az „Extrák” alatt látnia kell az „API kulcsok” beállítást. Ha még nem rendelkezik ilyennel, kattintson a „Kulcs létrehozása” gombra, majd másolja innen az API-kulcsot (és azt hiszem, hogy az API-kulcs megtalálásának folyamata meglehetősen hasonló lesz más szolgáltatókhoz).

Most kijelentkezhet a MailChimp-ből (vagy a kívánt hírlevél-platformról), és visszatérhet a Bloom Telepítés oldalára. Illessze be az API-kulcsot egy kattintással az „Engedélyezés” lehetőséghez. Ellenőrzi az API-kulcsot, és megnyitja az „E-mail lista kiválasztása” lehetőséget. Ha több levelezőlistát hozott létre, akkor az összeset itt láthatja. Válassza ki a listát, majd kattintson a „Tovább” gombra.

Bloom: Adja hozzá az API-kulcsot

Bloom tervezési lehetőségek

Most kiválaszthatja, hogy hogyan fog kinézni az optin forma. Több, mint 100 sablon kezdődik. Rengeteg szín és forma közül választhat, ezért válassza ki a kedvencét, és kattintson a „Tovább” gombra a testreszabáshoz.

Bloom: Optin tervezősablonok

Ez az, ahol Bloom elképesztődik. Rengeteg remek lehetőség van saját egyedi optin forma létrehozására. Adjon hozzá egy egyedi címet és üzenetet, hogy az olvasók megtudják, mi szól a hírleveléhez, és miért kellene feliratkozniuk.

Virágzás: Egyéni szöveg

Ezután adjon hozzá egy egyéni képet, hogy hatást gyakoroljon az optinra, és hogy a látogatók gyorsan feliratkozhassanak. Felveheti a képet alul, a tartalom jobb oldalára vagy bal oldalára (vagy egyáltalán nincs kép – rajtad múlik). A képhez animációt is hozzáadhat, hogy felhívja az emberek figyelmét. És a Bloomnak még beépített jelölőnégyzete is van, így elrejtheti képét mobilján – ez egy nagyszerű módja annak, hogy az optin olvashatóvá váljon kis eszközökön.

Virágzás: Képbeállítások

Amint lefelé gördül, látni fogja az első stílusoptikai lehetőségeket az opt-in használatához. Ebből a szakaszból korlátlan háttérszínek, 80+ Google egyedi betűkészlet, világos vagy sötét szöveg, valamint az engedélyezési stílus és szegély közül választhat. Határtalan kombinációk vannak itt, így valóban létrehozhatja a kívánt megjelenést.

Virágzás: Optin stílus

Következő – űrlap beállítása. Ez magában foglalja azt, hogy hol kívánja a tényleges hírlevélre való feliratkozási űrlapot (jobbra, balra vagy az opt-in tartalma alatt), és azt, hogy milyen információkat szeretne összegyűjteni a látogatóitól, amikor előfizetnek. Testreszabhatja a regisztrációgomb szövegét is úgy, hogy az megegyezzen a többi opt-in tartalommal és funkciókkal.

Bloom: Az űrlap beállítása

Továbbra is vannak formázási lehetőségek. Ezek nagyon hasonlóak az opt-in stílus beállításaihoz, csak ezek vonatkoznak az újonnan hozzáadott hírlevél feliratkozási űrlapra. Ez magában foglalja a több színválasztót és az egyedi űrlapok elrendezési lehetőségeit.

Virágzás: Form Styling

A legutóbb megismerhető opció az űrlap szélére vonatkozik. Ezek a lehetőségek az opt-in tartalom és a hírlevél űrlap közötti szélére vonatkoznak, és mindegyik működik, függetlenül attól, hogy melyik elrendezést választja az űrlap helyére.

Virágzás: Form Edge

A lábléc szöveget az űrlapjához is hozzáteheti, ami jó lehet, ha adatvédelmi irányelvéhez szeretne hozzáfűzni információt vagy linket. Hozzáadhat egyéni sikerüzenetet is – ugyanolyan egyszerű, mint beírni.

Bloom: Lábléc és siker üzenet

És utoljára, de nem utolsósorban, a Bloom magában foglal egy egyedi CSS mezőt is, ahol valóban tetszés szerint egyedivé teheti az opt-in formáját. Ha még nem ismeri a CSS-t, vagy nem bízik benne a kódolási képességeiben, akkor jobb, ha kihagyja ezt a mezőt, vagy bérel fel valakit, aki segít létrehozni egy egyedi kódot, amely felhasználhatja az optin űrlap további formázását (pénztár) Microlancer, ha segítségre van szüksége egy fejlesztőtől).

Bloom: Egyéni CSS

Ja, és a folyamat bármely pontján rákattinthat a jobb felső sarokban található kis kék szemre, hogy élőben megtekinthesse munkáját. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, mivel a tervezés közben módosíthatja a formatervezési mintát, hogy ez csak a megfelelő legyen.

Virágzás: Élő előnézet

Bloom megjelenítési lehetőségek

Rendben, most itt az ideje, hogy kiválassza, mikor és hogyan jelenik meg bejelentkezése. A Bloom tele van lehetőségekkel és beállításokkal, így bármilyen helyzethez létrehozhat engedélyezési űrlapokat. Válassza ki a bekapcsolódás késleltetési vagy kiváltó műveletét, valamint az egyes oldalakat, hozzászólásokat vagy kategóriákat, amelyekhez használni kívánja. Ha egyéni opt-in lehetőséget szeretne létrehozni a kezdőlapjára, akkor külön kell lennie a boltjára és egy másik opt-in, amely csak akkor válik elérhetővé, ha valaki megjegyzést fűzött hozzá! Az összes képernyőbeállítás pillanatképét láthatja.

15-display-opciók

Miután beállította a megjelenítési lehetőségeket, kattintással mentheti és kiléphet. Ez az! Éppen létrehozott egy egyedi bejelentkezési űrlapot a Bloom használatával. Szép munka!

Csomagolás fel

A Bloom egy nagyszerű plugin, mindenféle nagyszerű funkcióval, amelyeket egy opt-in pluginnél szeretne. Az osztott tesztelés, a statisztika és a testreszabás mind beépített, hogy megkönnyítse a működő e-mail opt-in űrlap létrehozását. A tiszta felhasználói felület és az egyszerű lehetőségek megkönnyítik a plugin használatát. Remélhetőleg tudtunk segíteni a plugin beállításában, de ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van, nyugodtan hagyja őket alább! És ha többet szeretne tudni a Bloomról, a teljes kiadás feladását megnézheti az Elegáns Témák blogban.

Get Bloom a WordPress-hez

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector