Acobot AI Chatbot áttekintés és útmutató a WordPresshez

Acobot AI Chatbot áttekintés és útmutató a WordPresshez

Sok ügyfél nem szívesen vár rájuk a segítséget. Függetlenül attól, hogy már vásárolt terméket, leendő ügyfelet vagy első olvasót – sok felhasználó gyors segítségre számít. Sajnos sok vállalkozás nem engedheti meg magának, hogy 24 órás ügyfélszolgálat legyen. Itt kerül az Acobot AI Chatbot WordPress plugin játékra.


A chatbot kihasználásával a helyszíni élő csevegés során a látogatók bármikor segítséget kaphatnak – függetlenül attól, hogy az alkalmazottak valóban az irodában vannak-e vagy sem. Ma keményen megvizsgáljuk, mi teszi az AI chat-bővítményeket olyan hasznossá, és miért gondoljuk, hogy az Acobot chatbot nagyszerű kiegészítés.

Miért van szüksége egy csevegő bővítményre

Először nézzük meg, hogy miért hasznos a csevegés pluginja. Valószínűleg sokkal több, de itt van néhány kulcsfontosságú ok, amelyeket fontolóra kell vennie a webhely egyik legjobb élő chat-WordPress-bővítményének használatáról..

1. Hozz létre vezetékeket

Egyszerűen fogalmazva: ha egy csevegő plugin rendelkezik, vezethet és növeli az értékesítést. Integrálhatja a csevegést a marketingtervével, hogy a felhasználókat csatolja a kulcsfontosságú oldalakhoz. Ez lehet kiemelt termékek, e-mail hírlevél, speciális céloldal stb.

Használhat csevegőt is a felhasználók figyelmeztetésére. Kérdezd őket “Megtalálta, amit keres?„Akkor… Vagy kérje meg, hogy vegyenek részt egy felmérésben olyan kérdéssel, mint„Hogyan lehetne jobbá tenni vásárlási élményét??”Akkor engedményt kínálhat a részvételért járó jutalomként.

2. Kerülje el az elveszett eladásokat

A csevegő pluginek megnyugtatják a vásárlókat a legfontosabb pillanatokban. Sokáig elveszik az eladás, mert senki sem válaszol a vásárlók kérdésére. A csevegő pluginek véget vetnek ennek a segítségnek az elérhetővé tételével.

Bónusz: Ha a látogatók megtalálják, amit keresnek az Ön webhelyén, akkor végül hosszabb ideig maradnak az Ön weboldalain. Ez növeli az oldalak idejét és csökkenti a visszafordulási arányt, ezáltal fellendítve a SEO-t.

3. Gyors támogatás nyújtása

Az ügyfélszolgálat integrálható a chatbotokba. A csevegőbot hozzáadásával a támogatási webhelyhez gyorsan irányíthatja a felhasználókat a releváns súgódokumentumokhoz vagy GYIK-hez, mielőtt a jegy megnyitását kérné. Legtöbbször az ügyfelek

Miért válassza az Acobotot??

Mint korábban említettük, számos nagyszerű csevegő plugin érhető el a WordPress számára. De miért válassza az Acobot kifejezetten? Számos nagyszerű ok van, de itt van néhány, amelyek rámutatnak arra, hogy miért voltunk olyan izgatottak, hogy megpróbáltuk.

Könnyen

A csevegő widget először könnyű telepíteni, és testreszabható, hogy az Ön webhelyére kerüljön. Kiválasztja az avatárt (vagy feltölt egy), kiválasztja a csevegődoboz stílusát és beállítja a színt. Ez meglehetősen egyszerűvé teszi a csevegés kiigazítását, hogy illeszkedjen a webhelyéhez.

Okos

De az Acobot valódi szépsége az AI chatben található. Az intelligens chatbot gyorsan megismerheti webhelyét oly módon, hogy néhány perc alatt beolvassa és „megjegyzi” a tartalmat. Ezután frissíti, amikor módosítja a webhelyet, hogy mindig hasznos és pontos válaszokat kapjon a webhely látogatói számára.

Hatékony

Acobot AI Chatbot: Beszélgetés indítója

Az Acobot chatbot AI szintén az első kezdeményezi a beszélgetést. Azonnali segítség nyújtása valós időben. Függetlenül attól, hogy megkérdezi, hogyan segíthet, vagy ha a felhasználó üzenetet akar hagyni, az Acobot megtöri a jeget, és tartja Önt a kapcsolattartással az ügyfelekkel. Ha valamilyen okból az Acobot nem tudja segíteni a felhasználót, akkor a chatbot megkérdezi e-mail címét, így az emberi társa átveheti azt. Van még egy lehetőség az „Automatikus követés” testreszabható üzenettel, amelyet küldünk annak megerősítésére, hogy a csapat tagja hamarosan felveszi a kapcsolatot (vagy bármi, amit mondani szeretne az e-mailben).

Időspórolás

További előnye, hogy a bővítményt úgy tervezték, hogy simán működjön együtt a webhely más részeivel, például a CRM-szel, az ügyfélszolgálattal és az értékesítési vezetővel. Az ezekkel a szolgáltatásokkal történő integrálás időt és pénzt takarít meg (mivel nem kell manuálisan újra beírnia az ügyfél adatait). Ezenkívül testreszabhatja a csevegéseket az idő múlásával, így az Acobot esetleg nem is tűnik botnak az új látogatók számára.

De az Acobot nem csupán a potenciális ügyfeleket segíti – a plugin chatlogokat és e-mail átiratokat tart fenn, hogy segítsék a támogatási csapatot, amikor irodában vannak. A munkatársak könnyen megtekinthetik a teljes csevegési szekciót, nyomon követhetik a leadokat és megtekinthetik az átváltásokat.

Acobot AI Chatbot: Analytics

Ráadásul a grafikonok könnyen értelmezhetők az Acoboton keresztül generált csevegési ülések, vezetések és konverziók ábrázolására. Így a vezetők egy pillantással láthatják, hogy az Acobot hogyan teljesít.

Az Acobot plugin főbb jellemzői

Még mindig nem adták el? Itt található az Acobot AI Chatbot számos funkciójának felsorolása.

 • A webhely látogatói számára elérhető a nap 24 órájában
 • Azonnali segítség, valós időben
 • Több száz avatár közül lehet választani
 • Korlátlan chatbox színbeállítások
 • Néhány perc alatt megvizsgálja / megtanulja webhelyét
 • A frissítés során újra megtanulja
 • A gépelés azonnal látható
 • Szabályokat állíthat be a csevegőablak elrejtéséhez vagy megjelenítéséhez
 • Válasszon e-mailt vagy telefonos nyomon követést
 • Küldjön automatikus követő e-mail üzeneteket
 • Testreszabhatja a követő e-maileket
 • Készít bevételeket a munkamenetekre és vezet
 • Állítson be legfeljebb 5 átvételi címzettet (például a fő támogatási e-mailt vagy a kezelőt)
 • Csevegésnaplók
 • Jelentések a munkamenetekről, az ügyfelekről és a konverziókról
 • Online dokumentáció
 • Élő Acobot demo hogy kipróbálhassa sajátosságait!

Most, hogy tudja, mi az Acobot AI Chatbot, és van egy ötlete arról, hogy mit tud tenni, itt az ideje, hogy elgondolkozzon a plugin tényleges használatában..

Hogyan kezdjük el az Acobot használatával?

Szerencséd az Acobot használatának megkezdése egyszerű. Csak telepítse a beépülő modult, hozzon létre fiókját és ragadjon meg egy API-kulcsot. Ez az! Tehát kezdjük el.

Telepítse az Acobot AI Chatbot beépülő modult

1. Telepítse az Acobot AI Chatbot beépülő modult

Először telepítenie kell az Acobot AI Chatbot plugin-t. Ez ingyenesen elérhető a WordPress.org webhelyen vagy közvetlenül a WordPress irányítópultján. Csak menj ide Beépülő modulok> Új hozzáadása és keressen a „Acobot” kifejezésre. Az első eredménynek a következőnek kell lennie Acobot Lead Generation AI Chatbot, pontosan pontosan mit keresünk. Csak kattintson a telepítésre, majd az aktiválásra.

2. Acobot beállító oldal

A plugin telepítése után most meglátogatja a beállítások oldalt. Ez megtalálható a következő alatt: Beállítások> Acobot. A fenti képernyőhöz hasonló képernyőt kell látnia, és ez azt mutatja, hogy API-kulcsra lesz szüksége a plugin beállításához. Ehhez kattintson a kék „regisztráció” linkre.

Hozza létre az Acobot fiókját és widgetet

3. Acobot fiók regisztrációja

A regisztrációs linknek közvetlenül az űrlapra kell eljutnia regisztráljon Acobot fiókra. Csak egy e-mail címre van szüksége az induláshoz. Miután megadta az információt, látnia kell egy megerősítő oldalt.

4. Acobot fiók létrehozva

Itt feliratkozhat egy tervre, vagy folytathatja a 15 napos ingyenes próbaverziót. Kicsit később megvizsgáljuk az árazást, de egyelőre az ingyenes próbaverziót használjuk az útmutatóban.

A következő lépés az eszköz létrehozása (ez a szórakoztató rész).

5. Acobot Készítse el a widget

Az Acobot telepítővarázsló végigvezeti Önt a widget három fő beállításán.

Válasszon egy Acobot Avatárt

Az 1. lépés az avatár kiválasztása. Több száz készlet ikon közül választhat, vagy feltöltheti sajátját. A PNG és a GIF formátumok támogatják, ezért nyugodtan szabaduljon fel és válasszon egy olyan avatárt, amely a legjobban képviseli a márkát.

Válassza ki az Acobot Chat stílusát

A 2. lépés a widget stílusának kiválasztása. Alapvetően három szélső sugárbeállítás lehetséges – modern (teljes kerek sarkok), pezsgő (lekerekített sarkok) és téglalap. Válassza ki azt a stílust, amely megfelel a webhely megjelenésének.

Válasszon egy Acobot csevegőszínt

3. lépés: Válassza ki a widget színét. Csak használja a színválasztót, hogy megtalálja a tökéletes hexa-értéket.

5. Acobot API kulcs

Ha készen áll a widgetre, akkor létrehozhat egy API-kulcsot. Állítsa be a használt platformot (esetünkben a WordPress), és másolja az API-t az oldal „Kulcs biztosítása” szakaszába.

Mentse az Acobot API beállításait

Most illessze be az API-kulcsot a WordPress irányítópultjába. Ezután mentse el a módosításokat. Voálá! Chatbot kész segítséget nyújtani.

Acobot AI Chatbot: Élő csevegés

Néhány perc alatt az Acobot átvizsgálja webhelyét, és képes válaszolni az ügyfelek kérdéseire!

Acobot fiókbeállítások

A chatbot-on élő és online módon az Acobot elkezdheti segíteni a webhely felhasználóit. De az Acobot további lehetőségei elérhetőek az online fiókjában. Ha visszamegy a Acobot.ai és jelentkezzen be fiókjába, itt találja meg.

Fő irányítópult

Acobot AI Chatbot: Fő irányítópult

A fő irányítópult gyors áttekintést nyújt arról, hogy pontosan mit csinált az Acobot érted. Ez egy nagyszerű forrás a nemrégiben tartott munkamenetek, új vezetések vagy konverziók megtekintéséhez, ellenőrzéséhez, hogy az Acobot feltérképezte-e az összes oldalt, és hogy a chatbot működik-e és fut-e.

Kölcsönhatás

Acobot AI Chatbot: Chat Sessions

A Kölcsönhatás fülre lépve a következőkre vonatkozó jelentések és naplók találhatók:

Sessions: Tekintse meg a teljes csevegési naplókat, tekintse meg a munkamenet interakcióinak grafikáját a héten, és töltse le az összes csevegési CSV-t. A naplóbeérkezés opcióval akár 5 e-mail címet is felvehet, hogy értesüljön az új munkamenetekről.

vezet: Ezen az oldalon megtekintheti a rögzített e-maileket (vagy telefonszámokat, ha inkább ezt a lehetőséget engedélyezi). Innentől engedélyezheti és testreszabhatja e-mail automatikus nyomon követését, és újból meghatározhatja az átvételi címzetteket.

konverziók: Napi konverziók megtekintése.

Weboldal

Következő oldal a Webhely lap, ahol fontos lehetőségek találhatók:

Oldalak és témák: Nézze meg, mit tanult az Acobot. Fontos annak ellenőrzése, hogy az Acobot feltérképezi-e a szükséges oldalakat, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa webhelye látogatói számára..

Domain: Adja hozzá az összes kapcsolódó domaint. Az Acobot a honlapja alapján térképez fel – tehát feltétlenül tartalmazzon fontos linkeket a menübe. Felvehet több domaint is. Tehát ha van a sajátwebsite.com, a product.yourwebsite.com és a help.yourwebsite.com webhely, amelyhez az Acobot hozzáférni szeretne, feltétlenül adja hozzá mindet a fiókjához.

Acobot AI Chatbot: kizárások

Kirekesztés: Ez nagyjából hangzik – adjon hozzá kizárásokat, hogy megakadályozza az acobot feltérképezését vagy ezen oldalak ajánlását.

Acobot AI Chatbot: Egyedi GYIK

FAQ2: Adjon hozzá egyéni GYIK-ot az Acobot-hoz. Írjon be egy általános kérdést, majd írja be a pontos választ, amelyet az Acobot szeretne adni.

Widget

Ezen az irányítópult fülön módosíthatja és beállíthatja az Acobot modult. Itt található a rendelkezésre álló lehetőségek többsége:

 • Változtasd meg a Avatar, Stílus és Szín Ön kezdetben választott
 • Láthatóság hogy elrejtse a widget bizonyos oldalakon
 • Kapcsoló az Acobot be- és kikapcsolása vagy ütemezés létrehozása
 • Adjon hozzá egy tetejét a tetejére Gomb a weboldalain (ha a WordPress témája még nem tartalmazza ezt)
 • Az API-kulcs elérése innen Telepítés

Fejlett

Utoljára a Speciális beállítások. Itt frissítheti tervét, vagy új tagokat adhat hozzá (csak ne feledje, hogy a csapat új tagjainak először regisztrálniuk kell egy fiókra, hogy felvehessék őket a csoportjukba).

Az árak részletei

Acobot terv árazása

Az Acobot havi 29 dollárral kezdődik egy kis csomag esetén. Ez magában foglalja a chatbot képességét, hogy 50 oldalt tanuljon meg, és korlátlan interakciót biztosítson havi 500 felhasználóval. Ez tökéletesen illeszkedik a legtöbb vállalkozáshoz, kis méretű online áruházakhoz vagy egyszerű ügyfélszolgálati webhelyekhez. Innentől szükség szerint frissítheti közepes vagy nagy méretű tervre.

Jegyzet: Van egy Acobot ingyenes terv, amellyel a 15 napos próba lejárta után elhagyhatja számláját. A szabad terv ugyanúgy, mint a kis terv, azonban ha a chatbot arra kéri a felhasználót, hogy hagyjon e-mail címet vagy telefonszámot, akkor az információ el lesz rejtve az irányítópulton. A szuper fontos funkciók feloldásához fizetős tervre kell frissítenie.

Noha sok ingyenes csevegési plugin létezik, nem kínálnak ugyanolyan emberszerű élményt, mint amit az Acobotnál találsz. És ha összecsapja a számokat, akkor még a nagy terv sokkal olcsóbb, mint új személy felvétele a támogató csapatba. Ez teszi az Acobotot ügyfél- és költségvetés-barát opcióvá.

Végső gondolatok az Acobot Chatbot for WordPress programban

Az Acobot csomagolása Az AI chatbot egyedülálló és megfizethető módot kínál a nap 24 órájában nyitva tartó segítségnyújtáshoz a webhely látogatói számára. De megéri? Itt vannak a személyes végső gondolataim arról, hogy mit gondoltam a pluginról.

A jó: Az Acobot gyors, megfizethető támogatási megoldás. Kevesebb, mint fél óra alatt hasznos AI-vezérelt chatbot állhat fel webhelyén. Úgy látom, hogy ez rendkívül hasznos az olyan növekvő vállalkozások számára, amelyek nem rendelkeznek a teljes támogató személyzet számára biztosított költségvetéssel, és nagyszerű kiegészítésként szolgál azoknak a weboldalaknak a számára, amelyek nagyszámú látogatót fogadnak, és akik iránymutatást igényelnek (például LMS-oldalak). Az online elemzések és jelentések az Acobot teljesítményének nyomon követését is egyszerűvé teszik, így láthatja, hogy a chatbot megfelelően működik-e..

A rossz: Jelenleg az Acobot csak angol nyelven érhető el. Tehát ennek az értékelésnek a megírásakor (2018), ha webhelye bármilyen más nyelven van, az nem kompatibilis. Ezen kívül az egyetlen másik kifogás az, hogy a „szabad terv” annyira korlátozott, és valójában nem érdemes. Gyűjt e-mail címeket (nagyszerű), de nem látja őket (nem olyan nagy). Amint a fantasztikus 15 napos próbaverzió véget ér, nagyjából azonnal el kell döntenie, hogy készen áll-e befektetni vállalkozására.

De ha ez a helyzet, személyesen ajánlom az Acobotot? Igen (mindaddig, amíg a webhelyed angolul van).

Van még olyan kérdése az Acobot AI Chatbot-ról, amelyekre ez a cikk nem vonatkozott? Vagy Ön is kipróbálta a plugin-t, és szeretné megosztani gondolatait? Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz – Szeretnék hallani rólad!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map