A WP Engine által kezelt WordPress tárhely-áttekintés

WP motor tárhely

Boldog ünnepeket a WPExplorer és az abszolút kedvenc hosting cégünk, a WP Engine számára! Az elmúlt 3 évben használtuk őket, és ők is. Vannak. Fantasztikus. Szupergyors töltési időkkel, napi mentésekkel (egyszerű kattintással történő helyreállítási pontokkal), barátságos és segítőkész támogatással (ami két nagyon különböző tulajdonságú a barátaim számára), proaktív malware szkennelés, webhely felállítása és még sok minden más anélkül, hogy nehézkes feladatként kezelni a sajátját mivel a WP Engine az Ön számára teszi (ideértve a szoftverfrissítéseket és a tűzfal karbantartását). Kihúzzák a kemény részt a saját üzemeltetésű WordPress programból.


A jó tárhely és a nagy gazda tulajdonságai fontossága

Természetesen olvastam a jó tartalom létrehozásával, a SEO optimalizálásával vagy a CDN hozzáadásával kapcsolatos cikkeket a gyorsabb betöltési idő érdekében. De ne hagyja figyelmen kívül a jó és különösen nagyszerű hostolás fontosságát. Íme néhány kulcsfontosságú szempont a kutatáshoz, amikor új (vagy az első) internetes hostot választottál.

Könnyű kezelés

WP motor műszerfal

Az egyik fő oka annak, hogy a menedzselt tárhelyet fontolgatja, valószínűleg az a tény, hogy a webhely kezelésére vonatkozó feladatai jelentősen csökkennek. Ennek ellenére továbbra is könnyűnek kell lennie a webhelyén történő statisztikai adatok megtekintésére, a módosítások elvégzésére, a biztonsági másolatok létrehozására és még sok másra. A WP Engine rendelkezik egy könnyen kezelhető műszerfallal, egy csodálatos felhasználói felülettel, amely könnyűvé teszi a webhelyek szemmel tartását. Csak jelentkezzen be, és megtalálja a különböző tárhely-tervek listáját. Kattintson az egyes tervek melletti nyílra, hogy gyors linkeket találjon a különböző webhelykezelési eszközökhöz.

Forgalmi és skálázhatóság

A WP motor műszerfal áttekintése

Szüksége van egy tervre és egy hostra, amely képes kezelni az egyéni forgalmi igényeket. A költségvetés-tárhely-tervek „korlátlan” látogatásokat vagy oldalmegtekintéseket kínálhatnak, de valójában az Ön rendelkezésére álló erőforrásokat korlátozza azon emberek száma, akikkel megosztja a szerverét. Az elkerülhetetlen lelassulások elkerülésének egyik módja egy olyan gazdagép kiválasztása, amely a terv szerint reális erőforrásokat biztosít.

A WP Engine Personal tervek havi 25 000 látogatással indulnak, ami több, mint elegendő egy szokásos személyes weboldalhoz vagy bloghoz. És amint egyre népszerűbbé válik, mindig méretezhet egy nagyobb tervhez, amely több erőforrással jár. Mivel a WP Engine reális korlátokat állít fel, engedhetik meg maguknak, hogy kiváló hardvereszközöket és más funkciókat (például az alábbiakat) biztosítsanak az Ön számára, amelyeket a versenytársak nem képesek.

A statisztikák ellenőrzéséhez jelentkezzen be a tárhely irányítópultjába, és kattintson az áttekintésre. Innentől áttekintheti a látogatókat, a sávszélesség-felhasználást és a tárolási szintet (és akár CSV-t is letölthet a nyilvántartáshoz), valamint hozzáadhat / kezelhet SFTP bejelentkezéseket.

Könnyű migráció

A WP motorhelyének migrációja

50/50 esélye van arra, hogy új WordPress gazdagépen van a piacon, és ha biztos benne, hogy a WP Engine a migrációt a lehető legegyszerűbbé teszi. Még saját ingyenes WP Engine automatizált migrációs bővítménnyel is rendelkeznek, csak az új ügyfelek számára. A kisebb webhelyek meglehetősen gyorsan költöznek, de a nagyobb webhelyek (rengeteg tartalommal vagy lassú régi tárolással) eltarthatnak egy ideig. Például, amikor a webhelyünket áttelepítettük, akkor nem volt azonnali, de akkor már több ezer oldalnyi tartalom volt. A jó hír az, hogy könnyű volt, és nem kerültünk fel semmilyen problémára (hooray).

staging

WP motor állomáshelyek

Lehet, hogy néhány embernek nincs szüksége átmeneti területre, de ha jelentős frissítéseket vagy változtatásokat szeretne végrehajtani webhelyén, akkor az átmeneti webhely hatalmas előny. Szabadon építhet és hozhat létre, anélkül, hogy aggódna a fő webhely karbantartása miatt (vagy ami még rosszabb, ha a kreatív folyamat során megsemmisül). Ráadásul könnyű néhány kattintással közvetlenül a WordPress irányítópultjáról átkerülni a változásokra az élő webhelyre..

Átmeneti webhely létrehozásához egyszerűen jelentkezzen be a WordPress telepítésébe, kattintson a WP Engine irányítópult menü elemére, majd kattintson az Átmeneti fülre. Kattintson a nagy kék gombra, hogy az élő webhelyet egy átmeneti területre másolja, ahol (biztonságosan) bármit megtehetsz webhelyének.

Multisite

Egyes házigazdák nem támogatják a Multisite webhelyet, de a WP Engine olyan terveket kínál, amelyek ezt teszik. Ha úgy gondolja, hogy valamikor szeretne létrehozni hasonló célokra szolgáló mikroszövetek hálózatát, akkor a WordPress multisite egy olyan szolgáltatás, amelyre feltétlenül szüksége van. Valamennyi témát bemutató demónkhoz több helyet használunk (nézzük meg a Teljes bemutató oldalunkat, minden bemutató webhely ugyanazzal az alap URL-vel kezdődik). A Multisite megkönnyíti a hasonló vagy összekapcsolt webhelyek kezelését, és a WP Engine teljes mértékben támogatja ezt a WordPress szolgáltatást, és szinte az összes tervében lehetővé teszi (megjegyzés: a személyes tervek nem támogatják, mivel a terv felhasználóinak többsége nem igényli azt).

SSL

WP motor SSL

A Google nagyobb hangsúlyt fektetett az SSL-tanúsítványok értékére keresési algoritmusukban, és ha van olyan webhely, amely felhasználói adatokat dolgoz fel, akkor érdemes megfontolnia a saját vásárlását. Az SSL titkosítja az olvasók és a szerver közötti kapcsolatot, védve az ő személyes adatait. Szerencsére az SSL-t már teljes mértékben támogatja a WP Engine, és a My WP Engine irányítópultján keresztül vásárolhatja meg a sajátját (ez egy frissítés, de mindenképpen megéri, hogy megvédje magát és az ügyfelet). Ráadásul, ha megbotlik, akkor egy csomó hasznos SSL oktatóprogram van a tudásbázisban (ez tényleg nem lehet könnyebb).

mentések

WP motor biztonsági mentések

Nem számít, mennyire óvatos a WordPress telepítésével, olyan helyzetbe kerülhet, amikor teljes visszaállítást kell végrehajtania. De egy jó házigazda készen áll majd a biztonsági mentésekre és a helyreállítási pontokra, csak egy kattintással! A WP Engine napi biztonsági másolatot készít az Ön adatbázisáról, de lehetősége van arra is, hogy bármikor létrehozza saját helyreállítási pontját, közvetlenül a WordPress irányítópultjáról. Ezt gyakran a plugin-frissítések bármely témája előtt csináljuk, csak a biztonság érdekében. És bár használjuk VaultPress, jó, ha van hozzáadott biztonsági réteg.

gyorsítótárral

WP motor dinamikus gyorsítótárazás

A WP Engine funkciói az Evercache szabadalmaztatott gyorsítótárazása. És beépített. Mit jelent ez számodra? Méretezhetőség és sebesség, bármilyen beállítás vagy plugin nélkül. Az Ön webhelye tárol mindent a WP Engine webhelyének tárolásától kezdve. Annak ellenére, hogy vannak valóban nagyszerű gyorsítótárazási bővítmények, valódi fájdalmat okozhat a hatékony kiszolgálóval való együttműködés beállításában, és zavaró lehet az átlagfelhasználó számára. A WP Engine megkönnyíti.

WP motor gyorsítótárazás

Engedélyezheti az objektumok gyorsítótárazásának lehetőségeit, valamint törölheti az oldal gyorsítótárát a tárhely irányítópultjáról. És ha valaha menet közben el kell távolítania a gyorsítótárat (talán csak frissített egy régi oldalt vagy postát), egyszerűen jelentkezzen be a WordPress telepítésébe, kattintson a WP Engine műszerfal menüpontjára, majd kattintson a nagy kék gombra az „Összes gyorsítótár tisztítása” lehetőségre. .” Ismét – ez olyan egyszerű.

CDN

WP motor CDN

Gyors webhelyet akar, ugye? Nos, ha sok képet használ, a CDN hatalmas segítség a webhely felgyorsításában. A WP Engine nagyszerű CDN-t tartalmaz, amely szerepel a professzionális és üzleti terveiben, amelyet havonta 19,99 USD-ig hozzá lehet adni a személyes tervekhez, és ingyen elérhetővé teszik a még nagyobb, prémium és vállalati tervükön (akár 1000 GB-ig). A saját CDN-jünket a saját webhelyünkön használjuk, és (a webhely felgyorsításán kívül) a kedvenc funkciónk az volt, hogy milyen egyszerű volt a CDN beállítása és konfigurálása. Ön szó szerint egy gombra kattint. Ez az.

Támogatás

WP motor támogatás

Egy bizonyos ponton segítségre lesz szüksége, a tudásbázis nem fogja megvágni, és beszélni szeretne egy hozzáértő személlyel. Az első kézből szerzett tapasztalatok igazolják, hogy a WP Engine támogató csoport örömmel dolgozik együtt. Könnyű megismerkedni velük, mindig megkapják a megfelelő válaszokat, és ők a legbarátságosabb emberek, akiknek valaha is e-mailt küldenek (jegyet küldnek a nap 24 órájában, 7 órától CT-n, MF-en) vagy beszélgetnek a telefonnal (elérhető 24/7). Sőt, azt is kiderült, hogy a legjobban támogatják 10 legnépszerűbb internetes házigazda a VentureHarbour tesztelte – nagyon lenyűgöző!

Hírnév

Azt akarod, hogy itt maradjon egy házigazda, aki jó hírnévvel rendelkezik a felhasználókkal szemben. Nem azt mondjuk, hogy bármi baj van az új tárhelyszolgáltatókkal, de egy megalapozott lejátszó kiválasztása azt jelenti, hogy előnyeit élvezheti a következetes és megbízható szolgáltatások, amelyeket mások tanúsíthatnak. Kipróbáltunk más házigazdákat, és 100% -os biztonsággal mondhatjuk neked, hogy nem lennénk boldogok a döntésünkben, hogy a WP Engine-hez költözünk. Ők voltak a fogadó üveg papucsunk – tökéletes illeszkedés.

Bónusz: Szolgáltatások fejlesztők számára

A fejlesztőknek több igényük van, mint az átlagos felhasználónak, és a WP Engine olyan fantasztikus funkciókat kínál fel, amelyeket a fejlesztők különösen értékelnek.

Átruházható telepítések
Ha ügyfélmunkája van, akkor nem akarja regisztrálni az ügyfél nevében történő tárhelyet. A WP Engine erre a problémára fordító pontot jelent az átvihető telepítésekkel kapcsolatban. Készíthet weboldalt ingyenesen, és ha készen áll arra, hogy átadja azt az ügyfelének, aki ezt követően megterheli a számlát (természetesen lehetősége van választani a számukra megfelelő tervet). Ez óriási a szabadúszók és a webes tervezők számára!

wpengine-git-push

Git Push
Egy csapattal dolgozni? A WP Engine jellemzői a Git Push integráció, így könnyen létrehozhat SSH-kulcsokat, így több fejlesztőt is hozzáadhat fiókjához. Így a csapat minden tagjának könnyedén hozzá tud járulni, bárhol is legyen. Ugyanolyan egyszerű, mint új fejlesztő hozzáadása, ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatja a szoftvert (nagyszerű, ha hozzáadott harmadik fél vállalkozókkal foglalkozik).

WP Engine, egy ötcsillagos házigazda

Ez mind a nagy WordPress tárhelyszolgáltató alapvető tulajdonsága, és véleményünk szerint a WP Engine minden fronton meghaladja az elvárásokat. Adunk nekik egy teljes 5 csillag. Az a tény, hogy bízunk benne, hogy az összes webhelyünket és a WordPress téma demóit befogadják, megmutatja, mennyire értjük ezt, amikor ezt mondjuk! Ha még egy kicsit tovább szeretné felfedezni a WP Engine szolgáltatásait (például a webhely jelszavas védelmét, az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzését, a hozzáférhető hibanaplókat, az egyszerű átirányításokat, a dedikált IP-ket és így tovább), kattintson csak az alábbiakra.

További információ a WP motorról

És feltétlenül használja ki az exkluzív WP Engine ajánlatunkat. Csak használja a gombot, hogy 20% -ot spóroljon meg első befizetésekor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map