A WordPress hozzászólások automatikus közzététele a közösségi hálózatokban az SNAP segítségével

Általánosan elfogadott tény, hogy a közösségi média nélkülözhetetlen az online tartalmak reklámozásakor. Unalmas lehet azonban minden közösségi média-fiók manuális frissítése minden alkalommal, amikor új bejegyzés készül. Ez különösen igaz, ha a WordPress webhely naponta számos cikket kínál. Szerencsére létezik egy plugin a folyamat automatizálásához.


Közösségi hálózatok automatikus posztere (SNAP) egy olyan eszköz, amely megszabadítja Önt a fárasztó és időigényes feladattól, amikor a legfrissebb linkeket elküldi a használt közösségi média csatornáira. Szó szerint ez az egyik legjobb barát minden blogger számára, aki azt állítja, hogy a közösségi média hozzáértő. Ebben a cikkben az SNAP legfontosabb tulajdonságait ismertetjük, valamint a plugin konfigurálásának módját a legjobb eredmények elérése érdekében.

A backlinks szép

Ha ismeri az alapvető keresőmotor-optimalizálási (SEO) technikákat, akkor mindig keresi a linkeket. Ezek a linkek más webhelyekről vissza a webhelyére. Értékesek, mivel egyszerűen fogalmazva: minél több online expozícióval rendelkezik, annál valószínűbb, hogy kattintásokat kap.

Noha van némi aggodalom, hogy a közösségi média webhelyein visszalépések mutatkoznak nem relevánsak a keresési rangsorban, nem kétséges, hogy még mindig láthatók az emberek számára. Akárhogy is, nem sértheti, és szinte biztosan segít, hogy számos közösségi média csatornával rendelkezik a webhelyére mutató különféle linkekkel..

Noha a közösségi média oldalai nem számítanak nagyon fontosnak az Ön rangsorán, az úgynevezett Web 2.0 webhelyek e cikk írása óta olyan eszköz, amelyet a SEO szakemberek gyakran alkalmaznak a keresési rangsorolás javítására. Ide tartoznak többek között a Tumblr, a WordPress, a LiveJournal és a Blogger.

Itt van a jó hír: az SNAP támogatja a Web 2.0 és a közösségi média webhelyeket. Ez az oka annak, hogy az SNAP olyan hatalmas az emberek számára, akik érdeklődnek a virágzó online jelenlét felépítése iránt. Automatizálja a kapcsolatok létrehozását az Ön számára, ideértve ezeket a linkeket a nagyon népszerű közösségi média csatornákhoz és a Web 2.0 webhelyekhez. Röviden: az SNAP használatával webhelyét láthatóbbá teheti a keresőmotorok robotjai és az emberek számára egyaránt.

Az SNAP jellemzői

Snap

SNAP úgy működik, hogy amint befejezte az üzenet közzétételét, a színfalak mögött működik, hogy hozzáférjen a kívánt közösségi média és a Web 2.0-fiókokhoz, és elvégezze a frissítéseket az Ön számára. A megfelelő szöveggel közzéteszi az ön által létrehozott linket, általában a címet és / vagy egy kivonatot, amely alapvetően a cikk vezetői, vagy annyi szót mond be, amennyit a webhely megenged. Természetesen azon webhelyek esetében, ahol egy kép garantált (például Facebook), akkor számíthat arra, hogy a kiemelt kép megjelenik a frissítéssel is.

Jelenleg 27 különböző támogatott hálózat létezik, a teljes lista elérhető a plugin letöltési oldalán. Nem korlátozódik az SNAP-n belüli fiókok maximális számára. Más szavakkal, ha személyes és professzionális Twitter-fiókkal is rendelkezik, beállíthatja az SNAP-ot, hogy mindkét fiókban közzétegye.

Az SNAP konfigurálása

Az SNAP konfiguráció megjelenik a alatt Beállítások opciót az adminisztrációs konzol bal oldali navigációs menüjében. Miután belép a konfigurációs oldalra, eldönti, melyik fiókot szeretné hozzáadni. Az alábbiakban megtekintheti az SNAP adott telepítéséhez kiválasztott fiókok listáját.

snap2

Minden fiókhoz specifikus információkat ad hozzá, például a fiók URL-jét, felhasználónevét és hitelesítő adatait. Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a fiókoknak a konfigurálásához API-kulcs használata szükséges. Az API kulcs lekérése némi erőfeszítést igényel az Ön részéről, de a plugin utasítások mert ennek elvégzése kristálytiszta.

Mindegyik fiókhoz meg kell határoznia azt is, hogy a frissítés hogyan jelenjen meg. Ezt az SNAP által nyújtott magyarázó címkék segítségével hajtja végre. Például a Diigo Az alábbi fiókban látható, hogy a bejegyzés címe megegyezik a WordPress bejegyzés címével („% TITLE%”). A bejegyzés szövege megegyezik a WordPress bejegyzés kivonatával („% EXCERPT%”). Ez a kivonat megfelel annak a logikának, amelyet a WordPress téma használ a kivonatok megjelenítéséhez. Íme néhány más címke, amelyet az SNAP támogat:

 • % URL% – a bejegyzés URL-je.
 • % SURL% – a bejegyzés rövidített URL-je.
 • % IMG% – a kiemelt kép URL-je.
 • % RAWEXCERPT% – a posta kivonata (gépelt formában).
 • % ANNOUNCE% – a szöveg a címke vagy a bejegyzés első N szava.
 • %TELJES SZÖVEG% – a levél feldolgozott része (szövege).
 • % RAWTEXT% – a bejegyzés szövege (szövege) gépelt formájában.
 • % ORID% – az eredeti azonosító. Bejegyzés azonosítója a WordPress számára.
 • % TAGS% – a postai címkék.
 • % CATS% – a postai kategóriák.
 • % HTAGS% – a postai címkék hashtagekként.
 • % HCATS% – a postai kategóriák hashtagekként.
 • % AUTHORNAME% – a szerző neve.
 • % AUTHORTWNAME% – a Twitter felhasználónév a felhasználó (szerző) beállításaiból.
 • % SITENAME% – a blog / webhely neve.
 • % CF-CustomFieldName% – az egyedi mező tartalma a megadott névvel.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – a hozzászóláshoz kapcsolódó egyedi taxonómiák listája.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – a hozzászóláshoz hashtákként társított egyedi taxonómiák listája.

Diigo

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő webhelyhez válassza a megfelelő címkét. Például valószínűleg nem akarja használni a (z)% FULLTEXT% fájlt tweet számára, mert a tweet 140 karakterre korlátozódik..

Az SNAP rugalmasságot biztosít Önnek abban is, hogy a hozzászólásaid hogyan kerülnek hozzáadásra a különféle közösségi média webhelyekre. Általában meghatározza az alapértelmezett globális beállításokat. Ezután lehetősége van felülírni ezeket a beállításokat a bejegyzés szerkesztése közben. Az SNAP adminisztrációs konzolt hozzáadja közvetlenül a vizuális szövegszerkesztő alá, és ott elvégezheti a megfelelő módosításokat az alapértelmezések felülbírálására, az alábbiak szerint.

snap1

A szociális média nem csupán a rövidített URL-eket szereti, különösen a mikroblog-oldalakon, például a Twitter. Szerencsére az SNAP lerövidíti (valószínűleg) hosszú URL-jét, amelyet a bejegyzés címedből készítettél. Lehetősége van az URL rövidítés kiválasztására a következő közül bit.ly, goog.gl, YOURLS, vagy akár a kevéssé ismert beépített WordPress URL rövidítőt.

A prémium SNAP tulajdonságai

Sok más WordPress-bővítményhez hasonlóan az SNAP ingyenes verzióként és prémium verzióként is elérhető, SNAP Pro néven. A prémium verzió gazdagabb funkciót kínál, 49,95 USD áron egyetlen webhelyen és 99,95 USD áron több webhelyen.

A kezdőknek az SNAP Pro támogatást kínál mindkettőhöz Google+ és pinterest. Ezek olyan szociális média csatornák, amelyek a digitális marketing elsődleges ingatlanai, tehát a blogolók, akik komolyan akarnak online nyilatkozatot tenni, csak ennek okán mérlegelhetik a prémium verzióba történő beruházást..

Az SNAP Pro emellett megadhatja azt a lehetőséget, hogy a WordPress telepítésének WP-Cron szolgáltatásával konfigurálhassa, hogy mikor jelenjen meg a hozzászólás a különböző webhelyeken. Ez azt jelenti, hogy ha egyszerre nagy számban jelentenek meg közleményeket, akkor ütemezheti a megfelelő frissítéseket közösségi média-fiókjain, így nem szabad egyszerre elárasztani barátait / követőit túl sok frissítéssel. Az SNAP lehetőséget ad arra is, hogy maximális napi korlátot szabjon meg a kiválasztott webhelyekre robbantott hozzászólások számára.

snap3

Ha igazán tudatában van a feladási ütemtervnek, akkor az SNAP Pro lehetővé teszi az ön automatikus feladását a hét bizonyos napjaira és az adott időpontokra is. Ez akkor hasznos, ha követ egy bizonyos elemzést, amely azt tanácsolja, hogy miként tehet közzé konkrét közösségi média csatornákat.

Az SNAP prémium verziója támogatja a Reddit. Legyen óvatos a Reddit visszaéléssel szemben. Az a webhely hírhedt, hogy a spamküldőket „árnyék tilalommal” sújtja – ez egy olyan tilalom, amely nem tűnik tiltásnak. Más szavakkal: normál módon elküldhetsz és kommentálhatsz, csak az, hogy senki más nem látja, amit felad. Az SNAP Pro szintén jobb szolgáltatásokat kínál LinkedIn támogatás. Az ingyenes verzióval feladhat a profiloldalára. A prémium verzióval azonban feladhat a vállalati oldalra.

Csomagolás fel

Az SNAP egy nagy teljesítményű bővítmény, amely nemcsak javítja a keresőmotorok rangsorolását, hanem a tartalmát láthatóbbá teszi azok számára is, akik különféle közösségi médiákon és Web 2.0 webhelyeken böngésznek. Ez egy nagyszerű eszköz minden olyan profi blogger számára, akik túl sok időt töltenek manuálisan másolással és másolással, linkekkel és kivonatokkal más webhelyekre promóciós célokra..

Hogyan szeretne linkeket létrehozni a legújabb hozzászólásaidhoz? Automatizált megoldást használ, vagy manuálisan? Nyugodtan értesítsen minket az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map