A Tickera WordPress Event Ticketing & Management System áttekintése

Tickera WordPress eseményjegy

Tickera számos hatalmas változáson ment keresztül, és kivéve a rendezvényjegy-rendszert, a Tickera-nak szinte semmi köze van a néhány évvel ezelőtt felülvizsgált kezdeti kiadáshoz.. Ez egy teljesen új plugin!


Teljes átalakítást végeztek a plugin vizuális részén, rengeteg új opciót adtak hozzá, és még néhányat hozzáadtak a már addigi bővítménykínálathoz, amely az összlétszámot lenyűgözővé tette 22 kiegészítő

Ezenkívül felújították weboldalunkat is, amelyek teljesen új vizuális vonzerejüket mutatnak, és őszintén szólva, fantasztikusnak tűnik, és nagyon jól szervezettek, bár a weboldalon lévő ilyen mennyiségű információ összekeverése bizonyára meglehetősen nagy kihívás volt. Tehát, vissza a pluginhez …

Tickera képernyő

Ha frissen indul, és először telepíti a Tickerat, Önt üdvözöljük a szép telepítővarázslóval ez segít a kezdeti beállítás végrehajtásában, hogy a lehető leggyorsabban elinduljon.

beállítások

A telepítés során megkérdezi, hogy szeretné-e önálló önként, vagy a WooCommerce programmal futtatni a Tickerat, amelyhez a Bridge for WooCommerce kiegészítő szükséges. Igen, jól olvasod – a Tickera teljes mértékben kompatibilis volt a WooCommerce-lal egy ideig, amely lehetővé teszi Tickera jegyek eladását, mint bármely más WooCommerce termék. Mint tudod, a WooCommerce az egyik legjobb módszer egy online áruház létrehozására a WordPress segítségével, és a Tickera használatával megőrzi az összes kiegészítő funkciót, amelyet a WooCommerce kínál az e-kereskedelem funkciói szempontjából. Nagyon kényelmes, ha már futtatja a WooCommerce szoftvert, és egyéb elemeket árusít a webhelyén.

Események és jegyek létrehozása

Az események létrehozása meglehetősen egyszerű és egyszerű, egy kis logikailag szervezett információval, amely az eseményhez szükséges.

Tickera események

És miután befejezte az esemény létrehozását, javaslatot fog tenni az eseményhez kapcsolódó jegytípusok létrehozására, amely szintén szellő, rengeteg jól szervezett lehetőséggel.

Tickera Jegyek

… És ezt megteheti annyiszor, amennyit csak akar – vagyis annyi rendezvényt vehet igénybe, amennyit csak szeretne, annyi jegytípussal. Nincs korlátozás!

Miután elvégezte az esemény- és jegytípusok létrehozásának könnyű feladatát, itt az ideje még könnyebb feladatnak – megfelelő rövid kódok elhelyezése bármelyik oldalra vagy üzenetre, hogy az eseményről és / vagy jegyről bármilyen információ megjelenjen.. Azt mondjuk, hogy „könnyebb”, mivel van egy ügyes kis „rövid kódkészítő”, amely a választás és a lehetőségek alapján létrehoz egy rövid kódot az Ön számára..

add-shortcode

Még anélkül, hogy rövidítéseket helyezne el a rövid kódok készítőjén keresztül, továbbra is minden szükséges ahhoz, hogy jegyeit eladja, mivel az esemény oldal gondoskodik az eseményhez kapcsolódó jegyek automatikus megjelenítéséről..

tickera-front

És a legjobb az, hogy a Tickera szinte bármilyen jól kódolt WordPress témával jól játszik, és olyan stílust választ, amely hibátlanul beleolvad az Ön webhelyébe (talán megadja az ingyenes WordPress témákat a WPExplorer-től)..

Fizetési átjárók

Most, hogy bármi elkezdjen eladni, néhánynak kereskedői fiókra van szüksége A Tickera támogatta a fizetési átjárókat. És rengeteg közül lehet választani, mivel maga a Tickera jelenleg több mint száz fizetési átjárót támogat közvetlenül, tehát bárhol is van a bolygón, nagyon ritka az esély arra, hogy nem talál legalább néhány támogatott fizetési átjárót. az országodban. És még akkor is, ha ez megtörténik, és egyik támogatott fizetési átjáró sem érhető el az Ön országában, ne ess kétségbe és ellenőrizze, hogy a WooCommerce támogatja-e a használni kívánt fizetési átjárót, mivel a Tickera teljes mértékben kompatibilis vele.

fizetés-átjárók

Egyéni űrlapok

Függetlenül attól, hogy önként a Tickerat használja, vagy a WooCommerce-t használja a Tickera jegyek értékesítési platformjaként, használhatja a fantasztikus Custom Forms kiegészítő. Ez a kiegészítő lehetővé teszi egyéni pénztárlapok létrehozását, ahogy tetszik, és mindenféle kiegészítő információt összegyűjthet a résztvevőkről a rendelkezésre álló választógombokkal, jelölőnégyzetekkel, szövegterületekkel, szövegbevitellel és legördülő menükkel. Mindemellett az összes információ a megfelelő jegysablon-elemeken keresztül a jegy-sablonba elhelyezhető, és a CSV export-kiegészítő az összes többi adattal, ha úgy dönt.
mobil-alkalmazásokat

Jegyek szkennelése

Tehát az összes jegyet eladta az eseményre. Mi a következő lépés? Nyilvánvaló, hogy be kell szkennelnie ezeket a jegyeket az ajtóban. Tickera iOS és Android-alkalmazások megbízhatónak bizonyultak a terepen, de ezen felül egy lépéssel tovább mentek és létrehozták őket Vonalkód-olvasó kiegészítő amely lehetővé teszi vonalkódok (valamint QR-kódok) elhelyezését a jegyekre és a szkennelést bármilyen szabványos vonalkód-leolvasóval a webhely hátuljáról. Ha azonban nem érzi magát úgy, hogy más emberek számára hozzáférést biztosít a háttérhez, használhatja fantasztikus játékosait Bejelentkezés a Chrome Desktop alkalmazásba. Mivel Chrome alkalmazás, platformok számára készen áll, ami azt jelenti, hogy alapvetően bárhol futtathatja, ahol telepítheti a Google Chrome böngészőt. Ezenfelül ezen az alkalmazáson keresztül offline úton is szkennelheti a jegyeket, ami nagyon örvendetes, mivel nem minden eseményt rendeznek a jó internet-lefedettségű térségben, és néha hiányzik teljesen.

króm-app-checkin

Tickera kiegészítők

És ott van … Sokkal könnyebb lenne ezt a felülvizsgálatot befejezni ha nem volt olyan sok lehetőség, és nagyon sok Tickera kiegészítők. De mivel ez a hatalmas pontosan azokban a kiegészítőkben rejlik, tisztességtelen lenne, ha nem említenénk mindegyiket a WooCommerce hídján és a vonalkód-olvasó mellett, amiről már írtunk:

 • Tickera eseménynaptár hozzáad egy szépen kialakított eseménynaptárt
 • CSV Export hozzáadja az eseményen alapuló CSV-jelentések exportálhatóságát választható mezőkkel
 • Soros jegykódok tetszőleges szekvencia jegyszámokat hoz létre egyedi előtaggal, szám kitöltéssel, utótaggal stb.
 • Felhasználási feltételek ennek magától értetődőnek kell lennie …
 • Egyéni jegy sablon betűtípusok hozzáadja a képességét a saját .ttf betűkészlet feltöltésére és a jegysablonokban való felhasználására
 • Check-in App fordítás iOS, Android vagy Chrome Check-in alkalmazás minden egyes részének lefordításához
 • Bejelentkezési értesítések küldjön bármilyen tetsző tartalommal üdvözlő e-mailt a résztvevőnek, amint jegyük bejelentkezik
 • Ömlesztett kedvezménykódok tökéletes nagy mennyiségű kedvezménykód hozzáadására
 • Szerep alapú árak eltérő jegyárak vannak a különböző felhasználói szerepekhez
 • Customer Connect az Customer.io integrációhoz
 • Mijireh pénztár integráció
 • Mollie fizetési átjáró integráció
 • Lassú értesítések értesítést kap a Slackon keresztül, amikor minden jegyet eladnak az Ön weboldalán
 • Könnyű eset hogy sikeres jegyvásárlás esetén megkapja a push értesítést az Android vagy iOS készülékre
 • MailChimp integráció
 • Sendloop integráció
 • Twilio SMS Értesítés
 • PayPal Láncolt kifizetések szerezzen kivonatokat a WordPress többoldalú hálózatában értékesített jegyekből
 • Stripe Connect hogy összegyűjtsön egy kivonatot a WordPress többoldalú hálózatában értékesített jegyekből

Tekerje fel

A Tickera kiváló lehetőség események hozzáadására a WordPress-hez és a saját események jegyének értékesítésére. Remélhetőleg ez az áttekintés jól átnézte, mit tehet ez a fantasztikus plugin. Próbálta már az új Tickerat? Vagy talán van néhány kérdése róla? Értesítsen minket az alábbi megjegyzésekben – szeretnénk hallani rólad!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map