A SiteGround WordPress tárhely kezdési útmutatója

A SiteGround egy népszerű web hosting cég, amely fantasztikus WordPress tárhelyet is kínál. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, mit kínál a SiteGround, és csúcspontot nyújtunk Önnek abban, hogy mi a legfontosabb GoGeek tárhely-terv csuklyája alatt..


Tekintse meg a WordPress tárhelyi terveket

Mit kell keresni egy WordPress hostban?

Szeretjük a WordPress-t, és tudjuk, hogy megteszi, ezért fontos olyan webhelyet találni, amely megfelel a WordPress speciális igényeinek. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi, sok szempontot figyelembe kell venni – rendelkezésre állási idő, támogatás, biztonsági mentések és így tovább. Íme néhány kulcsfontosságú elem, amelyet figyelembe kell venni, amikor kiválasztja a WordPress gazdagépet.

Tárhely költsége

Az árazás valószínűleg az egyik legnagyobb aggodalom a legtöbb blogger és vállalkozás számára. Annak ellenére, amit kíván, a tárhely lehetőségeit valószínűleg a költségvetése korlátozza. Szerencsére a SiteGround összes fantasztikus web- és WordPress-tárhely-terve rendkívül megfizethető. Ráadásul, ha ide kattint, hogy megtekintse a SiteGround tárhelyterveket, akkor havonta mindössze 3,95 dollárral kezdheti meg a tárhelyet – ez 60% -kal haladja meg a szokásos áraikat.

Egy kattintással történő telepítés

Ha még nem ismeri a WordPress alkalmazást, vagy csak újonnan épít webhelyeket, akkor érdemes olyan hostolást találni, amely egyszerűen egyetlen kattintással telepíti a WordPress programot, így nem kell manuálisan tennie semmit. A SiteGround rendelkezik egy fantasztikus beállítóvarázslóval, amely megkönnyíti a WordPress telepítését, szó szerint, néhány perc alatt..

Automatikus frissítések

A WordPress 3.7 kiadásával automatikusan frissültek a karbantartás és a biztonság, azonban a nagyobb frissítéseket még mindig el kell ne felejtenie telepíteni. De ha talál olyan gazdagépet, amely eszébe jut, hogy ezt megteszi Önért, soha nem fog hiányozni a frissítésről. A SiteGround automatikusan frissíti a WordPress programot, így mindig tudja, hogy a telepítés naprakész.

mentések

Ha nem biztos a saját képességeiben, akkor a legjobb, ha olyan hostot keres, amely biztonsági másolatot készít vagy helyreállítási pontot nyújt Önnek. A SiteGround például ingyenes napi biztonsági másolatot tartalmaz az összes tárhely-tervvel – kiváló alternatívát harmadik fél szolgáltatásaihoz vagy pluginekhez, például a Backup Buddy.

24/7 támogatás

Ez egy nagy. Soha nem tudhatja, mikor merülhet fel problémája a webtárhelyével, ezért kulcsfontosságú a támogatás elérése, amikor erre van szüksége. A SiteGround telefonon, chat-en és jegyekkel 24 órás, 7 órás támogatást kínál, így akkor is, ha problémája van rossz átjáróval 2-kor reggel, kérjen segítséget. Plusz, a SiteGround speciálisan képzett személyzettel rendelkezik, amely segíthet a WordPress és a beépülő modulokkal kapcsolatos problémák megoldásában is, így előfordulhat, hogy minden kérdésére pontos választ kap..

Uptime garancia

Számos házigazda, beleértve a SiteGround szolgáltatást is, 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a webhelynek csak az idő 0,1% -ának kell lennie (általában ez a szerver karbantartására vonatkozik), tehát ez nem okoz kényelmetlenséget sem Önnek, sem az olvasóinak.

Látogatások havonta

Amikor kiválaszt egy tervet egy gazdagépről, feltétlenül válassza ki azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek, különösen a forgalom szempontjából. A SiteGround három fő tervet kínál (StartUp, GrowBig és GoGeek), mindegyik változó tervezett forgalmi szintekkel (10 000, 25 000 és 100 000). Ennek célja, hogy webhelyét gyorsan megőrizze, ne felejtse el kiválasztani a forgalomhoz megfelelő tervet. Ha sok forgalmat ér el, de olyan tervet vásárol, amelyet nem úgy fejlesztettek ki, hogy kezelje webhelyét, akkor lassú lesz, tehát ne támaszkodjon a tárhelyedre!

Sávszélesség

Egy új webhelyhez az 5 GB elegendő hely a tartalom tárolására. De webhelyének növekedésével többre lesz szüksége. A SiteGround tervei 10 GB-nál kezdődnek, és onnan felfelé. Újra fontos eldönteni, melyik terv rendelkezik a szükséges szolgáltatásokkal. Ha sok letölthető tartalmat szeretne biztosítani a felhasználók számára, akkor sokkal több helyre van szüksége egy tervre.

Sebesség

Nem számít, hogy melyik gazdagépet vagy tervet választja, a sebesség minden WordPress-felhasználó számára komoly aggodalomra ad okot. Szeretne egy gyors kiszolgálókkal rendelkező gazdagépet. Ez szilárd hardvert és félelmetes gyorsítótárat jelent. A SiteGround jó úton halad ezen, és még saját SuperCacher bővítményt kínálnak, amely 3 szintű gyorsítótárat tartalmaz. Nézze meg cikküket tudj meg többet, de alapvetően a WordPress felhasználók (mint te) kiszorultak, mivel teljes mértékben kihasználhatják ezt a fantasztikus bővítményt és annak dinamikus gyorsítótárazását.

Biztonság

Fontos, hogy webhelye biztonságban maradjon, és a csata egy része magában foglalja egy biztonságos szerver használatát is. Számos tárhely-szolgáltatás növeli a biztonságot (például biztonsági mentések, szoftverfrissítések, megfigyelés és egyebek) – és a SiteGround rengeteg védettséget kínál minden felhasználó számára. Vessen egy pillantást a videóra, és megnézheti néhány módját, amellyel a SiteGround nyugalmat kínál ügyfeleinek.

Vannak más olyan szolgáltatások is, amelyeket érdemes lehet, például ingyenes átvitel / áttelepítés, e-mail fiókok, adatátvitel, több adatközpont, biztonsági intézkedések (például plugins), gyorsítótárazás stb. Mindezeket a SiteGround biztosítja, és mindegyik remekül néz ki. mert ha szüksége van rájuk, de ezeket a bónuszfunkciókat fontolóra veszem, amelyek nem kritikusak annak szempontjából, hogy mi képezi a jó gazdagépet (de ők képeznek egy nagy gazdagépet ��). Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mit kell keresnie a házigazdák megfontolásakor, nézd meg ezeket a szerzőket:

 • WordPress tárhely: Hogyan válasszuk ki a legjobbat?
 • Hogyan válasszuk ki a megfelelő WordPress tárhelyet
 • Amit tudnia kell a kezelt WordPress tárhelyről

SiteGround WordPress tárhely

Nyilvánvalóan a SiteGround nagyszerű házigazda. Mindegyik funkciót felkínáljuk, amelyeket lefedtünk, majd néhányat. A SiteGround, mint egy hosting cég igazán nagyszerű tulajdonsága, hogy megtalálják az édes helyet a megfizethető (de korlátozó) hagyományos megosztott tárhely és a drágább, funkciókban gazdag kezelt WordPress tárhely között. A SiteGround megtalálta a módját, hogy a kezelt WordPress gazdagép fantasztikus tulajdonságait (automatikus frissítések, gyorsítótárazás, biztonság stb.) Kínálja ügyfeleinek, miközben továbbra is fenntartja a költségvetés-barát árakat..

Annak érdekében, hogy jobb képet kapjon a prémium tárhely-tervekről, vessünk egy pillantást a SiteGround GoGeek tervére, mivel az tartalmazza a félelmetes csengőket és sípokat. Amikor először jelentkezik be a felhasználói területre, van egy csomó hasznos lap, amely bármit és mindent tartalmaz. Ha bármikor szüksége van a DNS-információkra, a fiók IP-re vagy más szolgáltatásokra, kattintson a Saját fiókok fülre. Innen bármilyen extra funkciót elérhet a SiteGround-ból.

Fiókja oldalán található egy WordPress Telepítések lap. Itt szerepel minden webhely felsorolása, néhány hasznos hivatkozással együtt. Van egy gyors link a webhely Felügyeleti paneljéhez, de ennél is fontosabb, hogy van egy link a SiteGround WordPress eszközkészletéhez. Csak kattintson erre a gombra, hogy eljuthasson a cPanel X készülékébe, amely teljesen meg van töltve a gyors lehetőségekkel.

SiteGround Fiókok oldal

SiteGround WordPress Toolkit

Az eszközkészlet tartalmaz egy gyors alaphelyzetbe állító gombot a WordPress Admin jelszavához, amely lehetővé teszi a WordPress adminisztrációs panel biztonságát azáltal, hogy korlátozza a hozzáférést, hogy csak meghatározott IP-címeket engedélyezjen, javítson a fájljogosultságokról (gyors és egyszerű módja az alaphelyzetbe állításnak, ha engedélyezési hibákat tapasztal). , Változtassa meg a webhely domainjét (vagy aldomainjét), ha át akarja vinni a webhelyet, költözteti a telepítést egy új mappába / egy mappából, konfigurálja az SSL tanúsítványt (ha van saját SSL tanúsítványa), és törölje az alkalmazást, ha valamilyen okból úgy dönt, hogy teljesen eltávolítja a te honlapod. Ezek mind rendkívül hasznosak bizonyos helyzetekben, ezért a fejlesztői képzettségi szintjétől függően előfordulhat, hogy nem kell ezeket használni.

SiteGround WordPress Toolkit

SiteGround kiegészítő szolgáltatások

A Saját fiókok alatt az Extra szolgáltatások lap is található. Itt tekintheti meg és érheti el a SiteGround számos prémium funkcióját.

SiteGround kiegészítő szolgáltatások

Prémium biztonsági mentések
A SiteGround használatakor a webhely visszaállítása egyszerű. A napi biztonsági mentések minden tervhez ingyenesen tartoznak, de a GrowBig & GoGeek tartalmaz egy egyszerűen használható, beépített visszaállítási eszközt is. Csak kattintson a visszaállítás gombra, hogy jegyet nyújtson be, és a webhely visszaállítja az előző biztonsági másolatot. Mindkét terv 30 tárolt biztonsági másolatot tartalmaz a webhelyéről, és a GoGeek terv tartalmaz korlátlan kézi helyreállítást is a SIteGround támogatási csoport által..

SiteGround biztonsági mentések

Standard AlphaSSL
A SiteGround GrowBig és GoGeek tervei között szerepel egy 1 éves ingyenes szabványos SSL tanúsítvány. Ez nagyszerű, ha hitelkártyás fizetés elfogadását tervezi, mivel ez lehetővé teszi biztonságos kapcsolat létrehozását az ügyfél és a szerver között. Ha több helyről szóló telepítést tervez különféle subdomians segítségével, akkor a WildCard SSL-t kell használnia – de a SiteGround ezt is kínálja, és a frissítés ugyanolyan egyszerű, mint egy gombra kattintással..

SiteGround AlphasSSL

HackerAlert Malware
Nagyon fontosak vagyunk a WPExplorer biztonságán, és szilárdan hiszünk abban, hogy soha nem adhat hozzá elegendő védettséget webhelyéhez. A SiteGround Hacker riasztása prémium frissítés, de megéri a havi 1 dolláros árcédulát. Ez a szolgáltatás feltérképezi webhelyén a rosszindulatú programokat, és e-mailen keresztül felhívja a figyelmet, ha bármit is talál (és még tippeket is ad a webhely tisztításához). Más WordPress biztonsági technikákkal párosítva a HackerAlert remek szolgáltatás, amelyet figyelembe kell venni.

Dedikált IP cím
Bár az Extra szolgáltatások fülön frissíthet egy dedikált IP-címre. Noha ez a legtöbb blog vagy üzleti webhely esetében nem szükséges, fontolhatja meg az ilyen webhelyek megszerzését, ha SSL-t szeretne használni, vagy webhelyére FTP-n keresztül szeretne hozzáférni..

CloudFlare Plus
A SiteGround szinte az összes terve tartalmazza a közvetlenül behelyezett CloudFlare-t. Ez nagyszerű, mivel a CloudFlare valóban felgyorsíthatja a WordPress-webhelyet. A világméretű adatközpontokat statikus fájlok (például képek vagy más tartalmak) kézbesítésére használják, az Ön olvasóihoz legközelebb eső adatközponttal. Egyes esetekben ez akár 50% -kal is felgyorsíthatja webhelyét, és a sávszélesség akár 60% -át megtakaríthatja. A CloudFlare Plusra történő frissítéssel óránkénti statisztikákat, SSL-támogatást, képtömörítés két szintjét, optimalizált képméretet és még sok minden mást érhet el..

SuperCacher plugin

Ha a SiteGround GoGeek WordPress tárhelyi tervet választja, akkor hozzáférhet a nagyteljesítményű SuperCacher beépülő modul mindhárom szintjéhez (statikus, memóriás és dinamikus). A plugin automatikusan települ, ha a WordPress-t választja webhelyszoftverének. Ez a remek plugin felgyorsítja webhelyét statikus tartalom, adatbázis-lekérdezés eredményeinek és a weboldalak dinamikus másolatainak gyorsítótárazásával. Szerkesztheti a gyorsítótár beállításait a WordPress irányítópultjának SuperCacher menüpontjára kattintva.

SiteGround SuperCacher

WordPress Staging

A SiteGround ingyenes indulási webhelyeket is kínál GoGeek ügyfeleik számára. Ez egy nagyszerű eszköz, ha valaki mások számára webhelyet készít, mivel megváltoztathatja a témát, és hozzáadhat tartalmat az élő élet előtt. Miután készen állsz, csak egy gombra kattintva mozgathatod a szakaszolást az élő webhelyre (és automatikusan mentheted az élő webhelyet arra az esetre, ha vissza akarod térni).

A SiteGround WordPress tárhely-terv kiválasztása

Tehát már látta, hogy a SiteGround mely funkciókba tartozik, de hogyan választhatja meg az Ön számára megfelelő tervet? A SiteGround három könnyen kezelhető tárhely-tervet kínál – StartUp, GrowBig és GoGeek. És ne aggódjon túl sokat, ha kiválaszt egy tervet, és később rájön, hogy több energiára van szüksége, a SiteGround megkönnyíti a pite frissítését, csupán néhány kattintással a gombra kattintva..

SiteGround WordPress tárhely-tervek

Üzembe helyezés

Ha még nem ismeri a WordPress programot, vagy ha személyes blog (vagy más apró webhely) tárhelyét tervezi, akkor a SiteGround StartUp terve valószínűleg az Ön számára megfelelő. Ez a terv alacsonyabb forgalmú webhelyek számára készült, amely lehetővé teszi egy olyan webhely fogadását, amely havonta körülbelül 10 000 találatot ér el. Kiválóan alkalmas arra, hogy csak elinduljon.

GrowBig

Ahogy webhelyed frissül a GrowBig tervre. Mérsékelt forgalomra alkalmas, ez a SiteGround terv korlátlan számú webhelyet üzemeltet, így saját webhely-hálózatot üzemeltethet (mindaddig, amíg a forgalom csak havi 25 000 körül van), vagy csak egy népszerűt. Plusz, amikor frissít, akkor hozzáadott funkciókat kap, beleértve a WordPress SuperCacher alkalmazást, az alapvető biztonsági mentéseket és visszaállításokat, az elsőbbségi támogatást és a webtér dupláját..

GoGeek

Ha a webhely csak egyre nagyobb lesz (mivel nagyon jó vagy), vagy ha szilárd tárhelyet keres üzleti vállalkozásának webhelyére, a GoGeek terv remek lehetőség. Prémium funkciókkal, beleértve az 1-kattintásos átrendezést, az SG Git github-integrációt, a prémium biztonsági mentéseket, a korlátlan professzionális webhely-helyreállítást és az online áruházak ingyenes PCI-megfelelőségét, ez a SiteGround tárhely-terv az általuk kínált legjobb tervek.

Most, hogy megnéztük, mit kínál a SiteGround, vessünk egy pillantást arra, hogyan állítsuk be velük valóban a webhelyet. Tehát menjen tovább a SiteGround-hez, és válasszon egy WordPress tárhely-tervet, majd folytassa a telepítési útmutatónkkal.

A SiteGround WordPress tárhely első lépései

Mielőtt elkezdené gondolkodni a WordPress témáján vagy bármely üzenetén, meg kell vásárolnia a hostolási tervet, és ki kell választania egy domain nevet. Szerencsére minden, a SiteGround WordPress tárhely-terve INGYENES domainnevet tartalmaz. Ez nemcsak pénzt takarít meg, hanem még gyorsabbá teszi a webhely felállítását, mivel nem kell a domain nevét másik szerverre mutatnia. Tehát válasszon egyet a fent említett tervekről, és kezdjük el!

A SiteGround telepítővarázsló

Azt tanácsolom, hogy kihasználják a SiteGround telepítővarázsló előnyeit – ez a WordPress webhely beállítását rendkívül egyszerűvé és fejfájásmentesé teszi. Először be kell jelentkeznie a SiteGround felhasználói területbe, az alábbiakhoz hasonló utasításoknak kell lennie. Csak válassza ki a helyzetére alkalmazandó lehetőséget; ebben az oktatóanyagban bemutatjuk, hogyan állíthat be egy vadonatúj webhelyet.

SiteGround telepítővarázsló

JEGYZET: Van egy kézi telepítési lehetőség, ha inkább ezt az utat választja, de mivel ez bonyolultabb, itt nem foglalkozunk vele.

Ezután kiválasztja a létrehozott webhely típusát, valamint a használni kívánt szoftvert. Természetesen a WordPress-t választja a másodikhoz, mivel az elvégre a legjobb CMS.

SiteGround webhely-beállítások

Ezután az előző lépésben választotta alapján a rendszer felszólítja Önt, hogy hozzon létre bejelentkezési adatait. Kiválasztottuk a WordPress-t (duh), és hozzáadtuk az információkat. Arra is lehetősége van, hogy válasszon egy ingyenes témát, amelyet a SiteGround nyújt. Ez nem kötelező. Ha nem lát kedvelt témát, vagy ha másutt már talált prémium WordPress témát, akkor nem kell kiválasztania egyet.

A SiteGround szoftver telepítése

Ennyi – a fiókja készen áll a használatra! Hurrá! A „Mi a következő” szakasz kiválóan indul, ha érdekli a host belső működése. Érdemes átnézni az ügyfélkörének túráját, hogy megismerkedjen a SiteGround fiókjával, és e-mail címek létrehozására szolgáló linkre, ha ezeket használja.

A SiteGround telepítése kész

A WordPress webhelyének beállítása

Ideje belemerülni a weboldal felépítésébe és a tartalom hozzáadására! Ha egy témát a beállító varázsló alatt választott, akkor észreveszi, hogy a téma már telepítve van és aktív. De ha feltölti a saját témáját, akkor remek alkalom erre.

Látogasson el a saját weboldal.com/wp-admin oldalra, és jelentkezzen be a korábban létrehozott adatokkal. Tah-dah! Webhelye már fel van állítva és készen áll a használatra. Ha úgy döntött, hogy a SiteGround egyik ingyenes témáját használja, akkor készen áll a tartalom hozzáadására, de ha most fel szeretné tölteni a saját témáját, remek alkalom erre. Csak keresse meg a Megjelenés> Témák> Új hozzáadása menüpontot. Innen akár kereshet egy ingyenes témát a WordPress.org webhelyről. Vagy kattintson a Téma feltöltése gombot, és kövesse az utasításokat a saját WordPress-téma felvételéhez. Van egy video útmutató a WordPress téma megváltoztatásához, amelyet követhet.

Telepítse és aktiválja az új WordPress témát

A WordPress téma telepítése és aktiválása után értesítést kaphat a további szolgáltatások telepítéséről. Például a Total WordPress téma javasolja a mellékelt prémium pluginek (Layer Slider, Slider Revolution, Visual Composer), valamint az ingyenes pluginek (7. kapcsolatfelvételi űrlap, WooCommerce) telepítését a téma összes hatalmas opciójának használata érdekében. Csak kattintson a pluginek telepítésére vagy az értesítés elutasítására.

Összes téma

Most már készen áll a tartalom felvételére. A legtöbb prémium WordPress-téma olyan mintaadatokat tartalmaz, amelyeket telepíthet a webhely gyorsabb beállításához. A mintaadatfájl feltöltéséhez keresse meg az Eszközök> Importálás menüpontot, majd kattintson a WordPress lehetőségre. Ez felkéri a WordPress Importőr telepítésére. Kattintson a telepítésre, majd kattintson az aktív és az importőr futtatásához mutató linkre. Keresse meg a mintaadatfájlt (egy .xml fájlnak kell lennie), kattintson a feltöltéshez, majd rendelje hozzá a mintapostákat az egyik felhasználóhoz.

A következő lépés az állandó link beállításainak megváltoztatása, a menük hozzáadása / mentése, a kütyü megváltoztatása és a webhely további javítása, a Total WordPress Theme összes adminisztrátori beállításának felhasználása előtt, mielőtt megosztja webhelyét másokkal..

Következtetés

Ha a kiváló támogatással, rengeteg funkcióval és könnyű telepítéssel rendelkező minőségi WordPress-tárhely piacon van, akkor a SiteGround az Ön számára megfelelő. Nézd meg néhány tervüket – csak győződjön meg arról, hogy használja a linkünket, hogy 50% -ot megtakarítson a SiteGround WordPress tárhelyén. Nagyszerű terveket kínálnak, amelyek minden felhasználó számára nagyszerűen működnek, és a beállító varázslónak köszönhetően még azoknak is, akik még soha nem használták a WordPress-t, egy időben egy webhely felállítható és működik..

Használta a SiteGround tárhelyet? Tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani, milyen tapasztalataik alapján használta őket WordPress vagy általános internetes házigazdaként.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map