A SiteGround Web Hosting áttekintés

A SiteGround Web Hosting áttekintés

Már láttuk, hogy a WordPress által kezelt tárhelyszolgáltatások mit tehetnek az emberek számára, akiknek segítő kézre van szükségük a folyamatban, akár azért, mert a tervekre vagy a projektekre kell összpontosítaniuk, vagy mert nincs megfelelő ismeretek az ügyben. Legyen szó akár a WordPress által kezelt tárhelyszolgáltatásokról sem mindenkinek. Vannak olyanok, akik időről időre el akarják zavarni a kódot, vagy csak úgy akarják optimalizálni webhelyeinket, hogy ez nem lehetséges a kezelt szolgáltatásoknál. Az ilyen típusú felhasználók számára az általános hosting szolgáltatások jó alternatíva lehetnek. Ma áttekintem a SiteGround-t, egy általános host szolgáltatást, amely a népszerű cPanel szoftverre épül.


A SiteGround tárhely szolgáltatásai

A SiteGround rengeteg lehetőséget kínál a WordPress-webhely vagy bármely más webhely tárolására. Válasszon a megosztott, felhőalapú, dedikált, viszonteladói vagy akár prémium vállalati hostingok közül – minden méretű webhelyhez terve van. És természetesen mindig kiválaszthat egy kezelt WordPress tervet.

Tekintse meg a SiteGround terveket

Kínálnak olyan lehetőségeket is, amelyek más kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásokon találhatók. A SiteGround szépsége az, hogy dönthet úgy, hogy segítséget nyújt, vagy tehet meg mindent egyedül.

Miután meggondolta magát arról, hogy mi a profilja, továbbléphet és dolgozhat a fő műszerfalon. A cikkhez mindent el fogok csinálni, mivel ez a SiteGround egyik jó dolga, mivel nem korlátozzák azt, amit te tudsz tenni a feltöltött fájloiddal és / vagy cuccaival.

A Fiók irányítópultja

A fő műszerfal lehetővé teszi az elsődleges domain, a fiók DNS-jének és a cPanel hitelesítő adatainak konfigurálását.

Sok szolgáltatástól eltérően, a SiteGround lehetővé teszi az elsődleges domain megváltoztatását annyiszor, amennyit csak akar. Ez nagy plusz, mivel nem kell egy adott domain gazdagépe. Alapvetően egy üres fiókot hoz létre, amelyet bármilyen projekthez felhasználhat. A központi irányítópult gondoskodik a domain hozzárendelésének a cPanelhez folyamatáról.

Ehhez az áttekintéshez a teszt domént probléma nélkül cseréltük át a wpexplorer.com webhelyről a thetechieblog.com oldalra. A fiókot azonnal megváltoztatták, és utána a cPanel segítségével elérhetővé tették..

Extra tárhelyszolgáltatások

A SiteGround itt nem áll meg: elég sok extra szolgáltatást kínál a prémium támogatástól a prémium biztonsági mentési szolgáltatásig és a helyettesítő karakter-tanúsítványokig, a Let’s Encrypt beépítésének köszönhetően..

A SiteGround által kínált összes extra szolgáltatás közül az egyik a Dedikált IP-k beépítése, amelyek ezen a panelen könnyen megrendelhetők, valamint a Cloudflare fizetős szolgáltatásai. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon erőteljes tárhely-élményben részesüljön egy központi irányítási rendszerben. A felhőkarcoló beillesztése egy jó hozzáadott bónusz, amely egy dedikált IP-vel és biztonsági mentési szolgáltatásokkal kombinálva rendkívül jó az ügyfelek számára. Ha úgy gondolja, hogy ez túl sok, a SiteGround meglep egy újabb extra szolgáltatással, azaz az SG Site Scanner és a Malware megfigyelésével. Mivel ez egy általános hosting szolgáltatás, ennek az extra ellenőrzésnek a hozzáadása rendkívül hasznos.

Encrypt Free SSL itt van

A domain hozzáadása és a tanúsítvány telepítése egy kis darab, mivel a SiteGround most lehetővé teszi a Let’s Encrypt ingyenes SSL használatát.

Megváltoztatja az adatközpontot? Nincs mit!

Úgy gondolja, hogy a SiteGround ott áll meg, de nem, ők még cserélési lehetőséget kínálnak adatközpontok. Természetesen ennek a műveletnek ára is van, de ez lehetővé teszi, hogy könnyen megváltoztassa webhelyének helyét egy megfelelőbb helyre, ha az ügyfelének vagy a projektnek szüksége van rá..

A CloudFlare fizetős csomagja lehetővé teszi a WebGames Firewall és a speciális szolgáltatások használatát, a SiteGround kivételével lehetővé teszi az ingyenes CDN használatát a WordPress felgyorsításához.

A jó öreg cPanel

A SiteGround a régi jó cPanel szoftverre épül, amely az összes fő feladatot kezeli. Még akkor is, ha a cPanel Lehet, hogy nem a leggyorsabb élmény lehet, mivel továbbra is az Apache-alapú, de kényelmes módot kínál az összes tárhelyigény kielégítésére.

A Siteground olyan egyedi témát hajt végre, amely megfelel az irányítópult stílusának, ha a cPanel felhívja a SiteGround Irányítópultot..

Bár az összes fő funkció ott van, és úgy tűnik, hogy a cPanel frissítve van, a SiteGround felhasználhatja a felület néhány átalakítását és kihasználhatja az új cPanel stílust, mivel a jelenlegi meglehetősen régi. Ennek ellenére az elemzés során nem észleltek teljesítményproblémákat, és nagyjából mindent megtettem, amit akartam. Az adatbázis kézi létrehozása, a tartalom importálása, FTP-fiókok létrehozása, az e-mailek kezelése, a beépített cPanel explorer használata és a WordPress fájlok feltöltése. Ez mind egy szelet tortát a cPanel vezérlőpanellel.

A SiteGround Hosting teljesítménye

A SiteGround, mint egy kezelt WordPress szolgáltatás, átlagosan nagyon jó számot jelentett a San Jose helyszínén.

Ha megnézi a tényleges első alkalommal a byte-ot, akkor meglehetősen szilárd 300 ms átlagidő látható, amely több mint jó, tekintve, hogy ez az Apache-alapú cPanel. Még érdekesebb megjegyezni, hogy ez A SiteGround valóban NGINX-t használ proxyként az Apache mögötti mechanizmus, amely megmagyarázza a nem elfogadható eredményt.

A GTMetrix alatt teszt elvégzése megerősítette várakozásomat.

Mivel a SiteGround egy felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatás, ezért kínálnak egy WordPressre optimalizált dinamikus gyorsítótárat. De a felhasználónak saját maga kell konfigurálnia. Nyilvánvaló, hogy a Pagespeed és az Yslow pontszáma alacsony, mivel alapértelmezés szerint a webhely eléggé fut gyorsítótároló mechanizmus nélkül eltekintve attól a fordított NGINX proxy-tól, amelyet a SiteGround megvalósít. De ellenőrizze a teljesen betöltött időt, ez remek! A SiteGroundnek sikerült 2,5 másodperc alá csökkennie a GTMetrixben, ami elég jó, tekintve, hogy ez egy általános tárhelyszolgáltatás.

Csomagolás fel

A SiteGround kiszolgálója rengeteg extra funkcióval rendelkezik. Nagyon jó az, ha a cPanel háttérképként működik, és tartalmaz biztonsági másolatot, ingyenes SSL és Cloudflare funkciókat. De a SiteGround ezzel nem áll meg: extra Malware szkennelést, prémium támogatást kínál, és olyan magas szintű teljesítményt nyújt, amely több, mint finom, hogy versenyezzen más tiszteletben tartott WordPress által kezelt szolgáltatásokkal is.. Ha olyan jó és megfizethető szolgáltatást szeretne, amely semmilyen módon nem korlátozza és jó teljesítményt nyújt, nehéz nem ajánlani őket. Más szavakkal, a SiteGround sziklák.

További információ a SiteGround-ról

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map