A Selz WordPress e-kereskedelem beépülő moduljának áttekintése

A Selz WordPress e-kereskedelem beépülő moduljának áttekintése

Örülök, hogy elindíthatja saját online áruházát. Van egy főterve, nagyszerű termékei, és szinte észreveheti a befutó pénzt.


Ismerem az érzést; semmi sem olyan izgalmas, mint egy e-kereskedelmi áruház indítása. Még ha nem is tudja, mi fog történni a jövőben a boltodban, nem tudsz várni az első cikk elindítására és eladására.

De elakad; nem választhatja meg a tökéletes megoldást a sok közül e-kereskedelmi platformok kint. Hallotta, hogy a barátja tíz és tucat között beszélget a WooCommerce-ről, de mielőtt elmozdulhatna, valaki más ajánlotta a Ninja Shop-t..

A következő srác esküszött a Shopify-ra, de a keresése még mindig sehova nem megy. Döntést kell hoznia a legjobb e-kereskedelmi platformon, így időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg. És ha olyan, mint sok más e-kereskedelem-üzlettulajdonos, csak a legjobbakat szeretné, és semmi mást.

Ha ez az intro valamelyik része úgy hangzik, mint te, üdvözölje és otthon érezze magát. A mai tálalásban áttekintem Seiz, egy hatékony e-kereskedelmi platform, amelyet könnyedén integrálhat a WordPressbe.

Mielőtt a végére jutunk, jobb képet kaphat arról, hogy miért működtet több mint 120 000 kereskedő Selzben az üzleteiket.

Jól hangzik? Nagy. Menjünk az üzlethez.

Mi az Selz?

selz wordpress e-kereskedelem

A 2013-ban Martin Rushe által indított Selz a üzemeltetett e-kereskedelmi platform nagyon hasonlít a Shopify-ra, de egy kis extra rúgással. A platformon megkönnyítem a super-duper létrehozását online áruház, beágyazási gombok meglévő webhelyén, vagy eladás a Facebook oldalán.

A Selz ragyogó drag-and-drop áruház-építővel érkezik, amely megkönnyíti a műsorok készítését. Ráadásul az eszköz számos témát kínál, amelyeket testreszabhat a szíve tartalmához. Az üzlet édesítésére a Selz számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek az online áruház létrehozását és működtetését olyan egyszerűvé teszik, mint az A, B, C.

Ez a design és a funkcionalitás egyedülálló keveréke teszi a Selz-t tökéletes e-kereskedelmi partnerré, akinek sarokban van, amikor álmainak online áruházát építi..

A következő részekben kiemelem azokat a funkciókat, amelyek a Selzt csodálatos e-kereskedelmi platformmá teszik. Ezenkívül pontosan megmutatom, hogyan kell integrálni a platformot a WordPress webhelyével, hogy azonnal elkezdhesse eladását.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.

Selz Jellemzők

Selz jellemzői

Most nézzük meg a Selzben elérhető szolgáltatásokat. Személy szerint e-kereskedelmi platformot keresek, amely minden igényt kielégítő szolgáltatásokat kínál. Ha könnyen használható, annál jobb. Szerencsére neked a Selz rengeteg funkcióval rendelkezik, és könnyen kezelhető.

Ha be kell kerülnem a dolgok kódoldalára, olyan platformon megyek, amelyet széles körben testreszabhatok, például a WooCommerce-hoz. Ha kezdő vagy, és szüksége van egy egyszerű, de hatékony e-kereskedelmi platform, amely nem igényel kódolást, Selznek hátad van.

Intuitív Drag-and-Drop Store-készítő

A drag and drop üzlet építője valószínűleg a Selz legfontosabb értékesítési pontja. Hihetetlenül egyszerűen használható, és nem igényel kódolást vagy tervezési ismereteket. Percek alatt felépíthet egy gyönyörű üzletet, amely megfelel a márkájának. Önmagában ez az üzletépítő sok időt és pénzt takarít meg Önnek.

Ráadásul a Selz 20+ professzionálisan felépített témát kínál Önnek előfizetésével. Ezek a témák érzékenyek és készen állnak a mobilkészülékre, azaz ügyfeleik fantasztikus vásárlási élményben lesznek, függetlenül a használt készüléktől. Testreszabhatja és stílusosíthatja a témákat, hogy kiegészítse márkáját, és rávilágítson termékeire.

Ezenkívül regisztrálhat egy egyedi domain nevet a Selznél, vagy használhat egy meglévő domain nevet. A jó domain név könnyen felismerhető és tökéletes marketing / márkaépítési célokra. Kombinálja a jó domain nevet és a Selz beépített SEO optimalizálását, így több látogatót vonzhat a keresőmotorokból.

Ezenkívül örömmel veszi tudomásul, hogy minden Selz üzlethez minden oldalra ingyenes SSL tanúsítvány tartozik, nem csak a pénztár oldalához, mint más e-kereskedelmi platformokhoz. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek adatai és tranzakciói már az első naptól biztonságban vannak, ami növeli a bizalmat.

Ha úgy gondolja, hogy mindent meghallott, tévedsz, mert a Selz egy hatalmas blogplatformot kínál Önnek. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően közzétehet tartalmat, javíthatja a SEO-t és magasabb rangsorolhat a keresőmotorokban. Nem kell máshol blogot felállítania; A Selz nagyszerű blogolási lehetőségeket kínál Önnek, amelyek segítenek vállalkozása növekedésében.

Mindenhol eladni

A Selz más értékesítési lehetőségeket kínál Önnek, ellentétben más e-kereskedelmi platformokkal. A biztonságos és korszerűsített kosár- és fizetési folyamatnak köszönhetően közvetlenül a Selz online áruházából értékesítheti árucikkeit.

Ha már van WordPress weboldala, akkor termékeit úgy is hozzáadhatja, hogy gyönyörű vételi gombokat, kütyüket vagy az egész üzletet beágyaz. Webes látogatóinak nem kell elhagyniuk meglévő webhelyüket a vásárláshoz.

Ha ez nem elég, akkor a Selz e-kereskedelmi platform lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással eladhasson a Facebookon. A Facebook boltot könnyen beállítani, mobil használatra kész, és az FB boltjában található termékek automatikusan szinkronizálódnak. A Facebook áruház létrehozásával nagy teljesítményű hirdetési funkciókat is fel lehet nyitni, ami jelentheti a különbséget a siker és a kudarc között.

Beépített fizetési lehetőségek

Ha üzlete fel van állítva és működik, akkor nem akarja, hogy a fizetési átjáróval kapcsolatos problémák akadályozzanak. A Selz mögött álló srácok megértik, hogy ez hogyan lehet hatalmas probléma, ezért minden fontos hitelkártyát és PayPal-fizetést feldolgoznak az Ön számára. Ezután átviszik a pénzeszközöket bankszámlájára anélkül, hogy extra számlákat kellene kényszerítenie Önt.

Ezenkívül a Selz fizetési motorja segíti az adó automatikus kiszámítását, ami sok időt és fejfájást takarít meg Önnek. Az adók tartalmazzák többek között az amerikai forgalmi adót és az EU ÁFA-t. Mondjon búcsút az adó manuális kiszámításáról, és összpontosítson vállalkozása növekedésére.

Annak érdekében, hogy még több időt takarítson meg és professzionális kapcsolatot teremtsen, a Selz lehetővé teszi számlák automatikus elkészítését az ügyfelek számára. Ettől eltekintve, testreszabott megrendelés-megerősítő e-maileket küldhet automatikusan. Ha fogalma sincs, a megrendelés visszaigazolási e-mailei tökéletesen elérhetők értékesítési és promóciós célokra.

Kiváló fizetési lehetőségek

Először is, a Selz nagyteljesítményű kosárral rendelkezik, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik. Például az ügyfelek könnyedén hozzáadhat több terméket a kosárba, és fizethet anélkül, hogy másik webhelyre lépne, ami nagyszerű a felhasználói élmény és a bizalom kiépítése érdekében..

Ezenkívül a Selz több mint 100 különböző valutát és rengeteg egyedi mezőt kínál Önnek, hogy rengeteg információt gyűjtsön vevőiről a pénztárnál. Ez az információ a kézbesítési címetől, a társadalmi számláktól az ajándék részleteiig és hasonló dolgokig terjedhet.

A Selznél az üzlet nem ér véget a sikeres fizetés után. A vásárlás befejezése után könnyen átirányíthatja az ügyfelet bármely kívánt oldalra. Ezt a lehetőséget kihasználva veheti ügyfeleit az egyedi köszönő oldalakhoz, exkluzív tartalomhoz és így tovább.

Az elhagyott kocsik óriási problémát jelentenek sok vállalkozó számára. A Selz lehetővé teszi, hogy elhagyott kosárleveleket küldjön az ügyfeleknek a konverziók növelése érdekében. Ezzel a funkcióval ösztönzőket és különleges ajánlatokat küldhet ügyfeleinek, hogy meggyőzze őket a vásárlás befejezéséről.

Csodálatos rendelési teljesítési lehetőségek

Sok eladó küzd a megrendelések teljesítésével, különösen akkor, ha sok megrendelése van feldolgozásra és kiszállításra. Amikor egyre több megrendelést kap, akkor szüksége van egy olyan rendszerre, amely ésszerűsíti a teljes megrendelés-teljesítési folyamatot. Pontosan ezt kínál Önnek Selz.

Olyan eszközöket kap, mint a rendelési értesítések, SKU-k, a szállítási integrációk és a visszatérítések feldolgozása. Könnyen valós idejű szállítási díjakat és lehetőségeket kínálhat ügyfeleinek a pénztárnál. Emellett kapcsolatba léphet olyan nagy szállítmányozó szolgáltatókkal, mint a DHL, a Fedex, a UPS, az Australia Post és a Deutsche Post, csak néhány említés említése..

Szükség esetén tovább testreszabhatja a szállítási lehetőségeket, vagyis előre meghatározhatja a hazai és a nemzetközi szállítási szabályokat az árucikk vagy a megrendelés tartalma alapján. Ez azt is jelenti, hogy beállíthatja a kézi tarifákat a szállítási lehetőségek további testreszabásához.

Világszínvonalú készletgazdálkodás

A Selz egy gyönyörű műszerfalat kínál a készlet kezeléséhez, mint főnök. A kezdőknek bármit eladhat, amit csak akar, legyen az digitális termék, fizikai áru vagy szolgáltatás. Ha ez csodálatosnak hangzik, örömmel veszi tudomásul, hogy könnyen készíthet termékeinek bármilyen változatát, például színét, méretét és súlyát.

Ezenkívül a Selz több termékképet támogat, azaz minden szempontból megmutathatja ügyfeleinek, hogy megalapozott döntést hozzanak. A tartalom kezeléséhez emellett termékkategóriákat és alkönyvtárakat, valamint menüket és oldalakat is felvehet.

Ezenkívül a Selz lehetővé teszi a készletek szintjének beállítását és nyomon követését. Ha eladja, a platform automatikusan szünetelteti az eladást az Ön bevonása nélkül. Emellett Selz jön a Fizessen, amit akar (PWYW) funkció, amely feljogosítja a vásárlókat, hogy saját áraikat megválaszthassák.

Legyen digitális nindzsa

Selz lehetővé teszi, hogy eladja, mint egy főnök. A platform minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre szükség van az alkalmazások, tanfolyamok, e-könyvek, videók stb. Professzionális értékesítéséhez. A digitális termékeket automatikusan kiszállíthatja ügyfeleinek Kindle, Dropbox vagy e-mail útján. Ezenkívül a termékeket licenckulcsokkal is megvédheti.

A Selz használatával nincs host- vagy sávszélesség-korlátozás, azaz annyi digitális terméket adhat el, amennyit csak akar. Ha van frissítése, automatikusan e-mailben küldheti el a korábbi vásárlókat, és ingyenesen letöltheti őket.

A legtöbb ember, aki tőled vásárol, megkapja azt a professzionális hangulatot, amely a fő e-kereskedelem kiskereskedőire jellemző. Az eladáshoz nem kell ad hoc megoldásokat kidolgoznia; minden olyan szolgáltatás, amelyre professzionális üzlet létrehozásához szüksége van, elérhető a Selzben.

Valós idejű elemzés

Az áruház teljesítményének nyomon követése rendkívül fontos, különösen akkor, ha jobb felhasználói élményt kínál az ügyfelek számára, és fellendíteni szeretné az üzletet. Ennek elősegítésére a Selz valós idejű elemzéseket kínál. Kezdetként láthatja, hogy honnan jöttek az ügyfelek, és hogyan találták meg az áruházat.

Ezenkívül nyomon követheti értékesítési statisztikáit és csatlakozhat a kedvenc elemző eszközökhöz, például a Google Analyticshez és a Bing Analyticshez. Ezen felül exportálhatja forgalmi és értékesítési adatait .csv fájlba a későbbi referencia és felhasználás céljából. Ez azt is jelenti, hogy adatait bármilyen más külső rendszerbe importálhatja. Hát nem csak elképesztő?

Integrációk, integrációk és további integrációk

Selz az integrációk királya. A platform egy kattintással történő integrációt kínál népszerű alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, mint például a MailChimp, az AWeber és a Campaign Monitor. Csak nyomja meg a gombot, és BUMM-bam, az integráció úgy fut, mint egy jól olajozott gép.

Ügyfélkapcsolatok kiépítése

Az ügyfelek megszerzése nem könnyű munka. Az intelligens üzlettulajdonos ismeri ezt a tényt, és fáradhatatlanul azon produktív ügyfélkapcsolatok kiépítésén dolgozik, amelyek megismétlik az üzletet. A Selz rengeteg lehetőséget kínál Önnek ezen a területen, így ügyfelei örömmel folytathatják márkánk használatát.

Olyan funkciókról beszélek, mint például az e-mail marketing integráció, amely lehetővé teszi, hogy növekedjen a levelezőlista, amikor elad. Az e-mail marketing nagyszerű módja a meglévő ügyfelek számára történő remarketingnek és az új kilátások elindításához. Ez egy nagyszerű módszer a márka üzenetének terjesztésére is.

Ezen felül a Selz kedvezményes és kupongenerátorral rendelkezik, amely segít a lojalitás jutalmazásában és az egészséges ügyfélkapcsolatok fenntartásában. Végül is mindenki szereti a kedvezményt vagy az ingyenes szállítást! Ezenkívül olyan alkalmazásokat is használhat, mint például a Disqus és a Yopto, hogy ösztönözze a beszélgetést a termékoldalain és bemutatja a társadalmi bizonyítékokat.

A Selz emellett részletes ügyfélprofilokkal és beépített üzenetküldéssel is rendelkezik, amely ideális a vevővel történő egyéni kapcsolattartáshoz..

24/7 támogatás

Olyan keményen dolgozik, hogy felhasználóinak legjobb élményt és termékeket biztosítson. Éppen ezért érdemel egy nagy támogató csoportot, amely segít, ha valami eltörik. Ily módon az ügyfelekre tud összpontosítani, és nem az unalmas műszaki munkára.

A Selz 24 órás, valós idejű élő támogatást kínál minden fizetett tervhez. Ezen felül elképesztő szakértői útmutatásokat olvashat, és meghaladhatja a tanulási görbét. Ezenkívül teljes hozzáféréssel rendelkezik egy súgóhoz, azaz bármikor megfelelő támogatást kap.

Egy ilyen lenyűgöző funkciók listájával úgy döntöttem, hogy megadom a ingyenes 14 napos próbaverzió tesztvezetés. A következő részben létrehozunk egy Selz-áruházat, amelyet integrálunk a WordPress-szel.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.

Hogyan integrálhatjuk a Selz-et a WordPress-szel

Most, hogy tudja, mire számíthat, hozzon létre egy Selz-áruházat, és integrálja azt egy WordPress-oldalba.

Menjen tovább a Selz.com oldalra, és nyomja meg az Fogj neki gombot az alább látható módon.

Seiz

A következő oldalon írja be e-mail címét, nevét és jelszavát. Ezt követően fogadja el a feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, majd nyomja meg a gombot Regisztrálj gomb. Alternatív megoldásként feliratkozhat a Facebookon, a Twitteren vagy a Google-on is, amint azt az alábbi képen kiemeljük.

selz feliratkozási űrlap

A sikeres regisztráció után az oldal átirányítja Önt az irányítópultra. A Selz felkéri Önt, hogy nyújtson több információt vállalkozásáról és / vagy csatlakozzon a 15 – 20 online képzéshez, az alábbiak szerint.

Adja meg a szükséges információkat, és ha szükséges, foglaljon helyet a képzéshez. Eddig olyan jó, hogy csodálatos vagy. Ezután keresse meg az irányítópultot az alább látható módon.

selz műszerfal

Nagyon szépen néz ki, mi? Tegyük fel néhány termék hozzáadását, és végezzük el ezzel. Keresse meg a Tételek> Összes a bal oldali navigációs menüben, majd kattintson a gombra Elem hozzáadása gombra, amint az alábbiakban kiemelem.

új termék hozzáadása a Selz-be

Ezután válassza ki a hozzáadni kívánt termék típusát. Három lehetősége van: Fizikai, digitális és  Szolgáltatás az alábbiak szerint.

Ennek az oktatóanyagnak egy fizikai termékével jártam. Ezután leszáll az alább látható gyönyörű termékszerkesztőre.

termékszerkesztő in selz

A fenti szerkesztő valóban kellemesen meglepte Önt. Intuitív, tehát automatikusan megjósolta a pénznemomat. Nos, könnyen megváltoztathatja a pénznemet. Ezenkívül a szerkesztőnek sok termékajánlata van. Kategóriákat, változatokat, SEO-t, licenceket és még sok minden mást adhat hozzá egy képernyőn.

Adja hozzá a szükséges részleteket, görgessen a képernyő alja felé és nyomja meg a gombot Megment gomb.

Előmentem, és tesztelés céljából három dummy terméket készítettem.

Ezután navigálhat a következőhöz: Tételek> Összes a Selz műszerfalán, hogy az összes terméket az alább látható módon megtekinthesse.

Ebben a pillanatban termékeit hozzáadják az online áruházhoz, ám ezek nem jelennek meg az Ön webhelyén. Jelölje be az egyes termékek melletti jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra közzétesz az alábbiak szerint.

Erősítse meg, hogy közzéteszi a termékeket. Termékei élőben vannak, de a fizetéseket még nem aktiváltuk. Kattintson a navigációra az irányítópultra Irányítópult az admin menüből, az alább látható módon.

Innentől engedélyezheti a kifizetéseket, testreszabhatja áruházát, létrehozhat vásárlási gombot meglévő webhelyéhez, konfigurálhatja a szállítást és még sok minden mást (az adminisztrációs beállítások többsége balra az adminisztrátor menüben van elrejtve, tehát nyugodtan fedezze fel ezt a területet) széles körben, hogy megnézze mit fog találni).

Ha rákattint a Testreszabhatja áruházát gombra, például lehetősége van kiválasztani a témát az alább látható módon.

Mint valószínűleg észreveszi, a fenti képernyőre is elérheti a navigációt Store> Témák. A téma kiválasztásával átirányítja Önt a csodálatos üzletépítőhöz, amelyről beszélünk. Lásd az alábbi képet.

Ha gyorsan látni szeretné, hogyan néz ki az új online áruház a felületen, keresse meg a Store> Előnézet a Selz admin menüben, az alább látható módon.

És ó, btw, az alábbiakban láthatjuk, hogy a mintatárolónk minimális testreszabással működik (csak a témát változtattam, és nem szerkesztettem semmit, bár szinte mindent szerkeszthetsz).

Bellisima. Csak gyönyörű. És gyorsabban, mint sok költségvetési házigazda tudom. Ezenkívül stílusát is kialakíthatja webhelyén, ahogy tetszik. Most, hogy működő áruházunk van, integráljuk a WordPressbe.

Ne felejtse el, hogy megvásárolhat egyéni domain-t és használhatja a Selz-et anélkül, hogy a WordPress-rel integrálódna. A következő szakasz azon személyek számára szól, akik hatékony e-kereskedelmi funkciókat szeretnének hozzáadni egy meglévő WordPress-webhelyhez.

A Selz integrálása a WordPress programba

Keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása a WordPress admin menüben, az alább látható módon.

hozzáadva Selz WordPress plugint

Ezután írja be Selz e-kereskedelem a keresőmezőben. A találat a Telepítés most gombra, amikor megtalálja a Selz WordPress eCommerce bővítményt, az alább látható módon.

Selz WordPress e-kereskedelem plugin

Ezután aktiválja a bővítményt, majd nyomja meg a gombot Csatlakozás gomb, amely a következő oldalon jelenik meg, ahogy az alább részletezzük.

A következő oldalon engedélyezze Selz-fiókját a Lehetővé teszi gombot az alább látható módon.

Miután Selz-fiókod csatlakozott a WordPress-webhelyhez, látnia kell a következő oldalt.

A fenti képernyőn aktiválhatja az egész webhelyre kiterjedő bevásárlókosárot, vagy kattinthat Ugrás a Selz műszerfalra hogy hozzáférjen az irányítópulthoz a Selz.com webhelyen. Most a WordPress webhelyét integrálta a Selz.

Hogyan jelenítheti meg egy terméket a Selz.com-fiókjából? Még ennél is jobban, hogyan jeleníti meg a teljes boltját a WordPress webhelyén?

Nos, a folyamat hihetetlenül egyszerű. Tegyük fel, hogy fel szeretné venni a terméket az üzlet oldalára. Egyszerűen nyissa meg az oldalt a WordPress adminon belül (a Selz csak a Gutenberg szerkesztővel működik). Lásd az alábbi képet arról, hogyan lehet Selz gombot hozzáadni, tárolni vagy widget hozzáadni egy oldalhoz vagy bejegyzéshez.

Vásárlás gomb, áruház vagy widget hozzáadásához egyszerűen kattintson a megfelelő képre a megfelelő képen. Ha hozzáad egy vásárlásgombot vagy widgetet, akkor a szerkesztő jobb oldalán található menü segítségével kiválaszthatja azt a terméket, amelyet összekapcsolni szeretne, az alább látható módon.

Aaaand ennyi! Így hozhat létre Selz-üzletet, és integrálhatja azt a WordPress-szel. Arra sürgetem, hogy fedezze fel a Selz műszerfalát és az üzletépítőt az összes olyan funkcióval kapcsolatban, amelyre szüksége van az online áruház testreszabásához, a legvadabb képzeletén túl.

Selz árképzés

A Selz három áras csomagot kínál Önnek, amint azt az alábbiakban részletezzük.

Nekünk van:

 • Lite, havonta 17 dollár, évente számlázva
 • Alapértelmezett, havonta 23 dollár dollárral számolják évente
 • Pro, havonta 35 dollár dollárral számolják, évente

Keressen egy csomagot, amely az Ön számára működik, de ha fogalma sincs, honnan kezdje, akkor a Alapértelmezett A csomag elég szilárdnak tűnik, ha kérdezel tőlem. Ne feledje, hogy a Selz.com 2% tranzakciós díjat és 2,9% + 0,3 USD hitelkártya díjat számít fel. És amint már tudod, van egy 14 napos próbaverzió, amely segít a vizek tesztelésében. Nincs felállított díj, és nem kell további hosting szolgáltatásokat vásárolnia. Van pénz-visszafizetési garancia?? Nem, de ez nem feltétlenül rossz dolog, igaz?

Következtetés

Között közted és a Selz figyelemre méltó e-kereskedelmi platform. Könnyen kezelhető egymillió és egy funkcióval is. A platform segít az online áruház felállításában percek alatt, az üzletépítőnek köszönhetően, és azonnal elkezdi eladni.

Melyik a kedvenc e-kereskedelmi platformod? Használta a Selz-et a múltban? Tudassa velünk gondolatait a megjegyzésekben. Felvidít a boldog eladásra!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map