A NextGEN galéria WordPress beépülő moduljának áttekintése

A NextGEN galéria WordPress beépülő moduljának áttekintése

Egy ilyen robusztus és népszerű WordPress galéria-bővítmény miatt zavarban voltam, hogy csak néhány hozzászólást találtam NextGEN Galéria. Úgy értem, a legtöbb cikk régi volt, és egy olyan korszakba került, amikor a plugin még gyerekcipőben volt.


Manapság más a helyzet. A NextGEN Galéria egy teljes értékű WordPress galéria plugin-nek virágzott. Rengeteg lehetőséget kínál a galéria profi létrehozásához és kezeléséhez. Az üzlet édesítése érdekében az egész hihetetlenül egyszerűen beállítható és használható.

Az energiafelhasználó számára a NextGEN galéria prémium kiegészítőket kínál a galériák feltöltéséhez. Néhány kiegészítő az e-kereskedelmet, az ügyfélbiztosítást és az automatikus nyomtatási rendelés teljesítést tartalmazza. Ettől eltekintve, számos más gyártótól származó kiegészítőt kap, amelyek új módon bővítik a NextGEN Galériát.

Miért lenne szüksége a NextGEN galériára??

Látva, hogy a WordPress beépített galériafunkcióval rendelkezik, miért lenne szüksége egy pluginre, például a NextGEN galéria?

Nos, az alapértelmezett WordPress galéria kisebb galéria feladatokhoz is megfelelő. Nagyszerű, ha hozzáfűz egy galéria-hozzászólást vagy oldalt, de ennyi.

Ha sok képpel dolgozik, vagy több ellenőrzésre van szüksége, mondjuk, hogy fotós, grafikus, képzőművész vagy bármilyen más, sok fotóval foglalkozó szakember, gyorsan rájön, hogy az alapértelmezett WordPress galéria nem vágd el.

Más szavakkal, a NextGEN Galéria számos olyan fejlett funkciót kínál Önnek, amelyeket nem talál az alapértelmezett WordPress galériában vagy sok más galéria plugin-ben. Például a nyomtatólaboratórium-integráció lehetővé teszi a képek fizikai nyomatainak eladását automatikusan, amely elsőként szolgál a WordPress galéria pluginekhez.

A NextGEN galéria a tökéletes WordPress galéria plugin könnyű és nehézsúlyú felhasználók számára egyaránt. Akár meg akarja osztani a családi fényképeket a barátaival, megjeleníteni a grafikai portfóliót, akár eladni a fényképeit, többek között a NextGEN.

A mai áttekintő bejegyzésben a NextGEN Galéria pluginjét vesszük tesztelésre. Fedjük le azokat a funkciókat és finomságokat, amelyek a plugint minden idők egyik legjobb és legnépszerűbb galéria-bővítményévé teszik.

További beavatkozás nélkül kezdjük el, mivel sok mindent le kell fedni.

Mi a NextGEN Galéria??

NextGen-galéria

Az intro-ból kitűnően látszik, hogy a NextGEN Gallery egy WordPress galéria plugin. Imagely szerint a „NextGEN Galéria volt az iparág standardja WordPress galéria plugin 2007 óta, és továbbra is évente több mint 1,5 millió új letöltést kap. ”

Tól től hivatalos WordPress-adatok, A NextGEN Galéria kiadása óta több mint 28 millió letöltést gyűjtött be. Az írás idején a NextGEN Galéria több mint 800 ezer aktív telepítéssel rendelkezik, így a WordPress galéria legnépszerűbb bővítménye. Nem rossz. Egyáltalán nem rossz.

A felhasználók szeretik a bővítményt, ha rave vélemények a WordPress.org van bármi, amit megtenni. A 3 370 értékelésből 2506 ember 5-csillagos besorolást adott a pluginnak. Ez a felhasználói bázis kb. 75% -a, ami azt jelenti, hogy jó kezekben vagy.

Íme, amit kellett mondania egy boldog ügyfélnek:

Teljesen szeretem ezt a bővítményt. A telepítéssel egyáltalán nincs probléma. Jól működik mind a témámmal, mind az oldalkészítővel. A támogatandó kérdéseimre egy írt munkanapon belül válaszoltak. Élveztem az ingyenes verziót, tehát a karácsonyi ünnepeken a pro-verziót (NextGen Plus) vásároltam a kedvezménykódjuknak köszönhetően. Nincs panasz. Vevő az életre. – 8flixs

A bővítmény kitűnő 4,3 / 5,0 besorolással rendelkezik az írás idején, tehát igen, üzleti vagyunk, haver!

Az Imagely emellett egy jó hírű WordPress cég, amely lenyűgöző témákat, pluginokat, kulcsrakész webhelyeket és tárhelyet kínál fényképészeknek.

A fantasztikus csapat ideális megoldást kínál webes jelenlét létrehozására, akár fotós, grafikus, akár bármilyen más, a képekkel foglalkozó alkotó.

Van egy ingyenes verzió!

A NextGEN galéria ingyenesen letölthető és használható a WordPress.org webhelyen. Ahhoz azonban, hogy prémium kiegészítőket és pro támogatást élvezhessen, prémium NextGEN Gallery Plus, Pro vagy Lifetime licencet kell vásárolnia..

A felülvizsgálathoz a NextGEN Gallery Pro-t használjuk, mert kiváló áttekintést nyújt a szolgáltatásokról. A beépülő modul nagyon csúcstechnikát tartalmaz azoknak a szolgáltatásoknak a szempontjából, amelyekre szükség van a gyönyörű galéria telepítéséhez, mint egy profi.

jegyzet: Először telepítenie kell a a NextGEN Galéria ingyenes verziója prémium kiegészítők használatához.

Most, hogy tudjuk, mire dolgozunk, fedezzük fel néhány olyan funkciót, amelyek miatt a NextGEN Galéria méltó versenyzővé válik a WordPress galéria bővítmény kategóriájában.

A NextGEN galéria funkciói

Nextgen funkciók

Szeretem a fejlesztőket, akik mindent elkísérnek lenyűgözni a felhasználók számára. Mint ilyen, mindig vonzódik a tiszta kódhoz, a könnyű kialakításhoz és az intuitív felhasználói felületekhez. A Feature bloat viszont egy ügyfelekkel büszkélkedhet az önök számára, óriási NO-NO.

A NextGEN Galéria az a kedves hely, amely mind a két világ legjobbját kínálja. Az egyik oldal hihetetlen funkciók listáját kapja, amelyekkel „fényképeket kezelhet, megjeleníthet, bizonyíthat és értékesíthet, mint profi.” A másik oldalon van egy felhasználóbarát felület, amely sok energiát és időt takarít meg Önnek.

Ennek ellenére a NextGEN Galéria a következő funkciók közül legismertebb.

Több album és galéria stílusa

Nextgen galériák és albumok

Először is: egy album a galéria gyűjteménye, a galéria pedig a képek gyűjteménye.

Most a NextGEN galéria ingyenes verziója három galériastílust tartalmaz (a bélyegkép, a diavetítés és az ImageBrowser galéria), valamint két albumstílussal (kompakt és kibővített). A profi verzió további hét galériastílust és két albumstílust kínál Önnek. Összesen 12+ album- és galériastílust kapsz.

A képek bemutatása szempontjából a NextGEN Galéria elegendő album- és galériastílust kínál Önnek, hogy a felhasználóit vonzza. A galéria létrehozása egyszerű, mivel hamarosan megtanulja.

Minden albumhoz és galériastílushoz a testreszabható lehetőségek végtelen listája tartozik, amelyek lehetővé teszik a galéria stílusát az ízlés szerint.

Több millió lehetőség és beállítás

a következőgen galéria beállításai és lehetőségei

A WordPress webhely galériáinak kezelésére komoly erőfeszítésekre van szükség, és a NextGEN galéria szerencsére nem okoz csalódást. Az Imagely emberei tudják, mit csinálnak, és tele vannak a NextGEN Galériával.

Ha olyan globális stílusokat szeretne beállítani, amelyek alkalmazandók a weboldalon, akkor erre lehetősége van. Szeretné egyesíteni a galériákat külön-külön? Rengeteg lehetősége van, barátom.

Átméretezheti a képeket, leírásokat adhat hozzá, vízjeleket hozhat létre, összekötheti a galériákat egy adott oldallal, beállíthatja az előnézeti képeket, és tömegesen is feltöltheti a képeket. Heck, akár teljes mappákat és ZIP fájlokat is feltölthet.

Ezenkívül képeket forgathat, egy képet kizárhat a galériából, megnézheti a kép metaadatait, szerkesztheti a bélyegképeket, beállíthatja az automatikus lejátszást, meghatározhat az átmeneti stílusokat, és címkéket adhat hozzá..

Szeretne közösségi képeket hozzáadni a közösségi média megosztásához? Talán szeretné integrálni a galéria pluginjét az Adobe Lightroommal? Ha igen, akkor a NextGEN Galéria hátulja van.

A NextGEN Galéria által kínált összes lehetőség lefedése az egyetlen módja annak, hogy belemerüljön és a plugin első kézből megtapasztalja. Túl sok lehetőség van ahhoz, hogy egyetlen áttekintésbe belefoglalhassuk.

Újratervezett felhasználói felület

Nextgen galéria felhasználói felülete

Számos WordPress galéria beépülő modul ragaszkodik a WordPress admin irányítópultjához, a merev felhasználói felületekkel (UI), amelyeket nehéz használni. Nos, a NextGEN Galériában ennek nincs. A plugin gyönyörű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amelyeken keresztül könnyű dolgozni.

A plugin telepítése és aktiválása után elindíthatja a könnyen észrevehető (lásd a fenti képet) galéria varázslót, amely segít elérni a futást. Mindent megmutat, a NextGEN galéria létrehozásáról, az oldalra vagy a hozzászólásba való beillesztésétől kezdve.

A galériák létrehozása a NextGEN galériában rendkívül egyszerű, az átalakított felhasználói felületnek köszönhetően. Több munkát végez rövidebb idő alatt, összehasonlítva más galéria pluginekkel, amelyek felesleges rendetlenséggel lassítják a munkafolyamatot.

Ügyfélbizonyítás

nextgen galéria kliens ellenőrzése

Időnként az ügyfél szeretne képeket igazolni vagy visszajelzéseket megosztani. A múltban a fotósok oda-vissza e-maileket tettek közzé azokkal az ügyfelekkel, akik a projekt befejezése előtt bizonyítani akarták a munkát. Ez általában az irodájába (vagy az irodájába) tett látogatásokkal jár, amelyek sok időt és pénzt fogyasztanak.

A NextGEN Galéria azonban teljesen megváltoztatta a játékot. A pluginhez csillagrendszer tartozik, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az egyes fényképeket egy csillag ikonra kattintással igazolják. Ráadásul a NextGEN Galéria hozzászólói mezőt tartalmaz, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy visszajelzéseket hagyjanak az egyes képekről.

Mindkét szolgáltatás jelentősen korszerűsíti a munkafolyamatot, időt és pénzt takarítva meg mind Ön, mind az ügyfél számára. Most már nem kell a városban fusson; Az ügyfelek kommentálhatják és igazolhatják képeiket közvetlenül otthonuk kényelme alapján.

E-kereskedelmi lehetőségek

nextgen galéria e-kereskedelmi lehetőségei

Várj, gondoltál egy pillanatra az egészet? Ha igen, akkor tévedsz. Ön szerint mit csinálunk itt? A futóméretes kóddarab, amely felső galéria-bővítményként maszkolódik? Gyere, fiam, a NextGEN Galériaról beszélünk, és ez soha nem fog csalódni.

Ha fényképeket vagy képeket árusít, a NextGEN Galéria kiváló funkciókkal rendelkezik, amelyekkel hazahozza a nagy dollárt. tudsz fényképeket eladni online és a fizikai nyomatok könnyedén. Könnyen létrehozhat egyedi árlistákat, és dobhat be néhány kupont a jó intézkedés érdekében. És az egész dolgot a WordPress rendszergazdája kezeli? Nos, a képek eladása a NextGEN Galéria segítségével könnyű.

A beépülő modul az írás idején támogatja a PayPal és a Stripe fizetési átjárókat, ami elegendő. Bármely átjáró integrálása ugyanolyan egyszerű, mint A, B, C. A tesztelés céljából javasoljuk, hogy engedélyezze a teszt átjáró annak biztosítása érdekében, hogy nem számítunk fel tesztrendeléseket.

A Print Lab integrációja

A Print Lab integrációjának köszönhetően mostantól automatikusan teljesítheti a nyomtatási megrendeléseket. Választhat úgy, hogy manuálisan vagy automatikusan teljesíti a White House Custom Color (WHCC) szolgáltatást, amely az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb nyomtatási laboratóriuma. A fejlesztők keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a jövőben együttműködjenek a nemzetközi nyomtatási laboratóriumokkal.

Ezen kívül a NextGEN Galéria automatikus adószámítást kínál a Taxjar-en keresztül, nulla értékesítési jutalékot (ellentétben más fotó-értékesítési szolgáltatásokkal, mint például a Smugmug vagy a Photoshelter), és még sok minden mást..

Most, hogy van ötletünk arra, hogy mire számíthatunk, hozzunk létre egy egyszerű galériát a NextGEN galériában, szórakozásból.

Hogyan hozhatunk létre NextGEN galériát?

Először telepítse és aktiválja az ingyenes szoftvert NextGEN WordPress Galéria plugin. Ezután vásárolja meg a NextGEN Pro plugin másolatát a hivatalos webhelyről. Ezután telepítse és aktiválja a pro verziót.

NextGEN galéria létrehozása

Most már készen áll a következő részre, egy galéria létrehozására. Két módon lehet. Készíthet egy galériát, majd beillesztheti az oldalra vagy a hozzászólásra. Alternatív megoldásként képeket tölthet fel és hozzáadhatja a galériát az oldal szerkesztése vagy az üzenet szerkesztése közben.

Az első módszert szemléltetés céljából tárgyalom. A második módszer meglehetõsen magától értetõdõ, különösen, ha megkapja a NextGEN galéria leállítását. Ezenkívül szeretném, ha önmagában kipróbálná a második módszert.

Keresse meg a Galéria> Galéria hozzáadása / Képek, az alábbiak szerint.

új galéria hozzáadása a NextGEN galériába

A következő képernyőn néhány lehetőség van a képek feltöltésére. Fájlokat tölthet fel a számítógépről, importálhat a médiakönyvtárból, vagy importálhat mappákat a szerverről. Képek töltöttem fel a laptopomról, tehát az első lehetőséget választom; Képek feltöltése.

Ezután válassza a lehetőséget Hozzon létre egy új galériát, add a Galéria címe (az enyém “Új tesztgaléria ”), kettyenés Fájlok hozzáadása a képek kiválasztásához, és végül a Feltöltés indítása gombra, az alább látható módon.

képek feltöltése a NextGEN galériába

Ha minden jól megy, akkor ezt a kis srácot látnia kell a képernyő alján:

feltöltés kész

Kattintson a Galéria kezelése> Új tesztgaléria linkre, ha szerkesztened kell a galériát, de ezt kihagyjuk, és megmutatjuk, hogyan kell beilleszteni a „Új tesztgaléria ” egy oldalra vagy bejegyzésbe.

A NextGEN galéria beillesztése egy oldalba / bejegyzésbe

Most, hogy egy galéria működik, tegyük be egy oldalra. A folyamat ugyanaz marad, ha be akarja illeszteni a galériát egy bejegyzésbe. Keresse meg a Oldalak> Új hozzáadása, az alábbiak szerint. Vegye figyelembe, hogy meglévő oldalt / bejegyzést is szerkeszthet.

új WordPress oldal hozzáadása

Ezután adja hozzá az oldal címét, és nyomja meg a gombot BELÉP gomb egy új sor elindításához (vagy blokkolja?). Kattintson a plusz (+) ikonra, görgessen a elemre Közös blokkok, és kattintson a gombra NextGEN Galéria, amint azt az alábbi képen kiemeljük.

Következőgen galéria gutenberg blokk

Ezután kattintson a Adja hozzá a NextGEN galériát gombra, amint azt alább részletezzük.

add nextgen galéria

Olyan egyszerű; valószínűleg már beillesztett egy galériát az oldalára / bejegyzésébe. De ne lépjünk előre magunk előtt. A gombra kattintva megjelenik a következő képernyő. Itt válasszon Galériák (1)Galéria (2) (a mi esetünkben ez a „Új tesztgaléria ”), és a megjelenítési stílus (én választottam Pro csempe (3)), az alábbiak szerint.

Ezután görgessen a képernyő alja felé és nyomja meg a gombot Galéria beszúrása gomb:

Következő, Vázlat mentése, előnézete, frissítése, vagy közzétesz az új oldalod vagy bejegyzésed, attól függően, hogy hol van a munkafolyamatban. elmentem vele közzétesz mióta új oldalt készítettem ��

És itt, hölgyeim és uraim, hogyan néz ki az újonnan létrehozott galéria a tesztoldalon, amely a Total WordPress témán fut:

NextGEN a Totaldal

Nem rossz körülbelül öt perc puha munka esetén.

A NextGEN galériák reagálnak?

Fogadsz, hogy vannak! Küldtem a linket a telefonomra, és itt van, amit kaptam:

NextGEN érzékeny

Minden rendben van; A NextGEN galériákat könnyű létrehozni és reagálni is lehet �� Olyan, mintha itt van mindent, amire szükségünk van, térjünk tovább a következő szakaszba. A dolog jellemzői és lehetőségei elégségesek ahhoz, hogy rengeteg érdekes véleményt szerezzenek olyan felhasználóktól, mint te. Itt van néhány beszámoló.

Beszámolók

nextgen galéria ajánlások

A felhasználók dicsérik a NextGEN galériát balra, jobbra és közepére. Úgy értem, mi az, amit nem szerethet a plugin. Itt vannak az elégedett felhasználók valós véleményei:

Az elmúlt 15 évben több galéria plugin-et kipróbáltam, és a NEXTGEN GALÉRIA messze a legbarátabb, sokoldalúbb és leghatékonyabb. Köszönöm! – Mark Jordan fénykép

Akkor ott van …

Már évek óta használjuk a NextGEN galériát egy vagy másik webhelyen. Nem csak nagyszerű szolgáltatáskészlettel rendelkezik, hanem jól karbantartott, mindig naprakész is, és az évek során minden támogatási kérdéssel nagy sikerrel jártunk. Nagyon ajánlom! – David G. Johnson

És…

A NextGEN galéria plugin éppen az, amit a galéria plugin-jén kerestem. Tetszik, hogy egy galéria testreszabhatóvá válhat, és rendelkezik olyan beállítással, amely biztonsági másolatot készít az eredeti képekről, és letiltja a jobb egérgombbal rendelkező menüt, hogy megakadályozzák az embereket abban, hogy letöltsék a művészetem. – GabiClayton

… Többek között.

A kiváló minősítéssel büszkélkedő galéria pluginért egész nap itt lennénk, ha minden véleményt hozzáadnánk a hozzászóláshoz. További véleményeket a NextGEN galéria hivatalos webhelyén vagy a WordPress.org oldalon tekinthet meg. Nemsokára nézzük meg a rendelkezésre álló támogatási lehetőségeket.

A NextGEN galéria támogatása

Ha elakad a NextGEN Galéria használata közben, mindig számíthat a példaértékű támogatásra. Sok támogatási lehetőséget és anyagot kínálnak. A kezdőknek bármikor támogatási jegyet nyújthat be, feltéve, hogy rendelkezik Imagely fiókkal. Ezen felül bármikor megnézheti a dokumentáció ha segítségre van szüksége a NextGEN Gallery beépülő moduljának konfigurálásában.

Ezen felül nyugodtan nézze meg a Képes blog és WordPress Photography Podcast. Van egy csomó tanulni az erőforrásokból. Ezen felül bármikor közvetlenül kapcsolatba léphet az Imagely-vel.

NextGEN Galéria árazás

nextgen galéria árazása

Az Imagely remek árazási csomagokat kínál Önnek. Mint már létrehoztunk, ingyenes verziót kínálnak, amely az ajtóba vezet. Ha prémium kiegészítőket szeretne, akkor megvásárolhatja a Plusz (79 USD), Pro (139 USD), vagy Élethosszig tartó csomag (299 USD). Válassza ki az Ön számára megfelelő csomagot.

Get NextGEN Galéria

Záró szavak

A NextGEN galéria egy fantasztikus WordPress galéria plugin. Egy millió és egy olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a gyönyörű galéria létrehozását. Ugyanakkor a plugin hihetetlenül egyszerűen használható, mivel hamarosan futni fog a földre. Van egy ingyenes verzió, amely lehetővé teszi a vizek tesztelését, de ha nagyobb energiát szeretne, akkor rengeteg prémium kiegészítő található a hívásnál és hívás közben..

Van kérdése vagy javaslata? Melyik a kedvenc galéria-bővítmény? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map