A legjobb WordPress csomag és tagsági oldalak

A WordPress témacsomag / tagsági oldalak nagyszerű lehetőség prémium témájú csokor elfogadható áron történő megszerzésére. Az egyedi témalicencek bárhol futhatnak, néhány dollártól száz dollárig, csak az egyik témához. A csomag és tagsági webhelyek szépsége az, hogy minden témájukhoz havi vagy éves díjat kap, valamint támogatást és frissítéseket kap ezeknek a témáknak.


Összeállítottuk a webes legjobb WordPress témacsomagok / tagságok listáját. Ez csak a rendelkezésre álló csomagok kis töredéke, ám ezek mind megbízható és megbízható témájú szerzőktől származnak. A listánk kiváló minőségű és hasznos WordPress témaáru-csomagokat képvisel, és remélhetőleg hamarosan kihasználják néhányat!

Témák Királyság – 129 dollár évente

téma-királyság-wordpress-csomag

Ez egy megfizethető lehetőség egy témaköteg-webhely számára, de a legkiválóbb témákkal és az ár támogatásával rendelkeznek. Ne hagyja, hogy az alacsony ár becsapjon – a Themes Kingdom minőségi témákat (jelenleg 41) kínál üzleti vállalkozásokhoz, blogokhoz és portfóliókhoz, valamint olyan niche-témákat, mint például a magazinok, éttermek és e-kereskedelem. Sokat kínálnak az évi 129 dolláros árért.

Látogasson el a Themes Kingdom oldalra

Elegáns témák – 69 dollár évente

Valószínűleg az egyik legismertebb WordPress témacsomag-oldal. Az elegáns témák erős hírnevet szerzett a funkciókban gazdag és könnyen használható témákban alacsony éves áron. Jelenleg 87+ WordPress-témájúak vannak különféle résekben (blog, magazin, e-kereskedelem, portfólió stb.), És havonta néhány újat jelentenek meg. Csak évi 69 dollárért ez hihetetlen érték.

Látogasson el az Elegáns témák oldalra

ThemeFuse – 17 USD havonta

A ThemeFuse kiváló minőségű WordPress témákat kínál különféle stílusban és elrendezésben. Jelenleg 23 fantasztikus témát kínálnak valódi élelmezéshez, éttermek, ügyvédi irodák, művészek, orvosi rendelők, sporthírek és még sok más számára. Hozzáférés az összes WordPress témához havonta 17 dollárért (plusz 199 dollár egyszeri díj).

Látogasson el a ThemeFuse oldalra

StudioPress – 399,95 USD az életért

A StudioPress egy jól ismert WordPress témabolt, amelynek jelenleg 47 lenyűgöző témája van. Minden témájuk a Genesis keretrendszerén fut – ez egy SEO-barát, szuper rugalmas és könnyen testreszabható WordPress-témakör. 399,95 dollárért megvásárolhatja a „Pro-Plus All Themes Package” csomagot, amely magában foglalja a StudioPress összes életcímét, valamint támogatást és frissítéseket..

Látogasson el a StudioPress oldalra

Themify – 79 dollár évente

Rengeteg e-kereskedelem, többcélú és érzékeny WordPress témákkal ez remek tagsági lehetőség, ha kisvállalkozással foglalkozik (vagy együtt dolgozik). A Themify-nak jelenleg 31 témája van, és mindegyikük profi, könnyen használható és nagyon sokoldalú. Minden egyes témalicenc 49 dollárba kerül – tehát az éves, 79 dolláros tagsági díj egy lopás, ha évente 2 téma használatát tervezi.

Látogasson el a Themify oldalra

Témakemence – 99 USD évente

A viszonylag új játékban a Theme Furnace kiváló minőségű témákat kínál, amelyek az UpThemes keretrendszerre épülnek. Témáik magukban foglalnak más ügyes funkciókat is, mint például a Nivo csúszka és a Flickr, a Twitter és más közösségi média egyedi widgetjei. Szerezd meg mind a 9 kiváló témájuk évente 99 dollárért.

BizzThemes – 99 USD évente

A BizzThemes tagság nagyszerű, mivel elsősorban üzleti és rést kínálnak (köröm szalon, ügyvédi iroda, étterem, tárhely stb.) WordPress témákat. A 24 többcélú üzleti témájukból álló gyűjteménye tökéletes az induló vállalkozások számára, amelyek nagyszerű első benyomást szeretnének kelteni a webhely látogatói számára. A tagság évente csak 99 USD (plusz egy egyszeri 100 USD feliratkozási díj), és jó befektetés az üzleti vállalkozás jövőjében.

Látogasson el a BizzThemes oldalra

WPZoom – 19 USD havonta

A WPZoom szilárd portfólióval rendelkezik a modern, mégis professzionális WordPress témákkal. Üzleti, folyóirat-, hírek-, reagáló-, portfólió- és multimédiás témákkal rendelkeznek, mindegyik a WPZoom Opciók paneljével és egy életre szóló támogatással. 56 témájú fantasztikus listáját havonta csak 19 dollárért kaphatja meg (plusz egy egyszeri regisztráció 199 dollárért)..

Látogasson el a WPZoom oldalra

VivaThemes – 129 dolláros csomag

Ez a WordPress tématagsági oldal 38 egyszerű és professzionális témát kínál. Témáik különféle szabványos és niche-oldalakat fednek le, ideértve a CMS-t, portfóliót, fényképeket és blogokat. A 129 USD-s „All Themes Pack”, amely tartalmazza az összes jelenlegi Viva témát, minimális összeg, ha figyelembe vesszük, hogy hány webhelyet tudna felépíteni a Viva Themes testreszabott verzióival.

Látogasson el a VivaThemes oldalra

Organikus témák – 249 USD az életért

Az organikus témák egyedi és professzionális témákat dolgoznak ki. Mind a 19 tiszta témájuk gondosan készült, könnyen használható és testreszabható. Szerezd meg a „Fejlesztői csomagot” 249 dollárért, amely minden organikus témát tartalmaz (a múlt, a jelen és a jövő témái is).

Látogassa meg az organikus témákat

PremiumPress – 249 USD az életért

Ez a témaáruház kiváló minőségű, funkciókban gazdag WordPress témákat fejleszt. A PremiumPress a SEO-optimalizált témákra szakosodott, tökéletesen online üzleti vállalkozások számára. 11 részletes témájuk olyan résekre irányul, mint aukciók, kuponok, osztályozott termékek, bevásárlókocsik és egyéb. Minden téma lenyűgöző 24 órás ügyféltámogatással rendelkezik. A „VIP Gyűjteménybe” történő befektetés biztosítja, hogy hozzáférjen a PremiumPress összes jelenlegi és jövőbeli témájához, mindössze 249 dollárért..

Látogasson el a PremiumPress oldalra

AppThemes – 249 USD az első évben

A talán a leg technikaiabb elérhető témák, az AppThemes WordPress témái rendkívül értékesek. Öt téma az apróhirdetésekhez, az álláshirdetések, a kuponkezelés, a súgófórum és az üzleti könyvtár kivételes. Minden monumentális téma hatalmas mennyiségű funkciót és páratlan támogatást tartalmaz, és minden téma 99 dollárért jár. A tagság kezdeti évi költsége 249 USD (és megújításának költsége 79 USD / év) azt jelenti, hogy felét kapja a témák valódi költségéből.

Látogasson el az AppThemes oldalra

Mi a kedvenc tagsági webhelye, ha van ilyen?

Ez nagyon sok tématagság / csomag-áruház! Tagja vagy valamelyiknek, vagy ha bolond vagy, akkor mindegyik tagja? Tudassa velünk minden korábbi tapasztalatot a (jó vagy rossz) tematikus üzletek bármelyikével kapcsolatban, mi és az olvasóink szívesen megismernék, van-e pozitív vagy negatív tapasztalata e témákkal kapcsolatban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector