A legjobb GridBuilderWP áttekintés: Rugalmas rácsok és szűrők

A legjobb GridBuilderWP áttekintés: Rugalmas rácsok és szűrők

Amikor leül, hogy focimeccsen nézzen, könnyedén észlelheti a szupersztárokat egy mérföldnyire.


Stílusos és csiszolt játékuk elválasztja őket, és gyakran megváltoztatja a mérkőzés eredményét. A rajongók és a menedzserek szeretik őket, mert amikor játszanak, akkor a legjobbak.

Ugyanez vonatkozik a zeneipar szupersztárjaira. Általában elkészítik a munkát, slágerekkel szerenálnak minket, és továbbra is folytatják. A csillagok kereskedelmük mesterei, és képzeletünket a határok felé tolják.

Tudod, akárcsak Gridbuilder WP, a mai áttekintés tárgya.

Itt egy alapozó: Tudjuk, hogy az épületrács elrendezése nem a gyengédszívű, inkább kezdő. Ez kihívást jelentő feladat még ésszerűen tapasztalt felhasználók számára is.

A rácsos elrendezések azonban elképesztő módon jelenítik meg és szűrhetik a WordPress webhelyén a tartalmat. Valami ilyesmi:

gridbuilder e-kereskedelem bemutató

Gridbuilder WP e-kereskedelem bemutató

Vagy ez:

gridbuilder WordPress plugin portfólió bemutató

Gridbuilder WP Portfólió bemutató

Sajnos azonban a WordPress webhelyének hálózati elrendezéseinek létrehozása nem egyszerű. Vagy korábban a WordPress grid plugins megjelenése előtt volt.

Ahhoz, hogy fantasztikus rácselrendezést készítsen izzadság törése nélkül, szüksége van egy egyszerű, de hatékony WordPress grid plugin.

Ha ilyen bővítményt keres, akkor Gridbuilder WP tökéletesen illeszkedik a számlához.

És a mai áttekintő cikkben megtudhatja, miért van a Gridbuilder WP az egyre növekvő számú WordPress-felhasználó számára választott rács és szűrő plugin. Nézzük a motorháztető alá és játsszunk a pluginnal, tehát már tudja, hogy szórakoztató lesz.

További beavatkozás nélkül tekerje fel az ujját és szennyeződjön.

Mi a Gridbuilder? WP?

gridbuilder

Más néven WP Grid Builder, Gridbuilder WP egy gyönyörű WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi a fejlett rácselrendezések gyors létrehozását. Ez egy intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amelyet nagyon kellemes használni.

A pluginhez egy gyönyörű csomag tartozik jellemzők tökéletes kezdőknek és fejlesztőknek egyaránt. A kezdő felhasználók számára a WP Grid Builder egy komplett megoldás rugalmas és szűrhető rácselrendezések létrehozására és kódolásuk nélkül történő szűrésre. Ha Ön fejlesztő, akkor a rácsépítő rengeteg művelettel és funkcióval jár, hogy elfoglaltságot tartson.

Az összes WordPress témával együtt működik, és zökkenőmentesen integrálódik a legtöbb kedvenc eszközéhez. Ráadásul a pluginhez kiegészítők tartoznak, amelyek feltöltik a hálózati elrendezéseket és a keresési szűrőket (néven aspektusok)..

Az írás idején csak a WP Grid Builder prémium verzióját kínálják, de ez a jövőben változhat. Vagy mint Loic Blascos – a fejlesztő – mondja egy e-mailben, amelyet közvetlenül a kérdésem után küldött:

wp grid builder támogatási e-mail

Ugyanakkor három tervük van, amelyek évente 49 és 249 dollárba kerülnek. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő tervet.

Ha elégedetlen a vásárlásával, a WP Grid Builder 14 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál Önnek. Ráadásul kiváló kedvezményeket vetnek fel a megújításokra (20% az alaptervre, 30% prémium tervre és 40% az végső tervre) a jó intézkedésért.

Az üzlet édesítésére a WordPress szakértői a WP Grid Builder-et üdvözlik. Itt van egy boldog ügyfél:

Mind a felhasználó, mind a fejlesztőbarát Gridbuilder an fantasztikus termék és új paradigma az ilyen jellegű funkciókhoz. Jól integrálva a WordPress Core-ba, ez egy szép Admin UX-t és lángoló gyors front-end élményt nyújt. – Jb Audras, WordPress Core Developer.

Még Chris Lema, az egyik legnagyobb név a WordPress körökben, csak méltatja a WP Grid Builder-t:

Chris Lema dicséri a gridbuilder wp-t

Ezenkívül gyors világszínvonalú támogatást és részletes dokumentációt kap a WP Grid Builder széles körű telepítéséhez és konfigurálásához..

Most már tudjuk, hogy mire dolgozunk. Vessen egy pillantást a WP Grid Builder WP funkcióira.

Gridbuilder WP Jellemzők

gridbuilder funkciók

A WP Grid Builder minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre szüksége van a rácsos elrendezések felfrissítéséhez, mint egy profi. A versenytársakkal ellentétben a plugin megkönnyíti az elrendezések létrehozását többek között az e-kereskedelmi áruház, a portfólió webhely, a blog és a könyvtár számára..

A következő szolgáltatásokra számíthat a WP Grid Builder példányában:

 • Zökkenőmentes integráció a WooCommerce-vel, az Easy Digital Downloads, a SearchWP, a Relevanssi, a Polylang, a WPML, az Advanced Custom Field és a Gutenberg szolgáltatással
 • 100% -ban érzékeny és mobilkészülék érintés-támogatással a lightbox és a körhinta számára
 • SEO-barát – A WP Grid Builder W3C-kompatibilis és a legjobb SEO gyakorlatokat használja
 • Villámgyors teljesítmény az egyedi AJAX végpontoknak köszönhetően
 • Fejlett szűrőrendszer, amely lehetővé teszi a WordPress tartalom (egyéni) taxonómiai kifejezések, postai mezők vagy egyedi mezők szerinti hatékony rendezését
 • 15+ aspektus típusú, beleértve a rádiókat, a jelölőnégyzeteket, a csúszkákat, a kiválasztásokat, a besorolásokat, a csúszkákat, a besorolásokat, a további betöltése gombokat, a visszaállítási gombokat és egyebeket, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a keresési eredmények szűkítését
 • Importálás és exportálás, így a WP Grid Builder beállításait könnyen áthelyezheti egy másik webhelyre
 • Beépített lightbox
 • Drag-and-drop rács készítő
 • 20+ kész és könnyen testreszabható rácskártya. Ezenkívül a kártyákat a semmiből is létrehozhatja
 • 900+ Google betűtípus
 • 250+ SVG ikon díszítheti a rácskártyákat kívánt módon
 • Társadalmi megosztási támogatás, amely lehetővé teszi a tartalom megosztását a közösségi hálózatokon közvetlenül a hálózatról
 • Támogatás a kép, videó (beleértve a webhelyek, például a YouTube beágyazását), galéria és hangposta formátumokhoz
 • 3+ rácsos elrendezés, beleértve a Falazatot, a Justifiedt és a Metroot
 • Lusta betöltése, ami javítja az oldal betöltése sebességét
 • 20+ betöltési animáció, ami csökkenti a felhasználók által észlelt betöltési időt
 • 20 év felettiek mutatnak animációkat
 • A jobbról balra írt nyelvek RTL támogatása
 • Egy intuitív admin irányítópult
 • És még sok más beállítás

Milyen lenyűgöző funkciók listája? Telepítsük most a WP Grid Builder szoftvert, és teszteljük, hogy mit lehet elérni egy grid készítővel, mint senki más.

A Gridbuilder telepítése WP

Most a móka rész ��

A WP Grid Builder telepítése ugyanolyan egyszerű, mint az A, B, C. Ha tudja, hogyan kell telepíteni egy prémium plugint, akkor nem kell gondot okoznia a WP Grid Builder telepítésével. A plugin megvásárlása után megtalálhatja a WP Grid Builder ZIP mappát a fiókjában vagy a vásárlási e-mailben.

Először töltse le a WP Grid Builder ZIP fájlt a számítógépére. Ezután jelentkezzen be a WordPress rendszergazdai irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása, az alábbiak szerint.

új WordPress plugin telepítése

Ezután kattintson a Töltse fel a beépülő modult gombot, válassza ki a letöltött WP Grid Builder ZIP fájlt, és nyomja meg a gombot Telepítés most gombra, hogy mozogjon a dolgok. Itt van egy képernyőkép, amely felvázolja a folyamatot:

a gridbuilder wordpress plugin manuális telepítése

Ezután aktiválja a WP Grid Builder alkalmazást:

aktiválja a gridbuilder wp bővítményt

A plugin aktiválása hozzáad egy Gridbuilder alkalmazást WP elem a WordPress admin menübe. Ezután keresse meg a Gridbuilder WP > Műszerfal, amint azt alább részletezzük.

wp rácsépítő menüpont

Ezt követően írja be a licenc e-mail címét és a licenckulcsot, majd kattintson a gombra Aktiválja Csatlakoztat gomb:

wp grid készítő licenc aktiválása

Az automatikus frissítések előnyeihez aktiválhatja a licencet, amely a megrendelés megerősítéséről szóló e-mailben vagy a fiókod oldala:

licenckulcs

Most, hogy telepítettük és aktiváltuk a WP Grid Builder alkalmazást, elkészíthetjük az első rácsos elrendezést.

A Gridbuilder konfigurálása WP

A következő szakaszban megtudhatja, hogyan lehet létrehozni egy funkcionális rácsot. Minden tőlem telhetőt megteszek a legtöbb (ha nem az összes) beállítás lefedésére. Kiváló hír az, hogy a WP Grid Builder funkcióinak világos leírása van az admin felületen. Először úgy kell elneveznünk új rácsunkat, hogy későbbi referenciaként szolgálhassunk.

Új rács elnevezése

Új rácsos elrendezés létrehozásához keresse meg a Gridbuilder WP > Minden rács a WordPress admin menüben:

Így a Minden rács képernyő, amely jelenleg üres. Ezután kattintson a Hozzon létre egy rácsot gomb:

új rács létrehozása

Alternatív megoldásként a demokat is importálhatja a wpgridbuilder.com webhelyről. Vegye figyelembe, hogy a demók csak elrendezési beállítások céljából készülnek. A rácson megjelenített tartalom a hozzászólásaitól, a médiától, a termékektől stb. Függ.

Tesztelési céljainkra az első opcióval választottam, egy új rács létrehozása a semmiből. Az Hozzon létre egy rácsot gomb a következő oldalra vezet:

új rács elnevezése a wp grid készítőben

A fenti képernyőn:

 • Nevezze el a rácsot. Példánkra a „Teszt galériát” használom
 • Adjon hozzá és hozzon létre egyéni CSS osztályt, így egyéni stílusokat adhat a rácshoz, ha úgy akarja
 • Adja meg a hibaüzeneteket, amelyeket a felhasználók látnak, ha nem találnak eredményt

Válassza ki a rácsban megjelenítendő médiát

Ideje kiválasztani azt a médiát, amelyet meg szeretne jeleníteni a rácson. Ehhez keresse meg a következő részt, azaz., Rácsbeállítások> Forrás tartalom, az alábbiak szerint.

forrástartalmi beállítások

Mint fentebb látható, az alábbiakban háromféle forrás található Forrás típusa:

 • Bejegyzés típusa – Lehetőség van arra, hogy tartalmat húzzon hozzászólásaiból, oldalairól, médiakönyvtárából vagy bármilyen más egyedi postafajtából
 • kifejezés – Anyagok forrásai lehet kategóriák, címkék vagy bármilyen más egyéni taxonómia kifejezés alapján.
 • használó – Ez az opció lehetővé teszi a tartalom forrását bizonyos WordPress felhasználók számára

Ezen belül beállíthatja az oldalak száma az oldalon. Használja a „-1” értéket az összes üzenet megjelenítéséhez. Nulla (0) alapértelmezés szerint a WordPress beállításaiban az oldalankénti hozzászólások száma.

Lekérdezett hozzászólások szakasz

Ez alatt van Kérdezett üzenet (ek) szakasz:

lekérdezett hozzászólásokA fenti képernyőn több dolgot megtehetsz az alábbiak szerint:

 • Válassza ki a posta típusát / típusait a Bejegyzés típusa (i) amint a képen meg van jelölve. Ha rácsot szeretne létrehozni blogbejegyzéseihez, válassza a lehetőséget Hozzászólások. Ha rácsot készít a média számára (mondjuk, vizuális portfóliót szeretne létrehozni), válassza a lehetőséget Média, mint a fenti példánkban. A rendelkezésre álló másik postai típus: Oldalak.
 • A bejegyzéstípusok alatt kiválaszthatja a rácson megjeleníteni kívánt tartalom bejegyzés állapotát. Van néhány lehetősége, de azt javaslom, hogy tartsa be Közzétett. Ezenkívül választhat a hozzászólói szerzőket, a mime-típusokat, és adott tartalmat felvehet / kizárhat a rácsból.
 • Amint azt a fenti kép harmadik (3) száma is mutatja, közvetlenül más médiákat is bevonhat, amelyek sok időt takaríthatnak meg, főleg ha gyorsan rácsat szeretne telepíteni.

A képernyő aljára gördülve észreveszi a lehetőségeket, amelyek segítenek a rácstartalom rendezésében értékek, címkék és egyéni mezők szerint. A rács finomhangolásához csak ezekre a lehetőségekre lesz szüksége:

Félre: A véletlenszerű veszteség elkerülése érdekében kattintson a gombra Változtatások mentése gombot a rács létrehozásakor. Állítsuk be a média formátumait.

Média formátumok

Keresse meg a Rácsbeállítások> Médiaformátumok:

gridbuilder média formátumok

Kiválaszthatja azokat a médiaformátumokat, amelyeket használni szeretne a rácsaiban. A WP Grid Builder támogatja a galériákat, a videókat és a hangot. A képernyő alja felé minden rácskártyán (vagy csempén) beállíthat egy alapértelmezett miniatűr-t, ha hiányzik a tartalom.

Ugyanazon a képernyőn választhatja, hogy az első adathordozót automatikusan rögzíti-e a bejegyzésében (ha a tartalom hiányzik). Ezenkívül engedélyezheti a galéria diavetítéseit a rácskártyákon, felhasználhatja a beágyazott videók plakátjait, és a rácskártya helyett a könnyűdobozban is megnyithatja a videókat..

Rács stílus

Menj Rácsbeállítások> Rácsstílus a rács testreszabásához, a fenti ábra szerint. Alapértelmezés szerint három rácsstílusa van: Falazat, Metró és Justified. A kőműveket szemléltetés céljából használom. Ezenkívül korábban már közzétettem képeket a médiakönyvtáromban. A WP Grid Builder automatikusan hozzáadja a fényképeket a rácshoz.

Ezen kívül más lehetőségeket is vezérelhet, mint például a hálózati viselkedés, a kártyaméret felülbírálása és a válaszkészség. Kivéve a rácsstílus kiválasztását és a kártya felülbírálását, így alig érinti a beállításokat. Válassza ki a rácsstílust, és térjen át a következő szakaszba.

Rácsszerkezet

wp rácsépítő rács elrendezése

Nincs itt sok látnivaló. Kétféle elrendezés létezik a rácsokhoz; a standard függőleges kialakítás és a körhinta elrendezése. Ráadásul a rácsokat teljes szélességűvé is teheti. A standard kialakítással dolgozom, és a rácsom teljes szélességben van.

Haladunk tovább.

Rács zeneszerző

rács zeneszerző

A Grid Composer akkor hasznos, amikor testreszabja a rácsokat aspektusokkal, például egy szűrővel, minősítéssel, kereséssel, jelölőnégyzetekkel, több betöltése, lapozás és még sok más.

A képernyő alján talál egy drag-and-drop rácsos elrendezést. Lásd alább például a három aspektusú példát: Szűrés dátum szerint, Keresés, és Több betöltése gomb.

Ha ebben a helyzetben teszem közzé a rácsomat, a következő rácsot látom, kiegészítve a három (3) teljesen működőképes aspektusaimmal:

Nem rossz �� Egyáltalán nem rossz. Remélem, a dolgok lényege megváltozik, kivéve, ha még nem végeztük el. Térjünk vissza a WP Grid Builder adminisztrációs területére.

Kártya stílusok

A fenti Kártyastílus szakasz lehetővé teszi a rácskártyák testreszabását. A rácskártyák egyszerűen téglalap vagy négyzet alakú lapok, amelyek alkotják a rácsot. A WP Grid Builder használatának megkezdésekor a fenti képen láthatóan importálnia kell a bemutatókat. Tudod azonban, Készítse el kártyáit a semmiből, amely felfedezi a végtelen lehetőségeket.

Tehát továbbmentem és importáltam az összes kártyát, és alapértelmezett kártyát rendeltem a rácsokhoz. Ezt követően minden egyes levélfajtához kiválasztottam egy kártyát, beleértve a médiámat. Használom Berill mint alapértelmezett kártya. Itt van a teszt rácsom a működésben:

Nagyon megbízhatónak tűnik, ez a WordPress rács-készítő nagyon szívesen lenyűgözött. Következőként animációk vannak.

animációk

gridbbuilder animációk

Itt megint semmi láthatatlan; csak néhány animáció, hogy felfedje a kártyákat a rácsban, amikor a felhasználó görget vagy rákattint a Több betöltése gomb. A szolgáltatás hihetetlenül egyszerűen használható, és olyan gyönyörű hatásokat eredményez, amelyek fokozzák a felhasználók elkötelezettségét.

Betöltés

Ezután a fentiekben részletezett rakodási lehetőségekkel is rendelkezik. A képernyőn átválthat a lusta rakodásra, hogy rendkívüli mértékben növelje a rácsok sebességét. A lusta betöltés csak a felhasználói nézetablakban tölti be a médiát, ami csökkentheti a rácsok betöltéséhez szükséges időt.

Másrészt a betöltő sáv vagy ikon csökkenti a felhasználók által észlelt betöltési időt. A betöltő akkor jelenik meg, amikor a felhasználó egy üzenetkészletet tölt be. Ez akkor jelenik meg, amikor a rácslapot töltik be, és amikor a felhasználó szűrődik vagy rendezi a rácsot. Ez egy kényelmes és felhasználóbarát módszer a felhasználók webhelyén tartására.

testreszabás

Emlékszel az egyéni CSS osztályra, amelyet korábban hozzáadottunk rácsunkhoz? Nos, az osztály segítségével módosíthatja a plugin CSS stílusait a Rácsbeállítások> Testreszabás ablak. Ha nem ismeri a CSS-t, akkor jobb, ha szükség esetén külső segítséget bérel fel.

Gridbuilder WP AddOnok

gridbuilder kiegészítők

A kiegészítők lehetővé teszik a WordPress plugin funkcionalitásának kibővítését. A WP Grid Builder szállít néhány kiegészítővel, amelyeket könnyedén telepíthet, ha navigál Gridbuilder WP > Kiegészítők. Jelenleg a WP Grid Builder négy kiegészítővel rendelkezik, nevezetesen:

 • Map Facet – lehetővé teszi, hogy térképeket adjon hozzá a Google Maps, a Mapbox vagy a Leaflet oldalról, és megjelenítse a jelölőket
 • Gyorsítótárazás – A rácsok felgyorsítása a tartalom és a szempontok gyorsítótárazásával
 • LearnDash – A tanfolyam információk megjelenítése a kártyákon
 • Többnyelvű – Integrálja a WP Grid Builder szoftvert a Polylang és a WPML segítségével

Egyéb Gridbuilder WP Beállítások

gridbuilder wp globális beállítások

A WP Grid Builder általános beállításainak eléréséhez ugorjon a következőre: Gridbuilder WP > Beállítások. A képernyőn a következő lehetőségeket találja:

 • Hagyja, hogy a WP Grid Builder blokkokat rendezzen Gutenbergben
 • A postai formátumok támogatásának engedélyezése
 • A postai és kifejezési lehetőségek megjelenítése (postai formátumok és kifejezések színei)
 • Törölje a gyorsítótárat és a tisztítási stíluslapokat
 • Változtassa meg a globális színeket
 • Állítson be további képméreteket
 • Konfigurálja a Lightbox bővítményt
 • A plugin globális beállításainak visszaállítása

Következtetés

A WP Grid Builder egy mesés WordPress rács és szűrő plugin, amely mind kezdőknek, mind fejlesztőknek egyaránt alkalmas. A csodálatos szolgáltatások széles körű listájával szállítja, amelyek megkönnyítik a reagáló hálózati elrendezések létrehozását. Ráadásul rugalmas árstruktúrát és gyors támogatást kínálnak Önnek.

Mit gondolsz a Gridbuilderről? WP? Hiányzott valami? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map