A Kinsta által kezelt WordPress tárhely-áttekintés (2019)

A Kinsta az egyik legismertebb kezelt WordPress-tárhely-szolgáltató, amelyet a Google Cloud Platform működtet. Ebben a cikkben áttekintjük a Kinsta által kezelt WordPress tárhelyszolgáltatást, és összehasonlítjuk annak teljesítményét.


Kinsta WordPress tárhely

Mit fedezünk

A legtöbb menedzselt WordPress-tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan a Kinsta remek teljesítményt és csillagtámogatást kínál. A versenytől azonban különböznek a különféle hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások kiegészítés alapkezelő WordPress tárhely-kínálata.

Hangsúlyozzuk, hogy a Kinsta teljesítményét nem sikerült összehasonlítanunk más kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatókkal szemben. A 2019-es Kinsta szándéka felülvizsgálja azt, hogy kiemelje azokat a kiegészítő funkciókat – a kezelt WordPress tárhelyen kívül -, amelyek különböztetik a Kinstat a versenytől.

Természetesen megosztjuk a Kinsta-n végzett teljesítményteszt eredményeinket a sajátunk segítségével Összes téma. Ha kifejezetten referenciaértékeket keres, könnyen megtalálhatja azokat a Google-on egy egyszerű „Kinsta vs ” keresés.

Mint minden véleményünk, nem az a szándékunk, hogy meggyőzze Önt a Kinsta megvásárlásáról, hogy kapcsolt jutalékot kapjunk. Célunk az, hogy bemutatjuk Önnek a szolgáltatás áttekintését egy végfelhasználó. Brian, aki a Kinsta-nál vezet tartalmat, olyan kedves volt, hogy megosztotta a 30 napos demo-fiókot, amelyet a legjobban megszoktunk. (Köszönöm, Bri!)

Itt található egy rövid áttekintés arról, hogy mit fedünk fel:

 • A Kinsta tech-veremének áttekintése
 • Kinsta műszerfal mélységben (ez a legjobb rész, ígérem)
 • WordPress biztonsági mentések Kinsta-ban
 • Teljesítmény-optimalizáló eszközök
 • WordPress biztonság a Kinsta segítségével
 • Kinsta elemzés – beleértve a forgalom és a teljesítmény figyelését
 • Teljesítmény referenciaértékek
 • Árképzési tervek, közös ajánlat és kiegészítők
 • Támogatás és következtetés

Kezdjük el!

A Kinsta által kezelt WordPress Hosting Tech Stack áttekintése

A Kinsta teljes egészében a Google Cloud Platform „prémium hálózati szintjére” épül. Ez lehetővé teszi a Kinsta számára, hogy hozzáférést biztosítson a legkisebb várakozási idővel rendelkező, legfeljebb 20 percig tartó Google Cloud adatközpontokban levő legfrissebb kiszolgálókhoz. Választhat (és meg kell választania) egy adatközpontot, amely a legközelebb található a webhelyének domináns származási forgalmához. Például, mivel a legtöbb potenciális látogató Indiából származik, a tesztfiókban a Mumbai adatközpontot választottam.

A Google Cloudban tárolt minden Kinsta gép 96 CPU-val és több száz gigabájt RAM-mal rendelkezik. Minden, a Kinsta-ban található WordPress webhely a saját, elkülönített szoftver tárolójában található (a Google Cloudon belül). Ez azt jelenti, hogy ha Kinsta-tervében három WordPress-webhely található, akkor három elkülönített tárolója lesz. Ez a szoftver-elkülönítés két különálló előnyt kínál:

 1. Webhelyei igény szerint méretezhetők állásidő nélkül. Ez különösen akkor hasznos, ha navigálunk a „Shark Tank effektben” – például amikor webhelye eléri a Reddit kezdőlapját, vagy a HackerNews vagy akár a Shark Tank oldalán szerepel.!
 2. Webhelyed akkor sem változik, ha valaki más webhelyét veszélybe sodorják ugyanabban a nyilvános felhőben. A konténer megoldás a tervezés szempontjából biztonságot nyújt.

A kiszolgálószoftver szempontjából a Kinsta az Nginx (webszerver) és a MariaDB optimalizált kötegén fut, és a PHP motorok több változatát kínálja a 7.1-től a legújabb 7.3-ig (2018 decemberéig). Rengeteg más biztonsági és teljesítményjellemző van, amelyekről az oktatóprogram során tárgyalunk. Fedezzük fel most a ragyogó irányítópultot.

A MyKinsta műszerfal felfedezése

a MyKinsta Dashboard képernyőképe

MyKinsta műszerfal

A Kinsta saját webhelykezelő portálja, az úgynevezett MyKinsta, egy fantasztikus, intuitív műszerfal, amellyel kezelheti az összes WordPress-webhelyet. A Kinsta irányítópultja a tervezési filozófiát követi, amely a WordPress műszerfalának szimbolikus jelképe, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk.

Akárcsak a WordPress admin irányítópultján, a fő opciókat a bal oldali kék oldalsávon is megtalálja. Minden modulnak megvannak a saját albeállításai, amelyek hasonló tervezési elrendezést követnek.

A MyKinsta irányítópult mindent lefed a webhelykezeléstől, a WordPress biztonsági másolatától, a webhely elemzésétől, a számlázástól, a támogatástól és a felhasználói kezeléstől. A következő részekben bemutatjuk a legfontosabb modulokat.

Kinsta helykezelő modul

a MyKinta Site Management Module képernyőképe

MyKinta webhelykezelő modul

Az Területkezelés modul a MyKinsta irányítópulton megadja a webhely külső hozzáférési információit, beleértve az sFTP-t, az SSH-t és az adatbázis-hozzáférést, beleértve a phpMyAdmin-ot. Az SFTP és a phpMyAdmin jelszavak egyszerűen egyetlen gombnyomással megváltoztathatók.

Az első dolog, amit észrevesz, a zöld ÉLŐ ikon, amely jól láthatóan megjelenik a MyKinsta irányítópult minden egyes modulján. Válthat a MEGÁLLÓHELYEKRE környezetre kattintva Környezet megváltoztatása a jobb felső sarokban.

Domainkezelés a MyKinsta-ban

képernyőkép a domain menedzsment műszerfaláról a Kinsta-ban

Domainkezelés Kinsta-ban

Az Domains lapon kezelheti azokat a domaineket, amelyek megfelelnek a WordPress telepítéséhez. Itt felvehet / eltávolíthat domaineket, és konfigurálhat elsődleges és másodlagos domaint a webhelyéhez. Használhatja a Kinsta ideiglenes URL-jét is (sitename.kinsta.cloud), ha tesztelni akarta webhelyét, mielőtt áthelyezi azt..

WordPress biztonsági mentések a Kinsta segítségével

screenshot a WordPress biztonsági mentéskezelésről Kinsta-ban

WordPress biztonsági mentéskezelés Kinsta-ban

Mindig hangsúlyoztuk a jelentőségét rendszeres biztonsági mentések készítése a WordPress webhelyén. Őszintén szólva, lenyűgözött minket Kinsta komolysági szintje a WordPress biztonsági mentésekkel.

 • Automatikus napi mentések: Először is, a Kinsta automatikusan biztonsági másolatot készít a WordPress webhelyről minden nap. Egy kattintással visszaállíthatja. A biztonsági mentéseket két hétig megőrzik.
 • Kézi biztonsági mentések: Készíthet akár 5 kézi biztonsági másolatot, amelyeket szintén két hétig tárolnak.
 • Letölthető biztonsági mentések: Minden héten létrehozhat egy letölthető biztonsági másolatot, amely a biztonsági mentés létrehozásának időpontjától számított 24 órán keresztül érvényes. Ez akkor hasznos, ha külön biztonsági másolatot szeretne készíteni webhelyéről, a Kinsta-n kívül.
 • Rendszer által generált biztonsági mentések: A napi biztonsági mentéseken kívül a Kinsta automatikusan biztonsági másolatot készít a webhelyről, amikor az alábbi események bármelyikét hajtja végre: (i) használja a MyKinsta irányítópultján található Search-csere eszközt, (ii) nyomja meg a STAGING környezetet ÉLŐ, és (iii) visszaállít egy biztonsági mentés a LIVE környezetbe. A rendszer által generált biztonsági mentéseket 14 napig megőrzik.
 • Óránkénti biztonsági mentések: Nagy forgalmú és küldetés szempontjából kritikus webhelyek esetén a Kinsta gyakrabban kínál biztonsági mentési lehetőségeket. Hat óránként biztonsági másolatot készíthet további 50 dollár / webhely / hónap értékről, és óránkénti biztonsági másolat készítése 100 dollár / webhely / hónap költséggel.

A felhasználó számára elérhető biztonsági mentések mellett a Kinsta minden infrastruktúrájának állandó lemezképét tárolja az infrastruktúrájában, 4 óránként 24 órán át, majd 24 óránként, két héten át. A pillanatképeket (amelyek tartalmazzák a biztonsági másolatot) az eredeti létrehozási helyüktől eltérő adatközpontokban tárolják. Ez azt jelenti, hogy feleslegesek katasztrófa esetén.

MyKinsta WordPress felügyeleti eszközök

a MyKinsta WordPress felügyeleti eszközök képernyőképe

MyKinsta WordPress felügyeleti eszközök

Ez messze a Kinsta egyik kedvenc dolga. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy néhány kattintással unalmas feladatokat végezzen. Fedezzük fel mindegyiket:

 1. Tiszta webhely-gyorsítótár: A WordPress irányítópultján is elérhető, ezt az opciót használhatja a WordPress webhely gyorsítótárának törlésére közvetlenül a MyKinsta irányítópultján..
 2. SSL tanúsítvány: Ezzel létrejön egy új SSL tanúsítvány a WordPress-webhelyhez a Let’s Encrypt használatával. A létrehozás után frissítheti / eltávolíthatja az SSL-tanúsítványt, vagy hozzáadhat egy egyéni.
 3. Kényszerítse a HTTPS-t: Ez a beállítás lehetővé teszi a HTTPS engedélyezését a webhely minden területén, ideértve a képeket és egyéb forrásokat, például a CSS és a JavaScript fájlokat. Ez nagyon hasznos, ha azt szeretné biztosítani, hogy teljes webhelye teljes körűen titkosított kapcsolaton futjon.
 4. PHP motor: A Kinsta a PHP 7.1-es verzióját kínálja a legújabb verzióhoz, azaz a PHP 7.3-hoz. Az eszköz segítségével bármilyen verziót kiválaszthat. Vegye figyelembe, hogy a PHP 7 hihetetlenül gyorsabb, mint elődje.
 5. Indítsa újra a PHP-t: Amikor módosítja a PHP verziót, vagy plugin vagy téma ütközéssel szembesül, gyakran egy egyszerű PHP újraindítás segíthet. Ezzel a lehetőséggel újraindíthatja a PHP-t anélkül, hogy be kellene jelentkeznie a webhelyére az SSH-n keresztül, közvetlenül a MyKinsta irányítópultján.
 6. Új műemlékfigyelés: Az New Relic egy olyan alkalmazásfigyelő szolgáltatás, amelyet azoknak a haladó felhasználóknak szántunk, akik rendkívül szemcsés szinten szeretnék nyomon követni a WordPress webhely teljesítményét. A Kinsta közvetlen integrációt kínál az Új Relic szolgáltatással, amely egyszerű API-kulcsmal engedélyezhető. Támogatási csoportjuk ideiglenesen engedélyezheti a New Relic használatát is, ha egy lekérdezéssel vagy pluginnel kapcsolatos teljesítményproblémát hibaelhárítja..
 7. Keresés és csere: Ez az eszköz lehetővé teszi bármilyen érték megtalálását és cseréjét a WordPress adatbázisban. Ez egy nagyon erős funkció, amelyet rendkívül óvatosan kell használni. Először váltson átmeneti környezetre, kézi biztonsági másolatot készítsen webhelyéről, majd használja ezt az eszközt.

Ezen eszközök mellett a Kinsta teljesítményjavító eszközöket is kínál, például CDN-t, szerver szintű átirányítási szabályokat és nyers hozzáférési naplókat. Vessen egy pillantást rájuk.

Kinsta CDN

képernyőképe a kinsta cdn-ről

Kinsta CDN

A KeyCDN együttműködött a Kinsta-val, hogy ingyenes CDN-sávszélességet biztosítson minden kezelt WordPress-tárhely-tervben. Engedélyezheti / letilthatja a CDN-t, vagy törölheti annak gyorsítótárát – mindezt egyetlen kattintással.

A Kinsta CDN a webhely statikus tartalmát, például képeket, CSS és JavaScript fájlokat szolgálja fel. A korlátozások szempontjából a maximális fájlméret 100 MB-ra korlátozódik, és csak a wp-tartalomban és a wp-include-ban lévő fájlok szerepelhetnek a CDN-ben.

A Kinsta ingyenes CDN sávszélességet kínál a fogadási tervekben, kezdve az 50 GB-os kezdőtervben, egészen az 1 TB-ig a vállalati terveikben. A CDN többletértéke 0,1 USD / GBP.

Kinsta DNS

képernyőképe a Kinsta DNS-ről

Kinsta DNS-kezelő eszköz

A domain név szerver (DNS) az első érintkezési pont a webhely és a látogató között. A DNS alapvető funkciója, hogy a webhely URL-jét (például google.com) a host kiszolgáló IP-címére (172.217.163.110) mutatja. Gyere be, írja be az IP-címet böngészőjébe, és a Google megnyílik! A DNS-t általában a domain vezérlőpultján vagy a webtárhely panelen (cPanel, WHM stb.) Konfigurálják..

A Kinsta DNS egy prémium DNS-tárhelyszolgáltatás, amelyet a Kinsta ingyenesen kínál minden ügyfelének. A Google Cloud-szal ellentétben a Kinsta DNS az Amazon Web Service webhelyén épül Route53 prémium DNS. Az AWS, azaz a Kinsta DNS minden webhelyén magas rendelkezésre állást és alacsony késleltetési időtartamú DNS-felbontást kínál. A DNS felügyeleti konzol felhasználóbarát, és támogatja a G Suite MX rekordjainak egy kattintással történő hozzáadását.

Tipp: Nagy forgalmú webhelyek számára, amelyek a DNS-t és a domainregisztrátort tárolják, erősen javasoljuk a Kinsta DNS-re való áttérést – a DNS felbontásának ideje azonnali teljesítménynövekedés érdekében..

A WordPress átirányítási szabályok a MyKinsta használatával

a Kinsta URL átirányításkezelő irányítópultjának képernyőképe

A Kinsta URL átirányításkezelő irányítópultja

Amikor a WordPress beépített átirányítási kezelőjét használja, a wp_redirect () függvényt hívják. Ez további terhelést jelent a szerver CPU-jának (növeli az oldal betöltési idejét), és felfújja a WordPress adatbázist.

A Kinsta lehetővé teszi az URL-átirányítási szabályok végrehajtását a WordPress-webhelyen szerver szinten. A kód végrehajtása lényegesen gyorsabb, és nem támaszkodik a WordPress-re, hogy átirányítsa a végső URL-re. Támogatja a beépített szabályos kifejezéseket (RegEx) a jobb irányítás érdekében. Felveheti az egyedi szabályokat, vagy tömegesen importálhatja azokat, ha átvált egy gazdagépről.

Hibakeresés a Kinsta Raw hozzáférési naplóival

a nyers szerver hozzáférési naplók képernyőképe a Kinsta-ban

Nyers kiszolgáló-hozzáférési naplók Kinsta-ban

A Kinsta közvetlen hozzáférést is kínál nyers naplóinak megfigyelési és hibakeresési célokra. Ez magában foglalja a hozzáférést a hibanaplóhoz, a nyers hozzáférési naplót és a Kinsta gyorsítótár teljesítménynaplóját.

A Kinsta WordPress biztonsági funkciói

A biztonság szempontjából rengeteg beépített mechanizmus létezik, amelyek biztosítják webhelyének biztonságát a különféle rosszindulatú programok és DDoS támadások ellen. Annak biztosítása érdekében, hogy WordPress-webhelyed mindig naprakész legyen, a Kinsta automatikusan alkalmaz kisebb jelentőségű (nem alapvető) biztonsági javításokat, amint azok elérhetővé válnak. Ha webhelyét feltörik, a Kinsta ingyenesen kijavítja az Ön számára.

A Kinsta IP Deny biztonsági funkciójának képernyőképe

Kinsta IP Deny biztonsági funkció

A külső hozzáférés szempontjából csak a titkosított sFTP, SSH vagy WP-CLI (nincs FTP) hozzáféréssel érhető el a webhely. Az IP-megtagadó eszközzel blokkolhatja egyes IP-címek kapcsolódását a webhelyéhez. Ezenkívül a Kinsta egy perc alatt kevesebb mint hat sikertelen bejelentkezési kísérlettel automatikusan tiltja az IP-címeket.

Néhány további biztonsági funkció a következő:

 • A GeoIP blokkolása minden tervbe beletartozik.
 • A Kinsta automatikusan eltávolította a használt PHP verziót a webhely HTTP-fejlécéből.
 • Az open_basedir korlátozásai szintén nem teszik lehetővé a PHP végrehajtását a rosszindulatú szkriptekre hajlamos közös könyvtárakban..
 • Az XML-RPC kéréseket alapértelmezés szerint blokkolja, hogy megvédje magát a brute force támadásoktól.

Két tényezős hitelesítés a Kinsta-fiókhoz

A Kinsta kétfaktoros hitelesítést (2FA) kínál kiegészítő biztonsági rétegként, amely megakadályozza a Kinsta-fiókhoz való jogosulatlan hozzáférést, még akkor is, ha a jelszava sérült. Ez egyike azoknak a „jegesedés a tortán” funkcióknak, amelyeket a MyKinsta kínál.

A kéttényezős hitelesítés képernyőképe a MyKinsta bejelentkezéskor

Két tényezős hitelesítés a MyKinsta bejelentkezéskor

A kétfaktoros hitelesítést engedélyezheti a mobilszám összekapcsolásával, és egyszeri bejelentkezési kódokat kaphat SMS-ben. Alternatív megoldásként használhat olyan hitelesítő alkalmazást, mint például a Google Authenticator vagy az Authy, hogy kódokat szerezzen, ha telefonja offline állapotban van.

Miután engedélyezte a két tényezős hitelesítést, minden bejelentkezéskor egyszeri kódot kap SMS-ben vagy az alkalmazásban, a konfigurációtól függően.

Vegye figyelembe, hogy a 2FA engedélyezése a Kinsta-fiókban nem engedélyezi a 2FA-t a WordPress webhely (ek) en. Külön útmutató van a két tényezős hitelesítés beállításához a WordPress webhelyen.

Kinsta felhasználói menedzsment

a MyKinsta User Management képernyőképe

MyKinsta User Management műszerfal

Ez a szolgáltatás a több érdekelt féllel rendelkező vállalkozások számára szól, amelyek egy vagy több webhelyet üzemeltetnek a Kinsta-n. Meghívhatja a felhasználókat, hogy férjenek hozzá a Kinsta-fiókhoz, szerepkör-alapú és helyspecifikus hozzáférési jogosultságokkal, például:

 • admin, aki hozzáfér minden webhelyhez.
 • Fejlesztő, hozzáféréssel a webhelyekhez, de nem számlázással.
 • Számlázás, ahol az emberek csak a számlázást és a vállalati adatokat látják.

Naplót

A MyKinsta felhasználói tevékenységi naplójának képernyőképe

MyKinsta felhasználói tevékenységi napló

A tevékenységi napló megjeleníti az összes fontos tevékenységet a Kinsta-fiókjában és a tárolt webhelyeken – az összes felhasználó elvégzi. Példa erre a webhely létrehozása, a DNS-rekord változásai, a támogatástól kapott üzenetek és így tovább.

Figyelje a plugin állapotát a MyKinsta irányítópulton

képernyőképe a WordPress beépülő modul állapotának figyeléséről a MyKinsta-ban

A WordPress plugin állapotának figyelése a MyKinsta alkalmazásban

A MyKinsta irányítópult egy bővítmény állapotát biztosító eszközt is kínál, amely lehetővé teszi a telepített WordPress bővítmények, azok verzióinak és a frissítés elérhetőségének megtekintését. És mint mindannyian tudjuk, a téma és a pluginok folyamatos frissítése az egyik legjobb gyakorlat a WordPress-webhely biztonságának megőrzésében..

Kinsta Analytics

Az irányítópulton a Kinsta Analytics részletes, kiszolgálói szintű teljesítmény- és forgalommérőket nyújt. Mivel a Kinsta ára a havi látogatások száma alapján fontos, hogy részletes hozzáféréssel rendelkezzen a látogatási naplókhoz.

Hogyan számítja Kinsta a látogatásokat??

Az első dolog, amit meg kell érteni, hogy a Kinsta forgalmi jelentése különbözik a Google Analytics jelentésétől. Ennek oka az, hogy a GA a JavaScript-et használja, ami azt jelenti, hogy csak az emberi látogatóknak mutatja meg, nem pedig mást (például robotok és robotok), amelyek hozzáférnek az Ön webhelyéhez. A legtöbb esetben a GA szintén nem tudja megszámolni azokat a látogatókat, akik hirdetésgátlókat használnak.

A Kinsta azonban ezt ismeri, és rendelkezik néhány funkcióval és ajánlásokkal:

 • A Kinsta nem számolja a jól ismert „bot” felhasználói ügynökök látogatásait, és amennyire csak lehetséges, kiszűri az adatokat az elemzésből.
 • Könnyen megtilthatja az IP-ket az IP-letiltó eszközükkel.
 • A Kinsta-val kombinálva használható olyan webalkalmazás-tűzfal (WAF), mint például a Cloudflare vagy a Sucuri. Ezeknek a szolgáltatásoknak kiterjedt adatbázisai vannak, amelyeket „rossz” forgalomnak kell tekinteni, és ezeknek a „rossz” IP-címeknek a forgalma megakadályozható, hogy bármikor elérjék a Kinsta webhelyét. Ez segíthet fenntartani a tárhely költségeit.

A Kinsta madártávlatból nyújt webhely látogatásait, sávszélesség-használatát, CDN-használatát (ha engedélyezte), valamint az asztali és a forgalmat. Ha többet szeretne tudni arról, hogy a Kinsta hogyan számítja ki a látogatásokat, nézd meg a látogatókat részletes cikk.

PS: A cikk forgalmi és CDN-többletköltségeit a cikk tervezési és árazási szakaszában fedeztük.

Szerver szintű teljesítmény-elemzés

A látogatói statisztikákon kívül a Kinsta Analytics részletes szerver szintű elemzéseket is kínál a teljesítményről, HTTP válaszkódokról, gyorsítótár-kérésekről és földrajzi és IP-kérésekről.

Íme az egyes modulok legfontosabb mutatói:

PHP és adatbázis teljesítménye: Átlagos PHP + MySQL válaszidő, PHP átviteli sebesség, munkavállalói korlátozás, AJAX kérések és azon PHP szkriptek listája, amelyek rendelkeznek a legmagasabb PHP + MySQL válaszidővel. Az oktatóanyagunk demonstrációs webhelyén ezek voltak a téma és a plugin-frissítési szkriptek.

HTTP válaszkódok: Ez áttekintést nyújt webhelye általános válaszállapotáról az összes bejövő HTTP-lekérdezésre – a botokra és az emberi forgalomra.

 • A 200-os válaszkódok teljesen rendben vannak.
 • 300 átirányítást jelent. A túl sok átirányítás nem jó dolog.
 • A 400 és 500 közötti válaszkódok hibát jelölnek, és ezeket minimalizálni kell, mivel ezek akadályozzák a teljesítményt és a SEO pontszámokat.

Gyorsítótár teljesítmény: Ez a jelentés megmutatja, hogy a WordPress-webhely gyorsítótárja mennyire teljesít jól. Ideális esetben nagyszámú gyorsítótár-találatot, alacsonyabb gyorsítótár-hiányt és kevés gyorsítótár-lejárást kell tartalmazni. Ez azt jelzi, hogy minden optimálisan működik, és a legtöbb látogatói igényt a WordPress gyorsítótárából kell kiszolgálni – biztosítva a lehető legjobb teljesítményt.

Földrajzi és IP: Ez áttekintést nyújt a legnépszerűbb országok, városok és IP-címek forgalmáról.

A Kinsta teljesítménymutatói

Nincs tárhely-áttekintés néhány referenciaérték nélkül. Nézzük meg néhány teljesítmény-referenciaértéket a Kinsta által kezelt WordPress-tárhelyről.

Kinsta-ban létrehoztuk a WordPress bemutató telepítését, és a Google Cloud indiai adatközpontjában tároltuk a következő beállításokat:

 1. Téma: A mi saját témánk, és egy portfólió elrendezést használtunk, sok a képpel a kezdőlapon. Vegye figyelembe, hogy a képeket nem optimalizálták, mivel ez egy demonstrációs téma. Az összes képet optimalizálhatja és meg kell optimalizálnia a WordPress programban.
 2. A CDN engedélyezve volt
 3. Adatközpont: Mumbai, India

A Kinsta GTmetrix teljesítménymutatói

képernyőképe a Kinsta teljesítmény-referenciaértékeiről - Gtmetrix

A Kinsta teljesítménymutatói – GTmetrix

A GTmetrix Kinsta 93% -os PageSpeed ​​pontszámot (A fokozat) és YSlow pontszámot 89% (B fokozat) adott. A nem optimalizált képek miatt a YSlow pontszámot befolyásolták. A tesztet kanadai szerverekről is elvégezték, míg az adatközpont Indiában található.

Az oldalméret 774KB volt, amely 28 HTTP kérést tartalmaz, és 1,8 másodperc alatt teljes mértékben betöltődött.

A Kinsta WebPageTest teljesítménymutatói

screenshot a Kinsta teljesítménymutatóinak WebPageTest

A Kinsta teljesítménymutatói – WebPageTest

Tíz folyamatos tesztet végeztünk az indiai adatközpontról. A teljes oldal betöltése 1,4 másodperc volt, 760KB oldalmérettel és 28 kéréssel. Minden évfolyam A volt.

Kinsta LoadImpact Performance benchmarkok

képernyőképe a Kinsta teljesítménymutatóinak LoadImpact

A Kinsta teljesítménymutatói – LoadImpact

Futottunk LoadImpact tesztet Kinsta-n a szingapúri adatközpontból, 50 egyidejű felhasználóval 12 percig. Az eredmények nagyon lenyűgözőek voltak – az átlagos válaszidő 74 milliszekundum volt, 75 kérés / másodperc.

Kinsta árképzési tervei magyarázatok

Kinsta árazási tervek

Az első dolog, amit észrevesz a Kinsta kapcsán, a legtöbb más kezelt tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan, hogy nem olcsó. Valójában a Kinsta küldetése annak az alacsony színvonalnak köszönhető, amely akkoriban elfogadható volt az olcsó tárhely számára.

2013-ban a lehető legjobban kezelt WordPress tárhely létrehozására törekedtek, és ennek megfelelően díjat számítottak fel. Gyorsan előre 2019-ben, a Kinsta használatával a legjobb márkák között vannak – a General Electric, a TripAdvisor, az Intuit, a FreshBooks, az Ubisoft, a Buffer és a Drift között..

Kinsta a Indító költségek tervezése $ 30 / hó és tartalmaz egy WordPress webhelyet, 20 000 látogatás, egy ingyenes migráció és 50 GB CDN sávszélesség. A Kinsta 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, valamint minden támogatott webhely kvótáját, ingyenes migrációját és CDN sávszélességét minden tervében.

A Kinsta tervei három kategóriába sorolhatók:

 1. Starter és Pro tervek: 30–60 USD / hó, 20–40 ezer látogatást támogatva.
 2. 1-4. Üzleti terv: 100 USD – 400 USD / hónap, támogatva 100-600 ezer látogatást havonta
 3. Vállalati tervek 1-4: 600 dollár – 1500 dollár / hónap, támogatva 1-3 millió látogatást havonta
 4. Bármi magasabb igényel egyedi vállalati terveket.

Az alábbiakban bemutatjuk az alapértelmezett funkciókat, amelyek az összes Kinsta tárhely-tervben elérhetők:

 • Ingyenes CDN változó sávszélességgel
 • Ingyenes SSL a Let’s Encrypt használatával és az egyedi SSL tanúsítványok importálásának lehetősége
 • Egy ingyenes webhely-migráció. További ingyenes migrációk magasabb tervekhez
 • Napi automatikus biztonsági mentések, kézi biztonsági mentések és 14 napos biztonsági mentések megőrzése (az üzleti és vállalati terveknek 20 és 30 napos biztonsági mentés van)
 • GCP tűzfal a biztonság fokozása érdekében
 • Átmeneti környezet, SSH és sFTP hozzáférés az összes kiszolgálóhoz
 • Automatikus MySQL adatbázis-optimalizálás
 • Több felhasználó hozzáférése a MyKinsta irányítópulthoz
 • 24 órás támogatás és 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • 2 hónap ingyenes éves előfizetésben

További megjegyzések:

 • A látogatások túllépése 1 000 dollárba kerül. A CDN forgalmának többlete 0,1 dollár / GBP
 • A webhely klónozását és a WordPress több webhelyét a Pro terv támogatja (60 dollár havonta). A helyek klónozása különbözik a helyszíni klónozástól
 • A WooCommerce és a tagsági webhelyek ajánlottak a Business 1 tervben (100 USD / hó). A Starter tervben továbbra is használhatja

Az összes csomaghoz elérhető kiegészítők:

 • Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis: 100 USD / hónap / webhely minden egyes kiegészítőért
 • Nginx fordított proxy: 50 USD / hónap / webhely
 • További biztonsági mentések: 100 dollár / hónap / oldal óránkénti biztonsági mentésekhez és 50 dollár / hónap / oldal 6 órás biztonsági másolatokhoz

Kinsta támogatás

képernyőképe a kaputelefonon futó kinsta támogatásról

A Kinsta támogatása az Intercomon fut

A Kinta teljes támogatási rendszere az Intercomon működik, ami 24×7-es csevegési támogatást jelent. A WordPress közösség általában nagyon értékeli a Kinsta támogatását, kiemelve a szerverkezelés, a biztonság és a WordPress teljesítményével kapcsolatos műszaki szakértelmüket..

A felülvizsgálat során kétszer is felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal – egyszer, amikor a Kinsta webhely-csomómnak időbe telt a telepítés (a támogató csoport tisztázta, hogy egy új webhely felállítása akár 20 percet is igénybe vehet), és a második alkalom az volt, amikor megpróbáltam hosszú TXT rekord hozzáadása a Kinsta DNS-hez. A támogató csapat gyorsan hozzátette nekem.

képernyőképe a kinsta tudásbázisról

Kinsta tudásbázisa

Egy másik dolog, ami lenyűgöz engem, a Kinsta kitartó erőfeszítései a magas színvonalú tudásbázis és a WordPress-rel kapcsolatos cikkek létrehozása érdekében. Fantasztikus WordPress útmutatók és útmutatók, források különböző online marketing témákhoz és személyes kedvencem – részletes leckék vállalkozói utazásukról.

A Kinsta tartalommarketing stratégiája sok időt és erőforrást igényelt az építkezéshez, amely végül „WordPress” közösségben „tájékozott tárhelyszemélyek” -ként hozta létre márkaképüket. Nem is beszélve az egyre növekvő keresőmotor-forgalomról!

Csomagolás fel

Online üzleti vállalkozásának bővítése nem könnyű feladat. Minden új folyamat, szolgáltatás vagy fejlesztés saját kihívásokkal jár.

A webhely forgalmának növekedésével fontosvé válik, hogy frissítsen egy megbízható tárhely-szolgáltatóra. Igen, a felügyelt tárhelyszolgáltatók díjat számítanak fel, ám cserébe nyugodtan jár.

A Kinsta nagyszerű ügyfélszolgálatot, teljesítmény optimalizálást és proaktív biztonsági intézkedéseket kínál annak biztosítására, hogy webhelye kiváló állapotban működjön.

GET KINSTA HOSTING

Reméljük, tetszett neki ez a 3 600+ szóbeszámoló. Ha van valami, amit szerepel számunkra, kérjük, ossza meg velünk. Mint mindig, várjuk az észrevételeit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map