A DreamPress WordPress tárhely áttekintése

Szeretjük megosztani a weben elérhető legújabb és legnagyobb WordPress tárhelyi lehetőségeket, ezért be kell mutatnunk Önt a DreamPress oldalra. A DreamPress a DreamHost által kínált menedzselt WordPress-tárhely, amely nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik minden blogger vagy kisvállalkozás számára. Kattintson a gombra, vagy folytassa az olvasást, hogy többet megtudjon a DreamHost-ról. Ja, és most kaphatsz a DreamHost Shared Hosting-t mindössze 5,95 dollárért havonta (azaz 33% -kal kevesebb!) A kóddal WPEXPLORER33.


DreamHost Webtárhely

Miért válassza a DreamHost szolgáltatást?

Tudjuk, hogy rengeteg tárhely-szolgáltató közül lehet választani, és nagyon nehéz lehet megtalálni a megfelelőt. Nos, a DreamHostnak valószínűleg igaza van. Az egyetemi kollégiumi szobában 1997-ben indult, és a DreamHost több mint 1,5 millió webhelyet üzemeltet. Szolgálati éveik során a szolgáltatásra, a biztonságra, a szórakozásra és a rugalmasságra összpontosítottak – és egyértelműen ez számukra is működik.

Webtárhely-beállítások

Az Ön számára megfelelő gazdagép kiválasztásának egyik kulcseleme az Ön igényeinek megfelelő terv megkeresése. Szeretne egy olyan tervet, amely az Ön által használt funkciókat kínálja. Ha nem tud semmit a szerverekről, akkor valószínűleg megosztott vagy kezelt tárhelyet kell kapnia. De ha ismeri az utat egy szerver körül, és szeretne valóban kezét adni, akkor vehet igénybe egy VPS-t vagy egy dedikált szervert. A DreamHost rengeteg tervet kínál a különféle tárolási igények kielégítésére:

Közös tárhely: Kiválóan használható blogok, portfóliók, kisvállalkozások és más új oldalak számára
Menedzselt WordPress tárhely: Különösen a WordPress-en futó webhelyek számára
Menedzselt VPS tárhely: Elég nagy teljesítményű vállalkozások, üzletek, fejlesztők és még sok más számára
Dedikált szerverek: Teljesen menedzselt és készen áll a nagy forgalmú webhelyekre

Természetesen ezeknek a hostolási lehetőségeknek különféle szolgáltatási szintek vannak, így a tárhelyigények növekedésével méretezhetők.

Webtárhely szolgáltatások

DreamHost-funkciók

Ezen felül a DreamHost kiváló szolgáltatásokat kínál minden ügyfelének. Nem számít, hogy melyik tervet választja, néhány olyan tárhely-szolgáltatás közül, amelyek közül minden bizonnyal élvezheti a DreamHost szolgáltatásait:

 • Vezérlőpult: A DreamHost vezérlőpult a tárhely központi parancsnoka. Kezelheti fiókját, megnézheti domainjeit, felvehet vagy törölhet felhasználókat, sőt hozzáférhet az 1 kattintással történő telepítéshez is. Ezenkívül rengeteg más hasznos gyorshivatkozás található a levelekhez, a VPS-hez, a dedikált szerverekhez, a számlázáshoz, az ügyfélszolgálathoz és még sok máshoz.
 • 1-kattintásos telepítő: A legtöbb webes szellemnél standard, ez megkönnyíti a WordPress (vagy egy másik platform) telepítésének folyamatát. Nincs bejelentkezés FTP-n keresztül. Nem tölthető le zip. Csak kattintson a gombra, várjon néhány percet, és máris jól megy.
 • Félelmetes támogatási technikák: Ki nem akar hasznos támogatást? Amikor dolgozik a webhelyén, és problémákba ütközik, örömmel tudom, hogy vannak hozzáértő emberek, akikkel kapcsolatba léphetsz segítségért.
 • Mobil webhely-generátor: A DudaMobile támogatásával ez a szolgáltatás lehetővé teszi webhelyének mobil verziójának elkészítését (szemben az egyszerű weboldal sablonjának használatával).
 • Kávézó-kereskedelem integrációja: Az online áruház kiépítése nagyszerű lehetőség egy kis extra pénz előteremtésére, és bár bármikor használhat olyan plugint, mint például a WooCommerce vagy az Easy Digital Downloads, a DreamHost teljes mértékben támogatja a Cafe Commerce szolgáltatást – így rengeteg üzletépítési lehetőség áll rendelkezésére..
 • Automatizált rosszindulatú programok ellenőrzése: A rosszindulatú programok nem buenók, és a DreamHost saját automata szkenneléseit futtatja annak érdekében, hogy a Malware megálljon.
 • CloudFlare integráció: Egy jó CDN-vel csökkentheti az oldal betöltési idejét a világ minden látogatója számára, és a Cloudflare az egyik legjobb odakinn.
 • 100% Uptime garancia: A tökéletes világban az Ön weboldala soha nem menne le, és a DreamHost azt akarja, hogy a tárhely élménye a lehető legtökéletesebb legyen. 100% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek (de természetesen van idő, hogy a szerver néhány percre lemerülhet karbantartás, szoftverfrissítés stb. Céljából, de a legtöbb házigazda előre értesíti).

A DreamPress által kezelt WordPress tárhely

wordpress-notebook

Ha még nem tudtad, szeretjük a WordPress-t. Ezért nem tudtunk várni arra, hogy többet megtudjunk a DreamPress-ről – a DreamHost teljes mértékben kezelt WordPress-tárhely-terve (amely jelenleg 20% ​​-kal kevesebb, így havi 19,95 dollárt tesz ki). A DreamHost 2005-ben lett WordPress-partner, és azóta több mint 750,00 WordPress-helyet tároltak velük. Itt van egy csúcspont arról, hogy mi szerepel a nagy teljesítményű DreamPress tárhelyen:

 • Automatikus WordPress telepítés: Felejtsd el az egy kattintással történő telepítést – a DreamPress programmal a WordPress már telepítve van az Ön számára.
 • Automatikus WordPress frissítések: A DreamPress célja, hogy megkönnyítse webhelyének tárolását, így gondoskodnak a WordPress alapvető frissítéseiről az Ön számára. Tehát ne aggódjon, ha nyaralni megy, vagy megbízásait futtatja, a DreamPress naprakészen tartja a WordPress verzióját.
 • Optimalizált tárhelykonfiguráció: A kiszolgálók trükkösek, és ha nem tudja, mit csinál, akkor valóban meg kell próbálnia önmagában megváltoztatni a beállításokat. Hagyja, hogy a szakemberek elvégezzék az egyes DreamPress-kiszolgálók beállítását, különösképp a WordPress számára.
 • WP-CLI telepítve: Haladó felhasználók számára, akiknek van WP-CLI A már telepített megkönnyíti a dev-barát parancssori utasítások használatát, közvetlenül a dobozból.
 • Felügyelt VPS és MySQL szerverek: Yup – menedzselt tárhely. Mint már korábban mondtuk, egyáltalán nem kell aggódnia a szervereid miatt. A DreamHost mindent megtesz érted!
 • Web alapú vezérlőpult: Ez ugyanaz a vezérlőpult, amelyet korábban említettünk, ahol a DreamPress tárhely-tervével kapcsolatos minden dolgot kezelhet.
 • Szakértői WordPress támogatás: Amikor kérdést tesz fel, fontos, hogy feltegye a megfelelő embert, és a DreamHost WordPress szakértőinek csapatával bármilyen kérdést feltehet, és tudhatja, hogy jó választ kap..
 • Kompatibilis bármilyen témával / beépülő modullal: Olvassa el ezt a jogot, bármilyen témát, bármilyen bővítményt. Szó szerint korlátlan kombinációk vannak. Tehát ha van egy fantasztikus témája vagy pluginje, amelyet szívesen használ, akkor nem lehet gondja annak, hogy a DreamPress-re telepíti..
 • Lakkozás gyorsítótárazása: A CloudFlare nagyszerű, de a lakk gyorsítótárazása még nagyobb teljesítményt nyújt, növelve a gyorsítótárazást webhelyén. Ez a HTTP gyorsító segít a DreamPress szervereknek a webhelyek dupláján történő eljuttatásában!
 • Automatikus napi mentések: A biztonsági mentések a WordPress biztonsági rendszereinek szerves részét képezik, és mivel ez olyan fontos tényező, a DreamHost ezeket a funkciókat belefoglalta a DreamPress terveibe.
 • Opcionális biztonsági mentés a DreamObjects Cloud-ba: Ez egy prémium szolgáltatás, amelyhez díj ellenében bővíthető – biztonságos és biztonságos felhőkörnyezet, ahova mentheti ezeket a napi biztonsági mentéseket.
 • Korlátlan tárhely / sávszélesség: Látta már ezt (biztos vagyok benne), és hasonlóan sok más gazdagéphez és a fogadási tervhez, a DreamPress biztosítja, hogy annyi tárhelyet és sávszélességet használjon, amennyire szüksége van. Természetesen (ha nagy forgalmú webhelyet működtet, akkor a tervet ki kell méreteznie).
 • Korlátlan e-mail: Néhány menedzselt tárhely-terv nem tartalmazza ezt, ám örülünk a DreamPressnek. Ha azt gondolkodja, hogy vállalkozása webhelyét a DreamPress-en futtatja, akkor minden munkatársának professzionális e-mail fiókokat kell létrehoznia..

Nagyon szép szolgáltatások listája, ugye? A DreamHost által kezelt virtuális magánszerverekre (VPS) épülve a DreamPress készen áll a dobozból való kilépésre. A DreamPress kiszolgálók előre vannak konfigurálva, hogy a WordPress legjobb lehetőségeit használják, így Önnek nem kell minden szerverbeállítással gondolni..

Ezenkívül hozzáadtak egy lakk gyorsítótárréteget (plusz a Lakkozás HTTP Purge plugin) a webhely teljesítményének javítása érdekében. És ne aggódjon – bármely téma vagy plugin együtt fog működni a DreamPress-szel (beleértve a Tour saját Total témáját is), így a webhely kinézete és működése teljesen rajtad múlik. Most, hogy van egy ötleted arról, hogy mi a DreamPress lényege!

Csak néhány gondolat

dreampress-gondolatok

A DreamPressnek nagyon sokat kell tennie, de van néhány olyan funkció, amelyet rendszeresen használok, amelyek jelenleg nem érhetők el. Az első az több gépen támogatás. A legtöbb ember számára nem óriási üzlet. Ha egy vagy néhány blogot vagy vállalkozást futtat a WordPress használatával, akkor egyszerűen külön webhelyet kell vásárolnia az egyes webhelyekhez.

A másik hiányzó szolgáltatás a staging terület. Nagyon remélem, hogy ez a DreamHost munkáiban rejlik. Személy szerint úgy találtam, hogy a szakaszos területek különféle célokra hasznosak, és az egyik legfontosabb a frissítések tesztelése (különösen a WordPress és a WordPress témákhoz). De a legtöbb felhasználó számára (akik nem frissítik a szkeptikusokat, mint én) valószínűleg nem fogja annyira hiányozni a megállási terület.

Ezen kívül a DreamPress mindent tartalmaz, amelyre a WordPress felhasználóinak szüksége lehet – még a beépített gyorsítótárat is. Ó, és a piacon lévő sok más kezelt WordPress tárhely-tervektől eltérően, a DreamPress-nek nincs fekete listáján szereplő WordPress-bővítmény, amelyet nem engednek, hogy használjon (legalábbis nem olyan, amit találok). Néhány webtárhely rendelkezik a tiltott bővítmények listájával, hogy megakadályozzák a párhuzamos funkciókat. De a DreamPress-szel nagyon tisztán tartották a beállításokat, szóval ha valóban használni szeretné a BackWPup-ot vagy YARPP akkor megy rá.

Csomagolás fel

Remélhetőleg élvezte a DreamPress belső pillantását! Úgy tűnik, hogy ez egy megbízható WordPress-tárhely, és a DreamHost néhány nagyszerű funkcióval bővítette a WordPress-webhely beállítását. Ha a DreamHost vagy a DreamPress szoftvert használta, ossza meg velünk gondolatait az alábbiakban. Szeretnénk hallani a valódi felhasználóktól, hogy hogyan működik a tárhely!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map