A Cart66 Cloud WordPress bővítmény áttekintése

A Cart66 Cloud a sok szeretetteljes Cart66 E-kereskedelem beépülő modul legújabb kiadása, amelyet sok WordPress üzlet (még a Cart66 maguk is) használ. Könnyebb, biztonságosabb és gyorsabb újjászületett, mint valaha. Hogyan? Olvassa tovább, hogy megtudja!


Könnyebb e-kereskedelmi megoldás

Első és legfontosabb – a Cart66 Cloud egyszerű és tökéletes sokféle online WordPress-áruházban. Értékesíthet valódi termékeket szállítási lehetőségekkel, tagságot és előfizetéseket kínálhat ismétlődő számlázással, vagy olyan digitális termékeket is eladhat, amelyek a vásárlás után azonnal letölthetők. A Cart66 Cloud mindezt egyetlen frissítés vagy kiterjesztés nélkül teszi meg.

Elkezdeni

Három lépés van, amelyeket szerintem bárki (kezdőknek kezdőknek) képes kezelni. Először adja meg a WordPress webhelyének témáját. Bármely téma. Használja azt, ami már megvan, vagy szerezzen valami újat. Mivel a Cart66 Cloud tartalmazza a termékek összes funkcióját, a WordPress témának nem kell a kosarába és a pénztárhoz szüksége. Most telepítse a Cart66 Cloud alkalmazást. Végül vegye fel termékeit a félelmetes felületen keresztül. Ez az. Könnyű igaz?

Termékek hozzáadása

Mint korábban megemlítettük, a Cart66 Cloud-ot úgy építették fel, hogy szinte minden, az elektronikus kereskedelem szempontjából bonyolult módon megbirkózzon. Online magazinfeliratumokat, havi gyümölcsklubokat, kézzel készített gyertyákat, pólókat, használt autókat, webdesign szolgáltatásokat, webhelysablonokat, Photoshop akciókat – bármit – eladhat. Csak használja ki az elérhető lehetőségeket, amikor termékeit hozzáadja.

cart66 termékek hozzáadása

Csak egy ötlet megteremtése érdekében a termékleírásban elérhető néhány termékinformációs lehetőség, a készlet felépítésekor: terméknév, SKU, ár, előfizetési és tagsági lehetőségek, kedvezmény, szállítási súly, egyedi átvételi üzenet, termékváltozatok (azaz méretekhez , színek, jótállások stb.), letölthető digitális fájlok vagy csomagok (50 GB tárhelyet tartalmaz a Cart66 Cloud), a digitális fájlok letöltési korlátai és így tovább. És azon túl, amit magukhoz a termékekhez adhat, a Cart66 Cloud beépített funkcióval rendelkezik, ahol egyedi riasztásokat állíthat be, amelyek emlékeztetik az ügyfelet egy termék vagy szolgáltatás megújítására, újrarendelésére vagy frissítésére..

Extra szolgáltatások

A Cart66 Cloud lehetővé teszi sokkal többet az online áruház megfigyelésére és kezelésére. Az egyik nagyszerű lehetőség az élő bevásárlókosár. Láthatja, hogy kik vannak a webhelyén, és mit adtak a kosárukhoz. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megnézhesse, vajon az Ön webhelyén landoló emberek követik-e a vásárlást, így módosíthatják a termékoldalakat, hogy vonzóbbá tegyék őket..

Egy másik szórakoztató szolgáltatás az előfizetés / tagságkezelő oldal. Innentől gyorsan áttekintheti előfizetőit. A státuszcímkék segítségével láthatja, hogy a tagság milyen szintjei vannak a legnépszerűbbek, valamint hogy ki áll megújításra (vagy esedékes). De ez csak a felület fedetlensége – sokkal többet megtudhat a Cart66 Cloudról a szolgáltatások oldalán.

E-kereskedelem biztonságos haven

lock-icon-85Amikor az emberek személyes és számlázási adataival foglalkozik, ellenőriznie kell webhelye biztonságát, különösen a pénztár oldalát. De csak annyit lehet megtenni (mint például az iFrames használata vagy a házigazda fizetés), és rengeteg kiskapu van a hackerek számára, akik kihasználhatják azokat. A Cart66 Cloud egy teljesen új módszert mutat be az ügyfelek biztonságának megőrzése érdekében. Olyan biztonságos, hogy a Cart66 még egy blogbejegyzést írt arról, hogy biztonságuk miként haladja meg a leggyakoribb e-kereskedelmi fizetési átjárókat.

Hogyan működik a Cart66 Cloud Security?

A leegyszerűsített magyarázat az, hogy míg a termékoldalak a webhelyen tárolódnak, az aktuális fizetési oldal a Cart66 Cloudon található, amely erősen védett és PCI-kompatibilis. Itt tárolódnak más érzékeny adatok, például a digitális termék letöltése, a tárolt kliens hitelkártya számok, az ügyfelek vásárlási előzményei és a tagsági konfigurációk. Ezen felül testreszabhatja biztonságos fizetési oldalát a felhőn a zökkenőmentes vásárlási élmény érdekében.

Lángoló gyors e-kereskedelmi szolgáltatások

Mire jó a könnyen használható és biztonságos e-kereskedelem bővítmény, ha az ügyfelek óráig tartanak a pénztárnál. Ne aggódjon – a Cart66 felhő gyors. A felhőben található, ami azt jelenti, hogy amikor az ügyfelek pénzt fizetnek, egy gyors szerverre irányítják őket, függetlenül attól, hogy hol és hol szeretnének vásárolni. Egy másik bónusz az, hogy webhelyét egyáltalán nem lassítja a pénztár folyamata, mivel nem kell hostolnia azt a szerveren..

Próbálja ki a Cart66 Cloud ma alkalmazást

A Cart66 Cloud évente csak 95 dolláros előfizetéssel érhető el. Ez magában foglalja a nagyszerű támogatást és a hihetetlen 30 napos pénz-visszafizetési garanciát (de valószínűleg bekapcsol, amint megpróbálja). A tagság magában foglalja ezeket a csodálatos funkciókat:

 • 50 fizetési átjáró támogatása
 • Ismétlődő számlázási lehetőségek
 • Tagság és feliratkozások
 • Támogatás 7500 előfizető számára
 • Ügyfélszámlák
 • Vevői vásárlási előzmények
 • Következő e-mailek
 • PCI-megfelelés
 • Biztonság
 • Gravity Forms integráció
 • MailChimp integráció
 • Állandó kapcsolat integráció
 • A Zendesk integrációja
 • idevAffiliate integráció
 • Amazon S3 integráció
 • Félelmetes támogatás

Vagy nézze meg ezt a videót, a Cart66 összerakva az új Cart66 felhőről:

Ha továbbra is vonakodik előbb a Cart66-ba ugrani, akkor rendelkeznek a WordPress plugin-tárolóban elérhető plug-in-ek lite verziójával, amelyet mindig kipróbálhatnak. Ne feledje, hogy ez egy egyszerű verzió, és nem tartalmazza a fent említett nagyszerű szolgáltatások legtöbbjét.

Próbálja ki a Cart66 Lite → alkalmazást

Úgy gondoljuk, hogy a Cart66 Cloud nagyon fantasztikus. Tudassa velünk a megjegyzésekben, ha kipróbálta a Cart66 Cloud alkalmazást, ha gondolkodik egy próbafutásról, vagy ha van még valami, amit hozzá szeretne adni az értékeléshez!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map