WPTouch: En hurtig og nem måde at gøre dit WordPress-websted mobilvenligt på

Der er nogle få måder, hvorpå du kan håndtere mobile besøgende. En måde er at bruge et lydhørt design, der bruger den samme HTML som dit skrivebordsdesign, men ændrer den måde, siden vises på ved hjælp af CSS. Denne metode favoriseres af søgemaskiner som Google, da den sikrer, at der kun er en URL pr. Side.


En alternativ metode er at oprette en mobilapp til dine besøgende. Dette giver dig mulighed for at tilpasse den måde, dit indhold vises til besøgende, men det betyder, at besøgende ikke ser dit indhold ved hjælp af den samme URL som dem på desktops.

I dag vil jeg gerne tale om WordPress-plugin WPtouch. Plugin registrerer, når mobilbesøgende ser en side og viser et stilfuldt brugervenligt mobiltema til dem.

Det, der overrasker mange mennesker med WPtouch, er, der tilbyder den samme form for interface, som du ville forvente af en dedikeret mobilapplikation; dog viser plugin ganske enkelt et tilpasset tema til mobile besøgende. Det tilbyder derfor den forbedrede brugeroplevelse mere forbundet med dedikerede mobile applikationer med SEO fordelene mere forbundet med regelmæssigt lydhør design.

Plugin giver også besøgende mulighed for at deaktivere WPtouch og se skrivebordsdesignet på dit websted på deres smartphone. Dette er en nyttig funktion, da mange smartphones har skærme, der er 5 tommer i diameter eller større, derfor kan besøgende muligvis foretrække at se det normale design.

WPtouch fungerer godt lige uden for kassen, men plugin giver dig en enorm mængde kontrol over, hvordan dit mobile design. Lad os se nærmere på, hvad plugin kan gøre.

Kerneindstillinger

Titlen på dit mobildesign vil som standard være navnet på dit websted, men det giver dig muligheden for at ændre det. Der er også en preview-tilstand for administratorer og en boks til tilføjelse af Google Analytics og anden brugerdefineret kode.

WPtouch Core Settings Kompatibilitet

Plugin giver dig mulighed for at deaktivere stylingkortkoder, når det mobile design bruges. Dette er nyttigt, hvis du bruger kortkoder, der ikke ser godt ud med de mindre dimensioner af mobiltemaet.

Du kan også deaktivere WPtouch for specifikke webadresser og definere, hvilke enheder WPtouch skal bruges på. Langt de fleste brugeragenter er allerede defineret inklusive iOS-enheder, Android, Blackberry og webOS.

WPtouch Core-indstillinger

Temaer og udvidelser

WPtouch er gratis at downloade, men en premium-version er tilgængelig fra $ 49. Den gratis version leveres pakket med et design kaldet Bauhaus. Fire yderligere designs er inkluderet i WPtouch Pro.

WPtouch-temaer

WPtouch Pro leverer også tre udvidelser, der forbedrer funktionaliteten af ​​plugin. Dette inkluderer et cache-modul, et modul, der reducerer størrelsen på billeder til mobilbrugere, og et modul, der giver dig mulighed for at vise specifikt indhold til mobilbrugere.

WPtouch-udvidelser

Temaindstillinger

Indstillinger, der bruges på dit hovedwebsted, såsom antallet af blogindlæg, der vises, kan også ændres til dit mobildesign. Du kan også vælge, om kategorier, forfatterdetaljer og kommentarer skal vises.

Temaskyderen kan vise dine seneste blogindlæg, indlæg med et specifikt mærke eller indlæg fra en bestemt kategori (f.eks. Nyheder). Du kan også vælge de nøjagtige poster og sider, der skal vises ved hjælp af post og side-ID.

WPtouch-temaindstillinger

Temafonter og farver kan let ændres gennem afsnittet om branding. Du kan også uploade dit webstedslogo, vise links til sociale medier og oprette din egen HTML-sidefod.

WPtouch branding-indstillinger

WPtouch giver dig også mulighed for at ændre ikoner, der vises til Android- og iOS-brugere, når de bogmærker dit websted.

WPtouch-tema-bogmærkeikoner

Menuer

Plugin bruger WordPress menusystem. Det er derfor let at tilpasse topmenuen. Alt hvad du skal gøre er at oprette en ny menu og derefter tildele den i indstillingsområdet.

WPtouch-menuer

Ikoner kan tilknyttes hvert menupunkt. Alt hvad du skal gøre er at trække og slippe det ikon, du vil have, til det tilsvarende menupunkt.

WPtouch-menuopsætning

Tolv ikonsæt er inkluderet i plugin. Alle sæt er inkluderet i den gratis version af plugin, så du ikke behøver at opgradere for at ændre de anvendte ikoner. Der er også en mulighed for at uploade dine egne ikoner.

WPtouch-menuikoner

Mobilt design

Alle konfigurationsindstillinger i verden ville ikke betyde noget, hvis mobildesignet ikke var godt. Heldigvis er det ikke tilfældet. Som jeg nævnte i starten, har designet det udseende og følelse, som du normalt ville forbinde med dedikerede mobile applikationer. Det professionelle design ser godt ud, og indholdet er let at navigere i.

WPtouch mobil design

Besøgende kan navigere til andre indlæg og offentliggøre kommentarer, som de ville gøre på dit skrivebordsdesign.

WPtouch mobil design

Oversigt

WPtouch er et af mine foretrukne WordPress-plugins. Det er langt den nemmeste og billigste måde at oprette en mobilvenlig version af dit websted. Dette gør det til et godt valg for dem af jer, der ikke allerede bruger et lydhørt tema.

Selv de af jer, der har et lydhørt design, ønsker måske at skifte. Udviklerne hævder, at deres mobildesign indlæses to til tre gange hurtigere end mest lydhør design. Jeg har ikke testet dette selv, selvom det giver mening at et minimalt design ville være hurtigere at indlæse.

Den gratis version af plugin har alt, hvad du har brug for, men du vil måske overveje WPtouch Pro for at drage fordel af udvidelserne. Især ser cache-plugin ud som om det kunne forbedre belastningstiderne betydeligt, da det vil omformatere billeder i fluen for at optimere det til forskellige enheder. Den premiumversion af plugin giver dig også adgang til et one-of-one-billetsupportsystem.

Jeg opfordrer dig til at give gratis version af WPtouch et forsøg først. Hvis du kan lide, hvad det gør, kan du derefter gennemgå, om det er umagen værd at opgradere.

Jeg håber, du har haft denne anmeldelse. I så fald opfordrer jeg dig til at abonnere på WPExplorer for opdateringer til vores seneste artikler ��

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map