WordPress værktøjskasse i Plesk – En hurtig og omfattende guide

WordPress værktøjskasse i Plesk - En hurtig og omfattende guide

WordPress er utroligt utroligt, og det bringer flere fordele, som du måske ikke forventer af et indholdsstyringssystem (CMS). Det er meget let at administrere alt på WordPress, fra en ny blog til nyhedsudgivelse. Derfor er det så populært på mange forskellige kanaler. Der er tilføjet funktioner til enhver niche takket være nemme at bruge plugins og værktøjer.


Når det kommer til at køre WordPress på dit websted, har du nogle få muligheder. Administrerede hostingfirmaer som WP Engine gør det nemt og installerer WordPress for dig. Men for dem, der bruger delt hosting, har du ofte valget mellem cPanel, Ubuntu eller Plesk.

Plesk er et kontrolpanel for webhosting, der kan installeres på både Linux- og Windows-servere. Hvis du bruger Media Temple VPS, har du måske set det før. Men du kan også installere det selv og bruge det til at administrere WordPress-installationer lettere på din egen server.

Plesk 17 WordPress Toolkit er en udvidelse for Plesk til at tilføje en række WordPress-funktionaliteter. Det er en nyttig (og nem) mulighed for at administrere dine WordPress-temaer, plugins, sikkerhed, opdateringer og mere på en nem måde.

WordPress værktøjskasse i Plesk

Plesk er et komplet, alsidigt og sikkert værktøjssæt til WordPress, der giver et enkelt instrumentbræt til nemt at administrere flere WordPress-instanser. Med Plesk er det super nemt at teste nye plugins, funktioner og designideer i en sandkasse, før du offentliggør dem på dit live websted. Til dette har du ikke brug for nogen ekstra plugins eller separat server – WordPress Toolkit i Plesk administrerer det hele.

Du kan også bruge WordPress Toolkit til at eliminere noget af kompleksiteten ved administration af WordPress-websteder. Iscenesættelse, kloning, synkronisering, opdatering, migrering og andre komplekse opgaver – det er let at få det gjort med kun et enkelt klik.

WordPress værktøjskasse i Plesk

WordPress Toolkit leverer en enkelt styringsgrænseflade til let at installere (installation med et enkelt klik), konfigurere og administrere WordPress. Du skal installere WordPress Toolkit-udvidelsen i Plesk, og du kan begynde at arbejde med den.

WordPress Toolkit kræver Plesk (selvfølgelig) såvel som en server PHP version 5.3 eller nyere version. Hvis din server stadig bruger en PHP-version nedenfor denne, skal du tilføje en brugerdefineret PHP-handler. For at aktivere dette skal du specificere stien til PHP-binæren og skifte abonnementet med WordPress Toolkit til den brugerdefinerede PHP-handler.

Derudover er WordPress Toolkit gratis for ejere af Plesk Web Host og Plesk Web Pro-udgaver. Plesk Web Admin-brugere tilbydes en anden SE-version med mindre funktioner.

Lad os nu se på, hvordan du kan bruge WordPress Toolkit i Plesk.

WordPress-installation med Plesk

Først skal du logge ind på dit Plesk-panel. Herfra skal du have følgende installationsindstillinger tilgængelige:

 • Websteder og domæner> WordPress> Installer
 • Programmer> WordPress> Installer
 • Abonnement> WordPress> Installer

Installer WordPress med Plesk

Klik på Websteder og domæner fanen, og du skal se et WordPress-ikon øverst til højre på dit Plesk-instrumentbræt. Klik på WordPress-ikon og klik på Installere for at installere en WordPress i dit Plesk-panel.

Administrer WordPress-installationer

Efter vellykket installation af WordPress med Plesk (eller import af et websted via Websteder og domæner> WordPress> Import), dit næste trin er at gå til WordPress Toolkit-instrumentbrættet for at få et bredt kig på WordPress-websteder, der kører på din server. Fra denne hovedside kan du se alle dine installationer med et øjeblik.

Du kan nemt skifte mellem kort, lister eller fliser i henhold til din visuelle præference.

Administrer WordPress-installationer i Plesk

Fra Information & værktøjer kort fane har du adgang til kontroller og værktøjer til dit websted. Brug vipperne til hurtigt at deaktivere indeksering af søgemaskiner, aktivere vedligeholdelsestilstand og fejlsøgning, tænde cache eller begrænse offentlig adgang ved at aktivere adgangskodebeskyttelse.

Du finder også hurtige links til synkronisering, kloning, administrering af filer og sikkerhedskopiering / gendannelse af dine filer.

Tip: Brug Klon -knappen for hurtigt at spinde et iscenesættelsessted til dit testformål.

Administrer WordPress-plugins

Med WordPress Toolkit i Plesk er plugin-administration også gjort let. Du kan installere, aktivere og fjerne plugins alle fra dit dashboard.

Administrer WordPress-plugins i Plesk

Installer plugins

der er to muligheder for installation af plugins. Føj et plugin til et specifikt sted, gå til: WordPress> fanen Plugins til et websted> Installer

Eller hvis du gerne vil installere et nyt plugin på alle dine WordPress-websteder, skal du navigere til det mere generelle: WordPress> Plugins> Installer

I begge tilfælde skal du klikke på søgeikonet og søge efter et plugin. Når du installerer et plugin ved hjælp af WordPress Toolkit, aktiveres det automatisk.

Du kan også uploade et tredjeparts plugin (f.eks. Et, du har købt på CodeCanyon, eller en ny udvidelse fra WooCommerce). Bare gå til: WordPress> Plugins> Upload plugin

Vælg derefter din zip-fil med plugin, og klik på Upload. Gå til: for at installere og aktivere plugin WordPress> Plugins

Klik for at installere dit nye plugin, og vælg derefter de WordPress-websteder, du gerne vil tilføje det til.

Fjern plugins

Du kan dog vælge alle plugins, der skal fjernes fra din WordPress, ved at vælge og klikke på sletikonet for at fjerne det fra den valgte installation.

Vælg nu den WordPress-installation, du vil aktivere og deaktivere ethvert installeret plugin.

Gå til Serveradministration> WordPress> Plugins fanen og vælg det plugin, du vil aktivere eller deaktivere.

Administrer WordPress-temaer

Ved hjælp af Plesk er det meget let at tilføje, fjerne, aktivere eller deaktivere ethvert WordPress-tema.

Administrer WordPress-temaer i Plesk

Installer temaer

Gå til WordPress> Fanen Temaer> Installer for at tilføje et nyt tema. Brug søgningen til at finde et tema, og marker afkrydsningsfeltet for det tema, du vil tilføje.

Ligesom med plugins kan du tilføje det samme tema til alle WP-forekomster eller tilføje et specifikt tema til kun en bestemt forekomst (eller mere). For at gøre det skal du klikke på rullemenuen og derefter vælge de tilfælde, du vil tilføje eller fjerne et tema.

Tilføj WordPress-temaer i Plesk

Desuden kan du nemt opdatere ethvert tema fra WordPress> Temaer fane. Vælg blot det tema, du vil opdatere til dine installationer (skønt vi altid anbefaler at opdatere for sikkerhed – hvis du bruger et WordPress-underordnetema til tilpasninger, skal du ikke behøver at bekymre dig).

WordPress Security

Du kan udføre en sikkerhedskontrol for dit websted med Plesks WordPress Toolkit. Du kan se, om alle / readme.html / filer er tomme. Du kan også let ændre dine sikkerhedsindstillinger og se din sikkerhedsstatus. Til dette skal du gå til S-kolonnen i sektionen Websteder og domæne> WordPress.

Plesk WordPress Security

Klik på linket “Kontroller sikkerhed” for at se status for alle dine WordPress-installationer. Marker afkrydsningsfelterne med den sikkerhedsforbedring, du vil udføre, og klik derefter på den sikre knap.

Plesk WordPress Security Check

Sådan kan du drastisk reducere chancerne for, at nogen bryder ind på dit websted ved at sikre WordPress-webstedets sikkerhed på højeste niveau.

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Sammen med generel WordPress-stedssikkerhed kan WordPress Toolkit i Plesk også bruges til at sikkerhedskopiere dit websted.

Plesk Toolkit til WordPress gør det nemt at oprette planlagte sikkerhedskopier til dit websted. Følg trinnene for at sikre dig, at du har opdaterede data, som du kan gendanne, hvorfra du kan tage backup, når det er nødvendigt:

 • Log først på Plesk instrumentbræt
 • Klik på Domæner
 • Klik derefter på Administrer domæne eller Administrer hosting
 • Klik nu på Websteder & domæner
 • Klik på Backup Manager
 • Klik på Planlagte sikkerhedskopieringsindstillinger

Plesk Backup Manager

Her kan du vælge dine indstillinger i Backup-indstillingerne, der inkluderer tilføjelse af en præfiks til dit sikkerhedskopienavn, vælg en multivolume-sikkerhedskopi, sikkerhedskopieringsplads og indstilling af en grænse for sikkerhedskopien (antallet af kopier af din sikkerhedskopi) på din server. Du kan endda indstille en underretningsalarm.

Hvis du går til Tidsplan sektion, kan du også aktivere og automatisere din backupopgave. Vælg en sikkerhedskopieringsfrekvens til dit websted. Der er foretaget regelmæssige sikkerhedskopier på stedet til dit. Vælg bare tidspunktet for at starte din sikkerhedskopiering og gemme.

Rediger globale indstillinger

Endelig i Global indstilling område, som du kan konfigurere din vedligeholdelsesside, og standardpræfikset for underdomæne til kloning, som giver dig mulighed for at ændre URL til iscenesættelseswebsite.

Plesk Globale indstillinger

Konklusion

Administration af WordPress-websteder manuelt kan være ret kompliceret. Et kraftfuldt kontrolpanel som Plesk gør det lettere, og med WordPress Toolkit i Plesk kan du administrere alle dine websteder fra et enkelt dashboard.

Hvis du er et bureau, der er vært for flere klientwebsteder, eller en ivrig forfatter med en blog i hver niche, er WordPress Toolkit i Plesk en af ​​dine bedste muligheder for at administrere alle dine websteder. Arbejd smartere ikke hårdere, og administrer dine WordPress-websteder effektivt uden problemer.

Hvad er dine tanker om WordPress Toolkit i Plesk? Eller har du spørgsmål til at komme i gang med det? Efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector