WordPress for kunstnere: enkle måder at oprette en online portefølje på

Opbygning af en online portefølje har aldrig været lettere. Med de tilgængelige værktøjer er det nu blevet noget, enhver kan gøre.


Tidligere måtte du ansætte en udvikler for at skabe noget der så godt ud og lod dig vise kunst på en stilfuld måde. Det kan være meget dyrt at ansætte nogen til at opbygge et brugerdefineret websted og er muligvis ikke en mulighed, der er tilgængelig for alle.

Heldigvis for disse kunstnere på et budget er WordPress vokset i løbet af de sidste ti år. Det er ikke længere noget, der bruges til blot at oprette blogs for forfattere til at vise deres arbejde. Med et par plugins eller et specifikt designet tema kan WordPress let omdannes til en fantastisk online portefølje for enhver billedkunstner.

Medieforvaltning er blevet en stor komponent af de nyere versioner af WordPress. Udviklere og designere drager fordel af disse fremskridt for at skabe nogle spektakulære temaer og plugins, som kunstnere kan gøre brug af.

Lad os se på et par af disse kreationer, som du kan bruge til at oprette dit eget smukke porteføljewebsted.

Temaer

Vi har allerede samlet et helt udvalg af WordPress-temaer, som du kan gennemse. Vi har formået at finde et stort antal af dem, så lad os se på et par af mine foretrukne temaer fra dem, vi allerede har fundet.

Photocrati

Photocrati

Photocrati er oprettet specielt til at fotografer kan vise deres arbejde.

I stedet for at være et simpelt tema er Photocrati en ramme, der giver dig mulighed for at gøre brug af 60 indbyggede stilarter for at skabe et websted, der ser nøjagtigt ud, hvordan du vil have det. Rammen inkluderer ikke kun kraftig galleristyring, den har også et e-handelssystem indbygget, så du kan sælge dit arbejde direkte fra dit websted.

Med adgang til et lokalsamfund på over 17.000 fotografer er dette premium-tema et godt tilbud til $ 89.

Samlet WordPress-tema

Samlede Drag & Drop WordPress-temademonstrationer

Med masser af demoer at vælge imellem og indbyggede indstillinger kan du ikke gå galt med Total WordPress-temaet. Det er et multifunktionelt tema med indbygget support til oprettelse af træk og slip, WooCommerce-integration til oprettelse af en butik, support til det populære arrangementskalender-plugin til visning af begivenheder og masser af nyttige tilpasningsindstillinger for at få temaet til at se bedst ud efter dine behov.

Illustrer

Illustrer

Illustrate er et fantastisk premium-porteføljetema oprettet af teamet her på WPExplorer med designhjælp fra Blaz kl Blazrobar.com.

Temaet er rent, enkelt og bygget med det formål at lade dig nemt dele dit arbejde online. Temaet giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede kategorier og tags til at organisere din portefølje. Det leveres med en unik porteføljefarveoverlejring og billedfarvepalettefunktion for at tilføje lidt mere stil og information til dine porteføljestykker.

plugins

Hvis du allerede har et WordPress-websted med et tema, du kan lide, så er det muligvis ikke din bedste mulighed at ændre det. I stedet for at redesigne hele webstedet omkring et nyt tema, skal du bruge et af de mange portfolio-plugins derude.

Med disse plugins kan du omdanne et afsnit af dit websted til en fantastisk portefølje, der let integreres med dit nuværende webstedsdesign. Lad os se på et udvalg af plugins, der er tilgængelige for dig at bruge.

Fantastisk filtrerbar portefølje

Fantastisk filtrerbar portefølje

Ikke kun har dette plugin et godt navn, det leverer nøjagtigt, hvad det siger. Dette plugin giver dig mulighed for at oprette en ren og kraftfuld portefølje på dit websted.

Awesome filtrerbar portefølje giver dig mulighed for at oprette flere kategorier til dine porteføljeposter og derefter filtrere porteføljesiden ved hjælp af disse kategorier. Filtreringsprocessen sker med en meget glat og professionel animation og har en fantastisk billedhaveeffekt, der virkelig får hvert element til at skille sig ud.

Dette er en fantastisk plugin, der vil være præcis, hvad langt de fleste kunstnere leder efter. Det er gratis og tilgængeligt fra WordPress-plugin-depotet.

Medieret

Medieret

Media Grid er et premium-plugin, der giver dig mulighed for at oprette ubegrænset portfolio-net. Disse gitre ændrer automatisk hver enkelt enheds visningsstørrelse for at passe ind i en hvilken som helst netstørrelse, du indstiller. Dette betyder, at når du tilføjer flere elementer til hvert gitter, ændres displayet for at imødekomme dem.

Plugin leveres med en visuel gitterbygger, så du kan tilpasse udseendet på hvert gitter manuelt. Hvert gitter kan derefter føjes til sider ved hjælp af den korte kode-guide, der er indbygget i plugin. Der er flere tilpasningsmuligheder for hvert gitter, inklusive tilføjelse af elementer i kategorier til filtrering og tilføjelse af flere overlayfarver til gitterelementer, så du kan få vist gitteret nøjagtigt, som du vil have det til.

ZoomFolio

ZoomFolio

ZoomFolio er et meget elegant portfolio-plugin. Som med de andre giver det dig mulighed for at kategorisere hvert element og derefter filtrere disse elementer på siden. Hvad der adskiller ZoomFolio er den måde, hvorpå det giver dig mulighed for at tilpasse sidedesignet.

På din oprettede porteføljeside er der en Quick Config-menu, der giver dig mulighed for at ændre baggrund, tekstlinkfarve og svævefarve undervejs. Denne konfigurationsmenu giver dig også mulighed for at ændre gitterstil og standardobjektbredde live på siden.

Hvert element i porteføljen vises i en lightbox, når det klikkes, og kan derefter udvides yderligere til et fuldskærmsbillede. Dette er en fantastisk måde at vise versioner af højere opløsning af dit arbejde. Plugin har også social deling indbygget i hver porteføljeelement.

OnePage-portefølje

OnePage-portefølje

OnePage Portfolio plugin er et meget simpelt plugin til oprettelse af portfolio sider. Plugin giver dig mulighed for at tilføje alle dine porteføljestykker i en enkelt kategori og derefter filtrere elementerne på siden med brug af tags.

Plugin viser dine porteføljeartikler i en Pinterest-lignende stil, der er meget ren. Hver porteføljepost kan vise en beskrivelse, når der klikkes på. Elementer føjes til gruppen ved at oprette et nyt indlæg og tildele det til den porteføljekategori, du har valgt.

Det er et meget simpelt, minimalistisk plugin, der appellerer til dem, der ikke ønsker at få deres sider til at se for komplicerede ud. Det er gratis at downloade fra WordPress Repository.

Har du en online portefølje?

Som du kan se er der et stort antal muligheder derude for at hjælpe dig med at opbygge en fantastisk portefølje. Jeg har kun ridset overfladen på det, der er tilgængeligt for dig at bruge til at oprette dit eget portfolio-websted.

Udviklere og designere tilføjer fremragende nye temaer og plugins til markedet hver dag med fotografer og andre billedkunstnere i tankerne. Hvis dem, jeg har talt om her, ikke passer til dine behov, kan jeg garantere, at der vil være et tema eller plugin derude til dig.

Har du nogle forslag til temaer eller plugins til at oprette fantastiske porteføljer? I så fald vil vi gerne høre om dem i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map